Amerikai fiatalok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy nagyon kedvesek voltak. apróbb eltérések a mindennapi szokásokban, ennyi, pontos jellemrajzot ne várj senkitõl.
ja, az egyetlen dolog ami tényleg meglepett, hogy a csaj mcdonalds-ban MÉZET RENDELT, de ami még furcsább hogy KAPOTT IS..........csak én nem tudtam, hogy lehet kapni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
itt a barátod :S
és segít anyjának sportolni? :o
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Csapatsportokból az európai focit, kosárlabdát, és baseballt. Továbbá segít anyjának sokszor házkörül házon belül, és sportolni.
Bocs a sok ismétlésért, csak a leírtak sorrendjét követtem.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nos a lényeg! A gimimben(Árpád Gimi, Tatabánya) 17 amerikai cserediák fog eltölteni 12 napot. 11-12 évesek. Mire számítsak?