Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átidõzítettem, de most az ékezetes betûket nem ismeri fel a lenti gép amirõl a HDTV megy, pedig ezen meg jó.
Ez mitõl lehet?
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Szerintem a kéz dolog felesleges csicsa lenne.
Ez meg nem is kinézet, csak apróság, hogy a menük gyorsabban reagáljanak cachelés elõtt. Szóval a rollovert inkább valamilyen preloados technikával megoldani, pl az egy képes background eltolással. Nemtudom fejlécbe pontosan hogyan megy, de gondolom megoldható.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mondjuk az a kéz - nem tudom kié - mindig elmozdulhatna arra a menüre, ami fülé az egeret viszed.
- portál létrehozása, elsõsorban designolása, testre szabása, hisz létrehozni nem nehéz
- grafikai jártasság (bannerek, egyéb képes szépségek)
- 1-1 részlegben való besegítés, adatok gyûjtése (szereplõk, sztori, stb.)
- angol nyelvû cikkek fordítása, vadászás az újdonságokra
- fórum testreszabása, moderálása
Ezen kívül bármilyen nemû segítséget, építõ jellegû kritikát szívesen veszek!
Bocsi, ha offnak minõsül, de nem annak szántam!
Ui: 1x04-re alíg bírok várni, a promo alapján bejövõs rész lesz ;-)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ezek ilyne reklámoldalak, fõleg a cloverfieldhez voltak hasnolók, ugye jj -.-
ezt irják róla:
Mysterious & interactive site contains "evidence" (Case_0091), regarding The Pattern.
szóval vhogy "A mintá"-hoz van köze:)
Am. en leszednem a Fox logot :P
REAL MADRID
esetleg ha valaki megtudná oldani css-el vagy valamivel, hogy más megoldással változanak meg a gombok (kivéve flasht, vagy iframe-es megoldásokat, mert ugy meg tudtam volna oldani én is, de sztem felesleges flashbe)
esetleg fox logó levétele, bár többi topikban is ott van a csatorna logója a bannerba
esetleg linkbe beletenni ezt a hivatkozást: http://www.massivedynamic.com/<#idiota>#idiota>
nemtudom zavarnak-e valakit, hogy néhány betû helyett számok vannak, de mindezt a hivatalos oldalról csórtam:) szóval van alapja
vagy ha ráviszi az ember az egeret, akkro számok nélkül irná ki, de sztem az ugy szar:D
ha jó lesz, akkor meg beletenném vmelyik sarkába apró userbaros betûveé nevemet, h mégiscsak én csináltam:D
csak ennyit fûznék hozzá
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kíváncsi vagyok mennyire fognak rámenni a nagy összeesküvésre, vagy inkább olyan lesz mint az X-akták, hogy csak 10 részenként lesz róla valami komolyabb, addig meg egy-két eset!? persze errõl még nagyon korai beszélni, hiszen bármikor jöhet a kenszöl-manó ha nem úgy teljesít, ahogy elvárják
egy kicsit spoilerkedem
kezdenek gyûlni az apró kérdések is, remélem gyorsan kapunk rájuk választ, amik nem újabbakat hoznak. nem kell nekem még egy Lost :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
nem formabontó, mondhatni klisés, lop innen-onnan. de hangulatos, egyedi és nagyon igényes!
sikerült elolvasnom junkien egy-két kommentet róla, ezt hadd osszam meg:
"nem szeretem az olyan sorikat, ahol nincs agytorna"...."Egy kreatívabb sorozatnál azért ehhez lettek volna korábban utalások (egy nagyon kreatív sorozatnál meg olyan utalások lettek volna, amik csak utólag esnek le, nah az az igazán jó TV). Meg az se teljesen világos, hogy miért zajlott a konténereknél életre-halálra kergetõzés"
hogy min röhögök? szereti ha gondolkodhat, és ahogy látom isteníti azokat a sorozatokat, amik adnak valami újat újranézéskor is. DE! ha már szeret gondolkodni miért nem teszi? ennyit nem ért meg, hogy azért volt az üldözés E01 elején, mert a két férfi ismerte egymást, és az iker még össze is veszett az ügynökkel a telefonban?
nesze neked gondolkodás. persze fikázni, azt tud a srác...
Est Sularus oth Mithas!
REAL MADRID
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
persze akkor nem kellene 3-4 sorozatot nézni csak 1-et.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
REAL MADRID
ez már jónak mondható manapság a sorozatokban bõvölködõ idõkben.
ha ezt a szintet tartja (nem úgy mint a terminátor) akkor nézõs lesz
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
megszereztem az eredeti képet igy a feliratot meg bármit rá tudok tenni, meg alulról a gombokat is beleteszem (mint ami a linkbe is van), holnapra meglesz. csak perpill maxpayne bannert barkácsolok flashbe)
miért?

(\__/) ( X.x) ( } . { )
de még irhatok bele linkeket ha kell
meg van valami widget, flashbe meglehetne csinálni:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csinálok közbe egy kis bannertmég igy elejére jó lesz