3314
2ivmws8.jpg
  • Monoton
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1213384677&no=782
  • LasDen #845
    hááát....nemtom....
  • Grusalak
    828=>
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az igaz, hogy Peter a másik világból való, de nem Nina magyarázata okán... Az igazi meghalt betegségben, amit Walter nem tudott meggyógyítani. De mivel a veszteséget nem volt képes elviselni, így több dolgozott, így lett , hogy rátalált a párhuzamos világokra, ahonnan elhozta a jelenlegi Petert. - Még amikor a gyógymódot kereste, akkor készítette azt a kütyüt is, amivel a német börtönből megszöktették a rosszfiút; Eredetileg időutazásra szánta azt a szerkezetet, mert régen élt állítólag valaki, aki ismert egy gyógymódot. De mivel az időutazás nem sikerült, ezért ugye nem lett gyógymód...

843=> Mundjuk aki átvette a táskát a bárban? :-)
    Engem inkább az zavart össze, hogy az ezredes a figyelőket nevezte ellenségnek, és a táskában Walter képe is volt. De eddig a figyelők segítettek Walternek, és egy harmadik félről volt szó, hogy ellenségek.
  • ldavid
    dehogyjó

observer volt 04-ben? soselátom
  • Micsu
    jóóvót
  • asteroid
    Állítólag a nézettségek csütörtökön a baseboll miatt estek megint, a Fringe a DVR nézők között a második helyen áll.
  • OptimusPrime
    Nehogy már ez is a Jericho sorsára jusson... :S
  • LasDen #839
    a CSI igenis jó :D ne azt hibáztasd :D
  • precision
    idióta amcsik is elmennek a f*szba...
    ilyen egytucat csi izéket néznek... anyjukat már
  • Kandurex
    Pedig ez egy nagyon jó kis sorozat :(
  • LasDen #836
    félek hogy a fox elbassza az egészet....
  • ProGabe #835
    na igen. a fő probléma az, hogy 50%-os esést produkál. az TÚL sok, nem lesz ennek jó vége :|
  • LasDen #834
    olyan foxos húzás volt...talán átkéne pakolniuk vagy nemtom...:D
  • ProGabe #833
    mondtam én, kinyírta a sorozatot az a balfasz FOX...

1 CSI: Crime Scene Investigation (CBS, 21.00) – 14,89M – 9.3/14 (3.5, #T4)
    2 The Mentalist (CBS, 22.00) – 14,70M – 9.4/16 (3.3, #6)
    3 Grey’s Anatomy (ABC, 21.00) – 14,12M – 9.1/14 (5.4, #1)
    4 Survivor: Samoa (CBS, 20.00) – 11,69M – 7.0/11 (3.4, #T4)
    5 Bones (FOX, 20.00) – 10,28M – 6.3/10 (2.9, #8)
    6 Private Practice (ABC, 22.00) – 9,50M – 6.2/11 (3.6, #3)
    7 The Office (NBC, 21.00) – 9,42M – 5.4/8 (4.8, #2)
    8 Flash Forward (ABC, 20.00) – 9,00M – 5.8/9 (3.0, #7)
    9 Fringe (FOX, 21.00) – 5,82M – 3.5/5 (2.1, #10)

junkie-ról
  • LasDen #832
    ilyen csütörtök mellett sajnos nem csoda...
  • Kandurex
    Mi? :(
  • Monoton

Am sajnos a nézettség megint csökkent :(
  • LasDen #829
    wadda???
  • precision
    nem volt rossz epizód

az, hogy Rebecca látta Peter körül a fényt, bizonyítja hogy Peter tényleg a másik univerzumból való, az itteni verziója meghalt (ide jön Nina Sharp magyarázata, hogy ugyanazon ember két verziója egyidőben nem lehet egy "helyen") mint azt ahogy eddig is tudtuk... csak gondoltam megjegyzem, hátha másnak nem tűnt fel
    most akkor jól értelmezem, hogy a rész végén összerakott ember képes megnyitni a kaput, ugye? :) a másik meg pont kifadelték mikor Bell mondta volna el Olivia képességét, kíváncsi vagyok mi az(vagy mik azok)... ha jól számolom eddig kettőt láthattunk a képességeiből, mikor az elméjével hatástalanította a bombát, meg a szuper hallás
  • LasDen #827
    evvel egyetértek :D
    azé nem volt rossz rész....javuló tendenciát mutat...talán össze-szedi magát....
  • macselek #826
    Főszereplő csaj barmolja szét a sorozatot:S Jónézki, de egyszerűen képtelenség komolyan venni. (béna szinész)
  • ProGabe #825
    04

ez egy nagyon, nagyon jó rész... lehetett volna, ha kicsit még pofozzák a forgatókönyvet, de inkább akkor, ha egy igazán tehetséges rendező vezényelte volna a stábot

így csak nagyon jó dolgokat láthattunk, amik csak jöttek sorjában egymás után, de nem alkottak egy teljes egészet, ill. a dinamikával is gondok voltak

eddig ez a második évad messze az első mögött kullog, jó lenne, ha összeszednék magukat a készítők :\
  • rooney8
    én is megnéztem... jó rész volt :D
  • LasDen #823
    remélem az olivias dolgot nem húzzá sokáig....remélem mostmár felépül rendesen emléxik meg minden, aztán az is előremozdul.....
    viszont ebben a részben nem lesz gond megtalálni a megfigyelőt :D
  • ProGabe #822
    na ez a 3-ik rész végre nekem is igazán tetszett. valahogy jól volt összerakva, nem volt túl sok üresjárat. csak így tovább!
  • ProGabe #821
    na ez az! a végén ugye ott van a halott nővér hullája, de az új csaj nem azt mondta cb-n (vagy telón, mind1), hogy van egy női hulla? vagy ha nem (lusta vagyok megnézni), akkor az alakváltó tudta, hogy hova kell rejteni. hm, mondjuk az még csak-csak logikus, hiszen a kemence mellé simán elvihette a nő hulláját, hogy aztán később elégesse

tehát: alakváltó elmegy a kórházba, felveszi a nővér alakját, a holttestet elrejti a szennyes alá. kergetőzés, Charlie odaér, akit lelő, és kicseréli a két hullát, meg belelő a már halott nővérbe

na jó, ez mégis hülyeség. kik írták azt a részt, az orci-kurcman páros? :S

szerk: na megnéztem. nem mondta az új csaj, hogy találtak hullát (hiszen ő nyitott be Oliviához), és nem az a páros írta, hanem abrams és egy bizonyos akiva goldsman
  • macselek #820
    +1
  • LasDen #819
    és elég gyakran szokott :D ha sok filmet néz az ember :D
  • Monoton
    Az FBI is hibázhat, na!
  • precision
    hát hallod, én a rész nézésekor pont ezen agyaltam, hogy most wtf, hol van a másik hulla... de mondom biztos én vagyok a helikopter, ezért nem mertem megkérdezni
  • SötétBarom
    Most, hogy mondod, a kérdés jogos.. :|
  • hegep3
    A második széria első részének végén az FBI-osoknak nem tűnik fel, hogy csak egy hullát találnak a kórháznál? Ugyanis az alakváltó nem nagyon rejtette el a többi áldozatát sem, a nővér hullájának elrejtésére pedig nagyon ideje sem volt. Szóval a nővér és az alakváltó hulláját kellett volna megtalálni. Így máris gyanús lenne Francis ügynök.
  • ForzaInter
    Az a táska a kezében, tuti ő az, meg látszik a kopasz feje is.:D
  • LasDen #813
    olvasgattam a feliratokat de nekem nem tűnt fel :D
  • chetory
    Nehéz eldönteni, mert nagyon messze van, de szerintem ott a táska a kezében.
  • Monoton
    Én még mindig azt mondom az egy madárijesztő :D
  • ForzaInter
    Na ezt nem gondoltam hogy pont ott:DD
  • chetory
    Amúgy megváltoztak a főcím feliratai az első évadhoz képest. Észrevette valaki? :)
  • chetory
    Observer
  • Monoton
    Fringehungary megszűnt?