Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
félek hogy a fox elbassza az egészet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
na igen. a fõ probléma az, hogy 50%-os esést produkál. az TÚL sok, nem lesz ennek jó vége :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
olyan foxos húzás volt...talán átkéne pakolniuk vagy nemtom...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
mondtam én, kinyírta a sorozatot az a balfasz FOX...

1 CSI: Crime Scene Investigation (CBS, 21.00) – 14,89M – 9.3/14 (3.5, #T4)
2 The Mentalist (CBS, 22.00) – 14,70M – 9.4/16 (3.3, #6)
3 Grey’s Anatomy (ABC, 21.00) – 14,12M – 9.1/14 (5.4, #1)
4 Survivor: Samoa (CBS, 20.00) – 11,69M – 7.0/11 (3.4, #T4)
5 Bones (FOX, 20.00) – 10,28M – 6.3/10 (2.9, #8)
6 Private Practice (ABC, 22.00) – 9,50M – 6.2/11 (3.6, #3)
7 The Office (NBC, 21.00) – 9,42M – 5.4/8 (4.8, #2)
8 Flash Forward (ABC, 20.00) – 9,00M – 5.8/9 (3.0, #7)
9 Fringe (FOX, 21.00) – 5,82M – 3.5/5 (2.1, #10)

junkie-ról

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ilyen csütörtök mellett sajnos nem csoda...

Kandurex
Mi? :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#eplus2>

Am sajnos a nézettség megint csökkent :(

REAL MADRID

LasDen

precision
nem volt rossz epizód

az, hogy Rebecca látta Peter körül a fényt, bizonyítja hogy Peter tényleg a másik univerzumból való, az itteni verziója meghalt (ide jön Nina Sharp magyarázata, hogy ugyanazon ember két verziója egyidõben nem lehet egy "helyen") mint azt ahogy eddig is tudtuk... csak gondoltam megjegyzem, hátha másnak nem tûnt fel
most akkor jól értelmezem, hogy a rész végén összerakott ember képes megnyitni a kaput, ugye? :) a másik meg pont kifadelték mikor Bell mondta volna el Olivia képességét, kíváncsi vagyok mi az(vagy mik azok)... ha jól számolom eddig kettõt láthattunk a képességeibõl, mikor az elméjével hatástalanította a bombát, meg a szuper hallás

Bazinga!

LasDen
evvel egyetértek :D
azé nem volt rossz rész....javuló tendenciát mutat...talán össze-szedi magát....

macselek
Fõszereplõ csaj barmolja szét a sorozatot:S Jónézki, de egyszerûen képtelenség komolyan venni. (béna szinész)

ProGabe
04

ez egy nagyon, nagyon jó rész... lehetett volna, ha kicsit még pofozzák a forgatókönyvet, de inkább akkor, ha egy igazán tehetséges rendezõ vezényelte volna a stábot

így csak nagyon jó dolgokat láthattunk, amik csak jöttek sorjában egymás után, de nem alkottak egy teljes egészet, ill. a dinamikával is gondok voltak

eddig ez a második évad messze az elsõ mögött kullog, jó lenne, ha összeszednék magukat a készítõk :\

rooney8
én is megnéztem... jó rész volt :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LasDen
remélem az olivias dolgot nem húzzá sokáig....remélem mostmár felépül rendesen emléxik meg minden, aztán az is elõremozdul.....
viszont ebben a részben nem lesz gond megtalálni a megfigyelõt :D

ProGabe
na ez a 3-ik rész végre nekem is igazán tetszett. valahogy jól volt összerakva, nem volt túl sok üresjárat. csak így tovább!

ProGabe
na ez az! a végén ugye ott van a halott nõvér hullája, de az új csaj nem azt mondta cb-n (vagy telón, mind1), hogy van egy nõi hulla? vagy ha nem (lusta vagyok megnézni), akkor az alakváltó tudta, hogy hova kell rejteni. hm, mondjuk az még csak-csak logikus, hiszen a kemence mellé simán elvihette a nõ hulláját, hogy aztán késõbb elégesse

tehát: alakváltó elmegy a kórházba, felveszi a nõvér alakját, a holttestet elrejti a szennyes alá. kergetõzés, Charlie odaér, akit lelõ, és kicseréli a két hullát, meg belelõ a már halott nõvérbe

na jó, ez mégis hülyeség. kik írták azt a részt, az orci-kurcman páros? :S

szerk: na megnéztem. nem mondta az új csaj, hogy találtak hullát (hiszen õ nyitott be Oliviához), és nem az a páros írta, hanem abrams és egy bizonyos akiva goldsman

macselek
+1

LasDen
és elég gyakran szokott :D ha sok filmet néz az ember :D

Az FBI is hibázhat, na! <#vigyor1>

REAL MADRID

precision
hát hallod, én a rész nézésekor pont ezen agyaltam, hogy most wtf, hol van a másik hulla... de mondom biztos én vagyok a helikopter, ezért nem mertem megkérdezni <#idiota>

Bazinga!

SötétBarom
Most, hogy mondod, a kérdés jogos.. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A második széria elsõ részének végén az FBI-osoknak nem tûnik fel, hogy csak egy hullát találnak a kórháznál? Ugyanis az alakváltó nem nagyon rejtette el a többi áldozatát sem, a nõvér hullájának elrejtésére pedig nagyon ideje sem volt. Szóval a nõvér és az alakváltó hulláját kellett volna megtalálni. Így máris gyanús lenne Francis ügynök.
ForzaInter
Az a táska a kezében, tuti õ az, meg látszik a kopasz feje is.:D

Yo, Bitch!

LasDen
olvasgattam a feliratokat de nekem nem tûnt fel :D

Nehéz eldönteni, mert nagyon messze van, de szerintem ott a táska a kezében.

Én még mindig azt mondom az egy madárijesztõ :D

REAL MADRID

ForzaInter
Na ezt nem gondoltam hogy pont ott:DD

Yo, Bitch!

Amúgy megváltoztak a fõcím feliratai az elsõ évadhoz képest. Észrevette valaki? :)

Fringehungary megszûnt?

REAL MADRID

macselek
Biztos benne volt, ez már szinte védjegye a sorozatnak.

LasDen
késõn keztem figyelni, de én nem vettem észre....

Állítólag nem volt benne.

REAL MADRID

ForzaInter
ebben részben benne volt megfigyelõ? én nem vettem észre

Yo, Bitch!

Mások véleménye alapján döntesz? :)

REAL MADRID

ForzaInter
Persze hogy érdemes.:)

Yo, Bitch!

Herold
Na mi van, érdemes elkezdeni a 2. évadot? Még egy részt se láttam.

Szolnokboy1
i

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

jó rész volta mostani, van már felírat is

Nem volt rossz rész.

Liv szuperhallás? Lol :D Am sztem Charlie soha nem hívta Olivianak, azt hittem itt gyanút fog :D

Az a SuperGollam jelenet a föld alatt elég B kategóriás volt :DD

REAL MADRID

Elvileg ma lesz felirat.

REAL MADRID

LasDen
hát, CSI-nak elég erõs volt a kezdése :D

Majd a jövõ hét lesz érdekes, hogy a CSI - Grey's duó mennyi nézõt veszít.

REAL MADRID

ForzaInter
dehogy nyírta ki, annyira azért nincs rossz nézettsége hogy elkaszálják, 2 rész után meg nem kéne leírni a sorozatot, lesz ez még jobb, nekem az 1 évad is nehezen indult be, aztán nagyon megtetszett az egész, losthoz meg felesleges hasonlítani, teljesen más a két sorozat, mondjuk nekem a lost nagyon nem jött be, ellenben fringe..

2 részt még nem láttam, de az 1 sztem jó volt

Yo, Bitch!

LasDen
hát csak nem....talán a fox idejében észreveszi ha para van :D

ProGabe
lehet, hogy a fox sikeresen kinyírta a sorozatot?

csütörtökön csi, grey's, mentalist és még flashforward is van. a nézettség a béka segge alatt, 5,7 millió. még az office-t (7,45M) is többen nézték

ráadásul ez a második rész is kegyetlenül lassú volt. tényleg sokkal több potenciál van ebben a sorozatban! pont tegnap dobta ki youtube relatedben a lost 2-ik évadnyitóját (nem mellesleg nekem ez a kedvencem, mert abban ugye minden évadnyitó zseniális), és hát fényévekkel van elõbbre attól, amit ebben elkövettek :(

Kandurex
dehogyis baj, én ilyet nem mondtam :)

Szolnokboy1
:) a supnattal egész más a helyzet. az a sorozat gyenge és kész. a fringe jó, csak kissé keveset ad és borzalmas a fõszereplõ, ennyi. amúgy nincs különösebb problémám a sorozattal, abramsék egyébként is képtelenek nagyon rosszul csinálni valamit.

btw miért baj az, ha leírom, hogy nem tetszik valami? ha jól tudom, arra való a fórum, hogy mindenki leírja a véleményét, még ha az különbözik is a többségétõl.

Kandurex
...aham :) látom már itt is, a Supernatural után egy másik alapvetõen jó sorozatra vetted rá magad és jön a nem tetszik nekem szöveg. Ne is tagadd! :)

Ne nagyon foglalkozzatok a Szolnokkal, egy ideje ez a hobbija, beveti a divatfikát :)

Szolnokboy1
én viszont csak olyat láttam. sajnos. bár meg kell hagyni, mindegyik sokat ígér, de végül nem nyújt semmit. nálam legalábbis.