3314
-
#806 Biztos benne volt, ez már szinte védjegye a sorozatnak. -
#805 későn keztem figyelni, de én nem vettem észre.... -
Monoton #804 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Állítólag nem volt benne. -
#803 ebben részben benne volt megfigyelő? én nem vettem észre -
Monoton #802 Mások véleménye alapján döntesz? :) -
#801 Persze hogy érdemes.:) -
#800 Na mi van, érdemes elkezdeni a 2. évadot? Még egy részt se láttam. -
#799 i -
Bmx01 #798 jó rész volta mostani, van már felírat is
-
Monoton #797 Nem volt rossz rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Liv szuperhallás? Lol :D Am sztem Charlie soha nem hívta Olivianak, azt hittem itt gyanút fog :D
Az a SuperGollam jelenet a föld alatt elég B kategóriás volt :DD -
Monoton #796 Elvileg ma lesz felirat. -
#795 hát, CSI-nak elég erős volt a kezdése :D -
Monoton #794 Majd a jövő hét lesz érdekes, hogy a CSI - Grey's duó mennyi nézőt veszít. -
#793 dehogy nyírta ki, annyira azért nincs rossz nézettsége hogy elkaszálják, 2 rész után meg nem kéne leírni a sorozatot, lesz ez még jobb, nekem az 1 évad is nehezen indult be, aztán nagyon megtetszett az egész, losthoz meg felesleges hasonlítani, teljesen más a két sorozat, mondjuk nekem a lost nagyon nem jött be, ellenben fringe..
2 részt még nem láttam, de az 1 sztem jó volt -
#792 hát csak nem....talán a fox idejében észreveszi ha para van :D -
#791 lehet, hogy a fox sikeresen kinyírta a sorozatot?
csütörtökön csi, grey's, mentalist és még flashforward is van. a nézettség a béka segge alatt, 5,7 millió. még az office-t (7,45M) is többen nézték
ráadásul ez a második rész is kegyetlenül lassú volt. tényleg sokkal több potenciál van ebben a sorozatban! pont tegnap dobta ki youtube relatedben a lost 2-ik évadnyitóját (nem mellesleg nekem ez a kedvencem, mert abban ugye minden évadnyitó zseniális), és hát fényévekkel van előbbre attól, amit ebben elkövettek :( -
#790 dehogyis baj, én ilyet nem mondtam :) -
#789 :) a supnattal egész más a helyzet. az a sorozat gyenge és kész. a fringe jó, csak kissé keveset ad és borzalmas a főszereplő, ennyi. amúgy nincs különösebb problémám a sorozattal, abramsék egyébként is képtelenek nagyon rosszul csinálni valamit.
btw miért baj az, ha leírom, hogy nem tetszik valami? ha jól tudom, arra való a fórum, hogy mindenki leírja a véleményét, még ha az különbözik is a többségétől. -
#788 ...aham :) látom már itt is, a Supernatural után egy másik alapvetően jó sorozatra vetted rá magad és jön a nem tetszik nekem szöveg. Ne is tagadd! :)
Ne nagyon foglalkozzatok a Szolnokkal, egy ideje ez a hobbija, beveti a divatfikát :) -
#787 én viszont csak olyat láttam. sajnos. bár meg kell hagyni, mindegyik sokat ígér, de végül nem nyújt semmit. nálam legalábbis. -
Monoton #786 Egyébként én még nem láttam olyan Fringe részt ami nem volt "nagy eresztes" :D -
#785 ez kamu :D jó sorozat....bár Anna Torvot lecserélném, de attól még jó.... :D -
#784 fringe -
#783 mi?? nem is :D mondj egyet is :D -
Monoton #782 Neked nem hiszek, mert te a legtobb sorozatot lehuzod :DD -
#781 nem volt egy nagy eresztés ez a rész.... -
#780 Nekem kivételesen kapásból feltűnt :) -
ldavid #779 én eddig egyszer sem vettem észre xD -
#778 a végéig eszembe se jutott keresni :D de aztán visszapörgettem....elég egyértelmű volt a végén, hogy csak az elején lehetett valahol :D -
#777 ha vki nem látta volna a megfigyelőt :D
-
#776 looool -
ldavid #775 lol trust no1
-
#774 -
#773 tits -
#772 #770 -
Monoton #771 Mekkora mosoly :))))
-
#770 sunáznám :) -
#769 vagy az :D -
Monoton #768 Jaja, természetesen én is így gondoltam :D De én szeretem Oliviat is, maradt volna minden a régiben az lett volna a legjobb :D -
#767 az télleg jó jelenet volt....elrepült a 40 perc... :D
Kár hogy nem az van, hogy Olivia megy és mondjuk Charlie lett volna a főszereplő... :D az új csaj meg ugye Charlie helyét venné át :D