9
  • Agyarascet
    Hi!
    Szerintem borzasztó gagyi ez a film. Az n+1-dik romantikus vígjáték, semmi meglepő, semmi ötlet. Van ez a McConaughey srác, flangál félmeztelenül, és közben nyomatja ezt a 100 $-os mosolyt. Kb ugyanezt csinálta a többi filmjében is. Nem rég néztem meg az "A kabalapasi" c. filmet Dane Cook-kal meg Jessica Albaval a főszerepben, inkább ezt tudnám javasolni, ha már mindenképpen romantikus vígjátékot kell nézni :-). Ebben legalább van némi ötlet is. Nem mondom, h oscart ér, de jobb mitn a Fool's gold.
    By!
  • smaszi
    No ha már ennyit majmojjátok, hát egye-fene megnézem...
  • Yutani
    Láttam, jól szórakoztam. Tipikus "üljünk be rá a csajommal" film, főleg, ha az szereti McConaughey-t. Ajánlom a könnyed kikapcsolásra vágyóknak.

Az apa-lánya vonal számomra nem volt erőltetett, kicsit szomorkássá teszi azt a néhány pillanatot, ha jobban átérzi az ember. De egészébe véve egy jó kis komédia a film.
  • robos
    A legjobb jelenet a filmben, amikor a hősnő meglátja az exét a hajón az asztalnál tálalás előtt! Azt a felszolgálást tanítani kéne amit akkor levágott!!
  • azirafael
    Szerintem kafa volt! Kate Hudsont meg szúrnám!
  • mochee
    Szerintem állat volt, Gemma karakterén néhányszor beszartam. Amúgy a kritikával teljes egyetértésben vagyok, szánsájn-hepi volt a film, jó kis móka ebben a hónaljizzasztó melegben. Kincskeresős filmek rulez!
  • barnie1990
    Mostanaban eleg jok a cikkek SG-n, Speed Racer kritikanal borult ki nalam a bili csak. Ezt a filmet asszem meg kell majd nezzem. :)
  • xmodule
    Nekem kimondottan tetszett:)
  • dzsagon
    gyengus lett