3314
-
Monoton #726 Esetleg ez, itt is van néhány rész ismertető.
ep01-11 leírás magyarul -
Monoton #725 Csak angol nyelvűt tudok.
tv.com -
#724 Nem, nem, maguk a történeketek röviden összefoglalva, ...sajnos egyelőre nem tudom, hogy mit láttam eddig és próbálom összevadászni! -
#723 a részek címe? imdbn megnézheted -
#722 Nem tudtok véletlenül valami oldalt, ahol röviden le vannak írva az eddig megjelent részek? A Bannerban lévő Hungary és Site kritikán aluli... -
Monoton #721 Nem lehet csak a főszálon futnia egy sorozatnak. Egyébként az első évadban sem volt sok filler rész. Legtöbb eset kapcsolódott a főszálhoz. -
#720 én remélem szakitanak ezzel az 1 rész egy esettel, nem szeretem az ilyeneket. legyne az egész évad sőt, a legeslegjobb ha az egész sorozat alatt 1 eset van:D -
#719 Végül is igazad van. Nem lehet rögtön az 1. évadban mindenre választ adni :D -
Monoton #718 Ez várható volt :D Sok évadra tervezik a sorozatot. -
#717 Nekem azon tátva maradt a szám. :D Nagyon bátor (és szerintem jó) húzás volt részükről. -
#716 Az úgy oké, csak hát azt hittem több kérdésre kapunk választ -
Monoton #715 Nagyobbra? :D Hát az utolsó képsorok eléggé WTF :D -
#714 Na ki nézte az évadzárót? :) Én kicsit nagyobb csattanóra vártam, de azért nem volt rossz... -
#713 Második évad előzetes:
-
#712 Tévében láttam pár nappal ezelőtt egy részt, és megtetszett szóval behoztam a lemaradást.:) Rohadt jó sorozat, nálam egy szinten van a losttal. Walter a legjobb. -
#711 Comic-Con: Fringe Q&A -
#710 most jön majd. akkor azt megnézem én is magyarul:D kis vérfrissítés. -
#709 vagy feltörték vagy tele lett spemmel -
#708 Ja még annyi, hogy nálatok is vinnyog a firefox meg a vírusírtó, hogy a Fringe Hungary támadó webhely? :) -
#707 Nekem egyik ismerősöm megkért, hogy töltsem le neki szinkronosan (akkor kb. a 15. résznél tartott) és mondom belenézek én is ha már letöltöttem. Bejövős volt, aztán mondom akkor már végig nézem szinkronosan... Úgyhogy egyelőre én az évadzárót várom :D -
#706 Jöhetne már. :) -
Monoton #705 Itt szinte mindenki már a 2. évadot várja. -
#704 Hmmm... Jó sokan írtak :D Tegnapi rész is volt -
#703 Jó rész volt. Amúgy olvastam a régi hsz-ek között, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenki sejtette, hogy William Bell a ZFT fejese. Akkor csak én lepődtem meg ezen? :D Mármint nekem is fura volt, hogy szinte az összes esetnek köze volt a Massive Dynamic-hez, de hogy "ők" azok... :) -
kriszwells #702 Nah, megint csak 16os, múltkor 18as volt, mi van itt? Megijedtek a fél napos elsötétítéstől a múltkor? :) -
#701 Kezdődik rtl-en :D -
ldavid #700 attól még simán.. de remélem nem csinálják, mert én ott nézem :D -
Monoton #699 Igen 20 része van.
Legalább így nem vágják meg a részeket. Vagy igen? :) -
kriszwells #698 RTLK nagyon megijedhetett a múltkori büntetéstől, már 18assal adja a Rejtélyt :)
Igaz 20 része van az első évadnak? -
#697 Az új csaj -
#696 Hány testvére van neki? -
Monoton #695 Liv húga -
#694 Ha már kiírták az egyik kedvenc szereplőmet akkor alap hogy egy jó csaj legyen helyette:D Végre lesz egy jó nő is a soriban. -
Monoton #693 Az új szereplő. Elég dögös -
#692 Thursday, Sept. 17
9:00-10:00 PM ET/PT FRINGE (Season Premiere) -
#691 És Robert Patrick hangját hallottad már? Az semmi ehhez képest. -
stupido #690 Kár:( Bírtam a karakterét. Viszont mindig úgy beszélt, mint akik épp a nagy dolgát végzi :D
-
#689 pff, kapják be.. -
#688 rohadt kreatív:/ -
Monoton #687 A “kreatív okok miatt” távozó Kirk Acevedo helyére egy 25-30-as Sonja nevű FBI-ügynököt keres a Fringe.
/sorozatjunkie/