Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
jahogy promo, oké 😊
én azt hittem a komplett 2. részt nézi és az elsõ négy percrõl leírja a véleményét 😄

Bazinga!

Malakai
Az elõzetes, Fringe keddenként megy, ami nálunk szerda hajnal 3.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Challanger
precision
le vagyok maradva, de 2. rész? hol? 😊
nem látom sehol 😊

Bazinga!

passatgt
nemár pont akkor lett vége amikor kezd izgi lenni😄

ERÕS SPOILER, a második rész elsõ 4 perce

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.freevlog.hu/video/15921.html

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

DjDano
Nekem is tetszik!

Bulykin
baszki, nekem nagyon bejön így az elsõ rész után^^ hihetetlen milyen király<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Montanosz
Jó sorozat! Joshua Jackson-t nagy színésznek tartom. Dawson és a koponyák óta figyelemmel követem filmjeit.Itt sem csalódtam.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kirol
Na megnéztem. Hát ez tényleg olyan volt, mint egy mozifilm.
Nagyon jó volt, úgy elröppent az a 80 perc, hogy csak na. Végig pörögtek az események.

Nekem nagyon bejön.

Várom a holnaputánit! 😄

Valami szép bannert rakhatnátok!

passatgt
ok akor nem nézem meg újra, de leszedtem gyûjteménybe ezt a verziót😊

Bulykin
kisebb változások vannak, és a végén +5mpXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kirol
Király. Még jó, hogy délután itt b@sztam a rezet és idõzítettem. Elment vele legalább 20 perc, míg megcsináltam.

Malakai
Úgytudom, hogy csak a fõcím változott, meg a végén a lezáró lassított képsorok egy picit hosszabbak más zenével.
De én magam nem láttam a mostanit, szóval nem tuti. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

passatgt
a s01e01 azonos azzal, ami már régebben kijött?

Bulykin
hosszupuskán már fent van...

kirol
720p -hez mikor lesz felirat?

precision
nekem bejött a pilot, nézni fogom továbbra is

Bazinga!

tnm
az adásba került pilot kevésbé Lost-os, vagy ha preair alapján nem nézném, akkor továbbra sem gondolnám meg magam?

passatgt
na, leesett, csak a képeket kellett megnézni😊

Bulykin
én se értem^^

passatgt
ez nem a wire topik, vagy most mi van?😄

tnm
az alábbi spoiler-t csak akkor olvasd el, ha tudod ki az a McNulty, és már láttad az összes részt! tehát nem Fringe-es spolier.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hmm... azt hittem Daniels otthagyta a rendõri pályát és ügyvédi karriert kezdett

Bulykin
Képekben - Fringe s01e02 KATT IDE
SPOILERES KÉPEK
Ugyebár szeptember 9.-én indulunk Fringe ügyileg. Egy teljesen új sorozatnál nem igazán lehet tudni merre is fog elmenni a történet. Azoknak akik kíváncsiak a sorira íme pár kép, amely valamelyest segít eligazodni az eseményekben, plussz egy kis nyálcsorgatásra is kítûnõ!

Bulykin
Fringe plakátok itt: sorozatguru

Bulykin
attól még húzhatják úgy mint a Lostot😄😄

LasDen
nem me a lostnál a fõ sztori vonal megvan és a fontosabb dolgok is levannak fixálva....szólva minden elõre megvan tervezve és a 6. évad elõtt nem lesz vége......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szóval úgy fogják húzni mint a LOST-ot 😄DDDD
Bulykin
A Fringe készítõi ígérik, hogy a nézõknek nem lesz hiányérzete a sorozattal kapcsolatban. Ha a 9. rész után lövik le a szériát, akkor a 9. részben, ha a 12. évad után, akkor a 12. évadban tudjuk meg az Igazságot, kapjuk meg a lezárást, amit mázlijukra már idejekorán kiötlöttek az írók.

Bulykin
A FOX egy 25 perces Hole In The Wall különpremiert fog adni a Fringe pilot-ját követõen, ami tehát így 8.00-tõl 9.35-ig fog tartani.

Köszi, igazából pár napja figyeltem fel a sorozatra, ezért vagyok lemaradva az eseményekrõl. Jobb késõn, mint soha. Mindenesetre én is megnézem a premier elõtti részt, ami kikerült, de ha lesz változtatás, akkor azt is. Az infókat pedig gyûjtöm. Sokan írják, hogy x-akták másolat, de az számomra nem baj, szeretem JJ filmjeit. 😊 A topicot, pedig végig olvasom.... 😊
stargatelost
azért ahhoz képest hogy csináltál neki egy oldalt, elég keveset tudsz néhány dologról <#pardon1>
a pilot kiszivárgott, igen, mint ahogy pár más sorozatnál is ki szokott, de ha esetleg végigolvastad volna ezt a topikot, ami még csak nem is sok hsz-t tartalmaz, megtudtál volna pár választ a kérdéseidre. pl azt is hogy lesznek változtatások még a pilotban
amúgy meg pofás az oldal <#smile>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bulykin
majd lesz...minden sorozat szeptemberben indul.

Most van, vagy nincs premier?

Kiegészítés: Jézusom! A fringepedia.net oldalon olvasható, hogy július 15-e környékén a pilotot közzétették a neten, bár nem a sorozat készítõi akartak nekünk örömet szerezni..
Sziasztok! Létrehoztam egy oldalt a rajongóknak. Fórummal együtt. Ha gondoljátok látogassátok. Más oldalt még nem látni, de azok is jönnek szép lassan. Amúgy ki tudja megmondani, hogy mi lesz a magyar cime? Vagy ez csak akkor derül ki, hamár a tv-k megveszik? Ja az oldal.: http://fringesite.extra.hu/ Remélem megkedvelik.
Bulykin

Geeryy
<#nevetes2>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

tnm
megértem, nem akart a családjától távol dolgozni, inkább vár a következõ vancouver-i sorozatra, abba próbál majd bekerülni. remélhetõleg sikerül egy drámaibb szerepet megkapnia, mert az sokat lendíthetne a karrierjén.

precision
Szereplõcsere a pilot-hoz képest: az eredeti tehenet le kellett cserélniük, mivel a pilot Vancouver-ben forgott, míg a sorozat New York-ban fog. Egyébként a tehén “állandó szereplõ” lesz.

loller 😄

Bazinga!

Bulykin

Bulykin
Brooklyn-ban forgatják a Fringe-t - beszámoló és képek a forgatásról.
katt ide

tnm
"frindzs"

LasDen
az unaired pilotokon mindig változtatnak az adásbakerülésig.....
én tegnap este megnéztemm.......egész jó volt, de összességében vegyesek az érzelmeim......nem egészen ezt vártam.....de adok neki egy 2 részes esélyt még.....
amúgy a címet hogy kell ejteni, me kiidegel ez a hülye cím.......? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stargatelost
"A Fringe 2. részét JJ Abrams fogja írni és a pilot-on még fognak finomhangolni."

forrás:sorozatjunkie

Amúgy én sem néztem meg, és lám, jól is tettem 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

precision
én is várok, mert sokszor volt már úgy hogy változtattak az ilyeneknél
pl heroesnál volt az hogy volt ilyesmi pilot aztán az elsõ részben több helyen is változtattak benne

Bazinga!

Bulykin
én is majdnem letöltöttem, mert már nagyon kíváncsi vagyok, de úgy döntöttem várok a premierig😊

AntiHero
NA pár hete megnéztem a Pilotot. Annyira nem jött be. (nem ütött úgy mint pl. a Lost pilot epizódja). Kicsit Heroes, kicsit Invasion érzés.

3d Kiírások sztem jók, illika filmhez. A szereplõkkel nem tudok nagyon megbarátkozni. Maximum az öreg csókával ("Einstein").

Azért várom majd a többi részt, de valahogy nem az igazi.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bulykin
nekem is írta, pont most akartam bemásolni😊

stargatelost
Ok, csak nekem most írt BlaiSeCT hogy tegyem ki ide is 😄

passatgt
már rég elkészült😊