Fringe/A rejtély (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az zavart, hogy a gyerekek úgy viselkedtek, mint a felnõtt énjük
a tulipános dolgot én sem értem, lehet tudni kell valamit hozzá, amit még nem láttunk
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Amúgy nem tudok mit kezdeni a fehér tulipánokkal. Nem rémlik, hogy lenne valami különleges ezekben(ezt küldte el az idõutazó hapsi Walternek, hogy vallja be Peternek az igazat), meg a mostani részben azt mondták, hogy egy tudós imádja a fehér tulipánokat, azért ültetett oda. Akkor Walterrõl van szó? Meg Olivia miért volt boldog a fehér tulipánok közt? Segítsetek...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

3x01 "Olivia": 5,83 millió
3x02 "The Box": 5,40 millió
3x03 "The Plateau": 5,22 millió
3x04 "Do Shapeshifters Dream of Electric Sheep?": 5,27 millió
3x05 "Amber 31422": 4,97 millió
3x06 "6955 kHz": 5,04 millió
3x07 "The Abducted": 4,93 millió
3x08 "Entrada": 5,13 millió
3x09 "Marionette": 4,7 millió
3x10 ''The Firefly'' : 4,9 millió
3x11 ''Reciprocity'' : 4,6 millió
3x12 ''Concentrate and Ask Again'' : 4,3 millió
3x13 ''Immortality'' : 3,7 millió
3x14 ''6B'' : 4,1 millió
Hát ez egyre rosszabb...de ilyen részek mellett nem is csoda.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
csak annyit mondott, "hogy kik azok ott veleled?", lehet, hogy nem látta õket
de egyébként honnan veszitek hogy nem ismerte fel az öreg álliviát, attól még hogy nem mondta lehet hogy felismerte
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyébként meg...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amúgy maga a sorozat szerintem kezdi lejjebb adni a színvonalat, tényleg szappanoperás az egész, ez a rész sem volt valami nagy durranás :S most valahogy nem csodálom hogy kevesebben nézik...
jó volt ez, sokkal jobb! sõt, visszanyúltak az elsõ részek egyikéhez, briliáns!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
értsd heroes is jó sorozat volt, amíg el nem baszták...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
már csak az hiányzik, hogy Olivia leessen egy lóról vagy leguruljon a lépcsõn aminek a következménye 1 hónap kóma + amnézia (az elvetélés az csak bónusz)
majd késõbb kiderül, hogy neki is Walter az apja mint Peternek, és nem lehetnek egymáséi mert féltestvérek
a hab a tortán pedig az lesz amikor az egyik szereplõ megvakul... az kihagyhatatlan
:)
Bazinga!
de most komolyan ilyen ökörségekbe belekötni, minek nézel te sorozatokat, kb minden sorozat 100 sebbõl vérzik, a fringe még többõl, ha ilyeneken akadsz fenn akkor szerintem neked felesleges nézni ezeket
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Õszintén megvallva teljesen ledöbbentem, hogy terhes a másik Olivia. De a következõ pillanatban már: NEMÁÁÁR! Ez olyan...átlagos.
@Victor1103: Egyetértek, remélem abból valamit jól hoznak ki.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2