Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
EZTV-n nincs fent a 16-os epizód torrentje. <#nemtudom> <#wow1>

jason statham helikopterrõl autóra és túléli :DD

AlrightSir
Hát ez igazán "érdekes" rész volt. Nem tudom hova tenni...Miért nem toppant be William az ajtón? Az sokkal meglepõbb lett volna, mint hogy megkongat egy harangot és pont Oliviába költözik bele. És akkor a kérdés: Olivia elméje most HOL VAN?!

kBagyula
A Capricás csajnak jól megy az öngyilok... ott egy hídról és túléli, itt meg tetõrõl autóra.. :D

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

még

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Montanosz
kiváncsi vagyok hogy tovább fognak e smárolni,mert ha igen elég pikáns lesz asszem)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Narxis
Spórolnak a pénzzel. Am. durva lesz így a köv. rész. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ProGabe
köv. rész promo:

http://www.youtube.com/v/fI1PmR5uPHs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
annyiszor megfogadtam már, hogy nem nézek "previously" jelenetsort a részek elején, de én hülye elfelejtem átpörgetni. most is mocskosul spoileres volt, na mind

én azt reméltem, hogy behoznak egy új szereplõt, aki majd Bellt fogja játszani. ez így egy kicsit nyögvenyelõsre sikerült. megint Olivia alakult át, még hány képessége, átváltozása, elfeledett titka lesz?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

harangos jelenetnél felröhögtem, "Belly?" :DD
Herold
Jó kérdés, lehet, hogy több világ van, nemcsak 2?

Victor1103
Nagyon jó rész volt!! Részrõl részre jobb a sorozat<#eljen>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Én még csak a 3*15-nél tartok. Azt árulja már el valaki, hogy ha a párhuzamos univerzumba állandóan nyílnak a repedések, meg örvények, akkor azok hova vezetnek? Mert a mi világunkban semmi nyomuk...
kBagyula
most nézem... :)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

OptimusPrime
Nem mondtál ezzel semmi konkrétat szerintem, de igazad van, nem várt fordulat! :)) Még egy hétig agyalhat az ember, hogy mi lesz a következõ lépés! :)

Szerintem senki nem gondolta volna, hogy Bell harangja (hülye egy szóvicc :D) magát Bell-t hívja elõ, Isten se tudja melyik világból! Durva, na!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Teppik Amon
Úhh ezt spoilerbe kelett volna tenni!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
3x16 <#ijedt><#ijedt><#ijedt>
az utolsó fél perc odabasz megint. És ismét várni kell 1 hetet :(

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

áá még 1 hetet kell várni nem hiszem el :S
Hát én mind2-t szeretem, szóval az állás tükrözi a véleményem :D
Zomil
Voting results:
50%
Fringe
49%
Supernatural

szoros :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mindenki szavazzon, amennyit bír
Narxis
:DDD

Broyles-nak nem tetszene a hozzáállásod xD
OptimusPrime
Gyökér FOX, a Fringe még jelölést sem kapott ezen a NAACP Image Awards-on, inkább adták volna le a részt rendesen, minthogy ilyen trágyát közvetítsenek helyette...

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

Victor1103
Ahhoz képest nagyon józanul írsz kommentet:)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

cylonflatus
Tudom, szar volt... házipálesz kóstoláson voltam, szóval most még nem érzem cikinek. Majd holnap...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Bocsánat mindenkitõl az offért!

mikor kell nevetni?

cylonflatus
folyt.köv.:

<#eplus2>/Baltar/: Kíváncsi vagyok hogy a bõrgépek ki tudják-e kapcsolni az öklenedezés-reflexet. Gyerünk szivi, csapassuk díp trótba! Mélyebbre, gyorsabban!
<#oooo>/Caprica Six/: glu, glu, gla gla, glaglaglaglaglagla...boaa... ahh, csináld te állat! glaglaglagla...
<#guluszem1>/Baltar/ hûûû... haaa.... tudtam...
<#phone>/Adama/: Francba! Hol van az XO?
<#email>/Gaeta/: Uram, az elsõ tiszt nincs a hídon!
<#phone>/Adama/: Azt én is látom maga barom! Halló, Tigh ezredes? Tigh ezredes ha hallasz azonnal gyere a hídra!
<#pias>/Tigh/: Hukk... há de kinyílott a hajó fogház ajtója.. hukk... Tigh ezredes vígan sétál ki rajta... hukk..
<#phone>/Adama/: Saul?
<#vomit>/Tigh/: Broaaa... broáááá...
<#falbav>/Adama/: ááááááááááááááá

"még a képi világ is olyan mintha VHS videó szalagról ment volna az egész... :)"

az intro igen

kBagyula
eme kis kitérõ ellenére remek rész volt... igyekeztek korhûek lenni, még a képi világ is olyan mintha VHS videó szalagról ment volna az egész... :)

Victor1103
Szerintem topicot tévesztettél:)

cylonflatus
<#email>/Gaeta/: Dradis kontakt! Három cylon báziscsillag és... és, ööö, a negyedik hajót nem tudom azonosítani. Ilyet még nem láttunk...
<#phone>/Adama/: Figyelem az egész flottának itt az admirális! Azonnali ugrás a vészkoordinátákra!
<#email>/Gaeta/: Uram, Tyrol fõgépész még nem végzett az ftl hajtómû javításával!
<#phone>/Adama/: Fõnök ott van? Mikor végeznek az ftl hajtómûvel? Fõnök?
<#law>:/Tyrol és Boomer/:.....
<#phone>/Adama/: Fõnök? Galen Tyrol fõgépész! Figyelmeztetve lett, hogy fejezzék ezt be! Ezután nem fogja megúszni fiam, ha kikerülünk a csávából hadbíróság elé állítom!
<#hawaii>/Romo/: Jól hallottam, bíróságot emlegetett valaki? Ha kell egy ügyvéd...
<#phone>/Adama/: Tûnjön el a hídról Lampkin! Dr Baltar? Van ötlete mi lehet az ismeretlen hajó?
<#nemtudom>/Baltar/: öööö.. admirális... izé.. huhh... nemigazán.. ahh... nem tudom...(hamm,slukk,kocc)áááááá
<#puszis>/Caprica Six/: slukk... Ne ficánkolj kicsi doktorom! slukk...

cylonflatus
<#integet2> bizony rulez, keblemre brada!

Herold
Ha jól megfigyelted volna, rájössz, hogy a kiscsaj pusztán csak mimikával többet kifejezett ebben az egy részben, mint Anna Torv összes eddigi pályafutása során.

Herold
Nem unszimpatikus, csak színésznõnek pocsék.

Malakai
Szerintem eleve koncepció, hogy ilyen a karaktere. Ezt spec annó nyilatkozták is még valamikor a legelején. :)
Aztán, hogy a színésznõ tud-e többet azt nem tudom, mert máshol még nem láttam.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem rossz színésznõ Anna Torv attól még hogy neked nem jön be maga a karakter v alapból unszimpatikus, abból hogy a kiscsaj leutánozta felnõtt Oliviát (ami egyébként nonszensz volt)neked az jön le hogy nagyságrendekkel jobb színésznõ akkor fingod sincs a témához

Herold
Nagyságrendekkel jobb.

Zomil
jaja az elején az opening nagyon jó :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Narxis
Jó rész volt, bírom a retrós részek zenéjét. :D

Malakai
Walter töredékekre emlékszik csak, ami lassan jön vissza neki valószinüleg, Peter meg kétlem, hogy emlékezne rá, hisz arra se emlékszik, hogy......annó úgy gondolta, hogy egy másik világból való, meg talán a virágokat maga körül elégetõ lány is rémlene neki, bár az még lehet igen, csak a névvel nem kapcsolja össze. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
Azt nem tudjuk, h Peter emlékszik-e, lehet, h csak akkor 1szer találkoztak, soha többet, aztán már nem is emlékszik. Walter emlékszik a dologra, sött valamelyik részben nézegette is a régi videokat, egyedül Olivia nem emlékszik a dolgokra.

Malakai
Ja, minderre az érintettek közül mára senki nem emlékszik, se Olivia, se Peter, meg persze Walter se, de az õ indokait pontosan tudjuk.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
valami olyasmi volt, h alig emlékszik valamire a gyerekkorábol, de pontosan már én sem tudom :)

kBagyula
<#taps><#eljen> BSG rulez... :)

cylonflatus
Egyvalamit nem értek: ha Olivia ilyen kapcsolatban volt Walterrel és Peterrel, akkor hogyhogy nem emlékezett rájuk felnõttként? Bár lehet, hogy csak én nem emlékszem ennek a magyarázatára.

A Battlestar Galactica játékért meg respect, bírom az ilyen kikacsintásokat. Mint a múltkor a Dr Spock könyv pl :)

sztem nem kell túlbonyolítani simán csak a "fehér tulipán a (testi-lelki) tisztaság jele"

AtiRadish
A kicsi Olivia meg kb jobb szinesz mint a felnott:D