3314
-
Monoton #766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az mocskos nagy jelenet volt amikor Olivia kirepült a szélvédőn :DDD Akkor elgondolkodtam azon, hogy talán az ő helyére jön az új csaj és a nyári Charlie téma csak terelés volt :D
Egyébként engem még nem győzőtt meg az új szereplő, talán a köv részben.
-
Monoton #765 Na én is letudtam sztem simán jó rész volt, végét persze sejteni lehetett, hisz nem egy hír volt róla a nyáron :D -
#764 most nézem az első évad utolsó pár részét, hát lagalább kiderült hogy az örökké feltünő kopasz csávó is olyan mentalista mint a 15 részben a kisgyerek. így már érthető miért tünik fel mindig ahol történik valami))
megérzi előre))) -
Micsu #763 kezdésnek sztem pont jó volt, elég nyugisan indult, azért gondolhattuk hogy jj nem fog az első részben mindenre választ adni :) -
#762 Hát igen, van még mit gyakorolni :) -
#761 jó volt.....bár kiszámítható volt....
azé azon röhögtem, hogy próbált Olivia érzelmet erőltetni az arcára :D -
#760 Jó volt ez az első rész. Jobb, mint több első évados rész, de a vége sajnos túl nyilvánvaló volt mármint, hogy az fog történni ami történt. (nem akarok spoilerezni) -
#759 Az új nézők kedvéért úgymond bemutatták a szereplőket..
Előzetes: Ne várd mindezt a köv részben, ez biza összevágás több elkövetkező epizódból. -
#758 na, ezennel nekem is elkezdődött a 2009/2010-es sorozat-év, mert megnéztem az új részt :)
felemás érzéseim vannak. nagyon voltak az elvárásaim, ezért nem teljesítette őket. nem érzem azt, hogy igazi előrelépés történt volna, annyira lassú volt az egész rész, na majd a következő:
szóval túlságosan is olyan érzésem volt, mintha megint a nulláról építkeznének, miközben ez nem így van, csak mégis így sikerült összehozniuk. remélem érthető :D
új csaj meg nem rossz, sőőőőt. bár nekem gyengéim a latinos csajok, biztos lesz, akinek nem fog tetszeni (sok az ízlésficamos :D) -
#757 Belepillantottam az elejébe és egész jól indul, kivételesen a Megfigyelőt is kapásból kiszúrtam :) -
#756 gondolom chetoryék csinálják mjad megen..... -
#755 Tud valaki valamit a fordításról, csinálja egyáltalán valaki? -
#754 ... :)
Logikusan, még nem publikálták:) -
#753 Season 2, Episode 4
ez az epizód cime -
#752 télleg....holnap már tölthető az új rész :D -
#751 2009-Sep-17 Fringe 02x01 A New Day in the Old Town
2009-Sep-24 Fringe 02x02 Night of Desirable Objects
2009-Oct-01 Fringe 02x03 Fracture
2009-Oct-08 Fringe 02x04 Season 2, Episode 4 -
Bmx01 #750 télleeeg :??? ÓÓÓHH -
#749 ilyen korán? -
#748 Csütörtökön jön az új rész végre! -
ldavid #747 ja tényleg, Slusho xD -
#746 sztem alma -
#745 jégkása vagy valami ilyesmi -
ldavid #744 mi van Walter kezében? -
Monoton #743 Sajnos én se, de szereplőkről találtam két félét HQban. Ha vki erd feltoltom. -
#742 ez a legnagyobb amit leltem:( -
Monoton #741 HQ-ban nincs meg? -
-
ldavid #739 nem tért vissza, nem került elő, másról szólt
itt találsz leaírásokat, ha nem akarod a többi részt megnézni -
Orionk #738 Hy!
köszi a válaszokat.
Kérdeznék valamit a 13-ik epizóddal kapcsolatban. Ezért spoilerbe teszem, hátha van, aki még nem látta. Viszont, aki igen, az olvassa nyugodtan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval a 13ikban elkapták az a konrad nevű alakot. A későbbi részekben sosem fog konrad visszatérni?, persze csak az első évad végéig. Ez mellett még azt, hogy az első évad végéig nem kerül elő ez a sün ember es dolog? Másról fog szólni a sorozat?
köszi -
#737 1. évad vége... Most szünet van. És ahogy akyyy mondja, ugyan ott tart az angol és a magyar is. -
#736 Ugyanott van mindkettő. -
Orionk #735 Ezt a videot nézzétek meg:
http://www.sorozatjunkie.hu/2009/08/07/legjobb-cold-open-a-fringe-ben/
Én eddig nem néztem a fringe sorozatot, de ez felkeltette az érdeklődésem.
Esetleg, aki az eddigi részeket nézte, egy kicsit mesélhetne róla, ohgy miről szól, illetve, hogy melyik epizódnál tartanak amagyaroknál, és melyiknél amerikában?
köszi -
ldavid #734 Érdekes Fringe promóképek? @sorozatjunkie -
#733 dc-n fenn van az első évad szinkronosan, ha valakinek arra fáj a foga)))) -
ldavid #732 lehet, ott nincs 200-as neki, vagy nem is él már, vagy egyéb x)
1x19 -
Vardar #731 Az utolsó előtti részhez tudtok letöltési linket adni?
Amúgy meg, ha jól vettem le az utolsó részből, Walter átment a oárhuzamos világba és elrabolta az ottani Walter Peterjét. De akkor az ottani Walter nem akadékoskodott a maga 200as IQjával?:D -
#730 -
#729 ez a Te oldalad -
#728 Szervusztok. Tegnapi rész nagyon jó volt, de szomorúan láttam, hogy vége az első évadnak:(
Esetleg tud valaki, mikor folytatják nálunk? -
#727 hm, köszi