764
Guitar Hero 4 - World Tour
  • Zsolt05
    Hello! segítséget szeretnék kérni.
    Nemrégiben vásároltam egy xbox360 Gitárt játékkal (GH live).
    Rgh-s gépem van. Szépen el is indul a játék, viszont nem lehet úgy csinálni hogy előre lenyomjuk a húrt majd utána pengetünk, hanem közvetlen a pengetés pillanatában kell lenyomni a húrt is. csak akkor fogadja el. A tutoriál részt nem is lehet így megcsinálni benne.
    Tudnátok nekem valami tanácsot adni? A régebbi verziókkal szépen működik.
  • blurnet
    És akkor mi van, ha a hexeditor nem talál ilyen értéket?
  • stefanov
    Üdv!

GHWT-hoz vennék gitárt PC-re. Ha valakinek van eladó privát pls. Esetleg ha valaki tud olyan oldalt (vaterán és ebay-en kívül), ahol lehet olcsón találni azt is megköszönöm.
  • offday
    Probléma:
    Windows 7 alatt a GH World Tour a gitár csatlakoztatása után nem indul.

Megoldás:
    1. Letöltöd, telepíted a HexEditort (http://www.hexworkshop.com/)
    2. Betallózod az indító exe-t a játék könyvtárából (GHWT.exe)
    3. Keresés gomb (find), majd a value mezőbe beírod ezt: 9C A2 00 51 FF 15 30 33 A0 00 83 C4 0C 85 C0 74 1A (szóközök nélkül) find all instances kijelöl, Enter.
    4. az utolsó két karaktert (1A) átírod 4E-re
    5. Save, felülírod az eredeti exe-t (egy biztonsági mentést azért csinálhatsz előtte)
    6. Csatlakoztatod a gitárt és indítod a játékot.
    7. Vigyorogsz, mint cipó a péklapáton :)
  • electroboy
    Lehet valahogy számokat belerakni, ha igen hogy és honnan tudok számokat leszedni?
  • Dave8814
    Sziasztok. Két kérdés:

1. Hogyan lehet bemenni a beállításokba? Át akarom állítani, h az f1,f2,f3-mal játszak, ne a í,y,x-el :/

2. GamePaddal nem játszhatunk? 1. billzettel, 2. joystickal?
  • Lacee86
    Nem lehet x360 kontrolerrel játszani. Vagy billentyűzettel lehet, vagy gitárkontrolerrel.
  • k2isz
    ???????????????
  • k2isz
    előre is köszi aki ezt meg mondta
  • k2isz
    bocsi lehet egy kérdésem hozzátok x360-on a controllert nem tudom használni szerintetek csak gitárral lehet vele játszani
  • marty999
    amúgy a guitar hero world tour-os gitárt (vezetéknélküli) lehet használni a gh:3-hoz vagy a gh:aerosmith-hez úgy h . teljesen működjön teszem azt érzékeny whammy bar meg tilt up szenzor (star power aktiválása felrántással)
  • 38tibi38
    Hali. Azt hogy lehet megoldani,hogy ki kéne bontani de nekem nem winrar os fájlok vannak,de már társitottam winraral de még ugysincs ott h kibontás ide.
  • tototto
    nincs meg a játék, de pl nekem ha elromolna gamepadom pl hogy egyik gomb nem működik vinném vissza gariba, mivel csak pár hónapos az alapján amit írtál gondolom van még rá gari
  • marty999
    ja és amúgy vezetéknélküli gitárról van szó
  • marty999
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy van nekem egy Guitar Hero World Tour-hoz való gitárom és 1 hónap után (úgyh. mindennap játszottam vele) lfele nem érzékeli a pengetést. Mi lehet a "belső" hibája és hogy lehet javítani ha egyáltalán lehet! Köszi . :D
  • Kaszi46
    Sziasztok!

Pc-n szeretnénk játszani a játékkal, 2 xbox360 kontrollerel. Fel is ismeri a játék, a menüben mindent lehet velük csinálni, de ahogy indítanánk a játékot, azt írja hogy nincs gitár\dob csatlakoztatva. Meg lehet vhogy buherálni a játékot, hogy ugyanúgy mint a Guitar Hero 3-ban, lehessen az xbox360 kontrollerekkel játszani?
  • haze81
    köszi
  • Prince of Máté
    itt
  • haze81
    sziasztok, érdekelne, hogy milyen vásárlási lehetőségek vannak? Olcsó. Ajándékba akarok venni guitar hero metallicat vagy van halent vagy a 3-ik részt legends of rockot, esetleg a legújabb world tourt. Ebayen találta 43 fontért postával együtt metallicát gitárral, az elég jó vételnek tűnik csak félek hogy nem érkezik meg időben karácsonyra, van valami más itthoni vagy külföldi olcsó online bolt, ahol érdemes körülnézni?
  • Lacee86
    Ha Xbox-os kontrollert vesz, ahhoz semmi sem kell, felismeri a PC. Úgy tudom, 10 k-tól kezdődnek ilyen kontrollerek.

(Igazi gitár 4ever! )
  • Titan
    Azt sajna nem tudom, de létezik egy olyan kütyü, amit az usb-be bedugva érzékeli az xbox perifériákat...az kb. 3500 ft körül van...
  • perchno
    Guitar Hero-hoz szeretnék venni Guitart amit usb-n rá lehetne csatlakoztatni számítógépre.Egy ilyen guitar mennyibe kerül kb?
  • Lorant999
    nem nagyon lehet
    asszem a 3. részébe lehet tenni ilyen hackekkel stb...
    max torrentről
  • stefanov
    Üdv all

pár napja van meg a játék, végigtoltam a karriert, de már unom a zenéket, ráadásul 90%-uk úgy xar, ahogy van. Nem tudja vki, hogy lehet mp3-ból számokat berakni? Odáig eljutottam, hogy megcsinálom a chartot, meg a midit, de tovább nem megy a dolog...
  • vki
    Esetleg gitárral együtt?
  • sanyi150
    Bontatlan Guitar Hero World Tour játék eladó PC-re! Több darab is van. Budapesten személyes átvétel megoldható, vidékre postázni tudok.

Email: [email protected]
  • vki
    Lehet még valahol kapni a PC-s verziót a GH4-ből?

Meg nem tudjátok, hogy fog még megjelenni PC-re?
  • sanyi150
    Simán meg PS3 Les Paul gitárral, minden funkció tökéletesen működik.

A Gitar Hero 3 is játszható vele 1.33 patch teleptése után, de a StarPower csak nyomógombra indul el (gitár feltántásra nem reagál).
  • Brinn
    Les Paul ps3 gityóval lehet gépen nyomni?
  • Lacee86
    Sajnos csúszik a hang, és sehogy sem tudtam javítani. :S
  • Prince of Máté
    Direkt nem 1 ritmusban énekelsz vagy a felvétel a rossz?
  • Lacee86
    Egy kis
    vokál. :)
  • Lacee86
    Mindent lehet. :) Szted pont Win7-ből ne lenne "virágbolti" verzió? :D
  • marty999
    ok. netről lehet leszedni win7-et vagy venni kell eredetit?
  • Lacee86
    Sztem ne piszkálj semmit, mert csak baj lesz belőle. Én is próbálkoztam annak idején regedittel, de nem jártam sikerrel. Azt javaslom, ha van rá lehetőséged, tegyél fel Win7-et. Azzal fél perc átnevezni, és maga az oprendszer is sokkal jobb, mint az XP.
  • Tims
    Sajnos nagyon régen használtam már xp-t szóval nem igazán tudok segíteni.
  • marty999
    ha a mikit átneveztem logitech usb microphone-ra akkor a Rendszerleíró adatbázisban van egy ilyen h ''CLSID'' oda mit kell írni? vagy ha rosszul csináltam akkor miket kell átnevezgetni?
  • marty999
    most futtatok egy regeditet és abban átírom hátha ott jólesz de amúgy kösz
  • Tims
    Sajnos ez az 1 módja van csak (legalábbis nem találkoztam mással), de sajnos xp alatt tényleg nem lehet átnevezni, nem tudom,hogy esetleg hogyan lehetne átnevezesét megoldani xp alatt.
  • marty999
    és más mód xp alatt h tudjak vocals-ban játszani Realtek Ac97 Audio mikivel játszani?