Amerikai fiatalok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Jah,és okt 23-nál,én az mtv székházfoglalósra gondoltam,arról valamit talán tudnak mások is.
sweech
golyóstoll, azt is használják páran :)

bardocz
Szerinted amerikaiak tudják mi az a nobel-díj?<#kuss> Sejtésük nincsen róla:D
bardocz
Szánalmas.Nem tudják mi az a UK,nem tudnak róla,hogy vietnámi háborúban részt vettek.Az u betüs ország nekem sem jött volna ösze,ilyen betûs faszságokban nem vagyok jó :-) De a hármoszöges az kifejezettem odabaszott.
passatgt
akiket megkérdeztek azoknak a nagy része is vágta volna, csak az nem olyan érdekes, nem került be a videóba:)

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nahnahnah!

azért van pár Nobel-díjasunk,akik azért csöppet hozzásegítették a világot a fejlõdéshez.ott van pl Neumann vagy Szentgyörgyi Albert.

a másik meg,hogy vannak találmányaink,ugye Rubik Ernõ a rubikkockát szabadalmaztatta(azt még az usában is ismerik,meg használják is,legalábbis aki tudja),aztán a biztonsági gyufa is magyar találmány,meg még jópár dolog,hirtelen több nem jut eszembe.

október 23,március 15,ezek csak számunkra fontosak,errõl mi nem ismertek vagyunk,inkább ez csak a mi saját történelmi "becsünk".büszkék vagyunk rá,hogy elõdeink harcoltak,ennyi.a történelmünket senki nem ismeri igazából rajtunk kívül,nem sokat tanulnak rólunk,az usában meg fõleg,tehát törivel példálózni hülyeség.ha veszünk egy európai nagy országot - vegyük mondjuk Spanyolországot,de vehetjük a franciákat vagy az angolokat is - akkor egy átlag magyar mennyit tudna ezekrõl elmondani? kb semennyit sem,pedig azért eléggé mértékadó országokat mondtam.

ReaL MaDRid x siempre

milk41

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

hunbasser
hát igen,ez felülmúlhatatlan...:DDDDDDDD

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
Magyarország mirõl ismert?Volt pár éve egy okt. 23.-ánk,és enyi kb:)
hunbasser
arra gondolom kell várni minimum fél évet :D mert ha cserediáknak jönnek,akkor fél vagy egy évre fognak jönni.

tróger:majd mutasd meg nekik az sg-t :_:_:_

ReaL MaDRid x siempre

azt láttam én is, fent van valahol tube-on

meg itt egy alap videó, ezt mindenkinek látnia kell

milk41
itt a videó

sry,most h újra megnéztem,amit az elõzõ hsz-emben leírtam az nem eggyezik meg a valósággal(rosszúl emlékeztem:D)

hunbasser
biosztanár meg egy amcsi nõvel levelezett,és megkérdezte tõle,hogy Magyarországon van-e áram <#zavart1>

egyébként ha valaki Magyarországra jön,annak már általában komoly szándékai vannak,mert mehetett volna nagyobb és modernebb európai városba is,bár 11-12 éves kölykök sztem csak kalandvágyból jönnek ide.mondjuk az biztos,hogy nem a leghülyébb kölykök mehetnek,szóval gondolom szelektálva vannak,és azért talán bízzunk benne,hogy ez nem az iq fighta réteg.

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
Nekem 2 osztálytársam megy ki amerikába tanulni egy évre.Én nem biztos,hogy bevállalnám.Igaz lenne fasza felsõfokú nyelvvizsgám,meg kurva jól beszélnék angolul.
milk41
láttam egy amerikai vetélkedõ show-t,amiben az volt a kérdés hogy magyarország(hungary) meik kontinensen van,és akkor azt kérdezte h miaz a hungary,az hungry-t(éhes) azt tudja de a hungaryt nem.utána segített neki h elmondta a kontinenseket és mikor azt mondta h európa,a csaj rávágta h európa az nem egy ország?:D mondom jóvan:D

meg mikor kimentem belgiumba 3évre,megmondtam h magyarországról jöttem,és nemtudták h miaz(csak az f1 rajongók tudták)

shad0w
ezen nem kell meglepõdni, azt sem tudják h amerikában mi van, azon kívül más meg mintha nem is létezne. biztos lesz köztük olyan aki még azt sem fogja tudni, h mi az az európa, vagy akár mi az egyesült államok fõvárosa. egyszerû a magyarázat, nem is érdekli...

don't give a fuck

fanka93
zyppy
old man mine?

gyenge, mikor mondtam hogy hungarybõl vagyok megkérdezték hogy nincs e kurva meleg, rácsodálkoztam hogy már miért lenne, a válasz tök egyértelmû fejjel hogy õ azt hallotta afrikában nagyon nagy a forróság. és ez egy iskolában történt -.-

BUDA > miskolc.

fanka93
egy amcsi kisváros?

trogerzsiger
Sztem azt se tudják, hogy az usán kívül mi van:D Amikor a nõvérem volt így kint, megkérdezték tõle hogy ismeri-e a ketchuput?<#wilting>

sweech
te tudod, mi az az Altaville?

miilann
lucky you

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

fanka93
amúgy azt vajon tudják,hogy mi az a Tatabánya?<#nyes>

12346
közeli rokonomék éltek ámerikában itt-ott nagyvárosokban tizenx évet. aszonták télleg buták. nem sztereotípia^^ mondjuk ezt sok kint melózó-haza térõ mondta. bár, ha vki odáig eljut, hogy cserediák lészen, akkor vmit csak okítottak neki a "másik világról".

és úk is nyitnak egy "hang on comin' from hungary" -topikot
és meg beszélik hogy jönnek hozzájuk az elmaradott balkánszéli vörös kommunisták
trogerzsiger
azt már nemtudom mért tettem bele. Messze vannak még.. :-)

trogerzsiger
Ja 11.-ben mi megyünk.

miilann
amugy ezért cserébe ti is mentek ki amerikába a közeljövõbe?
mer akkor irigyelnélek -.-

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

fanka93
dagatt,gépfüggõ,segghülye ikufájterekre :DD
jah,és kóla,madafaka,fákk :D

majd ha elmentek és lesz hozzá kedved tarthatnál élménybeszámolót hogy milyen volt :-)

HP+

aztán majd megskalpolja a vendéglátót

Mersant
de arra is szamitson, hogy a 17 amerikai cserediak kozott lesz 3 kinai, 4 mexikoi, 3 szomaliai es 2 eszkimo, esetleg 1 cherokee indian...na ot faggasd ki az osi szokasaikkal kapcsolatban ;)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

milk41
mondjad neki azt hogy sátdöfákáp end szitdáovn

tommyg
hájasak

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Attila8805
Hát nem azért de én örültem volna ha itt is gyerek korom óta Amerikai focizhatnék.
Ez a sima foci nekem túl puha:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sephi
Emlegesd nekik mindig ezt a ket szot :

"vattafák" es "fáklya"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hogy-hogy mire? 12 éves. Adj neki csokit meg rakd be a gyûrûk ura trilógiát angol szinkronnal, hidd el ellesz magában
John Cena
hát kosarazzál vele meg utána mekizzetek:D és akkor tiszta oylan feelingje lessz mint ha otthon lenne:Dbár ha azt szeretnéd hogy húzzon el arákba akkor takarítassál vele meg vidd le a szemetet:D stb.XD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hixer
azért bírom, hogy a topikcím felkiáltójellel van... BALRÓ' JÖN A VILÁGVÉGE!!! ITT A VILÁGVÉGE!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

kuci06
4 TOUCHDOWN. EGY MECCSEN! <#idiota>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Palinko
igen és minden magyar gyereknek még ez sincs :D szal szerintem kár így fikázni akárkiket...
VRSDM
akarom mondani minden 3.ik :] sokvolt a viszkikóla

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
minden ameriaki gyereknek az középiskolai sporteredményei (javarészt kosárlabda vagy baseball) az élete CSÚCSPONTJA! ez azért eléggé megdöbbentõ

u dont have to listen anybody else but me

Tinman
Jóvanna... gondoltam megnézlek a híradóba :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

trogerzsiger
ez nem vicces.

Tinman
Akarsz híres lenni?

Vidd le õket a pincébe, zárd be az ajtót, kaját néha adj nekik, 10 év múlva engedd el az egyiket. <#gonosz2><#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

amerikai fiataloknál jobbak vagyunk
CattiBrie
"Idegen nyelvet nem beszél"

Tanítsd meg magyarul!

Nem beszélni magyar, nem enni . <#eplus2>

[/spam]&#8482;