Amerikai fiatalok!

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
ahha.

két távoli amerikai rokonom nemrég most töltött el két napot nálunk. nagyon rendesek voltak, semmi tipikus amerikai sztereotípiát nem véltem felfedezni.......egy faszi volt, meg a 18 éves lánya. max annyi volt, hogy a csaj kicsit hangosabb az átlag magyarnál, tehát kb az egész utcán minket bámult mindenki :D

de amúgy nagyon kedvesek voltak. apróbb eltérések a mindennapi szokásokban, ennyi, pontos jellemrajzot ne várj senkitõl.

ja, az egyetlen dolog ami tényleg meglepett, hogy a csaj mcdonalds-ban MÉZET RENDELT, de ami még furcsább hogy KAPOTT IS..........csak én nem tudtam, hogy lehet kapni?

bardocz
Vágasd le vele a füvet,takarítson,itt is segítsen:D
bardocz
11-12 évesek gimiben?
bertino
:DDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
hozd fel a nyóckerbe a magyar gettóba :D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

trogerzsiger
Tatabányai-e vagy?

hali
vidd el oket a mesztelepre vilagot latni <#nyes>

www.napisajto.hu

Met
ha segít a ház körül akkor csináltass meg vele mindent :D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DJ RX7
LOáááL :DDDd

:3

Istencsászár
kis xbotok:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dragooon
nyitott, kedves, beszédes emberekre

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

trogerzsiger
azt ott elírtam.

trogerzsiger
ja igen.

5c0rp330n
amerikai, és azt mondja, hogy szeret enni?
itt a barátod :S

és segít anyjának sportolni? :o

nálatok fog lakni?

trogerzsiger
áá az enyém szerintem nem golyó<#vigyor3>

V43 1105
Dagadt,lusta,gépfüggõ,zabagépre .. <#vigyor3>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

trogerzsiger
Aki hozzám egy kissrác, 12 éves. Szereti a tesit, tudományt, és enni. Sulin kívül sport, cimbikkel játszani, pc játékot. Idegen nyelvet nem beszél, szeret úszni, síelni, bicózni.
Csapatsportokból az európai focit, kosárlabdát, és baseballt. Továbbá segít anyjának sokszor házkörül házon belül, és sportolni.
Bocs a sok ismétlésért, csak a leírtak sorrendjét követtem.

macselek
lool

NEOreg3
vadafak, diziz sit, madafaka

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zomil
micheal jackson :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gerbill
17 amerikai cserediákra számíts, különben meglepõdsz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

tigeroo
mcdonalds, disneyland, james belushi :d
Kandurex
egésznapos: "gimmi kók and dunát" -ra <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

trogerzsiger
Üdv!

Nos a lényeg! A gimimben(Árpád Gimi, Tatabánya) 17 amerikai cserediák fog eltölteni 12 napot. 11-12 évesek. Mire számítsak?

← ElőzőOldal 3 / 3