Samsung SGHi-900, egy iPhone konkurens
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Ha te nem szereted a Windowst, akkor van választási lehetõséged.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ez aranyos. <#vigyor4>#vigyor4> 2 darab 512 MB-os memóriakártya + forrasztópáka aztán mehet a buli. <#nyes>#nyes>
2 éve még tényleg baromság volt ilyen telefonokat venni mer ami bennük volt az csak mutatoba szolgált, meg max villogni lehetett vele mer akkor még xar volt. A mai okostelokba belerakják a tuti gps-t elég nagy méretû kijelzõvel, benne van 2féle emial kliens, html megjelenités, doku olvasás esetleg szerkesztés, frankó médialejátszó és a fényképezõk sem olyan rosszak már! Lásd a carl zeiss optikákat a nokiába v a sE-be, most hirtelen nemtom melyikbe van :S
A lényeg az h aki nem akar egyszerre 4 kütyüvel mászkálni (melyeknek az ára külön-külön a többszöröse az okostelonak!), akkor megveszi 150-200ér ALLIN és boldogan használja akár több évig is! (a videotelefonálást mellesleg oltári baromságnak tartom...)
Gõzöm sincs, de áldassék a neve 😊
Nekem remekül mûködik a fényképezõgépem, ha fényképezni kell, elõveszem a notebookot, ha számítógépen kell dolgoznom, és a normális HIFI-tornyot kapcsolom be, ha zenét akarok hallgatni!
Örülök, hogy neked ez mind elfér a zsebedben. Én például gyakran járok tömegközlekedéssel, és bizony jó szolgálatot tehet hogy tudok zenét hallgatni, filmet nézni vagy játszani útközben. Persze itthon nekem se jutna eszembe ilyesmit csinálni, én is a plazmán nézem a HD filmet minthogy elõszedjem az "egérmozit", de például most tegnapelõtt délután ahelyett hogy végig unatkoztam volna az Újpest-Kõbánya útvonalat (mégis mit csináljak a metrón? Bámuljam az alagútban a kábeleket?) inkább néztem a portugál-cseh EB-meccset a PDA-n.
Mindkettõben van rádió (soha nem használom), mindkettõben van kamera (soha nem használom) és mindkettõ milliónyi dolgot "tud", amibõl alig használok valamit, de kénytelen voltam ILYEN mobilt venni, mert ezekben van bõvíthetõ memóriakártya, amire viszont szükségem van!
Amúgy nekem is volt egy hiper-szuper MIO telefon-GPS-számítógép-kamera készülékem, amivel kész rémálom volt a telefonálás a virtuális billentyûzete miatt... A GPS-e sem igazán alkalmas arra, amire gyártották, mert egy valódi GPS azért sokkal jobb (láthatóbb, érthetõbb)... Mobiltelefonnak viszont túl nagy és nehéz volt. Szupergyorsan túladtam rajta!
Különben meg : ez az ÉN véleményem!
Az a jó, hogy sokfélék vagyunk, sokféle igénnyel és sokféle ízléssel...
Egy nyilvános Fórumra mindenki beírhatja a saját véleményét a adott témával kapcsolat, ugye ez téged nem zavar?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Fényképezõ jó dolog, mert a telefon mindig nálam van, míg a fényképezõ nem sûrûn, ezért ha látok valamit, amit meg szeretnék örökíteni (bárhol, bármikor), a lehetõség adott.
GPS pedig hasznos az autósoknak, hiszen nem kell több 10.000 Ft-ot pluszban GPS készülékre költeni, hisz ott a telefon, mely tökéletesen alkalmas rá.
De ha téged ilyen mértékben zavar, akkor miért nézed, miért olvasod ezeket a híreket? Ugyanúgy tudsz venni ma is egyszerû telefont, csak azokat nem reklámozzák annyira, hisz nem az az üzlet.
A végén ott tartunk, hogy képtelenség rajta TELEFONÁLNI!
Ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy egy mobiltelefonon lehet internetezni?!
Nekem remekül mûködik a fényképezõgépem, ha fényképezni kell, elõveszem a notebookot, ha számítógépen kell dolgoznom, és a normális HIFI-tornyot kapcsolom be, ha zenét akarok hallgatni!
Vagy ez valami túlélõfelszerelés hajléktalanoknak (mindent abba az 1 zsebébe kell belegyömöszölnie)? <#confused>#confused>
Ja, mert akkor még hiányzik belõle a kukoricapattogtató, kávéfõzõ, merülõforraló-funkció, és jöhetne az egyik csücskébõl ketchup vagy mustár...
Lehetne még lámpa is benne, meg 200dB-es sziréna, ha esetleg megtámadnak az utcán...
Lennének még ötleteim... <#vigyor>#vigyor>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
PSN ID: jay-jupiter
Ha 100-200-ért is el tudja sózni, akkor mondj egy okot hogy arra, hogy 70-ért adja. Kétszer annyit úgysem fog belõle eladni, én például 50-ért se vennék ájfónt.
Mindenki pénzhajhász és kapzsi. Mért? Mert ezt tanulta/látta az elmúlt sok sok évben. Plusz az, hogy baromi nehéz jó sok pénzhez jutni, ezért mindenki minnél többet akar a lehetõ legkevesebb idõ alatt.
.. jah és ezt is lehet törölni egész nyugodtan, mert ugye szólásszabadság van! Anno az AVH elhurcolta a rendszernek beszólókat, ma csak kitörik a hsz-t a fórumról. 😄
Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)
2. Ez az ár szolgáltatófüggõ, azaz lehet, hogy a csomag amiben majd adják majd 5ezer forint havidíjas.
És igen ez a komment törölhetõ, nekem meg adható büntetõpont, de most felhuztam magam...
Starcraft + Diablo III - esemve
<--- nézd csak meg ezt! kevesebbet tud egy picivel, nincs touchscreen, 3megás a kamera és mégis több mint 300 euro a bevezetö!!!
Az iPhone is 70-80 ezer volt a legeljén az usában, itthon mégis 170-200 ért adták tavaly szeptemberben.
Mert ugye van szállítási költség, vám, 20%-os adó (😊), plusz minnél több kereskedõn/beszerzõn keresztül jut el a szerkezet a végsõ eladóig, mindenkit ráteszi a maga kis hasznát, ami valljuk be, érthetõ is (mert elvégre azért éri meg neki foglalkozni vele).
Sz.tem így értehtõ, hogy mért lesz kurvamagas ára a cuccoknak, mire elér Magyarországra!
Különben is, az ilyenkor beharangozott ár, az mindig a nagykereskedelmi ár. Legalábbis legtöbb esetben. Aztán azok továbbadják a kiskereskedõknek, persze már a haszonnal növelt értéket, és a kiskereskedõ adja el, a júzernek, vagy a kisboltoknak.
Magyarországon erre még rá kell számolni a behozatali költségeket, a vámot, és a plusz adókat is... Na meg persze mégegy haszonkulcsot.
Nothing Ever Changes