Guitar Hero 4 - World Tour
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én problémam az lenne, hogy a Guitar Hero World Tour elég szépen fut a gépen csak 1 a bökkenõ!
A játékban nem látszanak a körök amiket lekéne nyomni csak azok látszanak ill. csak a vonala amelynek hosszú csik van utánna.
a gépem Alaplap MSI K9AGM4, Processor Amd Athlon 2,6 GHz, Memory 3GB DDR2, Videókari Integrál ATI Radeon X1250 felhúzva 700MB-ra.
Ha valaki találkozott már ezzel a problémámal örömmel fogadom tanácsait.
A Videokari Drivere az alap alaplapi softver.
Elöre is köszönöm a segítséget!
@Sith Köszi a tippet, de én jobban szerenték olyan gitárt, ami drótnélküli. Az alap szettben is olyan van ugyebár és sokkal szabadabban tudok mozogni vele.
Xlorer
biztosan jó PC re USB-n dugod rá és már mûködik is se driver se semmi nem kellett hozzá
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Olyan dologban kérem a segítségeteket,hogy vettem egy gitárt a játékhoz,a gép fel is ismerte,de a játszani nem lehet vele.Hol tudnám átállítani,és mihogy lehessen használni?
köszönöm
És igen mûködik minden pcvel
más tippem nincs
Lóránt
kösz 😊😄
segítség kellene!
az a problémám, hogy a játék nem indul el. Ha rákattintok az exere, elkezd tölteni, de abba is hagyja és semmi nem történik. Régebben ment a gépen, tehát nem ez a baj, csak mikor újra lett telepítve azóta csinálja ezt. Amúgy win 7 64 bit, de ez volt eddig is. Valakinek hasonló, vagy ötlet mi lehet a baj?
Új videók
Angevilnek készített videók a The Human Abstract együttes Nocturne albumáról:
Sotto Voce, Desiderata, Polaris, Self Portraits of Instincts, Movement from Discord, Harbinger
Puppetz Hero IV:
Frets on Fire - Protest The Hero - Sequoia Throne (Expert) 94,2%
Frets on Fire - Impellitteri - 17th Century Chicken Pickin (Expert) 96,9%
Frets on Fire - Children of Bodom - Kissing the Shadows (Expert) 96,5%
Angevil Hero III:
Frets on Fire - Arsis - Overthrown (Expert) 95,8%
http://www.youtube.com/user/kilipeti
JAH ÉS SZÍVESEN JÁTSZANÁK VELED MEG A HAVERODDAL QUICK PLAY BANDBEN VAGY VAALHOGY HA GONDOLOD LEJEBB ÍRTAM MERT MI HAAMCSIN TOLJUK
Band Career módban játszok 2 gitárral, és mikor elértkezünk New Yorkba, ahol az Antisocial az elsõ szám, ott a szám végén a játék állandóan ki fagy, viszont simán quick playben le megy a szám és nem fagy be. Valaki tudja hogy hogyan lehetne ezt orvosolni?
Vagy hogy New York után kapok-e még turné helyszíneket, mert ha nem akkor annyira nem baj de azért elég szar hogy kifagy...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ha ennyire érdekel elmondom, hogy nekem meg van eredetibe, de most hanyagolom a játékot. (nem tudom melyiknek örülsz jobban ha nem tudsz semmit vagy, hogy tudnál valakivel játszani, de õ meg nem ér rá)
Amúgy meg én csak haverral játszottam privát szerveren, nem tudom hogy van-e benne ilyen szerverkeresõ vagy mi.
Most kezdtem játszani. Lehet számokat berakni vhogy a játékba?
Lécci segítsetek.
Kösz!!
Pls segítsetek nekem nagyon megköszönném!!
Na akkor mondom hogy mi lenne a problémám!
Az hogy nekem kellene egy Guitar Hero 4 + Gitárral PC-re és olyan amit Szlovákiából lehetne megvenni vagy Magyarországról is lehetne csak olyan kellene ami € (euróban) van!!! Nemtudtok egy olyan oldalt ahol lehet venni gitárt a Guitar Hero 4-el együtt??? :SS plsss Nagyon meg köszönném!!!!!!!!!!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
mi nem vettük meg
mi nem vesztettünk x ezret
lehet hogy most sértve érzed magad, de így van.
még azt a szolgáltatást sem kaptad meg amit kifizettél.
próbálkozhatsz reklamációért, a forgalmazónál, terjesztõnél, de baszni fognak rád szerintem.
de egy próbát megér, ahelyett hogy minket traktálnál ... :/
u dont have to listen anybody else but me
Balázs<#worship>#worship>
Szeretném már, ha válaszolnál az üzenetemre amit freemail-on küldtem! <#szomoru1>#szomoru1> Amyúg cumpy1334, teljsesen egyet értek hogy a gh3 jobb volt mint a 4
Valakinek nincs egy World Tour teljes mentés mer múltkor újra tettem a gépem és elég sokáig tartana még1x végigvinni
http://www.youtube.com/watch?v=QIB3nIxRuMM
ÉS a gitár Les Paul csak más a matrica
Megint én vok de most remélhetõleg utoljára 😄
Találtam egész jo áron (9000Ft) egy gitárt:
http://www.xstation.hu/default/ps3-guitar-hero-aerosmith-bundle.html
Ez Les Paul csak más a matrica rajta ugye?
A fõ kérdésem az lenne, h ehhez is jár az USB-s vevõ egység, mint a PS3 Legends of Rock-hoz (Mert ugye PC-hez szeretném használni)?:
http://n1.vatera.hu/photos/8c/68/3e9_1_300.jpg
Köszi!