VOLT fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát pl mindegyik fesztivál reklámban (Balaton Sound fõleg) másodpercenként felvillan egy jó bikinis csaj, egy rádkacsintó szõke herceg, rázummolnak egy formás seggre, és a férfi szem ennyit jegyez "fúúú ide lekell menni". A legujjabb reklám (bár ez speciel gecijó lett sztem 😊) http://youtube.com/watch?v=WBdcRTY1Tb8 de benne van amit írtam
katakpult
Sokan, az "idõsebb" korosztályból nem azért nem mentek szigetelni, mert nem akartak volna, hanem mert "drága" a jegy. De a szlogen az ütött az igaz 😄

Lacee
az kva jó is volt, kb azóta vannak nagyobb számban az idõsebb korosztályokból is. nyilván nem emiatt, de attól még így van 😊

amúgy most hallgatom a VOLT CD-t, egész jó lett az idei.

(ték)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

katakpult
Azért a hozd el anyádat is szlogen 😛 Na jó ez dúrva volt 😄

Lacee
hol reklámozzák nõzéssel? még a szigetet sem igen láttam így hirdetni, pedig ott aztán... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A nõk az istenek ! Csak egy kattintás és bekattansz ! 😊
katakpult
Persze, nem is vártuk szerintem, hogy a bérlet megvásárlásával majd omlanak a csajok az ölünkbe, bár a sörsátor környékén még ez is elõfordulhat.

Mondjuk az összes fesztet ezzel a "nõzés" témával reklámozzák. Szerintem hogy veszel bérletet az még semmire nem garancia :S
én az utalványon egy egész láda sört veszek, kifekszem a stégre lógatom a lábam és nõzõk ezerrel 😊
Nálam egy öt lityós tescos bor után a zene már mindegy 😊 De alapvetõen nálam is a zene határozza meg hogy melyik nap megyek ki, de pia nélkül nincs fesztivál 😊
katakpult
Nincs is jobb egy öt littyós tecsó bórnál 😄 Amúgy meg a zene a lényeg nem a pia 😉

ha nincs pénz akkor kannásbort kell becsempészni. Puttófeszt feeling 😊
katakpult
Na ezt jó tudni, így legalább nincs az, hogy befolyásolták õket a döntésben 😄

The Garrett
nem kell szavazni. jun.20-29 ig kidobálják ami nem megfelelõ a pályázati kiírásnak, utána pedig zsûri dönt az eredményrõl... 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

katakpult
Köszi ránézek, persze egy nem elég az a baj, és jobban megéri ha több napra megyek, de nem tudom, kicsit le vagyok égve 😄 De gondolom így hó végén sokan vannak ezzel így.

Én már szavaztam...sõt bent a videóm is! De a versenyszerûség kedvéért nem mondom el melyik az!😊
Amúgy holnap már vége is lesz ha jóltom!?!
Amúgy szavazzatok a videókra http://tefilmedtenyarad.hu -n, mert már vannak normális alkotások 😊
Én bizisten láttam indexfórumon hogy valaki árulta volt bérletét,de asszem 900-al adta csak olcsóbban mint az eredeti szóval ezzel fél berugást (harmad) ha megspórolsz 😊
katakpult
Igen, tudom,de ha valakinek nem kell, vagy vett de mégse tud elmenni, szívesen felvásárolom 😛

katakpult
Áhh, Alvin is lesz meg Offspring, most már biztos, hogy kimegyek.

Lacee
ha nem mindenképp valaki más jegye kell, akkor a különféle árusító helyeken vehetsz "újonnan" is, egészen júli 1-ig 😊

katakpult
Köszi, idõközben kaptam egy privit 😊 Jó kis nyeremények vannak, kár hogy nem vagyok elég tökös egy ilyen film elkészítéséhez. No mindegy, de Volt on tuti ott leszek, ha nem találok itt valakit akinek van feles jegye akkor bevetem alvilági kapcsolataimat 😄

katakpult
Aztamindenit most látom italbónt is lehet nyerni, az kellene nekem is 😛 Ha valakinek van feles jegye, vagy nem tud eljönni és eladná a jegyét az privzzen rám, mert érdekelne. Plííííz 😄

The Garrett
omGoogle ( sziget.hu? )

katakpult
Sziasztok, valaki fel tudna homályosítani, hogy pontosan kik lesznek Volton idén. Egy progi füzet is jólesne. Elkezdek visszaolvasni hátha valaki már írta. Bocs ha idióta vagyok 😄

U.i. Kire kell szavazni?

The Garrett
kétlem hogy nyernénk 😄 Van 1-2 sokkal jobb már fenn az oldalon. ha zsûri lennék én az Azok a napok c. re szavaznék 😛

BlackShadow
grt, ha nyertek, átveszem nektek szívesen 😛 igaz én csak 3-án megyek le, de különféle ajánlatokra nyitott vagyok 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

The Garrett
hmm átnéztem most a versenyszabályzatot, és van egy "kis" baki benne:

29-e után lesz eredményhirdetés, amirõl postai úton kap a nyertes értesítõt - A nyereményt pedig az értesítõvel lehet átvenni pesten. A postán jóesetben elsején meg is jön a levél... Már ha fõvárosi az illetõ. 😄 A nyereményt átveheti 2 vagy 3-án remélhetõleg... 😄 viszont lemarad cserébe a fesztivál elsõ, vagy elsõ 2 napjáról. 😄

The Garrett
mert az animacios videoban meg az animacio kapja a jegyeket? hogy van ez? :o

De amúgy tényleg fura hogy csomó videóban fiatalok szerepelnek, pedig a nyereményeket csak 18+-os használhatja. hogyvan ez? 😮
The Garrett
upsz, nem jön be a kép 😛 mindegy.- kepzeljetek oda a pedobear approved matricat 😛

The Garrett
alap. -Gyerekeknek nem kell a jegy, ha netán nyernénk. 😄

meg hátha a zsûri is ^^

PíszLávJuniti
pedo klip 😮

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

The Garrett
thx.. ^^

ja és ami nem látszik, azért a papírhajóért tegnap beleestem a margit szigeten a dunába. 😄 farmerban cipoben... élmény volt 😄

Nagyon jó lett a videó...gratulálok hozzá!😉
BlackShadow
<#eljen>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

The Garrett
tömörites picit hazavágta 😄 50megas korlat sugs.

The Garrett
butitájm!
<#nezze>

hamotar
A lényeg hogy fennt legyen nemigaz? .)

The Garrett
lesz kis delay 😄 holnap kerül fel ^^

BlackShadow
hajrá grt! 😄 linkt!

The Garrett
a miénk ma kerül fel az oldalra, kíváncsi vagyok a véleményetekre majd. 😊

linkelem amint felért. 😊

csak ne tüzet kérjél járókelõktõl "mó fájör" alapon 😄
More fire...😄
A zenéhez fog kapcsolódni! AKarok bele ilyen fasza effekteket, a történet még legyen az én titkom!😊
És mirõ fog szóni? xD
köszi😊
és eredeti legyen ám 😛
mentopes
babapofe..sok sikert 😄 csak össze ne csapd 😄

a balaton soundot vagy voltot fizetik, ha jó a mûved
jó hát szerintem itt nem az igényesség a kulcsszó..inkább az improvizálás...meg az "eredetiség" 😄