3314
-
#1967 Most baszakodtok? Utolsó évad? A legjobb sorozatok még a 6. (ez esetben 5.) évadot sem élik meg? Bezzeg az ilyen How I met Your Mother sitcom szarságokból sorra gyártják az évadokat.... -
#1966 Csak zárják le rendesen! -
#1965 Folyamatosan csökken a nézettség, úgyhogy a legvalószínűbb, hogy ez az utolsó évad. -
ldavid #1964 sztereotípia ez is, de a péntek úgyis elintézi majd
amúgy "milyen" -
#1963 ha nekünk magyaroknak ilyen nehéz megérteni, akkor az amcsik mijen bajban lehetnek..:))
nem sok jövőt jósolok a sorozatnak, egyre nehezebb megérteni, és sokat kell rajta gondolkozni, azt meg az amcsik nem szeretik..:D
amúgy nekem tetszett az új rész, rem. jó lesz az évad nézettsége, és nem ez lesz a záró évad, de eléggé esélyes.. -
Szabi1991 #1962 #1935 -
#1961 Azon kívül még 2x villan fel, először rögtön a film elején. -
#1960 alap :) -
Lacika 79 #1959 más is észre vette azt a fél másodpercet, amikor egyszer Peter felvillan a faterja mellett a laborban? :) -
#1958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na de mi van az új alakváltókkal? Tuti egy "új" dimenzióból jöttek. Egyesítik ereiket a kékek meg a pirosak (lila :D ) és lenyomják a sárgákat. -
#1957 Végre meg tudtam nézni. Igazából olyan semmilyen se volt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A történet nem mozdult előrébb, csak egy epizódban felvázolták a Peter nélküli világot. Az observer-t pedig már rég kirúgtam volna ilyen munkateljesítés mellett :D -
#1956 Sztem a sárga csak arra utal, h összekapcsolodott a kettö. Mondjuk akkor meg már lehetne lila... :) -
#1955 én is így gondolom
pláne, hogy ha sok scifit néz az ember, akkor tudja, hogy végtelen sok párhuzamos világ létezhet, és mindegyiket egy-egy másképp meghozott döntés hozza létre (talán a fringe -ben is volt erről szó?) és olyankor van deja-vu érzése az embernek amikor olyan történik ami már megtörtént "vele" egy másik univerzumban
persze ez még nem bizonyít semmit :) -
#1954 én azért is gondolom, hogy új univerzum, mert eddig mindig az intro színe határozta meg, hogy melyik világban játszódik az adott rész... ugye volt kék és piros
a mostani pedig sárga, azaz új univerzum, szerintem
de majd kiderül úgy is, meg amúgy is ennek nem sok jelentősége van -
#1953 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kitörölték, mintha sose létezett volna. Erre számomra pont a sárga kezdés utalt, hogy ez egy alternatív valóság így Peter nélkül.
Mivel magyarázatokat erről a világról közel nullát kaptunk ez persze majd a köv részekben derülhet ki. -
#1952 +1 -
#1951 Én is igy gondolom :) -
#1950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom ezt honnan veszitek hogy egy új világ mikor Peter a 3 évad végén mondja Hasítottam két lyukat mindkét univerzumban,és mindkettő ide vezet, ebbe a terembe.Egy híd, hogy megkezdhessünk,együtt dolgozni azon, hogy...Ebből nekem az jön le hogy ahol találkoznak az nem új dimenzióba van hanem a két dimenzió közt.Ezért is látja Lincoln a zeppelint a 4x01 végén.Olyan mint egy utca jobb oldal bal oldal középen meg az ut.És ök középen találkoznak.Vagy ha elfogadjuk a 2 dimenziót új dimenzióknak akkor szinte dobhatjuk ki az eddig látottakat.Azzal meg hogy nem emlékeznek rá csak azért van mert újra írta a történelem rá vonatkozó részeit mikor kitörlödöt az időből.De ettől még nem új dimenziót láttunk. -
#1949 Sőt, Peterért ment át a túloldalra. -
#1948 Atomjó rész volt, azért remélem a megfigyelőkre még emlékeznek. Helyükben odamennék és kérdezgetnék tőlük aztán ha megint mellébeszélnek akkor kapnának pár tockost a kopasz fejükre. -
ldavid #1947 JJ tolt egy kis Fringe-et is a Person of Interest-be -
#1946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy meg, hogy sárga...Igen, most van egy állandó lyuk a két világ között, amin valószinüleg bárki ide-oda mozoghat(na), ezt hozta össze Peter az évad végén.
Peter nincs sehol, de mégis mert ugye itt a visszhangja.
A jövőben ő sohasem járt, Walter összehozta, hogy a tudatát a jövőbe repítse, hogy lássa mi fog történni és ezzel megváltoztathassák a történteket.
Akkor Peter figyelmeztette, hogy gondoljon bele az időfolyam kijátszásának következményeibe, de ugye megtette így is úgy is, hisz az a világ már úgyis elpusztul.
Szerintem ez nem Peter kitörlésére utal, hanem még később fontos lesz.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...az jópofa húzás volt tőlük. Mármint, hogy ezt a színt választották. Ugye a rajongók ezt a színt adták a 3. dimenziónak, ahova Olivia párszor átlátott, és amivel eddig nem nagyon foglalkoztak. A mostani ugye egy új helyzet, "új dimenzió" Peter kitörlésével. Talán arra utalás a színválasztás, hogy azzal a dimenzióval nem is fognak foglalkozni. -
#1945 Köszi hogy ezt leírtad mert idáig nekem se volt egészen világos ez a dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy Peter most akkor nem a jövőben van? Meg akkor most hogy a két világ összeolvadt, keletkezett egy átjáró Liberty Islanden? Szóval Waternate meg vörös hajú Olivia vissza tudnak menni a saját világukba csak minden gond nélkül át tudnak jönni a miénkbe is? -
#1944 ezek nem ugyanazok a szereplők, egy másik univerzumbeli alteregójuk -
kovi04 #1943 Csak én éreztem reboot szagúnak az évadpremiert? Bár lehet, hogy ez csak az új univerzum keletkezése miatt van, de mintha újra bemutatták volna a szereplőket Lincoln szemén keresztül. -
#1942 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a mostani "sárga" univerzumban, amit az új évadban látunk, nem tudni, hogy mi miatt van ellentét a két világ között... senki sem mondta, hogy amiatt, mert Walter áthozta Petert...stb. Ez nem is lehet ok, mivel Peter nem is létezik ebben a világban. Teljesen máshogy alakultak az események Peter nélkül és valamilyen szinten még is ugyanúgy. Viszont mégiscsak Peter az ok, mivel ő hozta létre ezt az új párhuzamos dimenziót, a két világ "között" meg ott van a lyuk amiről beszélt az előző évad végén, hogy mindkét világba kellett egy lyukat csinálnia, mert nem létezhet az egyik nélkül a másik, ezért egy ponton a két világ összeolvadt, ez az a rész ahol a két Olivia találkoztak, és ahol az égen ott van a Zeppelin -
#1941 volt két univerzum (vagy van, ahogy tetszik) a normál, amit eddig láttunk, és az "other side", Walternate -el és vörös hajú Olivia -val, és lett egy harmadik, a "sárga" univerzum ahol Peter nem létezik, viszont ő hozta létre a géppel az előző évad végén (pici paradoxon) -
ldavid #1940 sok már a kavarás, nem biztos, hogy tetszik ez így nekem
de amúgy miért volt most sárga főcím? nem csak a Libert Island-en tudnak átjárni? attól még megvan a két a világ -
#1939 Ha hülyeséget mondok sorry, de ez nem teljesen világos:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Peter ki lett törölve, sosem létezett. OK. Akkor azt még megértem, hogy Olivia egyedül hozta ki Waltert az intézetből, meg így hárman oldogatták meg az ügyeket (bár így is kb. az összesnek máshogy kellett volna végződnie, mivel nem volt ott Peter). De az már végképp sántít, hogy ha nem volt Peter, akkor mi ez a kavarás a másik világgal? Hogy maradt ott az egybeolvadás, hiszen Peter aktiválta a gépet. Walternate Peter miatt kezdte többek között ezt az egész bosszúhadjáratot, de ha nem létezett Peter, akkor hogy jutottak el idáig??? -
gyonax #1938 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Peter nélkül Walter sokkal instabilabb(még Olivia mond is valami hasonlót: there haven't been anything to tether him to this world(nem biztos hogy ezekkel a szavakkal...). Vagy egyszerűen sejti, hogy az az ember nem egy átlagos ember. -
#1937 Érdekes, érdekes.
Részemről nem lett kimagasló évadnyitás - nyilván, ahogy már megszokhattuk, majd részek múlva derül csak fény az elmúlt dolgokra, de egyelőre ez a rész egy s sokból kategória most nálam, persze biztos változni fog ez hétről-hétre. Azért pár kérdést felvet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Értem én ezt a Peter-vonalat, bár az már most nem tiszta, ha sosem született meg, akkor ki elől kell rejtegetni? A Megfigyelők felett állnak az Istenek, akiknek nem szabad megtudniuk, hogy egy "megváltót" vagy "angyalt" vagy akármit megmentettek egy Armageddon elől, amit nem lett volna szabad?
- Hogy Walter így fél egy szellemképtől, amikor az évek alatt már találkozott furcsább dolgokkal is, hogyne mondjam a kis Olvivia szobát elégető kis huncutságától momentán sokkal jobban f*snék, mint egy szellemképtől.
- Hogy ezt a Megfigyelőt kinyírja a többi 5 részen belül az szinte garantálható, megépíteni a gépet, ami Peter "visszhangját" (bár sosem létezett, tehát erősödik az isteni mivolt...) hivatott eltüntetni és a vége előtt mégis lekapcsolni az egészet, kimondott parancs ellenére, tönkre téve így újra az Idővonalat, melyet már 3 éve foltoznak és az évadzárásban kerek-perec megmondták, hogy a feladatot elvégezték!
Ehhez képest még vagy 100 kérdést fel lehetne így vázolni, de azt hiszem idővel majd minden alakul, ahogy eddig is! -
#1936 Na ez évad kezdet volt! Huhhh de vártam már! -
Szabi1991 #1935 jó rész volt, jól meglett bolygatva megint a történet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és mostantól nem a megfigyelők vannak elrejtve, hanem Peter :DDD -
#1934 coming soon... -
#1933 Úristen, de várom mááár!!!! -
#1932 Ne is mondd, alig bírok már magammal :) -
#1931 No, ma este jön az új eksön? :))) -
#1930 -
#1929 OMG de várom már! -
#1928 fincsi :)