Amerikai fiatalok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ezt onnan tudom, hogy egyszer voltak holland vendégeink, és kértek pepperonis pizzát sok pepperonival, miközben leszedegették a paprikát a pizzáról. Kérdeztük, hogy hogy is van ez, akkor elmondták, hogy náluk a pepperoni egy szalámifajtát jelent.
(Ha rákeresel gugliban képeknél a pepperoni szóra, akkor is egy csomó szalámis képet fog kidobni, és csak elvétve egy paprikásat.)
katt
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
[nézegette trogerzsiger megnyitott topikjait, és rátalált erre is<#miez>#miez>]
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Azt azért fontos megemliteni, hogy a préri közepén egy kisvárosban, ahol tartották az oktoberfestet csomó emberrel beszéltem. És jópáran közülük tudták hol van Magyarország, és voltak is itt. Meg emlitették, hogy Tokaji, meg goulash, meg jó csajok, stb 😄 Szóval virult a fejem.
A Budapestet többnyire vágták, néhányan Bukarestet mondtak 😊
Ellenpélda: Megkérdezték, hogy mi milyen nyelvet beszélünk itt (marketing + AutoCAD tanár pl), szlovákot, románt, vagy sajátot.
Az elsõ fele az ok, fõleg ha vmi kisvárosi arc volt. A másik azért eléggé kamu szagú nekem.
amúgy az is nagyon durva, hogy Franciaországot Ausztrália helyére teszik.....és nem tudják, MI a United Kingdom....
láttam, és nem is azt mondom, hogy ezek az emberek nem ostobák, mert õk tényleg azok, de szerintem ilyen videókból, amikbe összevágnak 7-8-9 teljesen hülye embert 200 megkérdezett közül, nem kéne másik 300milliót hülyének elkönyvelni.mert a legtöbb helyen ugye ez megy..
de ez csak az én véleményem, nem fogok megpróbálni senkit sem "megtéríteni", csak én tartom/tartottam a kapcsolatot több tucat amerikaival és majdnem mindrõl jó véleményem alakult ki, ezért próbálom õket védeni 😊
az elõzõ hsz-t meg nem támadó szándékkal küldtem..bocs ha úgy hatott
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"-Hány oldala van a háromszögnek? -Fenébe is, 4? -Egysem...egy?"
És ezek nem részeg csövesek vagy sötét prolik...hanem egy tök átlagos középkorú, és egy fiatal diáklány...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
és persze akinek nem inge... 😊
ebben az a poén, hogy akik az ilyen videókban szidják az amerikaiakat, vagy bárki mást, hogy milyen hülyék, azok se lehetnek a legokosabbak, ha arra nem voltak képesek rájönni, amit az elõbb leírtál..
kimentek az utcára és ugyanilyen sötét embereket láttok..
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
meg amerikához se
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
viszont az elõzõ hozzászólásoddal egyetértek.. ^^
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
nem is értem miért várjátok el h tudjanak rólunk mindent,gondolom sokan közülünk nem tudjak h milyen a klíma pl beninben (és gondolom ezután a sok nem tudó megnézi googlen/wikin szal erre ne is válaszoljatok h 'de bizony hogy tudjuk!!4')
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S