3314
2ivmws8.jpg
  • cassoneitaly
  • AlrightSir
    Haha én is így szoktam a sajátommal. Van hogy teljesen kiakadok, ha a szám vége előtt leteszik a telefont
  • Narxis
    loooooooool
  • Szabi1991
    2éve a csengőhangom a zene, így naponta többször is meghallgatom (igen, van hogy végighallgatom és csak utána veszem fel) :D
  • AlrightSir
    Ahhhhh úristen erre az introra tiszta libabőrös lettem. Majdnem elfelejtettem már, milyen is a Fringe életérzés
  • Teppik Amon
    G+ -on leltem:

Fringes hasonlóságok
    :D És tényleg!
  • penge96
    Ne csináljátok már... nem nőhet folyamat a színvonal, még megszoknánk :D
  • ldavid
    valahogy én is ráuntam kicsit a végefelé
  • Szabi1991
    szerintem a rajzfilmes is poén volt egyszer, de több ilyen ne legyen már :D
  • Hoz_Hun
    Megmondom őszintén a 3 szezon utolsó pár része egyáltalán nem tetszett. Kb onnantól, hogy Bell megszálta a csajt. A legalja rész az a rajzfilmes volt. Egyedül a leges legvége (kb utolsó 5 perc), ami úgy ahogy tetszett ezekből a részekből.
    Pedig szezonról szezonra egyre jobb lett a sorozat sőt a 3. szezon volt a legjobb az utolsó pár részig. Remélem a 4. szezon újra jó lesz.
  • Szabi1991
    ja tényleg, az a jövős intró volt a szürke :D

• cylonflatus
    Nem, az ucsó rész a "kék világban" játszódott végig, részben a kék világ egyik lehetséges alternatív jövőjében 2026-ban, már ha jól emlékszem. De lehet, hogy elkerülte valami a figyelmem, meg kéne nézni még egyszer. Na majd az új rész előtt.
  • Szabi1991
    már az utolsó rész is az volt :D
    [legalábbis úgy emlékszem]
  • cylonflatus
    Csak bejött a régóta sejtett sárga dimenzió!
  • Narxis
    omg! new dimensions!!!
  • Szabi1991
  • Narxis
  • gyonax
    Kéne egy házigazda, aki kiírhatná az infókat a bannerba: következő rész USA-ban/Mo.-n, stb...
  • Malakai
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1213384677&no=1894]#1894[/url]
  • moonstar1
    mikorra várható a kezdés??
  • OptimusPrime
    Ezt a Charlie-s kérdést / választ tegyük be a bannerba! :)
  • rooney8
    én is nemrég néztem azt a részt. én is csak úgy lestem, hogy wtf :D aztán visszaolvastam és írták, hogy az egy kimaradt rész még régről :D
  • kill3r21
    fain, már azthittem vmin elaludtam vagy nemtom :D
  • Zomil
    ha minden igaz az egy régebbi rész volt amit nem adtak le és ezt egy vasárnap adták le ilyen kedvcsinálonak :)
  • kill3r21
    Srácok, segitsetek nekem, most kezdtem el a héten a sorozatot, most már a 2.évad 11.részénél tartok....(tudom beteg, de piszokjó)
    Viszont vmit most nem értek, a 2évad eleje felé, olivis társát megöli az alakváltó, majd olivia lövi le, de most a 11. részben megint ott a társa, lemaradtam vmiröl? :\
  • Hoz_Hun
    Amikor legutóbb írtam, akkor kezdtem el nézni a sorozatot. Jelenleg épp a 3. szezon elején tartok és nagyon tetszik. :D
    Az eleje is jó, de évadról évadra jobb és tetszik, hogy így összeállt egy történetté. Remélem nem rontják el. Ha jól látom épp jönni fog a 4. évad. Furcsa lesz így "részről-részre" folytatni. Mindegy még van vagy 15 rész hátra. Most mindig legalább két részt nézek meg egybe, de inkább többet. Néha lehetetlen abbahagyni. :)
  • Zoli007
  • Herold
    Tudom de szerintem nem hasonlít rá.
  • precision
    ?

Olivia? :)
  • Herold
    Ki az a nő középen?
  • ProGabe #1897
  • rooney8
    vagyis kalandfilmsorozat
  • rooney8
    ma este kapcsolgattam a tv-t és az m1-en láttam egy régi sorozatban john noble-t. még tök fiatal volt, vicces volt így látni :)
  • MerlinW
    2011-Sep-23 Fringe 04x01 A Sort of Homecoming
  • Narxis
    John Noble nagyon jóarc. Szinte már-már Walteres. :D De amúgy tényleg, laza, rendes és látszik, hogy élvezi ezt a sorozatot.
  • Teppik Amon
    Tök jó :D
  • cassoneitaly
    Két interjú a Comic-Conról, felirattal:

Az első videónál a feliratot a CC-gombra kattintva kapcsolhatjátok be, ha esetleg nem indulna el a filmmel!

• penge96
    Joshua csak szerintem hízik?:D Mondjuk nem különösebben zavar...
  • Malakai
    Vagyis ő sem tud semmit (nekem őszintének tűnt). :D

Hard asshole.. Ehh. :D
  • cassoneitaly

(A feliratot a CC-gombra kattintva kapcsolhatjátok be, ha esetleg nem indulna el a videóval!)