3314
-
moonstar1 #1807 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úr isten..hát ez a dimenzióváltás még úgy ahogy érthető volt, de ez az időutazós téma már kevésbé. Nagyon nagyra tették a mércét szerintem.. ez már tényleg kezd a Heroes-ra hasonlítani. Olíviának is az az egyéni képessége! :D hát nem is tudom. Nekem jobban tetszett volna, ha Peter megtudja, h van egy gyereke és azzal mit kezdenek a mi Olíviánkkal. :) DE az utolsó jelenet kétség kívül kielégítette az igényeimet. Mindig tetszett mikor az Alter Egok találkoznak! :P
-
#1806 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért vannak itt problémák, de mind megmagyarázható így-, vagy úgy, fogjuk rá.
Pl. mikor a nagy wormhole-on ugye vissza akarja küldeni a gépet a múltba Walter (meg magukat is, ugyanis maga is utalt rá, hogy vissza kell menniük, másképpen nem rejthetik el az alkatrészeket). Namost amikor ezt megteszi, akkor már csak az egyik világ létezett a jövőben, így a gépet csak annak a múltjába tudják visszaküldeni ezzel a wormhole-lal. Igaz, lehetséges, hogy valaha egy világ volt, csak valami miatt "ketté szakadt" két párhuzamos univerzumra egy bizonyos esemény miatt, így ha a múltba elég régre küldik vissza a gépet, akkor az mindkét oldalon létezni fog, azaz ő is megduplázódik, mikor kettéválnak. Node, ha bizonyos alkatrészeket nem találtak ezen, vagy azon az oldalon, akkor hogy lett két komplett(!) gép összerakva, mikor csak Walternate oldalára csempésztek át alkatrészeket... :D
Még kiscsillió ilyen van, de lényegtelenek, megoldhatók mind egy-egy huszárvágással. Kíváncsi vagyok visszamegy-e a film abba az időbe, mikor az őskorban éppen rejtik el a gépet, mert az ott szép kaland és gondolom utána valami kis kolóniát alapítanak a régmúltban... és akár elhagyják idővel a bolyót, vagy az anyagi létsíkot... esetleg egy újabb párhuzamos diemnzióba költöznek, vagy csak lehibernálják magukat, hogy a jövőben visszatérhessenek, miután már visszamentek az időben és ott már nem léteznek, így kikerülve az időtörést. Van még mit előadni itt. :D
-
#1805 hát nemtom... lehet meg kéne néznem még egyszer a finálét
összességében valóban remek volt, de azért a részleteken még agyalni kell, vagy nem tetszik valami... de hát ez legyen a legkevesebb
nekem az ütött a legjobban amikor Walter azt mondta, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ők az "első emberek" és ők küldték vissza a gép darabjait az időben... :)
amúgymeg segítsetek, hogy jól értelmezem e:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor nem olvadt egybe a két univerzum és nincs minden emberből kettő? :D ha jól értettem, akkor megmaradt mind a két világ, és csak az a pár ember került "fizikailag" egy térbe és időbe (Walt és Walternative, Olivia és másik Olivia) akik abban a "szeletében" tartózkodtak az univerzumnak amit Peter megbabrált (a gép és környéke)
jól értettem? -
#1804 figyelik az események alakulását, és ha valami nem a megfelelő módon történik, akkor beavatkoznak, bár erről már volt szó egy korábbi évadban asszem
és kb ez a mintája a sorsügynökség című filmnek is -
#1803 Ne írjátok már azt, hogy nem is létezett, amikor világosan kimondták.
Én egyébként az ilyen időutazós dolgokba nagyon bele tudok zavarodni, a Hősöket is ezért utáltam meg, mert már követhetetlen volt első gondolatra, elsőre nem volt egyértelmű, mindig gondolkozni kellett utána és én így már nem élveztem.
Nekem egyetlen kérdésem van, ami végül is az egész sorozatot érinti:
Kik ezek a megfigyelők egyébként???? (mit csinálnak, mit akarnak, mi a szerepük) Nem értem, hogy miért vannak ha soha nem tesznek semmit, az meg inkább csak idegesítő, hogy figyelnek mintsem elgondolkodtató. -
Szabi1991 #1802 egy gagyi eltűnés effektel :DD -
#1801 Egyáltalán, hogy tüntették el? -
#1800 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mi az hogy eltũnt és nem emlékeznek rá? Számomra a "Peter never existed" nem ezt jelenti. Na mind1.Az biztos h felkeltették ezzel a figyelmet.
-
#1799 Közbe leesett:) -
#1798 Hogy legyen valami cliffhanger. -
#1797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de miért kellett petert eltüntetni? -
#1796 A kiscsaj Olivia húgának a lánya. -
#1795 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De létezett Peter, de senki nem emlékszik rá, a közvetlen bizonyítékok valószinüleg eltüntek dettó (fotók pl). De így is le fog lepleződni az igazság minden bizonnyal, csúnya lenne, ha Petert így most kiírták volna (és nem tették).
Walter pedig visszaküldte a gépet az időben, hogy a gép előreküldje Peter tudatát a jövőbe, hogy lássa mi történik, amit meg is tett, ezt láttuk. -
#1794 Uram atyám. Ez igazi WTF volt. De viszont így csomó mindent nem értek. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Totál kib@szás, hogy szeptemberig kell várni!Pl. mi az, hogy sosem létezett Peter? De hát az egész Ő MIATTA kezdődött, hiszen Walter érte ment át, elindítva a lavinát. Másrészt akkor a gép sosem fog működni, hiszen csak Peter képes működtetni; de akkor ha nem tudnak Peterről, és ott állnak a laborban, nem merül föl bennük a kérdés hogy: most ki hozott ide minket, és miért is vagyunk itt? És mi van Állívia és Peter gyerekével? Meg azt se vágtam, hogy a jövőben mondta Walter: "Előre kell küldenem a tudatod Peter. Előre? Hova előre? Nem vissza? Vagy a "jelen"-ből előre hogy más döntést tudj hozni (ez történt meg)? ÁÁÁÁÁÁ válaszokat akarok!!! -
#1793 OMG ez kurva jó évadzáró volt, ütött rendesen. Én nem tudok őszig várni a folytatásra, hibernáltatom magam. -
#1792 nem, csak 22 részből állt a 3. évad, majd ősszel jön a köv rész -
moonstar1 #1791 lesz még 23 dik rész ugye? -
#1790 Ez kb olyan hiba mint az vissza a jövőbe filmekben.
Hogy marti visszament az időben és apja alá adta a lóvat hogy üsse meg Bifet.Az megütötte és más lett Marti múltja.Ő meg visszamenve abba az időbe látja hogy Bif nagy csicska ,meg hogy ővé a fain kocsi.
A kérdés csak az hogy az a Marti aki ezt a jó életet leélte hol a rákba van ha ő nem tud róla??
Ez a gond az időutazással amíg nem történik meg a valóságban csak fikciónálunk róla hogy mi és hogyan történne. SZERINTEM de nem értek hozzá -
#1789 Jó rész volt, bár kicsit érdekes dolog ez a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenki elfelejti Peter dolgot, meg ugye mondják, h nem is létezett...ha nem létezett akkor viszont a tettei sem történnek meg nem?
franc tudja...
nem örülnék, ha egy ilyen jo karakter eltünne a sorozatbol -
#1788 Gyjó volt ez. Innen aztán tényleg bármerre folytathatják. Az a jó ebben a sorozatban, hogy szinte büntetlenül tudják csűrni, meg csavarni, no persze nem árt hozzá némi IQ, de úgy tűnik azzal meg vannak áldva rendesen. 10/10 -
#1787 wtf WTF?! Érdekes volt, de mi lesz ebből!?! Mikor kezdik a 4.évadot? :D -
ldavid #1786 nekem Olivia haja jobban tetszett, jól állt neki -
#1785 BOliviának is mondták már a sorozatban. -
123xyz #1784 Ez olyan erőltetett ez a B Olívia...
-
Szabi1991 #1783 s2e19 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ella Dunham -
#1782 Igen, ez finálé volt.
Az első évad meg 20 rész volt. -
#1781 Ez most a finálé volt? Mert a 2. évad 23 részből állt. A 3. csak 22 ? -
#1780 B) Olívia
Tehát nem az A) hanem a másik. -
#1779 Nekem nagyon tetszett a finálé az tuti hogy ütős 4.évad elé nézünk, mert innen tényleg rengeteg felé elmozdulhat a történet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem 2 dolog nem volt világos. 1.) Peter most hovatünt? Volt szó őskorba való visszautazásról, a jövőbe tekintésről is szal nekem a vége kicsit kusza volt. 2.) Ki volt az a csajszi aki Olivia temetésén megkapta a zászlót? Volt egy rész ahol arról volt szó, hogy ez a kiscsaj régen Walter Walter nagybácsinak hívta. Akkor most ki volt ő? BTW Astridnak sokkal jobban állt a jövőbeli haj. -
123xyz #1778 Szerintem is elég jó volt a finálé, bár a vége nem olyan WTF ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem nem arról van szó, hogy nem is létezett, hanem csak arról, hogy elfelejtették. Ahogy a végén is mondta, nem emlékeznek rá. Tehát amik történtek vele, azok megtörténtek rendesen. Én is kíváncsi vagyok, hogy hozzák vissza...
Egyébként nem tudom ez a "Bolívia" hogy terjedt el, meg egyáltalán miből jött, de nagyon idegesítő. Miért nem maradhat az angol, Fauxlivia, ami ugye az Olíviára klappol, vagy akkor már ennek fordításaként Állívia? A Bolívia nekem sehogy sem jön össze, számomra inkább egy ország neve... -
#1777 Nem volt gyenge a season finale :) Most aztan van hatmilliard modja hogyan folytassak :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kivancsi leszek hogy hozzak vissza Petert, ha senki nem emlekszik ra...leszamitva az Observereket. Mellesleg ha o nem is letezett, akkor csomo minden mashogy kellett volna, hogy tortenjen...akkor azzal most mi a here van? Szerintem kicsit hulye csavar ez, plane a ket vilag osszekapcsolasa. De majd meglatjuk hogyan formaljak a dolgokat.
Mellesleg ha Peter nem is letezett akkor a BOlivia Szuz Maria modjara esett teherbe vagy a franc? :)
-
#1776 kemény lesz a kövi rész :D:D
hát még a következő évad :D:D -
#1775 Asszem szombat hajnalig nem nézek be a topikba! -
#1774 Az évadzáró rész promója, illetve egy 2 perces !!!ERŐSEN SPOILERES!!! trailer magyar felirattal:
-
moonstar1 #1773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye először a mi világunk jövőjét látjuk. A hogyan kérdésbe bele sem merek gondolni! :) Megnéztem a videot is és hát..ha azon az elven haladok, hogy a mi világunk jövője, akkor mit keres ott Walternatív? Mert ez nem egy harmadik Walter, hanem a piros oldali, aki szemmel láthatóan megöregedett. Látjuk megint diliházban a rendes Waltert. Talán ez lesz a jövő. Elpusztul a Piros világ, és valahogyan pár ember átjött hozzánk? Vagy mi a fene lehetett? :D
-
#1772 Kibírom, kibírom, kibírom, kibírom...mikor lesz már péntek?! :D -
#1771 én sem birtam ki...wow...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor az az elmélet a nyerö, h akkor Peter tényleg elpusztitotta a másik világot...érdeles :)
Astrid hogy néz már ki egyenes hajjal... :D
"You destroyed my universe son...and im gonna destroy yours...ejha :)
-
#1770 Ne kísérts minket ördög! Én nem nézem meg, kibírom péntekig! :D -
#1769 Itt a lényeg! :))
Erősen spoiler-es, de nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg! :))
Évadzáró
-
#1768 Akárhogy is, de nagyon fasza eddig, és biztos az utolsó részt is okosan megoldják! Csak had lássuk már! :D