Riddick visszatér a monitorokra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SZTEM.
Disel bácsinak meloja van egy új filmben(babilon5-nek mozi változata azt hiszem)
emelet nem tudja folytatni...
de valahol írták is, hogy õ mindenkép tovább akarja fojtatani, ha mást nem õ lesz a producere.<#taps>#taps>
Disel bácsinak meloja van egy új filmben(babilon5-nek mozi változata azt hiszem)
emelet nem tudja folytatni...
de valahol írták is, hogy õ mindenkép tovább akarja fojtatani, ha mást nem õ lesz a producere.<#taps>#taps>
én mondotam vaze!!!
tényleg furcsa, hogy nem folytatják a moziban. talán még akkora bukta sem volt.
a pitch black abból a minimál költségvetésbõl, amibõl készült, nem is lehetett volna jobb. nekem nagyon bejött, meg a chronicles... is.
a pitch black abból a minimál költségvetésbõl, amibõl készült, nem is lehetett volna jobb. nekem nagyon bejött, meg a chronicles... is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hm, érdekes ez a Riddick-vonal. Én a Pitch black-ért baromira nem voltam oda. Egy D kateges filmnek tartottam, de a Chronicles of Riddick, a szemembe meg egy kultfilmmé nõtte ki magát, ami fõleg Riddick, addigra már kifort és jól megtervezett karakterének is volt köszönhetõ.
Úgyhogy minden Riddick.es dolgot várok!
Úgyhogy minden Riddick.es dolgot várok!
jaja, engem is erdekelne egy harmadik film...
nekem ez a játék kimaradt, a HD verzió meg el sem indulna.
inkább a harmadik mozira lennék kíváncsi.
inkább a harmadik mozira lennék kíváncsi.
Errõl én most hallottam elõször, de nagyon örülök neki, mivel egyik nagy kedvencem ez a játék (na meg persze a filmek is). Nagyon kíváncsi leszek a tupírozásra!
ööö, ez már legalább egy éve tudott dolog, hogy készül a Butchers Bay HD remakje, +50% játékmenetet igértek az eredeti mellé. Nem igazán értem miért most hír ez?
De sebaj, ez tényleg öröm, hiszen szerintem ez minden idõk legötletesebb FPS játéka.
De sebaj, ez tényleg öröm, hiszen szerintem ez minden idõk legötletesebb FPS játéka.
ha úgy vesszük, ez a játék nem is first person shooter, hanem first person throatcutter 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"