3314
-
#1127 -
#1126 Akkor nem csak engem rázott ki a hideg, amikor meghallottam, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?HELLO, SON! -
#1125 Fringe 2x21 magyar felirat beküldve...
Elérhető HOSSZUPUSKÁN | FELIRATOK.HU -n | illetve a CASSONESUB-on.
Jó Szórakozást! -
#1124 nem volt rossz hangulata az új résznek, sőt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!abban meg igazam volt, hogy a múlkori részben lévő átvitel sikerült, és a másik Waltert hozták át. remélem a két öreg egy bunyóval dönti el, mi legyen ezzel az egész szituval
nem szoktam ilyet kérni, sőt, inkább csak megmosolyogtat, amikor valaki ilyet ír, de: Peter dzsekijéhez hasonlót valaki linkelhetne :) na nem képre gondolok, inkább valami kiindulópont, hogyan keressek valami hasonló cuccot. na nem mintha arra számítanék, hogy nyáron kellene majd... -
#1123 Átlagos töltelékrész volt, de ha már így csinálták meg akkor egy 6 hónappal korábban vagy valami hasonló az elejére nem ártott volna:P -
Monoton #1122 Első évados törölt rész volt. Nézőcsalogatás miatt adták le. -
#1121 hát igen az ott tényleg egy elb*szott rész
az egy amolyan filler, nem kell vele foglalkozni ilyen szempontból, nemtom miért adták le, de azt a részt már korábban felvették, és utólag adták le
bár úgy rémlik, hogy abban a részben lévő egy-két dolog fontos lesz v. lehet a későbbiekben -
#1120 Hi! Na most totál zavarban vagyok. Kicsit lemaradtam a sorozatban és most nézem a 2x11-et amiben szerepel Charlie. Nem úgy volt hogy az eredetit kinyírta egy alternatív világból jött faszi de később az is lebukott azt pedig Olivia nyírta ki? Akkor mit keres megint ebben a részben? Nem értem.:/ -
#1119 simán jó volt :) legyetek menők, hagyjátok ki... -
#1118 hatszázezer utalás és metaforikus jelenlét/jelenség volt a részben, csak a vak nem vette észre, ezek a dolgok nekem is nagyon tetszettek, de én sokkal lazább részre számítottam. túl nyögvenyelősre sikerült ez a 40 perc -
#1117 annyira sötétek vagytok hogy észre se vettétek az utalásos mindfuck-ot... ^ ^ de igazatok van, felesleges megnézni, ne is nézzétek, töröljétek csirák :D Olivia igy nagyon odabaszott btw, broyles-on meg szétröhögtem magam XD -
#1116 Annál a résznél én már a fejemet fogtam. -
#1115 Éneklő hullák...
Vajon ezt is a gyerekek álmodták? -
Csak77 #1114 Az új rész első három, és az utolsó három percét érdemes megnézni(főleg az utolsó pár percet). A többi elképesztően szar, bár az el kell fogadni, hogy a színészek imádják az ilyet, csak tudnám miért... -
#1113 Hát ez már a második rész ebben az évadban amit jobb lett volna meg sem nézni. -
ldavid #1112 hát kb. mint a Fringe -
#1111 Ez a muscical dolog gáz. A FOX helyében inkább átkötéseket raktam volna 1 epizód erejéig. Pl. House korházába kell menni Walteréknek valamiért. -
#1110 egy kis fintorral meg lehetett nézni. na de House musical. WTF? :S -
#1109 SOROZATJUNKIE-ról:
"Nem csak a Fringe készít musical-epizódot, hanem 04.29-től 05.05-ig minden FOX sorozatban énekelni fognak valamilyen minőségben: Bones, House és az animációk is. A Family Guy május 2-án szuper hosszúságú résszel és dalokkal ünnepli majd a 150. epizódját."
-
ldavid #1108 a fox mindenből 'musicalt' csinált most -
#1107 15 perc után kikapcsoltam..
eddig évad nagyon jó, nem értem mi értelme volt ilyen semmitmondó filler részt csinálni.
majd talán befejezem. -
#1106 Eddig sosem volt olyan Fringe resz, amit untam volna mindig az a 40-45perc 5percnek tunt.Az e heti resz kb masfel oranak tunt.En is abba akartam hagyni a reszt mert olyan semmilyen volt:D,de szerencsere tuleltem. -
#1105 Na jó, egybe hangzó kritikák alapján, hivatalosan is kihagyom ezt a részt :( -
ldavid #1104 hát én meg lettem volna enélkül a rész nélkül, de a kislány aranyos volt :) -
#1103 franc, h pont most nem vagyok otthon és csak vasárnap lesz idöm letölteni :( -
Micsu #1102 nájsz -
#1101 Fringe s02e20 beküldve ide-oda!
Elérhető HOSSZUPUSKÁN | FELIRATOK.HU -n | és a CASSONESUB -on.
Jó Szórakozást! -
#1100 sztem kár a dalszöveggel meloznod :) akit érdekel úgyis érti, akit nem, annak meg tökmindegy :D de bejön a rész, most tartok ott hogy broyles tolja a zongorát :D kurvanagy :D Walterral meg el-brownbettiznék az tuti, az öreg biztos keni mi a jó anyag XXDDDD -
#1099 A mai rész feliratával kapcsolatban:
Gondolom sokan tudjátok, hogy ez a rész ilyen musicalesebb, zenés. Indítottam egy szavazást, hogy meglásssam ki szeretné, hogy a dalszövegek is le legyenek fordítva. Szerintem felesleges, de mivel nektek van a felirat, így döntsétek el, hogy mi legyen. Szavazni a nyersfordítás elkészültéig lehet, majd a végeredmény alapján vagy benne hagyom a dalszöveget, vagy értelem szerűen kiszedem belőle..
-
Csak77 #1098 ezt a részt szerintem nem nézem meg. :( gagyinak tünik -
ldavid #1097 simított haj pedig jobban áll neki szerintem
jó a promó amúgy, csak a hangminőségen is ronthattak volna -
#1096 Pacific-ben is hasonló volt -
#1094 ez nagyon jó dunham azzal a göndög hajjal :D -
#1093 -
#1092 besza-behu promó a foxtól:
-
Micsu #1091 kezdjük ott hogy elég lenne az alakváltóknak eltüntetni a hullákat ami nem egy nagy kunszt és az fbi kb a szarba se lenne, ezek csak szokásos sorozatos bakik, sajnos együtt kell élni ezekkel -
ldavid #1090 de méginkább egy sorozat =)
frankó rész volt amúgy -
#1089 ok, 1. és 3. -assal meg tudok barátkozni
de a 2. :DDD azon még most is nevetek ha rágondolok... elképzelem, ahogy Olivia bemegy a közértbe és fejbelövi az eladót, mert mittudomén, az eladók nem szoktak sapkában kiszolgálni :) -
ACE #1088 Nem utolsó sorban ez egy film, talán ez a legjobb érv ezekre a "logikátlan" dolgokra. :D -
#1087 1. sztem a hullaházban vetkőztetik le hullákat:)
2. Olivia sokmindent megérez, gondolom ez nem új neked se:)
3. Teljesen logikus, ráadásul Peter sem egy 70-es iq-jú ember