Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bazinagy Spoiler a fináléról

Leonard Nimoy lesz Dr. Bell <#worship>

És a spoileres kép

REAL MADRID

ProGabe
kellemes rész volt, csak nagyon kiszámítható, fõleg a vége. "ezt mindenki ki tudta találni b+, csak ti efbiájosok nem?" kb. ezt gondoltam :)

a következõ ugyebár az utolsó elõtti lesz és igencsak ütõsnek ígérkezik
http://www.youtube.com/v/PTMpi0IEibg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="753" height="445"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Scouser
Valahogy nekem nem jön le

You\'ll Never Walk Alone

Nemhiszem, a 720p verzió méret nem változott.

REAL MADRID

Herold
A 18-as az dupla rész? Mert 549 MB a mérete.

ProGabe
http://www.youtube.com/v/5YzxhgTHK2Y&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
A kopasz fickó kalapban 41:14-nél.

ez tiszta király
precision
na ez érdekes gondolat! :) <#eljen>
én személy szerint örülnék neki ha így lenne, az elég durva lenne :D

Bazinga!

William Bell akkor ugye Leonard Nimoy(Dr. Spock)? Mert akkor egy kicsit elváltoztatta a hangját tényleg:D

Am. azt figyeltétek hogy a végén a videón a szoba olyan mintha tûz lett volna benne? Olive átment Liz Shermanbe (Hellboy), (mert ugye itt is a feldultság, idegességrõl beszéltek) és elkezdett gyújtogatni az elméjével? :O. Érdekes dolgok lesznek még :)

REAL MADRID

Kiváncsi leszek a többiek reakciójára amikor kiderülnek a dolgok Walterrõl.

REAL MADRID

Viszont Bell-nek elég durva, õrûlt gonosz hangja van. Amolyan fõpályaellenség :DDD

REAL MADRID

precision
<#eljen>

Bazinga!

Fringe fõcímes rapszám : http://www.youtube.com/watch?v=2LpaGYwgtsA

ProGabe
csak hûek akarnak lenni a sorozathoz, ezért becsempésznek egy kis talányt a topikba <#idiota>

Jajj fejezzetek mar be :)

REAL MADRID

Malakai
Nem nagyfiúskodás akart lenni (eleve se értem mit lehetne ezen nagyfiúskodni), akkor csak félreértettelek.

Mellesleg precision írta, hogy a mai részrõl írt, szóval még az rtl-el se lehet így összetéveszteni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Herold
Fõleg, hogy az új rész elõtt 1-2 nappal készül el az elõzõ rész magyar felirata.

Shep
Nem kell itt a nagyfiúskodás, hogy te már láttad a kedd hajnali részt is. Egyébként meg arról beszéltem ,hogy lentebb is kavarás volt azzal kapcsolatban ,hogy most melyik részrõl is beszélnek és kinek mi a legújabb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Malakai
Nézz utána mi a legújabb (hivatalos oldal link a bannerben pl). :)

@precision: Persze, azért érdekes, a két dolog együtt. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#vigyor1>

REAL MADRID

Shep
Na de kinek mi a legújabb érted, a bakisnál is úgy beszéltek róla mintha az lenne a legújabb azért is csodálkoztam erre meg még a korábbiról folyt a diskurzus.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ami spoilerben van az mindig a legujabb resz.

REAL MADRID

precision
az #556 -ban írtam hogy a mai (ami ma került ki a netre, 17. asszem) részrõl beszélek

Bazinga!

Shep
Na most melyik részrõl beszéltek 16 vagy 17, lassan érdemes lenne mindig kiírni.

precision
de azt észrevetted, hogy
a hang aki nyugtatgatja a kislányt (Olivia -t), az Walter hangja? :)

Bazinga!

Malakai
Jaja, vége meg is lepett, pedig várható lett volna a dolog, de mégse jutott eszembe, csak amikor mutatták, hogy......egy kislány gubbaszt a sarokban.Amúgy maga az epizód nem volt túl izgi, de azért jó volt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

sztem elég innovatív a sorozat nem hiszem hogy ilyen faszságokon kéne fennakadni, ha igen az már a te problémád

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Herold
Alien 2 koppintás.
- Szörnyek ugye nincsenek?
- Á dehogy...
- Jó.
- Ja de mégis...

precision
fuh, elég jó volt a mostani (mai :)) rész
a vége megint odab*szott !

Bazinga!

Shep
Hát akkor nem csak engem zavart meg, hogy utolsó részeztek folyamatosan :)

Ezidáig énis azt hittem :DD

REAL MADRID

Shep
Ja, hogy az a rész én azt hittem a szörnyes részben van valami.

ProGabe

Shep
Ott van, hogy visszaolvastam, vagy nem magyarul írok? Akkor elnézést kérek.

ha neten nézed mért nem sorba nézed?

Olivia testvére és annak a lánya.

REAL MADRID

Visszaolvasás megvolt?
Lemaradtam egy pár részrõl: valaki elmondaná, hogy ki ez a nõ meg kislány, akivel együtt lakik Dunham?
Shep
Milyen bakiról beszéltek, visszaolvastam de csak nem jöttem rá.

feliratok.hu-n > felirat

MerlinW
2009-Apr-21 Fringe 01x17 Bad Dreams
2009-Apr-28 Fringe 01x18 Midnight
2009-May-05 Fringe 01x19 The Road Not Taken
2009-May-12 Fringe 01x20 There's More Than One of Everything

[merlinw.org]

passatgt
én észrevettem, de nem tulajdonítottam nagy jelentõséget neki, tuti direkt volt:D

akyyy
csapatépítõ tréningen vót a forditó, ezért hétfõ estére várható a felirat!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shep
A feliratot amúgy már senki nem fordítja, hogy még hír sincs róla?

akyyy
elõfordul<#eplus2>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
ahahahha :D:D:D
fail. sry :) vagyis pwned :) benéztem egy kicsit

amúgy nem vettem észre :)

Bazinga!

akyyy
2 hozzászólással lentebb oda van leírva<#wilting>

precision
DE MI A BAKI? :D:D:D
tehát mit kellett volna észrevenni? :)
vagy lehet túl nehezet kérdezek... :D:P

Bazinga!