Guitar Hero 4 - World Tour

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Az én problémam az lenne, hogy a Guitar Hero World Tour elég szépen fut a gépen csak 1 a bökkenõ!
A játékban nem látszanak a körök amiket lekéne nyomni csak azok látszanak ill. csak a vonala amelynek hosszú csik van utánna.
a gépem Alaplap MSI K9AGM4, Processor Amd Athlon 2,6 GHz, Memory 3GB DDR2, Videókari Integrál ATI Radeon X1250 felhúzva 700MB-ra.
Ha valaki találkozott már ezzel a problémámal örömmel fogadom tanácsait.
A Videokari Drivere az alap alaplapi softver.
Elöre is köszönöm a segítséget!

Prince of Máté
<#eljen>
Biztosíthatlak, ugyanis én játszottam GH3-as, 4-es és 5-ös gitárral is PC-n.

A PS3-as gitárok mind mûködnek PC-n, ugyanis ezekhez adnak adnak vevõt.

Köszi a választ. Még utána nézek akkor ennek a PS3-as kontroller dolognak, h biztos legyen.

@Sith Köszi a tippet, de én jobban szerenték olyan gitárt, ami drótnélküli. Az alap szettben is olyan van ugyebár és sokkal szabadabban tudok mozogni vele.
Tudom nem egészen a kérdésedre válaszolok de ez:
Xlorer
biztosan jó PC re USB-n dugod rá és már mûködik is se driver se semmi nem kellett hozzá

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Lacee86
Én úgy tudom, h PS3-as kontroller minden gond nélkül mûxik PC-n.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ez eredetileg szóló gitár PS3-ra, de azt hallottam, h állítólag mûxik pc-n. Nem találtam sehol se csak gitárt játék nélkül (játék már van) PC-re. Azt hallottam, h lehet PS3-as gitárral pc-n játszani és érdekel, h tényleg így van-e.
Hali! ezzel a gitárral tudok PC-n játszani? Ne lepõdjetek meg, a link szerb oldalra mutat, mivel Szerbiában élek. De azért remélem, h a nevébõl, meg a képbõl meg tudjátok mondani, h jó-e PC-re 😊.
Igen (csak fel kell telepíteni a legújabb patcht)

Guitar Hero 3-at tudok Guitar Hero 4-hez való gitárral játszani?
Lacee86

Sziasztok! Én még most kezdtem ezt a játékot még billentyûzettel de nem találom hogy a billentyûket hol tudnám átállítani? Nállam pont ellentétesen vannak:S Hol keressem ezt a beállítást? Köszi

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

szega96
hello az lenne a kérdésem hogy a guitar hero hoz jó a lips es mikrofon?

áhá értem. köszi 😊
Prince of Máté
nem megy BTvel, próbáltam. Alapból kapsz hozzá vevõt és csak azzal megy

A vezetéknélküli gitárok azok bluetooth-al kapcsolódnak a géphez? Ha veszek olyan gitárt, akkor kell vennem bluetoothot is a géphez, vagy kapok mellé alapból? Ja és több hangszer is csatlakozhat 1 bluetoothal a géphez, vagy több kell? Köszi a válaszokat és bocs ha lámák a kérdések.
Hát nem tudom. A GH4 minden gitárt támogat alapból.

Gibson X-plorer.A Guitar Hero World Tour.A játék nem bolti.
Milyen gitárt és melyik játék?

Sziasztok!

Olyan dologban kérem a segítségeteket,hogy vettem egy gitárt a játékhoz,a gép fel is ismerte,de a játszani nem lehet vele.Hol tudnám átállítani,és mihogy lehessen használni?

köszönöm
Prince of Máté
Ennél olcsóbb nincs
És igen mûködik minden pcvel

Lacee86
Hát lehet, h PC-re nem nagyon van így egyben... Gitár ugyanolyan kell bass-hoz is.

Hali! A közeljövõben szeretnék full Guitar Hero szettet venni PC-re (2 gitár, miki, dob), azonban mindenfelé csak olyant találok, h World Tour egymagában, vagy csak egy gitár hozzá. Azt szeretném kérdezni, h milyen fajta felszerelést érdemes venni, amik minõségesek és nem is túl drágák? Illetve a basszus és a szóló gitárhoz ugyanolyan gitárt kell-e venni, vagy 2 különbözõt?
próbáld meg újratelepíteni a jártékot esetleg :/<#nevetes1>

más tippem nincs

Lóránt
nem veszi a bill kombinációkat<#sniffles> mit csináljak

kösz 😊😄
sziasztok!
segítség kellene!
az a problémám, hogy a játék nem indul el. Ha rákattintok az exere, elkezd tölteni, de abba is hagyja és semmi nem történik. Régebben ment a gépen, tehát nem ez a baj, csak mikor újra lett telepítve azóta csinálja ezt. Amúgy win 7 64 bit, de ez volt eddig is. Valakinek hasonló, vagy ötlet mi lehet a baj?
csá.én már végig vittem a guitar hero world tourt gitár,bassus gitár,dob és ének karrierben is és a barátommal elkezdtük a band carriert és mi is elmentünk tegnap a neyorki rész hez és eljátszuk a számot és a végén kifagy és már band carrierben az összes szám kivagy de quickplayben meg jó meg miden csak a band carrier és én azért akarnám végig vinni mert band carrier végén is add cuccokat amúgy

JAH ÉS SZÍVESEN JÁTSZANÁK VELED MEG A HAVERODDAL QUICK PLAY BANDBEN VAGY VAALHOGY HA GONDOLOD LEJEBB ÍRTAM MERT MI HAAMCSIN TOLJUK
penge96
Üdv!
Band Career módban játszok 2 gitárral, és mikor elértkezünk New Yorkba, ahol az Antisocial az elsõ szám, ott a szám végén a játék állandóan ki fagy, viszont simán quick playben le megy a szám és nem fagy be. Valaki tudja hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?
Vagy hogy New York után kapok-e még turné helyszíneket, mert ha nem akkor annyira nem baj de azért elég szar hogy kifagy...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ez az már megoldottam hamacsin haverral tudtunk egybõl játszani minden játékmodon és tök jó volt nagyon sok számot toltunk ! ! ! Aki akar jönni az jöhet játszani Név: GHWTPC Jelszó : 123456
Azért nem válaszolnak mert nem tudják rá a választ, nem azért mert kinéztek téged, hogy neked nem válaszolnak.
Ha ennyire érdekel elmondom, hogy nekem meg van eredetibe, de most hanyagolom a játékot. (nem tudom melyiknek örülsz jobban ha nem tudsz semmit vagy, hogy tudnál valakivel játszani, de õ meg nem ér rá)
Amúgy meg én csak haverral játszottam privát szerveren, nem tudom hogy van-e benne ilyen szerverkeresõ vagy mi.

ez már nem igaz hogy nekem senkise válaszol vissza eggyik fórúmon se ! NEM HISZEM EL HOGY CSAK ÉN VETTEM MEG EREDETIBEN JÁTÉK GITÁRRAL A WORLD TOURT !!! ???? VAALKI SEGÍTENE NEKEM ? MEGVAN NEKEM EREDETIBEN ÉS INTERNETEN NEMTALÁLOK SZERVERT ÉS NEMTUDOM MI LEEHT A BAJ HA VALAKI TUDJA AZ LÉTSZI SEGÍTSEN VAGY AKINEK MEGVAN EREDETIBEN MONDJA MÁR MEG LEGYEN SZÍVES HOGY TUD E VELE ONLINE JÁTSZANI !? VAGY HA ESETLEG HAAMACSIN LEEHT AKKOR IS LÉTSZI ÍRJATOK ! TÖK JÓ LENNE JÁTSZANI 2 EN VALAKIVEL ÉN EXPERTEN ELJÁTSZOM AZ ÖSSZES SZÁMOT GUITARON IS MEG BASSZUSON IS SZAL FELÖLEM BÁRMEIK SZÁMOT TOLHATNÁNK NETEN VAGY LANON ! ( MSN CÍMEM : [email protected] )
sziasztok nekem megvan eredetiben de neten nemtalál játékot nemtom mi lehet a baj ! esetleg valaki tud rá valami megoldást ? vagy esetleg HAMACSIN lehetne játszani ? ha igen szívesen játszok bárkivel !
Nem lehet.

Hello!
Most kezdtem játszani. Lehet számokat berakni vhogy a játékba?
Lécci segítsetek.
Kösz!!
Hello All!!!!
Pls segítsetek nekem nagyon megköszönném!!
Na akkor mondom hogy mi lenne a problémám!
Az hogy nekem kellene egy Guitar Hero 4 + Gitárral PC-re és olyan amit Szlovákiából lehetne megvenni vagy Magyarországról is lehetne csak olyan kellene ami € (euróban) van!!! Nemtudtok egy olyan oldalt ahol lehet venni gitárt a Guitar Hero 4-el együtt??? :SS plsss Nagyon meg köszönném!!!!!!!!!!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

VRSDM
ha beírod minden háeszben sem fogunk tudni segíteni
mi nem vettük meg
mi nem vesztettünk x ezret
lehet hogy most sértve érzed magad, de így van.
még azt a szolgáltatást sem kaptad meg amit kifizettél.
próbálkozhatsz reklamációért, a forgalmazónál, terjesztõnél, de baszni fognak rád szerintem.

de egy próbát megér, ahelyett hogy minket traktálnál ... :/

u dont have to listen anybody else but me

hali lécci segítsetek neekm is ! üdv nekem már vagy 4-5 hónapja megvan a guitar hero world tour pc re eredetiben játék gitárral és az a problémám hogy nem tudok vele online játszani valaki tud segíteni vagy valakivel tudnák játszani ? elõre is köszi ! itt gyorsan elértek : [email protected] ez az msn címem
Lacee86
Gamepaddal nem lehet játszani. Ha 2-n akarjátok tolni, akkor úgy tudom, h egy gitár mindenképp kell, másik lehet billentyûzet, de pl. 2 bill-vel sem lehet.

Sziasztok, nemrég jutott el hozzám a world tour, gondoltam fas**a kis játék lesz, barátnõmmel játszani... De DE DE én nem értem 3 napi szenvedés után se tudom megcsinálni hogy a player 1 keyboard legyen a player 2 pedig a joy! már próbálkoztam mindennel xinputtól kezdve a x360controller emulátorokon át a local/world tour xml fájl átírásáig, egyszerûen nem megy, szóval kérlek titeket, ha valaki lenne olyan jófej, elmagyarázná nekem, hogy lehet ketten játszani az amugy "partijátékot", megjegyzésként egy logitech dual action gamepadom van, és nem fogok gitárt venni ezért a ***ért... Válaszotokat elõre is köszönöm:
Balázs<#worship>
üdv nekem már vagy 4-5 hónapja megvan a guitar hero world tour pc re eredetiben játék gitárral és az a problémám hogy nem tudok vele online játszani valaki tud segíteni vagy valakivel tudnák játszani ? elõre is köszi ! itt gyorsan elértek : [email protected] ez az msn címem
Bocsánat a helyesírási hibákért
Kedves oldman19!
Szeretném már, ha válaszolnál az üzenetemre amit freemail-on küldtem! <#szomoru1> Amyúg cumpy1334, teljsesen egyet értek hogy a gh3 jobb volt mint a 4
Prince of Máté
Sziasztok!

Valakinek nincs egy World Tour teljes mentés mer múltkor újra tettem a gépem és elég sokáig tartana még1x végigvinni
Prince of Máté
ja

Megnéztem egy videot a kicsomagolásról és ott van az USB-s vevõegység:
http://www.youtube.com/watch?v=QIB3nIxRuMM
ÉS a gitár Les Paul csak más a matrica
Sziasztok!
Megint én vok de most remélhetõleg utoljára 😄

Találtam egész jo áron (9000Ft) egy gitárt:
http://www.xstation.hu/default/ps3-guitar-hero-aerosmith-bundle.html
Ez Les Paul csak más a matrica rajta ugye?

A fõ kérdésem az lenne, h ehhez is jár az USB-s vevõ egység, mint a PS3 Legends of Rock-hoz (Mert ugye PC-hez szeretném használni)?:
http://n1.vatera.hu/photos/8c/68/3e9_1_300.jpg
Oks!
Köszi!
Igen, néztem képeket és a dobnál is bele kell tenni kontrollert. (PS3-mas dob tuti jó, én olyat használok)