Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
akkor folytatom :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

az elsõ évad jó nagy fasság amikor elöször nézed, de idõvel értelmet nyer minden :)

-érdemes sry
szerintem érdemes is érdemes folytatni, meg ha szerretted az X-aktákat, akkor ez is tetszeni fog többnyire
OptimusPrime
Emlékeim szerint az elsõ két rész, az még a felszínt sem kapargatta meg igazán, ahhoz képest, ahol most tart a sorozat. Szerintem ne hagyd abba. Bár, ha még pár rész után sem fog átjönni a hangulata, akkor ne erõltesd.

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Tikal
elkezdtem nézni... két epizodott láttam, elsõ kettõt, érdemes folytatni? be fog ez indulni? mert eddig nem valami érdekes, és még egy két gagyiság is bosszant, de hát a sorozatok már csak ilyenek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ProGabe
ez még csütörtökön ment

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

OptimusPrime
Rendben volt ez a rész is, már nagyon vártam ezt kalkulált fordulatot, bár az Oliviák harca elmaradt...egyelõre! :))

Nézettségi adatokat tudunk már? Ugye a pénteki idõsáv miatt nehogy baj legyen... :((

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

igen olyasmi, de amikor az írógépesnél a másik Olivia kinyitotta Peter gépét akkor elég win-esnek tûnt az asztal
passatgt
szerintem nem win volt rajta, hanem csak ilyen összevágott fbi-os szar:)

Teppik Amon
Csak az androidos telõ

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

jó rész volt, kíváncsi vagyok, mi fog még történni a két világ között

windowsos macbookok megvoltak? xD
Teppik Amon
Szerintem nagyon jó rész volt!

Broiles-t azért sajnálom.
Ebben a részben is megfigyelõ! 29:41-nél taxira vár :)

Magoo
Lelõtték vagy elfogták aztán felkészítették, hogy mikor a mi világunkban lévõ BOlivia átkel akkor az õ testével legyen kicserélve. Mivel a nõnek a tömegeg kisebb mint Broyles-é, Broyles-nak csak egy része került át a mi világunkba. Ezért hangsúlyozták a részben, hogy kivágják Olivia agyát és feltöltik valami mással, hogy a tömege ugyanakkora legyen. Gondolom Walternate így büntette meg Broylest a 'lázadásért'.
A világok között csak a mi Oliviánk tud gond nélkül átkelni. A géppel való átkelés során amikor egy dolog átmegy az egyik világból a másikba, a másik világból ugyanakkora tömegû anyagnak vissza kell kerülnie az eredeti világba. Ez a nyitja. Ha tévedek, szóljatok :)

cassoneitaly
Mert a két világnak egyensúlyban kell lennie, így ha visszament altOlivia, akkor egy vele megegyezõ tömegû testtel kellett egyensúlyt teremteni, és úgymond 'kicserélni' altBroylest altOliviára. Persze ez csak annál az átmenetelnél van, amikor a rezgést használják.

Normál Oliviát a Kortexifan támogatja. <#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Herold
A túloldali Broyles hogy került oda a végén?

kBagyula
nocsak :) ehun-e

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

ProGabe
kicsit többet vártam, de nem volt rossz rész

meg végre vége ennek a f*szverésneka két Oliviával^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Malakai
Nem emlékeztem a nevére, a TSH-ra gondoltam, pajzsmirigyserkentõ hormon.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

de ezek a másvilágosok, ott lehet másképp nõtt.. :DD

Herold
A pajzsmirigyes hormont a pajzsmirigy termeli. <#vigyor>

Malakai
Azért távol áll ennyi attól, hogy tönkretegye a részt. :)

És ehez azért orvosnak nem kell lenni, bár azt nem tudtam, hogy mûtétet hogyan végzik de azt igen, hogy az orrüreghez van közel és, hogy a növekedési hormont, meg a pajzsmirigyes hormont termeli, gondolom többek közt. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Victor1103
De ha jól emlékszem az alakváltók is így változtak át, hogy egy gépet kapcsoltak a szájpadláshoz és az valami reakciót váltott ki az agyalapi mirigybe. Szóval nem értem most mire fel változtatták meg:/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Herold
Az agyalapi mirigyet ha mûteni kell (pl. adenoma miatt), általában a szájpadlás felnyitásával érik el.

Zomil
A sok hülyeség között pont ezen akadtál ki? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Victor1103
Hanyad éves vagy az orvostudományin?:D

Szerintem nem csak nekem de még jópár embernek lövése sincs arról hogy egyáltalán mi az az agyalapi mirigy:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Herold
"Az agyalapi mirigyhez a nyaknál lehet hozzáférni."

Úristen, ekkora baromságot ki hallott már? Nincs egy nyomorult orvos a stábban?

Zomil
már megint 1hét szünet? :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Nah végre eljutottunk a csucsponthoz, már miota vártam erre :D

Victor1103
Most olvastam hogy a Finge átkerül a Pénteki mûsorsávba:/A Fox meg bassza meg az anyját >.<

az utolsó jelenetre már régen vártam, de remélem nem volt tejesen újdonság számára
Dr. Zelenka meg abban a világban rossz utat választott :D

(Android reklámot csak én láttam most elõször sorozatban?)
Teppik Amon
Találtam egy vicik-vacak angol feliratot, mankónak jó volt, meg hogy rájöjjek hogy felirat nélkül is értem :D
Háttt..hosszú 2 hét lesz.

Zomil
hosszupuskán cassone olasz feliratbol csinálja most a magyart, sztem estére vagy holnapra kész lesz :)

2 hét múlva:)
Magoo
A mai epizodot az utolso 4 perccel kellett volna kezdeni es azt a vonalat vinni a maradek 38-39 percben. Akkor jo resz lett volna.
Mindegy...jovoheten talan vegre lesz valami...

Teppik Amon
köszi. Opensubtitles.org -ot szoktam nézegetni meg amit te is írtál magyar oldalt.
Csak jeleztem hogy a bannerban lévõ 6 linkbõl 2 mûködik

Angol feliratokat innen tudsz szerezni: addic7ed.com, de mint említettem, ez most nem mûködik. Magyar feliratok pedig itt találhatók meg: feliratok.hu
Teppik Amon
a fejlécben a hosszúpuska címe el van írva, a f3l1taok.hu meg nemlétezik

Az agnol feliratokat (általában) készítõ oldal perpill leállt a feliratozással, mivel lopták tõlük a feliratot, tehát hacsak valaki át nem veszi a helyüket, akkor nem lesz egyhamar felirat:/

Meg fogok õrülni a következõ két hétben. Értem én hogy direkt így van idõzítve, de mostmár kicsit elegem van a cliffhangerekbõl :D
Teppik Amon
sajna még angol feliratot sem találtam hozzá :\ talán estefele

Victor1103
Mai rész: Ííííííí! Végre minden kiderül:) Két hét múlva:(

kBagyula
fúúú, jó rész volt ez megint :)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mivel ott már a gép nagyja össze van rakva, gondolom már megfejetették a kódot
Tower Guard
Szerintem is hasonlít :)

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Teppik Amon
Most nincs nálam a film és nem emlékszem hogy hogyan jutottak el a törpéhez. De AlterOlivia nem nagyon volt meglepve mikor megtalálták a gép darabot +leadta a drótot is hogy megvan. A higanyvérûek meg félig gépek, szerintem akárki lehet. Amit még eltudok képzelni hogy ezt a titkot a túloldalon már megfejtették, azért nem csodálkozott Olivia. De hogy ez NEKÜNK nem sok jót jelent a jövõben az is biztos :)
szerintem. De biztos vagyok benne hogy hamarosan ki fog derülni az igazság, ami ezekszerint tényleg odaát van :D

nade a "törpe manus"-t már régóta ismeri, vagy a higanyvérûek lehetnek törpék is ? :DD

Igen, ez nekem is eszembe jutott, de akkor honnan vannak a gép darabjai?
Teppik Amon
Ez az egész elsõ ember csak elterelés hogy az öreg kiássa/megtalálja majd összerakja a világpusztító gép darabjait amitõl annyira félti Pítört. Szerintem a törpe manus aki a könyvet adta az is beépített ember volt a túloldalról.

ProGabe
az szerintem egyértelmû, hogy
õk hozták létre valamelyik dimenziót. a vákuum-mal kreálni és pusztítani is lehet

nem lennék meglepve, ha egyszer csak kiderülne, van még több dimenzió is. aztán az egyik részben megnyílna egy kék féregjárat... :D

Everything you've waited for.. :DD