31
  • Landor
    #31
    jelenleg 150k, csak Samsung márkabolt.. biztosra jár hozzá a hifi, de akkor is vicc..
  • Landor
    #30
    hivatalosan jövőhét :)
  • Süti86
    #29
    Nem tudja valaki hogy kb. mikortól lesz kapható az i900-as teló?
  • L3zl13
    #28
    Pont az a lényeg, hogy azt tegyék rá. Symbianos, meg Win "alapú" GUI-s cuccokból Dunát lehet rekeszteni. Nem is beszélve az iPhone-ról.
    Ha te nem szereted a Windowst, akkor van választási lehetőséged.
  • PíszLávJuniti
    #27
    A szolgáltató spórolása.
  • mhorvatR
    #26
    "bővíthető memóriakártya"

    Ez aranyos. 2 darab 512 MB-os memóriakártya + forrasztópáka aztán mehet a buli.
  • smaczylaci
    #25
    ALL IN 1 : ez a mai trend! Mindamellett ma már elég magas szintre jutott a technológia hogy egy normális multifunkcios telefon minden, egymástol teljesen különböző szolgáltatását a legjobb minőségben tudjad használni.
    2 éve még tényleg baromság volt ilyen telefonokat venni mer ami bennük volt az csak mutatoba szolgált, meg max villogni lehetett vele mer akkor még xar volt. A mai okostelokba belerakják a tuti gps-t elég nagy méretű kijelzővel, benne van 2féle emial kliens, html megjelenités, doku olvasás esetleg szerkesztés, frankó médialejátszó és a fényképezők sem olyan rosszak már! Lásd a carl zeiss optikákat a nokiába v a sE-be, most hirtelen nemtom melyikbe van :S
    A lényeg az h aki nem akar egyszerre 4 kütyüvel mászkálni (melyeknek az ára külön-külön a többszöröse az okostelonak!), akkor megveszi 150-200ér ALLIN és boldogan használja akár több évig is! (a videotelefonálást mellesleg oltári baromságnak tartom...)
  • Gerygrey
    #24
    Ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy egy mobiltelefonon lehet internetezni?!
    Gőzöm sincs, de áldassék a neve :)

    Nekem remekül működik a fényképezőgépem, ha fényképezni kell, előveszem a notebookot, ha számítógépen kell dolgoznom, és a normális HIFI-tornyot kapcsolom be, ha zenét akarok hallgatni!
    Örülök, hogy neked ez mind elfér a zsebedben. Én például gyakran járok tömegközlekedéssel, és bizony jó szolgálatot tehet hogy tudok zenét hallgatni, filmet nézni vagy játszani útközben. Persze itthon nekem se jutna eszembe ilyesmit csinálni, én is a plazmán nézem a HD filmet minthogy előszedjem az "egérmozit", de például most tegnapelőtt délután ahelyett hogy végig unatkoztam volna az Újpest-Kőbánya útvonalat (mégis mit csináljak a metrón? Bámuljam az alagútban a kábeleket?) inkább néztem a portugál-cseh EB-meccset a PDA-n.
  • redfish
    #23
    Nézd, nekem elég sok mobilom van, jelenleg 2 db-ot kell használnom...
    Mindkettőben van rádió (soha nem használom), mindkettőben van kamera (soha nem használom) és mindkettő milliónyi dolgot "tud", amiből alig használok valamit, de kénytelen voltam ILYEN mobilt venni, mert ezekben van bővíthető memóriakártya, amire viszont szükségem van!

    Amúgy nekem is volt egy hiper-szuper MIO telefon-GPS-számítógép-kamera készülékem, amivel kész rémálom volt a telefonálás a virtuális billentyűzete miatt... A GPS-e sem igazán alkalmas arra, amire gyártották, mert egy valódi GPS azért sokkal jobb (láthatóbb, érthetőbb)... Mobiltelefonnak viszont túl nagy és nehéz volt. Szupergyorsan túladtam rajta!

    Különben meg : ez az ÉN véleményem!
    Az a jó, hogy sokfélék vagyunk, sokféle igénnyel és sokféle ízléssel...

    Egy nyilvános Fórumra mindenki beírhatja a saját véleményét a adott témával kapcsolat, ugye ez téged nem zavar?
  • magyarvok
    #22
    Nekem pl nagyon hasznos, mert elég sokat utazok vonaton/buszon, közben tudok szórakozni (zene, játék), megnézni az e-maileket, híreket olvasni.
    Fényképező jó dolog, mert a telefon mindig nálam van, míg a fényképező nem sűrűn, ezért ha látok valamit, amit meg szeretnék örökíteni (bárhol, bármikor), a lehetőség adott.
    GPS pedig hasznos az autósoknak, hiszen nem kell több 10.000 Ft-ot pluszban GPS készülékre költeni, hisz ott a telefon, mely tökéletesen alkalmas rá.

    De ha téged ilyen mértékben zavar, akkor miért nézed, miért olvasod ezeket a híreket? Ugyanúgy tudsz venni ma is egyszerű telefont, csak azokat nem reklámozzák annyira, hisz nem az az üzlet.
  • redfish
    #20
    Nem értem, minek kell egy TELEFONBA belepréselni a számítógépet, hifi-tornyot, TV-t, GPS-t, fényképezőgépet, játékgépet, meg mittudoménmégmit?...
    A végén ott tartunk, hogy képtelenség rajta TELEFONÁLNI!
    Ki volt az a barom, aki kitalálta, hogy egy mobiltelefonon lehet internetezni?!
    Nekem remekül működik a fényképezőgépem, ha fényképezni kell, előveszem a notebookot, ha számítógépen kell dolgoznom, és a normális HIFI-tornyot kapcsolom be, ha zenét akarok hallgatni!
    Vagy ez valami túlélőfelszerelés hajléktalanoknak (mindent abba az 1 zsebébe kell belegyömöszölnie)?
    Ja, mert akkor még hiányzik belőle a kukoricapattogtató, kávéfőző, merülőforraló-funkció, és jöhetne az egyik csücskéből ketchup vagy mustár...
    Lehetne még lámpa is benne, meg 200dB-es sziréna, ha esetleg megtámadnak az utcán...
    Lennének még ötleteim...
  • stockhouse
    #19
    én nem tudom, jön ki a sok uj mobil, meg 3g, multitáccs, meg szélessávú net, de a telefonálás hangminősége ugyanaz, nekem fúrcsa, mivel elvileg erre találták ki az egészet, a többi csak háttérszolgáltatás, de lassan a telefonálás lesz a háttérszolgáltatás.
  • cloud.strife
    #18
    Ekora egy gagyi szart..... LOL
  • GregSB
    #17
    Megtaláltam ,a német O2 jelentette be az árakat.

  • GregSB
    #16
    És az angol O2 oldalán se találok árat...
  • GregSB
    #15
    Ez az ár honnan van egyébként? Bármelyik Júni 11-es hírt nézem a neten a telefonnal kapcsoaltban mindenhol azt írják, hogy árat még nem tudni. Sg ennyire bennfentes a Samsungnál? :D
  • Gerygrey
    #14
    (...)és amúgyis ha el tudják sózni 100-200-ért akkor szívjuk
    Ha 100-200-ért is el tudja sózni, akkor mondj egy okot hogy arra, hogy 70-ért adja. Kétszer annyit úgysem fog belőle eladni, én például 50-ért se vennék ájfónt.
  • Dany007
    #13
    Pont ezért érthető :) Mert ahogy írtad egy elcseszett országban élünk. (már ahhoz képest, ahol európában vagyunk, mert azért még mindig jobb itthon, mint mondjuk Zimbabweban, vagy etiópiában stb...)
    Mindenki pénzhajhász és kapzsi. Mért? Mert ezt tanulta/látta az elmúlt sok sok évben. Plusz az, hogy baromi nehéz jó sok pénzhez jutni, ezért mindenki minnél többet akar a lehető legkevesebb idő alatt.
  • LOTR|Atocha
    #12
    2-3 évvel ezelőtt azt hitem az emberek annyira vakok, hogy mindent elnéznek ennek a tetves országnak és vezetőiknek, de amikor ilyeneket olvasok (és újabban egyre többet) akkor mégiscsak felcsillanni látszik a remény, hogy a MAGYAR mégsem olyan birka, mint amilyennek kinéz!

    .. jah és ezt is lehet törölni egész nyugodtan, mert ugye szólásszabadság van! Anno az AVH elhurcolta a rendszernek beszólókat, ma csak kitörik a hsz-t a fórumról. :D
  • Cat #11
    1. Mint tudjuk, külföldön minden olcsóbb, szóval a 179 eurós (45e forintos) árra simán rászámolhatunk még 25 százalékot.
    2. Ez az ár szolgáltatófüggő, azaz lehet, hogy a csomag amiben majd adják majd 5ezer forint havidíjas.
  • smv
    #10
    Ja és persze az adó adó adó adó adó minderre még rá is jön, mert szegény fejeseknek nincs elég milliárdjuk. "Nem fog fájni". Neked biztos nem bazd+. Hát fulladjon meg az összes.

    És igen ez a komment törölhető, nekem meg adható büntetőpont, de most felhuztam magam...
  • smv
    #9
    Szerintem nem érthető. Ez egy rohadt ország ahol mindenki kabzsi állat és amúgyis ha el tudják sózni 100-200-ért akkor szívjuk csak a nagy magyar brokit és vegyük meg drágán. És a sok hülye meg is veszi ami gerjeszti magát és továbbra is méregdrágán adnak majd mindent. És ebből van rohadtul elegem, miért ilyen rohadt drága minden ami odakint filléres. Utálom az egészet.
  • smaczylaci
    #8
    U800
    <--- nézd csak meg ezt! kevesebbet tud egy picivel, nincs touchscreen, 3megás a kamera és mégis több mint 300 euro a bevezetö!!!
  • smaczylaci
    #7
    179 euro akkor is kevés még bevezetőnek is ... :S a felsö-közép kategoriában nincs ilyen olcso bevezetöáru telo...
  • Dany007
    #6
    Hát persze, h felmegy az ára mire ideér. De ez szinte mindennel így van!
    Az iPhone is 70-80 ezer volt a legeljén az usában, itthon mégis 170-200 ért adták tavaly szeptemberben.
    Mert ugye van szállítási költség, vám, 20%-os adó (:)), plusz minnél több kereskedőn/beszerzőn keresztül jut el a szerkezet a végső eladóig, mindenkit ráteszi a maga kis hasznát, ami valljuk be, érthető is (mert elvégre azért éri meg neki foglalkozni vele).
    Sz.tem így értehtő, hogy mért lesz kurvamagas ára a cuccoknak, mire elér Magyarországra!
    Különben is, az ilyenkor beharangozott ár, az mindig a nagykereskedelmi ár. Legalábbis legtöbb esetben. Aztán azok továbbadják a kiskereskedőknek, persze már a haszonnal növelt értéket, és a kiskereskedő adja el, a júzernek, vagy a kisboltoknak.
    Magyarországon erre még rá kell számolni a behozatali költségeket, a vámot, és a plusz adókat is... Na meg persze mégegy haszonkulcsot.
  • kukacS3K
    #5
    179 mi? hát nemtudom én úgy emlékszem hogy az ilyen mobilokat kábé 90-100ezer között szokták árulni, érdekes hogy mindig elolvasom hogy hát igen 180 euro lesz stb és mire ideér Magyarországra hirtelen jéé 100ezer
  • Anomaly
    #4
    Csak tennének rá más oprendszert ne azt a f*stalicskát...
  • smv
    #3
    Árban mindenképp. Iphone-t ugyse ússzák meg 100ezer alatt áfával belépési díjjal aktiválással havidijakkal stb ez viszont joval olcsobb lesz és mint olyan alternativa.
  • busman001
    #2
    jó jó, de nem az igazi, az iphone 3gvel már nem veszi fel a versenyt
  • Wilddog
    #1
    240x400 felbontás kicsit soványka.