Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nézettségi adatokat tudunk már? Ugye a pénteki idõsáv miatt nehogy baj legyen... :((
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
windowsos macbookok megvoltak? xD
Ebben a részben is megfigyelõ! 29:41-nél taxira vár :)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A világok között csak a mi Oliviánk tud gond nélkül átkelni. A géppel való átkelés során amikor egy dolog átmegy az egyik világból a másikba, a másik világból ugyanakkora tömegû anyagnak vissza kell kerülnie az eredeti világba. Ez a nyitja. Ha tévedek, szóljatok :)
Normál Oliviát a Kortexifan támogatja. <#idiota>#idiota>
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És ehez azért orvosnak nem kell lenni, bár azt nem tudtam, hogy mûtétet hogyan végzik de azt igen, hogy az orrüreghez van közel és, hogy a növekedési hormont, meg a pajzsmirigyes hormont termeli, gondolom többek közt. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem nem csak nekem de még jópár embernek lövése sincs arról hogy egyáltalán mi az az agyalapi mirigy:)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Úristen, ekkora baromságot ki hallott már? Nincs egy nyomorult orvos a stábban?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Dr. Zelenka meg abban a világban rossz utat választott :D
(Android reklámot csak én láttam most elõször sorozatban?)
Háttt..hosszú 2 hét lesz.
Mindegy...jovoheten talan vegre lesz valami...
Csak jeleztem hogy a bannerban lévõ 6 linkbõl 2 mûködik
Meg fogok õrülni a következõ két hétben. Értem én hogy direkt így van idõzítve, de mostmár kicsit elegem van a cliffhangerekbõl :D
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
szerintem. De biztos vagyok benne hogy hamarosan ki fog derülni az igazság, ami ezekszerint tényleg odaát van :D
nem lennék meglepve, ha egyszer csak kiderülne, van még több dimenzió is. aztán az egyik részben megnyílna egy kék féregjárat... :D