Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg a fehér tulipános :D
Amúgy nagyon jó kis rész volt szerintem. És legalább most nincs x hét szünet a következõ részig.
Yo, Bitch!
a korábbi beszélgetésük alapján pedig nem kellett volna, mert csak azért mondta Walter-nek, hogy adja oda, hogy helyreálljon a rend
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Yo, Bitch!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ebben a részben is volt megfigyelõ!
Rosco pedig (aki nem ismerte volna fel) a Doki a vissza a jövõbõl! Mekkora már, saját fia is idõutazott ;)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a smalville nagyon béna sorozat szerintem, ez a superman már eleve egy béna karakter :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
FAVOURITE SCI-FI/FANTASY SHOW
Fringe
Smallville
Supernatural
True Blood
The Vampire Diaries
WINNER: FRINGE
Ennek nagyon örülök, mert ez mutatja, hogy szeretik az emberek a Rejtélyt. Hátha nem fog eltûnni a süllyesztõben...
de hátha nem
1 hete kezdtem nézni és ma néztem meg a 3x09-es epizódot. Szerintem nagyon jó sorozat, remélem nem kaszálják el.
(semmi extra amúgy amit ne lehetne megmagyarázni)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem értem a csatorna döntését. Oké, hogy csökkent a nézettség, és ez így nem éri meg nekik csütörtök este, de ha péntekre rakják, akkor még jobban csökkenni fog, és szépen elkaszálják. Vagy direkt csinálják ezt az egész áthelyezõsdit? Ha a Fringe nem lesz, akkor eleve sok nézõt fog veszteni a csatorna, mert sértõdésbõl nem fognak odakapcsolni a Fringe-fanok. Illetve megint elõrukkolhatnak egy új sorozattal, és az meg csak plusz pénzkidobás. Vagy csak én látom rosszul a dolgokat? :D
A lényeg jan. 21. Már nagyon várom :)
The Matrix has you...
Az elsõ évad 12. részének elején van egy zene, annak a cime, elõadója érdekelne. A magyar verzióé, mert youtube-on találtam egy részt errõl, de ott nem az a zene megy.
The Matrix has you...
Amúgy olyan kevés jó sorozat van.
és talán a kertiszékben ülõs jelenet tetszett a legjobban
(Firefly Railway-es vonat már a következõ részre utalna?)
Amúgy a mostani részben nem volt nehéz kiszúrni az Observert :D
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
meg nagyon bírom hogy a Megfigyelõ feltünik itt ott, csak ki kell szurni :)