Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem eddig ez a rész a kedvencem :)
meg a fehér tulipános :D

Srácok... ebben az új részben hol volt a megfigyelõ? Egyszerûen nem tudtam észrevenni:D

Amúgy nagyon jó kis rész volt szerintem. És legalább most nincs x hét szünet a következõ részig.
ForzaInter
ja igen, ez a jelenet nem ugrott be:D csak az utolsó jelenet ahol rohamot kapott..

Yo, Bitch!

azért mert odaadta a kulcsot
a korábbi beszélgetésük alapján pedig nem kellett volna, mert csak azért mondta Walter-nek, hogy adja oda, hogy helyreálljon a rend
Malakai
Amikor a lány rohamát kellett megállítani az ütközés után és Peter ugyanazt mondta, mint a megfigyelõ a parkban, akkor volt a döntéshelyzet. Úgy állította be az eseményeket, hogy Walter arra következtessen, vissza akarja csinálni az eseményláncot, amit Peter megmentésével elindítottak, ergó meg fogja ölni Petert is. Viszont a parkbeli beszélgetéssel arra utalt, hogy Walter dönthet, a lány élete a tét, vagy Peter élete (a kulcs). Persze nem akarta megölni valójában, de nem az volt a lényeg, hanem, hogy Walter engedte, hogy Peter üldözõbe vegye õt (ami ha tényleg meg akarta volna ölni a biztos halált jelentette volna).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ForzaInter
mire értette azt a megfigyelõ a végén, hogy hagyta volna meghalni a Walter fiát? pont hogy nem hagyta...

Yo, Bitch!

ProGabe
aki '85-bõl jött! :D

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Jó rész volt, ezeket a megfigyelõket fenéken kellene billenteni, ne titkolózzanak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#wow2>

Shep
Hát nem tudom engem valahogy nem gyõzött meg ez a rész, valahogy olyan semmilyen volt. Úgy érzem kezd kifulladni a sorozat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

macselek
+1

Teppik Amon
Mana mana :D Nagyon jó rész volt!

Ebben a részben is volt megfigyelõ!

a 2 színû szemüveget tényleg Dr. Jacoby viselte a Twin Peaks-ben!
Rosco pedig (aki nem ismerte volna fel) a Doki a vissza a jövõbõl! Mekkora már, saját fia is idõutazott ;)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Zomil
Jó rész volt :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jaja :))

ProGabe
ma-holnap végre új rész

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Malakai
<#eljen>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis

Tikal
a krypton bolygóról :)

a smalville nagyon béna sorozat szerintem, ez a superman már eleve egy béna karakter :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stargatelost
Szerinted superman honnan jött? fail

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

az legalább még valamennyire scifi a Fringe mellett
Tikal
smallville mit keres a listán? az a supermanes szar, nem? :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Narxis
<#taps>

<#taps>

AlrightSir
Ma volt a People's Choice Awards díjátadó, és nyert a Fringe!!!

FAVOURITE SCI-FI/FANTASY SHOW
Fringe
Smallville
Supernatural
True Blood
The Vampire Diaries

WINNER: FRINGE

Ennek nagyon örülök, mert ez mutatja, hogy szeretik az emberek a Rejtélyt. Hátha nem fog eltûnni a süllyesztõben...

hát a péntek eddig nem éppen a nemkaszálásról híres

de hátha nem
http://www.youtube.com/v/SrwXij6HthY
Narxis
Csõsztök, mizu?

1 hete kezdtem nézni és ma néztem meg a 3x09-es epizódot. Szerintem nagyon jó sorozat, remélem nem kaszálják el.

Teppik Amon
úgyis uborkaszozon van: idõutazó fényképe
(semmi extra amúgy amit ne lehetne megmagyarázni)

Teppik Amon
szépen fejlõdik a technika.

Zomil
Nemrég láttam és iszonyat jó :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kis off (úgysincs más téma :D)
A második évad promo képe is ilyen volt. Lehetett rajta keresni az elrejtett utalásokat. Ez volt az a nyulas kép. Nagyon sok dolgot elárult a kép.
Nem értem a csatorna döntését. Oké, hogy csökkent a nézettség, és ez így nem éri meg nekik csütörtök este, de ha péntekre rakják, akkor még jobban csökkenni fog, és szépen elkaszálják. Vagy direkt csinálják ezt az egész áthelyezõsdit? Ha a Fringe nem lesz, akkor eleve sok nézõt fog veszteni a csatorna, mert sértõdésbõl nem fognak odakapcsolni a Fringe-fanok. Illetve megint elõrukkolhatnak egy új sorozattal, és az meg csak plusz pénzkidobás. Vagy csak én látom rosszul a dolgokat? :D
A lényeg jan. 21. Már nagyon várom :)
bigapó
tényleg? ezt sem tudtam. köszi az info-t.

The Matrix has you...

Zomil
Ugy értem, h nem konkrétan magyarországra vonatkozik hanem ugy egész eu-ra

Zomil
Nem magyarnál inkább EU/US-nél vannak különbségek, pl. house nyito zenéje is más, stb.

sok sorozatnál van így, mert más jogok vonatkonak a zenékre
bigapó
ez egyébként gyakori, hogy magyarba más zenét raknak be a részekbe? ezt szabad?

The Matrix has you...

bigapó
ezaz, köszönöm szépen :)

The Matrix has you...

MGMT - Kids (pont ma hallgattam :D)
bigapó
sziasztok.

Az elsõ évad 12. részének elején van egy zene, annak a cime, elõadója érdekelne. A magyar verzióé, mert youtube-on találtam egy részt errõl, de ott nem az a zene megy.

The Matrix has you...

Zomil
Ahhoz képest szépen probálja a csatorna kinyirni...

IGN-en 2010-ben a Fringe lett az év Sci-Fi sorozata :D

passatgt
az már ott volt mielõtt leült:D

AlrightSir
Jó rész volt, de nem hiszem el hogy több mint egy hónapot kell várni rá.

Amúgy olyan kevés jó sorozat van. A mostani végén is, amikor ült Peter és Olivia azon a két kerti széken, Oliv lelépett és maradt Peter egyedül, majd távolodott a kamera és megjelent vele szemben egy harmadik kerti szék. Ezért imádom, csomó szimbólum van benne, és nem csak egy felszínes tucatsorozat.

jó rész volt, a marionettes rész kicsit a Syberiára emlékeztetett.
és talán a kertiszékben ülõs jelenet tetszett a legjobban

(Firefly Railway-es vonat már a következõ részre utalna?)
Victor1103
Picsába hogy most megint szünet lesz Jan 21-ig:S Ráadásul imádkozhatunk azért, hogy meg tudja állni a helyét Pénteken...
Amúgy a mostani részben nem volt nehéz kiszúrni az Observert :D

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tikal
<#taps>

Malakai
Tényleg, mostani részekben epizód közben sose szúrom ki, azért második nézéskor meglett most is. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tikal
Az öreg nagyon nagy fazon :D

meg nagyon bírom hogy a Megfigyelõ feltünik itt ott, csak ki kell szurni :)

azt le is cserélték évad végére, ami még rosszabb lett, szóval tényleg jobban jársz az angollal
Tikal
elsõ két részt szinkronnal néztem.. hiba volt... valahogy más a hangulata az eredetinek ( fõleg a doki stilusaa nem jön át a magyarban), nem is tudom miért kezdtem szinkronnal nézni :)