3314
2ivmws8.jpg
  • macselek #806
    Biztos benne volt, ez már szinte védjegye a sorozatnak.
  • LasDen #805
    későn keztem figyelni, de én nem vettem észre....
  • Monoton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Állítólag nem volt benne.
  • ForzaInter
    ebben részben benne volt megfigyelő? én nem vettem észre
  • Monoton
    Mások véleménye alapján döntesz? :)
  • ForzaInter
    Persze hogy érdemes.:)
  • Herold
    Na mi van, érdemes elkezdeni a 2. évadot? Még egy részt se láttam.
  • Szolnokboy1
    i
  • Bmx01
    jó rész volta mostani, van már felírat is
  • Monoton
    Nem volt rossz rész.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Liv szuperhallás? Lol :D Am sztem Charlie soha nem hívta Olivianak, azt hittem itt gyanút fog :D

Az a SuperGollam jelenet a föld alatt elég B kategóriás volt :DD
  • Monoton
    Elvileg ma lesz felirat.
  • LasDen #795
    hát, CSI-nak elég erős volt a kezdése :D
  • Monoton
    Majd a jövő hét lesz érdekes, hogy a CSI - Grey's duó mennyi nézőt veszít.
  • ForzaInter
    dehogy nyírta ki, annyira azért nincs rossz nézettsége hogy elkaszálják, 2 rész után meg nem kéne leírni a sorozatot, lesz ez még jobb, nekem az 1 évad is nehezen indult be, aztán nagyon megtetszett az egész, losthoz meg felesleges hasonlítani, teljesen más a két sorozat, mondjuk nekem a lost nagyon nem jött be, ellenben fringe..

2 részt még nem láttam, de az 1 sztem jó volt
  • LasDen #792
    hát csak nem....talán a fox idejében észreveszi ha para van :D
  • ProGabe #791
    lehet, hogy a fox sikeresen kinyírta a sorozatot?

csütörtökön csi, grey's, mentalist és még flashforward is van. a nézettség a béka segge alatt, 5,7 millió. még az office-t (7,45M) is többen nézték

ráadásul ez a második rész is kegyetlenül lassú volt. tényleg sokkal több potenciál van ebben a sorozatban! pont tegnap dobta ki youtube relatedben a lost 2-ik évadnyitóját (nem mellesleg nekem ez a kedvencem, mert abban ugye minden évadnyitó zseniális), és hát fényévekkel van előbbre attól, amit ebben elkövettek :(
  • Kandurex
    dehogyis baj, én ilyet nem mondtam :)
  • Szolnokboy1
    :) a supnattal egész más a helyzet. az a sorozat gyenge és kész. a fringe jó, csak kissé keveset ad és borzalmas a főszereplő, ennyi. amúgy nincs különösebb problémám a sorozattal, abramsék egyébként is képtelenek nagyon rosszul csinálni valamit.

btw miért baj az, ha leírom, hogy nem tetszik valami? ha jól tudom, arra való a fórum, hogy mindenki leírja a véleményét, még ha az különbözik is a többségétől.
  • Kandurex
    ...aham :) látom már itt is, a Supernatural után egy másik alapvetően jó sorozatra vetted rá magad és jön a nem tetszik nekem szöveg. Ne is tagadd! :)

Ne nagyon foglalkozzatok a Szolnokkal, egy ideje ez a hobbija, beveti a divatfikát :)
  • Szolnokboy1
    én viszont csak olyat láttam. sajnos. bár meg kell hagyni, mindegyik sokat ígér, de végül nem nyújt semmit. nálam legalábbis.
  • Monoton
    Egyébként én még nem láttam olyan Fringe részt ami nem volt "nagy eresztes" :D
  • LasDen #785
    ez kamu :D jó sorozat....bár Anna Torvot lecserélném, de attól még jó.... :D
  • passatgt
    fringe
  • LasDen #783
    mi?? nem is :D mondj egyet is :D
  • Monoton
    Neked nem hiszek, mert te a legtobb sorozatot lehuzod :DD
  • LasDen #781
    nem volt egy nagy eresztés ez a rész....
  • Shep
    Nekem kivételesen kapásból feltűnt :)
  • ldavid
    én eddig egyszer sem vettem észre xD
  • LasDen #778
    a végéig eszembe se jutott keresni :D de aztán visszapörgettem....elég egyértelmű volt a végén, hogy csak az elején lehetett valahol :D
  • Golyo69
    ha vki nem látta volna a megfigyelőt :D
  • Herr Lehrer
    looool
  • ldavid
    lol trust no1
  • ProGabe #774
  • passatgt
    tits
  • macselek #772
  • Monoton
    Mekkora mosoly :))))

• Herr Lehrer
    sunáznám :)
  • LasDen #769
    vagy az :D
  • Monoton
    Jaja, természetesen én is így gondoltam :D De én szeretem Oliviat is, maradt volna minden a régiben az lett volna a legjobb :D
  • LasDen #767
    az télleg jó jelenet volt....elrepült a 40 perc... :D
    Kár hogy nem az van, hogy Olivia megy és mondjuk Charlie lett volna a főszereplő... :D az új csaj meg ugye Charlie helyét venné át :D