3314
2ivmws8.jpg
  • Malakai
    Naaa, már 100 kommentel korábban volt a legutolsó. :D
  • Herold
  • passatgt
    ezt mondjuk bannerba kilehetne írni, mert minden 2. kérdés ez:)
  • Zoli007
    Az egy toldalékrész volt. Máskor kellett volna leadni, de valamiért így jött ki anno.
  • Mr Csé
    most ott tartok a sorozatban hogy mutánsos város és az előző részben mintha misem történt volna Charlie Francis ügynök él pedig ugy emlékszem az alakváltó lelőtte
  • ldavid
    a piros főcímes epizódok a másik világban játszódnak
  • Herold
    Attól függ, melyik világban lévőt kérdezed.
  • Golyo69
    a párhuzamos világban nem halt meg....
  • Mr Csé
    Charlie Francis ügynök nem haltmeg? másik valóságotlátunk vagy hiba a forgatokönyvben??
  • Herold
    A baseball meccsek miatt 2-3 hét szünet lesz.
  • ldavid
    a brit (aki amúgy francia :)) kár, hogy nem lesz többet, jó színész

tippre 2 részen belül rájön Peter a dologra
  • Zomil
    Remélem hamarosan tényleg lebukik, mert lassan az évad felénél járunk :)
  • Victor1103
    Le fog bukni csak könyörgöm ne az évad utolsó jelenetébe:/
  • Golyo69
    az igaz...de beszoktak neki ugrani dolgok akkor is :d mint pl a dinos cucc most is :D
  • ProGabe #1313
    ahogy a "brit" is mondta, Peter legbelül bizony tudja, hogy valami nincs rendben. ugyanez szerintem igaz Walterre is. bár ezt már írtam egyszer :)
  • Shep
    Hát ok, de Walter egy külön világban él :)
  • Golyo69
    de Walternak egy volt egy pillanata mikor furcsán nézett rá...talán ő sejt vmit..csak akkor beszélt Broyles és aztán arra figyelt.....
  • Shep
    Egyrészt jó volt a rész, mert pörgős volt de jó pár helyen vártam ,hogy na most végre gyanússá válik de nem még mindig nem. Pedig a kamera kép visszanézésnél ki kellett volna derülnie, hogy marhára nem üldözte, bár lehetséges, hogy tök "logikus" módon azt az időintervallumot nézte vissza amikor a tag belépett az épületbe.
  • Victor1103
    A mai rész is nagyon ütős volt. Idáig szerintem ez a 3.dik évad a legjobb! De most November 4.éig nincs új rész:(
  • SötétBarom
    Ez a harmadik rész ötös. :>
  • ldavid
    jó rész volt, de így elég lassan fog haladni a dolog :/
  • yugoslave
    fu skacok ez a fringe elsö 2 rész tényleg nagyon gyengére sikeredett szerintem is..jo persze tudom be kell indulnia...de akkor is!egyik kedvencem volt nekemis,most hátrébb csuszott a ranglistán...babapofe te miket szoktál nézni,lehet egyezik az izlésünk....ismeröseim közül amugy sokan nem szeretik ezt,azt hiszik minden rész mindig más szálon fut,az elsö évadban nem vélték felfedezni az összekötö szálat és abbahagyták..pedig mostmár szinte csak arrol szol!mindenesetre egy 3-4 résznyi esélyt adok még neki,aztán ha uncsi marad,akkor csak a harmadik széria utolso része lemente után fogom megtekinteni egyben az egészet,s addig ráállok másra!
  • gyonax
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az elégedetlenkedőknek:
    Komolyan, nektek csak az a jó rész, ahol hirtelen minden kiderül? Hogy gondoltátok, elindul a 3. évad, ahol az első részben 10-12 perc alatt rájönnek, hogy a másik Liv van itt, még kb. 10 perc alatt kitalálják hogy jussanak át a másik oldalra az eredeti Olivia nélkül, majd gyorsan 20-25 perc alatt végeznek a mentőakcióval, és még egy örömteli Peter-Liv egymásra találásra is futja?

Tudom, hogy egy kicsit túlzásba vittem, de egy ilyen sorozat lényege(számomra) az, hogy van egy kis dramaturgia, a cselekmény csak szépen lassan bontakozik ki, stb.... Nem azt mondom, hogy nagyon sokáig kell húzni, de enegem egy kb. 8 részes dolog nem zavarna.

Senkit nem akartam megbántani ezzel, tehát légyszíves nem személyes sértésnek venni.
  • Micsu
    lehet jobb lesz ez így mindenkinek
  • kBagyula #1303
    Az SGU-hoz képest ez még mindig Oscar díjas.
  • babapofe
    nem tudom ti hogy vagytok vele,de szerintem ez a 3. évad kezdése igen langyira sikeredett,amilyen nagy elánnal vártam,,olyan semmilyenül kezdtem el nézni a 2.részt!amiket most nézek sorozatokat,van pár,azok közül ez a legygengébb évadkezdésű!remélem,hogy változik majd a helyzet,mert elözö összel ez volt az egyik kedvenc sorozatom!
    amugy maga a 3.széria története az nem rossz,sok érdekes dolgot lehet majd kihozni belöle,csak több izgalom kéne!
  • Montanosz
    sztem is első évad ok
  • ldavid
    gyorsan elrohantak, ezért nem vette észre
    nincs vele gond szerintem, ilyenkor nem a padlót nézi az ember
  • Herold
  • Herold
    A vértócsás problémán elég gyorsan túlléptek...
  • Shep
    Hát nem vagy egyedül előző évadban vagy 2x átfutott az agyamon, hogy abbahagyom aztán mégsem de ha most sokáig húzzák még ezt a hülyeséget akkor bizony lesz plusz 40-45 percem.
  • Shep
    Hát sok köze nincs a dologhoz ugyanis továbbra is a vigyorgok, mint a fakutya és az úgy nézek, mint aki beszart variációk váltogatása jelentik nála a színészetet.
  • MR ME
    énis, mert kezd kicsit unalmas lenni a sorozat, bár nekem már a 2. évad is egyre nagyobb baromságnak tűnt, biztos meg leszek kövezve, de ez a sorozat is kezd elvérezni nálam, első évad fasza volt, aztán elindúlt szépen a lejtőn az egész
  • passatgt
    na, mégsem olyan szar színész?:)
  • Zomil
    köv. részben gondolom megint az "eredeti" olivia jön, remélem utána már lebukik a másik :)
  • Shep
    Szerintem ez így nagyon gyenge, nem igaz, hogy senkinek de tényleg senkinek nem tűnt fel ,hogy merőben más a társuk. Más öltözködés, más viselkedés, másfajta gondolkodás stb. Remélem nem húzzák sokáig ezt a marhaságot.
  • ProGabe #1291
    kíváncsi vagyok, hogy melyik Bishop fog először gyanakodni Boliviára

már a második részben is elhullajtottak egy-két kenyérdarabkát a készítők, amiről azt hinné a néző, hogy ezek ketten rá fognak jönni a dologra. lényeg, hogy ne húzzák sokáig, mert az hosszú távon unalmas lesz, hogy Bolivia mozgatja a szálakat és (összeadva) 320 IQ nem talál valamit nagyon furcsának :)
  • ProGabe #1290
    köv rész promo

• Teppik Amon
    igaz igaz.
  • ldavid
    ha a végét nem láttad, akkor kevésbé