VOLT fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
is it okay if i think its lame to dance?
is it okay if i think its lame to dance?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Akinek még kéne akkor: http://www.tefilmedtenyarad.hu/
Srácok egy olyan kérdésem lenne, hogy mi annak a honlapnak a címe ahova videot kell készíteni,csinálok én nekik egyet,azon ne múljon,csak sehol sem találom!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
hát én ose feküdtem le 3-4nél elöbb :D
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
vonatjegyet meg szerintem retúrba vedd meg, mert k**vanagy sor lesz, legalábbis a honlapon ezt írták
vonat hajnalban mikor indul haza?:P ill mennyire jellemzõ VOLTon a reggelig tartó bulájozás? én szigetre járok, ez lesz az elsõ voltos élményem :)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
de örülök hogy itt mindenki figyel erre, biztos mindenki nyelvtan tanár vagy nemtom.. csak azt nem értem minek jön be egy topicba ha bele se akar irni csak valamit beböffent hogy "héé azt nemugyköll irni.."
/ez egy automatikus üzenet. ne válaszoljatok rá/ :)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
de igazábol mindig van valami amit meg szeretnék nézni, de már csak a buli kedvéért érdemes elmenni. aki volt már az tudja miröl beszélek. igaz nem egy olcso mulatság, de sztem megéri.. habár tavaly az elsö este 10rugót otthagyni a rézangyal pálinkásnál nem olyan gazdaságos, de legalább utána megtanultam spórolni :D:D
Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.
A baráti társaságból szintén cipõt, volt akitõl a nem szaroztak és a teljes hátizsákját lopták el, a legextrémebb eset pedig az volt amikor hajnalban visszatérve a sátorhelyre egy teljesen ismeretlen arc aludt az egyik sátrunkban.
Az ilyen esetek óta én csak 'eldobható' dolgokat viszek fesztiválra, amit tényleg nem sajnálok. :D
helyedbe betenném valami matomszéfbe és elásnám a sátor alatt :D vagy betenni megörzõbe :)
hát a cuccokat nem babrálják egyáltalán, én még nem hallottam olyanrol hogy valakinek ellopták a cuccát... azt viszont gyakrabban, hogy koncert közbe elhagyta a telefonját.. nekem pl telefon, fényképezõgép, mp3, minden a sátorba volt és semmit nem vittek el.. sztem nem is fordul meg a fejébe senkinek hogy odamennyen egy idegen sátorhoz és elkezdjen "cigánykodni"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kár
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Egyébként kibaszott vicces videok vannak eddig az oldalon.
Nekem meg kell nyernem ezt a pályázatot mert nagyon mennék Voltra de kevés pénzem van:S
Rajtam kívül vki megnézte már az eddigi klippeket???
Annyira viccesek:D Fõleg az amit paint-tel csinátak...
Ruhákat táskával együtt be a csomagmegõrzõbe szerintem, és odamenni kivenni belõle amit kell. Telefon / pénztárca / iratok pedigmindig nálad zsebben.
Sátorban én csak tisztálkodáshoz cuccokat hagynék.
amugy en idén megyek elõször a voltra, eddig 7 évig Hegyaljáztunk .^^ Cypress Hill, High Contrast, RoniSize, ezekre leszek nagyon kivancsi =)
Van egy pályázat, ahol nyerhetsz 6 négy napos VIP bérletet a Voltra, valamint 6 fõ számára szállást luxus lakóautókban, ami a rendezvény területén parkol + 80e ft értékû italbónt.
A feladat annyi h készítesz egy klippet a 30Y számára, részletek itt:
http://www.tefilmedtenyarad.hu/
a másik, hogy mennyire érdemes vigyázni a cuccokra? tehát ha pl. megyünk inni, a sátorba bepakoljuk a cuccainkat, és lecipzározzuk, akkor az mit ér? mi az általános bevett szokás? mert minden cuccomat mégse cipelhetem pogózni......az értékesebbjét persze csomagmegõrzõbe rakom majd, de a többire is vigyázni kell.
Az a rossz, hogy az elsõ napiakra kimennék (edda, bikini) de a köztesek nem nagyon érdekelnek...........viszont Offspring húúúúú.........az nagyon durva lesz.....éjjel nappal azt hallgatom, már nagyon rajta vagyok <#vigyor2>#vigyor2>