Fringe/A rejtély (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem volt rossz, szeretem az ilyen retrós részeket,
de az zavart, hogy a gyerekek úgy viselkedtek, mint a felnõtt énjük

a tulipános dolgot én sem értem, lehet tudni kell valamit hozzá, amit még nem láttunk
Teppik Amon
Igen jó kérdés hogy a korábbi "fehér tulipán" rész hogy jön ide. Valszeg ez valami másra akar utalni. Ott a bevallás és a megbocsátás jelképe volt, de hogy itt?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

AlrightSir
Jó rész volt.

Amúgy nem tudok mit kezdeni a fehér tulipánokkal. Nem rémlik, hogy lenne valami különleges ezekben(ezt küldte el az idõutazó hapsi Walternek, hogy vallja be Peternek az igazat), meg a mostani részben azt mondták, hogy egy tudós imádja a fehér tulipánokat, azért ültetett oda. Akkor Walterrõl van szó? Meg Olivia miért volt boldog a fehér tulipánok közt? Segítsetek...

Shep
Hát számomra dögunalom volt ez a rész, akárcsak az elõzõ évadban a másik hasonló rész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Victor1103
nekem is tetszett ez a rész. töltelék de a jobbik formából. nem úgy mint a mai supernatural

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ez nem volt tölteték rész!! Én már régen kíváncsi voltam, honnan jött rá másik Walter, hogy hol van a fia! Ráadásul nekem jó pár percbe tellett, amíg elgondolkoztam, hogy mit is láttam. <#eljen> Amúgy állat vagy, ezt sem vettem észre. <#taps>
Teppik Amon
a 3x15 egy töltelék rész volt, olyan sokminen nem történt.

A megfigyelõ a Bishop dynamics aulájában van, mikor Walternate sétál befele, egyenesen a kamerába néz :)

Szar lesz ha megszüntetik, nem lesz egy normális sci-fi sorozat sem. Se Stargate, se ez. Én mindkettõt imádtam.
pénteken azért elég jó még így is :D

AlrightSir
Nézettségi adatok:

3x01 "Olivia": 5,83 millió
3x02 "The Box": 5,40 millió
3x03 "The Plateau": 5,22 millió
3x04 "Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep?": 5,27 millió
3x05 "Amber 31422": 4,97 millió
3x06 "6955 kHz": 5,04 millió
3x07 "The Abducted": 4,93 millió
3x08 "Entrada": 5,13 millió
3x09 "Marionette": 4,7 millió
3x10 ''The Firefly'' : 4,9 millió
3x11 ''Reciprocity'' : 4,6 millió
3x12 ''Concentrate and Ask Again'' : 4,3 millió
3x13 ''Immortality'' : 3,7 millió
3x14 ''6B'' : 4,1 millió

Hát ez egyre rosszabb...de ilyen részek mellett nem is csoda.

na, az már tényleg szappan lenne
Narxis
Jaja, vagy Peter nem akar majd 2 gyerektartás díjat fizetni, ezért elpusztítja az egyik világot. :DD Az alapján dönt majd, hogy hol kérnek több pénzt. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Malakai
És majd a két gyerek harcol utána egymás ellen a világaikért...

Fight!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Peter felcsinálja majd a másik Olíviát is? Durva lenne. :D

AlrightSir
Mindegy. Annyira nem fontos,csak igazából már minél hamarabb akarom, hogy történjen valami a két világ között<#buck>

thx! fáradt lehettem már, mert semmi nem rémlett a végébõl

csak annyit mondott, "hogy kik azok ott veleled?", lehet, hogy nem látta õket
látta õket mivel mondta is hogy kik azok ott mögötted ha jól emlékszem

de egyébként honnan veszitek hogy nem ismerte fel az öreg álliviát, attól még hogy nem mondta lehet hogy felismerte

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Herold
Szerintem csak a hangjukat hallotta.

Malakai
Végén.
Egyébként meg...Egy rövid idõre megpillantott egy monokróm, füstölgõ, áttetszõ nõt. Nem tuti, hogy felismeri, fõleg egy öregember. Ha meg ismerõsnek is látja, de bizonytalan, akkor a félt/tisztelt ügynökség elõtt mondja, hogy "...nem ön állt itt elõbb sárgában? Ja mellesleg meg lehet van némi közöm az épületben lévõ furcsaságokhoz, amik tönkre teszik világunkat, de pszt!" :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mikor kopogott be a másik olivia az ajtón? nem emlékszek ilyenre
Kurva jó szemed van bakker, én nem vettem észre! <#eljen>
Miért is? Olyan dologba kötött bele amibe teljesen felesleges, ráadásul van rá ésszerû magyarázat. Ha meg te még nem hallottál arról amit írtam, akkor nem vagy elég tájékozott, mert ha azt hiszed hogy a terhességgel 100 %osan együtt jár az hogy egybõl kimarad a menstruáció, akkor tévedsz. Nincs vele gond, csak nem értem akkor miért kell beszólni...

Amúgy maga a sorozat szerintem kezdi lejjebb adni a színvonalat, tényleg szappanoperás az egész, ez a rész sem volt valami nagy durranás :S most valahogy nem csodálom hogy kevesebben nézik...
ProGabe
ha nem lett volna az elõzõ két rész, szerintem nem ezt írtad volna :)

jó volt ez, sokkal jobb! sõt, visszanyúltak az elsõ részek egyikéhez, briliáns!

úgy néz ki, hogy a mérleg nyelve Peter lesz, egyszerûen az esze miatt. amit Walternet nem tudott megtenni a másik világban, azt Walter megteszi Peternek hála

http://www.youtube.com/v/NX3-8uu8qYY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

AlrightSir
Na ez nagyon tetszett!!!

Az fura volt, hogy az öreg a túloldalon látta Oliviáékat a "felesége" mellett, és amikor a másik-Olivia bekopogott az ajtón, nem tûnt fel neki hogy ugyanaz az ember áll elõtte, csak barna hajjal? Azt hittem ott kiderül, hogy miért záródott le a repedés...

Shep
Hát azért már visszafogottabb volt szerintem, ennyi még éppen belefér ha már nagyon ezt akarják.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de most már remélhetõleg kevesebb lesz az ilyen
pedig ez a rész is barátok közt v2.0 volt

Teppik Amon
<#eljen> Szerintem is.

A megfigyelõt megint elsütötték az elején, 56 másodpercnél nem volt nehéz kiszúrni. Aztán egy beugratós kalap nélküli 13:58 körül :D Mondjuk azt vártam hogy a nagy eseménynél ott lesznek, de nem találtam egyet sem.

Shep
Na ez végre egy korrekt rész volt valami hasonló színvonal kellene továbbra is és nem az elõzõ részekben látott Isaura fíling.

:D
http://www.youtube.com/v/pLQ3sAVRnl0
AlrightSir
Én sem akarom hogy Heroes legyen belõle,de azzal egyetértek, hogy a mostani részeket látva már ki tudja... <#whatever>

MR ME
gondolom h nem pont erre gondoltál, de ahogy a sorozat elindúlt a lejtõn sajnos ezt se tartanám már kizártnak :/
értsd heroes is jó sorozat volt, amíg el nem baszták...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

AlrightSir
Látom sikerült a dolog lényegét megfogni...

MR ME
ja aztán legyen ebbõl is heroes, repüljenek az emberek meg állítsák meg az idõt stbstb...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Herold
Mit vársz egy börtönszökevénytõl? <#hehe>

azt hitted humoros leszel közben meg bizonyítottad butaságod

AlrightSir
Én személy szerint szívesen látnám, ha behoznának pár érdekes szereplõt a sorozatba. Akiken Oliviához hasonlóan teszteket végzett Walter, mint pl. a gondolatolvasó srác...

precision
hát ja...

már csak az hiányzik, hogy Olivia leessen egy lóról vagy leguruljon a lépcsõn aminek a következménye 1 hónap kóma + amnézia (az elvetélés az csak bónusz)
majd késõbb kiderül, hogy neki is Walter az apja mint Peternek, és nem lehetnek egymáséi mert féltestvérek
a hab a tortán pedig az lesz amikor az egyik szereplõ megvakul... az kihagyhatatlan

:)

Bazinga!

Hát öregem, inkább meg se szólaltál volna.
Elõfordul olyan is hogy a nõ még több hétig menstruál pedig már terhes. Vagy mondjuk Olivia a hetekben azt hitte hogy az õt ért stressz miatt késik neki és nem is gondolt terhességre. tessék meg van magyarázva..
Narxis
:DDDDDD

ja, egy 120 kilós nõ lehet nem veszi észre...
ismerek én olyat is aki 2 hónap után se vette észre

de most komolyan ilyen ökörségekbe belekötni, minek nézel te sorozatokat, kb minden sorozat 100 sebbõl vérzik, a fringe még többõl, ha ilyeneken akadsz fenn akkor szerintem neked felesleges nézni ezeket

Herold
Nehezen tudom elképzelni, hogy a 6 hetes terhesség alatt kimaradó menstruációt (ami ugye 4 hetenként jön) nem vette észre Olivia.

Zomil
lol :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Az elsõ emberek idején élt párterepeuta elméjét mesterséges intelligenciaként tárolja a gép és az interdimenzionális szerelmi háromszögek megoldására szakosodott a világ megóvása érdekében.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

AlrightSir
Akkor kimondom, nekem sem jött be <#szomoru2>

Õszintén megvallva teljesen ledöbbentem, hogy terhes a másik Olivia. De a következõ pillanatban már: NEMÁÁÁR! Ez olyan...átlagos.

@Victor1103: Egyetértek, remélem abból valamit jól hoznak ki.

Miért volt felesleges? A kopasz is mondta Peter-nek a háztetõn, hogy - nehéz dolog apának lenni -, én már ott gondoltam, hogy nem Walter-re gondolt.
Victor1103
Nekem se tetszett igazán:/ Nem is a gyerek rész miatt hanem az alternatív kitekintést találtam feleslegesnek. Ezzel a gyerek szállal összekötni a két világot elég gyenge. Inkább azzal "az elsõ emberek" szállal foglalkozzanak többet az jobban érdekelt

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2