764
Guitar Hero 4 - World Tour
-
#724 XP-ben nem is fogod tudni átnevezni sajnos. -
marty999 #723 tims léccí vegyél fel msn-re mert itt napokat kell várnom a válaszra. a tulajdonságok menüpontig eljutottam de ott nem tom átnevezni. amúgy XP-m van .
az msn-em [email protected] -
Tims #722 Hát vezérlőpult/hang itt megkeresed mikrofonod majd tulajdonságok és itt kell átnevezni logitech usb microphone-ra. -
marty999 #721 de a headset mikrofont h lehet átnevezni? részletesen leírnád? am Realtek AC97 Audio típusú mikim van. már nagyon nyomnánk az éneket -
Tims #720 Sajnos úgy nem tudjátok használni, ugyanis csak 1 billentyűzetet érzékel.
(a mikrofont is billentyűzetek nézi) -
marty999 #719 Tims. légyszi vegyél fel msn-re : [email protected] és ott leírod ok? légyszi mert bandába tolnánk és eleve a gitárt billentyűzettel toljuk . (egy PS/2-es billentyűzet meg 1 infrás ezt meg tudtuk csinálni de a vocált nem) vagy ha nincs msn akkor skype! Mengyi Martin és csécse -
Tims #718 Nevezd át a mikrofont: logitech usb microphone -
marty999 #717 sziasztok . az a kérdésem lenne hogy a Guitar hero world tour játékot Vocals módban lehet e úgy nyomni h nem az eredeti GH mikid van hozzá (teszem azt egy sima headset) és ha van rá lehetőség akkor vagy ide írja le valaki vagy pedig az e-mailemre kérek választ = [email protected]
köszönöm :D -
zink #716 Próbáltam frissíteni a drivert de nem engedi, mert ha más drivert rakok fel akkor összeomlik a szin és a felbontás. Már vagy 10 féle drivert próbáltam hozzá feltenni de egyik sem működött jól csak az alap.
-
Tims #715 Frissítsd a VGA driverét, szerintem az megoldja. -
zink #714 Sziasztok!
Az én problémam az lenne, hogy a Guitar Hero World Tour elég szépen fut a gépen csak 1 a bökkenő!
A játékban nem látszanak a körök amiket lekéne nyomni csak azok látszanak ill. csak a vonala amelynek hosszú csik van utánna.
a gépem Alaplap MSI K9AGM4, Processor Amd Athlon 2,6 GHz, Memory 3GB DDR2, Videókari Integrál ATI Radeon X1250 felhúzva 700MB-ra.
Ha valaki találkozott már ezzel a problémámal örömmel fogadom tanácsait.
A Videokari Drivere az alap alaplapi softver.
Elöre is köszönöm a segítséget! -
Biztosíthatlak, ugyanis én játszottam GH3-as, 4-es és 5-ös gitárral is PC-n. -
Tims #712 A PS3-as gitárok mind működnek PC-n, ugyanis ezekhez adnak adnak vevőt. -
Evoluti0N #711 Köszi a választ. Még utána nézek akkor ennek a PS3-as kontroller dolognak, h biztos legyen.
@Sith Köszi a tippet, de én jobban szerenték olyan gitárt, ami drótnélküli. Az alap szettben is olyan van ugyebár és sokkal szabadabban tudok mozogni vele. -
Sith #710 Tudom nem egészen a kérdésedre válaszolok de ez:
Xlorer
biztosan jó PC re USB-n dugod rá és már működik is se driver se semmi nem kellett hozzá -
#709 Én úgy tudom, h PS3-as kontroller minden gond nélkül műxik PC-n. -
Evoluti0N #708 Ez eredetileg szóló gitár PS3-ra, de azt hallottam, h állítólag műxik pc-n. Nem találtam sehol se csak gitárt játék nélkül (játék már van) PC-re. Azt hallottam, h lehet PS3-as gitárral pc-n játszani és érdekel, h tényleg így van-e. -
Evoluti0N #707 Hali! ezzel a gitárral tudok PC-n játszani? Ne lepődjetek meg, a link szerb oldalra mutat, mivel Szerbiában élek. De azért remélem, h a nevéből, meg a képből meg tudjátok mondani, h jó-e PC-re :). -
Tims #706 Igen (csak fel kell telepíteni a legújabb patcht) -
Evoluti0N #705 Guitar Hero 3-at tudok Guitar Hero 4-hez való gitárral játszani? -
#704 #639 -
rigaman #703 Sziasztok! Én még most kezdtem ezt a játékot még billentyűzettel de nem találom hogy a billentyűket hol tudnám átállítani? Nállam pont ellentétesen vannak:S Hol keressem ezt a beállítást? Köszi -
#702 hello az lenne a kérdésem hogy a guitar hero hoz jó a lips es mikrofon? -
Evoluti0N #701 áhá értem. köszi :) -
#700 nem megy BTvel, próbáltam. Alapból kapsz hozzá vevőt és csak azzal megy -
Evoluti0N #699 A vezetéknélküli gitárok azok bluetooth-al kapcsolódnak a géphez? Ha veszek olyan gitárt, akkor kell vennem bluetoothot is a géphez, vagy kapok mellé alapból? Ja és több hangszer is csatlakozhat 1 bluetoothal a géphez, vagy több kell? Köszi a válaszokat és bocs ha lámák a kérdések. -
Tims #698 Hát nem tudom. A GH4 minden gitárt támogat alapból. -
tomika57 #697 Gibson X-plorer.A Guitar Hero World Tour.A játék nem bolti. -
Tims #696 Milyen gitárt és melyik játék? -
tomika57 #695 Sziasztok!
Olyan dologban kérem a segítségeteket,hogy vettem egy gitárt a játékhoz,a gép fel is ismerte,de a játszani nem lehet vele.Hol tudnám átállítani,és mihogy lehessen használni?
köszönöm -
#694 Ennél olcsóbb nincs
És igen működik minden pcvel -
#693 Hát lehet, h PC-re nem nagyon van így egyben... Gitár ugyanolyan kell bass-hoz is. -
Evoluti0N #692 Hali! A közeljövőben szeretnék full Guitar Hero szettet venni PC-re (2 gitár, miki, dob), azonban mindenfelé csak olyant találok, h World Tour egymagában, vagy csak egy gitár hozzá. Azt szeretném kérdezni, h milyen fajta felszerelést érdemes venni, amik minőségesek és nem is túl drágák? Illetve a basszus és a szóló gitárhoz ugyanolyan gitárt kell-e venni, vagy 2 különbözőt? -
Lorant999 #691 próbáld meg újratelepíteni a jártékot esetleg :/
más tippem nincs
Lóránt -
Lorant999 #690 nem veszi a bill kombinációkat mit csináljak
kösz :):D -
mathgery #689 sziasztok!
segítség kellene!
az a problémám, hogy a játék nem indul el. Ha rákattintok az exere, elkezd tölteni, de abba is hagyja és semmi nem történik. Régebben ment a gépen, tehát nem ez a baj, csak mikor újra lett telepítve azóta csinálja ezt. Amúgy win 7 64 bit, de ez volt eddig is. Valakinek hasonló, vagy ötlet mi lehet a baj? -
#688 Frets on Fire
Új videók
Angevilnek készített videók a The Human Abstract együttes Nocturne albumáról:
Sotto Voce, Desiderata, Polaris, Self Portraits of Instincts, Movement from Discord, Harbinger
Puppetz Hero IV:
Frets on Fire - Protest The Hero - Sequoia Throne (Expert) 94,2%
Frets on Fire - Impellitteri - 17th Century Chicken Pickin (Expert) 96,9%
Frets on Fire - Children of Bodom - Kissing the Shadows (Expert) 96,5%
Angevil Hero III:
Frets on Fire - Arsis - Overthrown (Expert) 95,8% -
Diablo50 #687 csá.én már végig vittem a guitar hero world tourt gitár,bassus gitár,dob és ének karrierben is és a barátommal elkezdtük a band carriert és mi is elmentünk tegnap a neyorki rész hez és eljátszuk a számot és a végén kifagy és már band carrierben az összes szám kivagy de quickplayben meg jó meg miden csak a band carrier és én azért akarnám végig vinni mert band carrier végén is add cuccokat amúgy
JAH ÉS SZÍVESEN JÁTSZANÁK VELED MEG A HAVERODDAL QUICK PLAY BANDBEN VAGY VAALHOGY HA GONDOLOD LEJEBB ÍRTAM MERT MI HAAMCSIN TOLJUK -
#686 Üdv!
Band Career módban játszok 2 gitárral, és mikor elértkezünk New Yorkba, ahol az Antisocial az első szám, ott a szám végén a játék állandóan ki fagy, viszont simán quick playben le megy a szám és nem fagy be. Valaki tudja hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?
Vagy hogy New York után kapok-e még turné helyszíneket, mert ha nem akkor annyira nem baj de azért elég szar hogy kifagy... -
Diablo50 #685 Ez az már megoldottam hamacsin haverral tudtunk egyből játszani minden játékmodon és tök jó volt nagyon sok számot toltunk ! ! ! Aki akar jönni az jöhet játszani Név: GHWTPC Jelszó : 123456