127
Remélem az amerikai forumozók segítenek! :-)
  • miilann
    én is csak a kontinenst,nem tudtam h azon belül hol
    [jól tetted : o]
  • miilann
    spoiler alert: kurvasok magyar se ismeri ezeket a neveket/találmáynokat,ami sokkal szomorúbb

nem is értem miért várjátok el h tudjanak rólunk mindent,gondolom sokan közülünk nem tudjak h milyen a klíma pl beninben (és gondolom ezután a sok nem tudó megnézi googlen/wikin szal erre ne is válaszoljatok h 'de bizony hogy tudjuk!!4')
  • FIash
    nekem alap hogy ha megyek valahova utánanézek :D de ezek arra se jók
  • Hegi90
    hát nemtom... ha suli után sportolni szeret, akkor nembiztos hogy geek... sokan szeretik a PC játékokat, nem kell ahhoz kockának lenni.
  • fanka93
    jah,meg egyből az lesz"hol a wow?"
  • sweech
    ezzel az Altaville-es példával csak azt akartam mondani, hogy honnan a picsából tudná egy 12 éves amcsi kölyök, hogy mi az a Tatabánya :|
  • Hegi90
    Ja, de amúgy biztos fog lesni, hogy magyarhonban mindenkinek kalóz szoftverei vannak :DDD
  • FIash
    most nézem google earth-be, szinte egy 1 utcás falu :D
  • fanka93
  • bardocz
    Erről van egy történet,hogy az amerikaiak kifejlezstettek egy tollat,amivel lehet írni gravitáció nélkül is,minden felületen.Ez sok-sok millió dolárba került.Az oroszok ceruzát használtak:D
  • bardocz
    Jah,és okt 23-nál,én az mtv székházfoglalósra gondoltam,arról valamit talán tudnak mások is.
  • sweech
    golyóstoll, azt is használják páran :)
  • bardocz
    Szerinted amerikaiak tudják mi az a nobel-díj? Sejtésük nincsen róla:D
  • bardocz
    Szánalmas.Nem tudják mi az a UK,nem tudnak róla,hogy vietnámi háborúban részt vettek.Az u betüs ország nekem sem jött volna ösze,ilyen betűs faszságokban nem vagyok jó :-) De a hármoszöges az kifejezettem odabaszott.
  • passatgt
    akiket megkérdeztek azoknak a nagy része is vágta volna, csak az nem olyan érdekes, nem került be a videóba:)
  • hunbasser
  • hunbasser
    nahnahnah!

azért van pár Nobel-díjasunk,akik azért csöppet hozzásegítették a világot a fejlődéshez.ott van pl Neumann vagy Szentgyörgyi Albert.

a másik meg,hogy vannak találmányaink,ugye Rubik Ernő a rubikkockát szabadalmaztatta(azt még az usában is ismerik,meg használják is,legalábbis aki tudja),aztán a biztonsági gyufa is magyar találmány,meg még jópár dolog,hirtelen több nem jut eszembe.

október 23,március 15,ezek csak számunkra fontosak,erről mi nem ismertek vagyunk,inkább ez csak a mi saját történelmi "becsünk".büszkék vagyunk rá,hogy elődeink harcoltak,ennyi.a történelmünket senki nem ismeri igazából rajtunk kívül,nem sokat tanulnak rólunk,az usában meg főleg,tehát törivel példálózni hülyeség.ha veszünk egy európai nagy országot - vegyük mondjuk Spanyolországot,de vehetjük a franciákat vagy az angolokat is - akkor egy átlag magyar mennyit tudna ezekről elmondani? kb semennyit sem,pedig azért eléggé mértékadó országokat mondtam.
  • milk41
    na,amerikaik...én majdnem mindegyikre vágtam volna a választ
  • hunbasser
    hát igen,ez felülmúlhatatlan...:DDDDDDDD
  • bardocz
    Magyarország miről ismert?Volt pár éve egy okt. 23.-ánk,és enyi kb:)
  • hunbasser
    arra gondolom kell várni minimum fél évet :D mert ha cserediáknak jönnek,akkor fél vagy egy évre fognak jönni.

tróger:majd mutasd meg nekik az sg-t :_:_:_
  • ba32107
    azt láttam én is, fent van valahol tube-on

meg itt egy alap videó, ezt mindenkinek látnia kell
  • milk41
    itt a videó

sry,most h újra megnéztem,amit az előző hsz-emben leírtam az nem eggyezik meg a valósággal(rosszúl emlékeztem:D)
  • hunbasser
    biosztanár meg egy amcsi nővel levelezett,és megkérdezte tőle,hogy Magyarországon van-e áram

egyébként ha valaki Magyarországra jön,annak már általában komoly szándékai vannak,mert mehetett volna nagyobb és modernebb európai városba is,bár 11-12 éves kölykök sztem csak kalandvágyból jönnek ide.mondjuk az biztos,hogy nem a leghülyébb kölykök mehetnek,szóval gondolom szelektálva vannak,és azért talán bízzunk benne,hogy ez nem az iq fighta réteg.
  • bardocz
    Nekem 2 osztálytársam megy ki amerikába tanulni egy évre.Én nem biztos,hogy bevállalnám.Igaz lenne fasza felsőfokú nyelvvizsgám,meg kurva jól beszélnék angolul.
  • milk41
    láttam egy amerikai vetélkedő show-t,amiben az volt a kérdés hogy magyarország(hungary) meik kontinensen van,és akkor azt kérdezte h miaz a hungary,az hungry-t(éhes) azt tudja de a hungaryt nem.utána segített neki h elmondta a kontinenseket és mikor azt mondta h európa,a csaj rávágta h európa az nem egy ország?:D mondom jóvan:D

meg mikor kimentem belgiumba 3évre,megmondtam h magyarországról jöttem,és nemtudták h miaz(csak az f1 rajongók tudták)
  • shad0w
    ezen nem kell meglepődni, azt sem tudják h amerikában mi van, azon kívül más meg mintha nem is létezne. biztos lesz köztük olyan aki még azt sem fogja tudni, h mi az az európa, vagy akár mi az egyesült államok fővárosa. egyszerű a magyarázat, nem is érdekli...
  • fanka93
    Altaville,California
  • zyppy
    old man mine?
  • Kanál
    gyenge, mikor mondtam hogy hungaryből vagyok megkérdezték hogy nincs e kurva meleg, rácsodálkoztam hogy már miért lenne, a válasz tök egyértelmű fejjel hogy ő azt hallotta afrikában nagyon nagy a forróság. és ez egy iskolában történt -.-
  • fanka93
    egy amcsi kisváros?
    [tippel]
  • trogerzsiger
    Sztem azt se tudják, hogy az usán kívül mi van:D Amikor a nővérem volt így kint, megkérdezték tőle hogy ismeri-e a ketchuput?
  • sweech
    te tudod, mi az az Altaville?
  • miilann
    lucky you
  • fanka93
    amúgy azt vajon tudják,hogy mi az a Tatabánya?
  • 12346
    közeli rokonomék éltek ámerikában itt-ott nagyvárosokban tizenx évet. aszonták télleg buták. nem sztereotípia^^ mondjuk ezt sok kint melózó-haza térő mondta. bár, ha vki odáig eljut, hogy cserediák lészen, akkor vmit csak okítottak neki a "másik világról".
  • gamervick
    és úk is nyitnak egy "hang on comin' from hungary" -topikot
    és meg beszélik hogy jönnek hozzájuk az elmaradott balkánszéli vörös kommunisták
  • trogerzsiger
    azt már nemtudom mért tettem bele. Messze vannak még.. :-)
  • trogerzsiger
    Ja 11.-ben mi megyünk.
  • miilann
    amugy ezért cserébe ti is mentek ki amerikába a közeljövőbe?
    mer akkor irigyelnélek -.-