252
VOLT fesztivál
-
ba32107 #132 aki majd holnap hazaér legyen szíves mesélje már el, milyen volt az Offspring koncert! milyen számokat nyomtak, történt-e valami érdekes?
betegség miatt nem tudtam elmenni, pedig május eleje óta erre vártam......elbuktam a jegypénzt is.... -
#131 voltam tegnap, egy nap bőven elég volt :P többieknek további jó mókát -
ba32107 #130 eladó 3 jegy szombatra! átvenni pécsen vagy balatonfenyvesen lehet! -
#129 aki esetleg nem vette még meg a hetijegyét VOLTra annak egy tudok eredeti áron adni egy hetijegyet ha kell..
a srác akié a bérlet tud ingyen szerezni magának és amit már vett az már nemkell neki -
#128 énmeg ebben xD
pontosabban 22:40-kor győr állomásárol induló személyvonattal :D -
#127 én ebben megyek :P
-
megkülönböztető jelzéses póló bepakolva! :D
[URL=http://gr7.freeblog.hu/files/polo-hatul.jpg]hatulja ^^[/URL] -
#125 mivel ez egy VOLT fesztivál lesz ezért biztos hogy lesz sár/eső egyszerkétszer :D ez már alap felszereltség.. már a jegyre is rá kellene irni :D -
#124 plusz lesz Enikő-party!
(veszprémi DJ, elég nagy sikere van mindenhol) -
#123 18.00 tól lehet bemenni a campingbe, és lesz valami "ismerkedős est" gondolom kisebb sátrak, boltok gyrososok nyitva lesznek meg ilyenek. -
mate317 #122 0. napon lesz vmi koncert? Vagy csak inni lehet? -
#121 úgy legyen, bár egy ismerősöm szerint az általa látott 8 évnyi VOLT alatt minden évben esett legalább egyszer. de ha nem olyan szélviharral egybekötött felhőszakadás lesz, mint múlt héten, akkor már jók vagyunk -
#120 most kérdeztem soproni ismerősöket, ott épp most vonult el egy vihar ugyhogy sár az lesz,(legalábbis az elején) de egész hétre jó időt mondanak. \o/ -
#119 és drukkoljunk hogy minél kevesebb eső legyen :) -
#118 ++ holnap delutan indulunk mi is. \o/ -
#117 én pl már kedd este ott fogok kempelni :D -
#116 na és ki jön még Sopronba? -
#115 hát nem nyertünk. :/ -
#114 és már csak egy hét! -
#113 mondjuk segít ha ránézésre hihető, hogy tényleg vmi vip vagy - gondolom 14 éves félrészeg lányról nehezebben hitték volna el ;) -
#112 én csak régen hallottam a story-t én becsületesen megveszem mindig a jegyet :P
a napijegyet viszont még mindig mindenki simán le fel tudja venni, ha ügyesen csinálja :) aki csak esti bulit akar az ingyé bejut simán -
#111 Jaj, ez csúnya dolog ám, kipróbálom én is :D -
#110 én három évvel ezelőtt jártam úgy, hogy az egyik sátroban csináltak rólam egy laminált karikatúrát, ami pont akkora volt, mint a rendezői pass... vettem egy nyakbavalót a boltban, rá a karikatúrát magam felé fordítva (a hátulja üres) és sehol nem állítottak le, bejáratoknál, stb :)) -
#109 Ezeket antiallergén anyagokból csinálják, direkt :D Azért az ötlet jó :D -
makpadi #108 Ne olllllcss ez a nyakbaakasztós allergia sztori tettszik :) -
#107 hogy az ember betudja dörzsölni a kezét, odamenjen egy rendezőhöz, és szóljon, hogy allergiás az anyagra, s kap nyakbaakasztós hetijegyet amivel mindenkit be tud csempészni :D -
#106 Hát azután amit Sóhernéék műveltek azon a bizonyos videjófelvételen eh. -
#105 jaja, bár nem értem miért nem cserélik már le legalább a hetijegyeket szövet karszalagra, mint külföldön (és asszem talán az EFOTTon) szokás. -
#104 anyám asszem 3 éve mindig kilátogat a szigetre 1-1 napra, de, ha tehetné egész héten kint kószálna :) (én most megyek 7. alkalommal egy hétre :) 10 a cél :P)
A napijegy itt is ilyen papíros felragasztós izé? -
#103 hát pl az én szüleim csak 1-2 éve jönnek VOLTra, Szigetre, de persze csak egy-egy napra, ha valami őket érdeklő koncert van. meg kellett őket győzni, hogy nem csak tizen- huszonéves saturészegekből áll a társaság :)
makpadi: akkor ha egy sörreklámban szerepel egy szép nő, akkor azt is a csajozás miatt veszem meg? :D -
makpadi #102 Hát pl mindegyik fesztivál reklámban (Balaton Sound főleg) másodpercenként felvillan egy jó bikinis csaj, egy rádkacsintó szőke herceg, rázummolnak egy formás seggre, és a férfi szem ennyit jegyez "fúúú ide lekell menni". A legujjabb reklám (bár ez speciel gecijó lett sztem :)) http://youtube.com/watch?v=WBdcRTY1Tb8 de benne van amit írtam -
#101 Sokan, az "idősebb" korosztályból nem azért nem mentek szigetelni, mert nem akartak volna, hanem mert "drága" a jegy. De a szlogen az ütött az igaz :D -
#100 az kva jó is volt, kb azóta vannak nagyobb számban az idősebb korosztályokból is. nyilván nem emiatt, de attól még így van :)
amúgy most hallgatom a VOLT CD-t, egész jó lett az idei.
(ték)
-
#99 Azért a hozd el anyádat is szlogen :P Na jó ez dúrva volt :D -
#98 hol reklámozzák nőzéssel? még a szigetet sem igen láttam így hirdetni, pedig ott aztán... :) -
mámászítá #97 A nők az istenek ! Csak egy kattintás és bekattansz ! :) -
#96 Persze, nem is vártuk szerintem, hogy a bérlet megvásárlásával majd omlanak a csajok az ölünkbe, bár a sörsátor környékén még ez is előfordulhat. -
makpadi #95 Mondjuk az összes fesztet ezzel a "nőzés" témával reklámozzák. Szerintem hogy veszel bérletet az még semmire nem garancia :S -
mámászítá #94 én az utalványon egy egész láda sört veszek, kifekszem a stégre lógatom a lábam és nőzők ezerrel :) -
makpadi #93 Nálam egy öt lityós tescos bor után a zene már mindegy :) De alapvetően nálam is a zene határozza meg hogy melyik nap megyek ki, de pia nélkül nincs fesztivál :)