252
VOLT fesztivál
  • joki5
    Azt én is nagyon remélem, mert az nem lenne túl igazságos! A tavalyi nyertesből nem feltétlenül ez következik!
  • ribot
    Biztos, hogy lesznek rossz videók, meg az is biztos, hogy lesznek nagyon jók! Nyilván nem a "sz@r" videó fog nyerni!
  • Rubenvagyok
    Az tényleg szinvonalas alkotás volt de nem mondanám profinak az biztos! Volt egy elég jó ötlete és azt szinvonalasan megcsinálta azt kész!
  • yaman
    most akkor minél szarabb videóra kell gyúrni az a lényeg ? :D Ha az a verseny lényege, engem nehéz lenne alulmúlni
  • kicsikacsa23
    Nem a az leggyengébb, ott legalább van valami vicces benne, de a tavalyi csigás, az felháborítóan sz@r. Főleg, h az tavaly nyertes volt. Ezek után bárki bármivel.
  • yaman
    De erre akarok kilyukadni, hogy bár vannak elég gyenguskák, lesz 1-2 amit nem lehet überelni :S
  • joki5
    Szerintem meg vannak nagyon gyengék is, amik kinnt vannak a honlapon. Ott van pl. az a hülyegyerek a kádban. Kb. bárki nyerhet szerintem!
  • yaman
    Ez a videófeltöltős tavaly is volt, de akkor olyan nyert aki szerintem nem kifejezetten emiatt csinálta az alkotását, mert egy profi rajzfilmről van szó :( csak belerakott egy jelenetet amibe felbukkan a 30y :S szóval szerintem egy 'sima' videóvel esélyed sincs
  • bardocz
    Csak ha profi a csapat,akkor max 3 nap alatt felépítik.Pl a TV2-ben a díszletet a józsi barát,áll az alku,és hasonló műsorokhoz a srácok 1 nap alatt építik fel,kompletten,nézőtérrel együtt.Persze attól függetlenül ha csak 1 napig tart akkor is szép kis lóvé ;)
  • BlackShadow
    nem hangzik rosszul :D szép szál legények akadnak az sg-n is ;)
  • Mikoto
    A Madonna koncert az a lóversenypályán lesz,szóval nem a szigeten így a mászkálás nem gond ilyen téren:)
  • kicsikacsa23
    Hol lesz madonna koncert? Volt-on?:O
  • Jaffa 2843
    az szép kis summa :D
    csak nemtudom hogy mennyire vagy szabad, mennyire tudsz elmászkálni koncertekre :D
  • Mikoto
    Én is mennék dolgozni de igazából lusta vagyok...:) Inkább játszom nyereményjátékokkal hátha nyerek. Amúgy ismerősöm mesélte hogy lehet nyerni valami videó feltöltős dologgal jegyeket...másik topicban már elkezdtünk róla beszélni.

Amúgy nekem egyik legjobb haverom építésvezető és lehet hogy kellenek emberek a Madonna koncertre színpadot építeni,attól független hogy van egy rendes csapat kell plusz pár ember,oda lehet hogy megyek mert 25e Ft egy nap...:)
  • Jaffa 2843
    én pár napja néztem meg akkor még nemvolt kinn :|
    érdekes :D
  • ba32107
    Többi fesztiválra lehet jelentkezni....most nagyon rákattantam erre, EFOTT-ra és Szigetre már jelentkeztem, de VOLT-ra is szeretnék :D

Hülye vagyok, épp most néztem meg a honlapjukat, és már ide is lehet jelentkezni!
  • Jaffa 2843
    ez egy nagyon jó kérdés.. havernak ugy sikerült hogy apja ott valami légkondis technikus volt... szoval protekcioval biztos lehet :D
  • ba32107
    Nem tudjátok, hogy lehet a VOLT-on dolgozni?
  • BlackShadow
    tipikus sziget rendezvények.. a sziget fesztivál is minden évben az utolsó :P
  • Jaffa 2843
    már 2 éve azt mondják hogy költözik..
  • mate317
    "A szervezők néhány nappal ezelőtt jelentették be: újabb szerződést írtak alá a fesztiválnak otthont adó kemping tulajdonosával, így biztosra vehető, hogy még jó néhány évig ugyanitt élvezhetjük Magyarország legjelentősebb vidéki fesztiválját"

Sopronban már tényként kezeli mindenki, hogy egy izraeli-magyar cég megvette a kempinget, és szállodákat épít a helyére, ergo a volt költözik jövőre. A Fő tér melletti Fórum pizzéria pincére árulta ezt el, de mint később kiderült, csak nekünk volt új ez az infó, a helyi lakosok már mind tudják a szomorú tényeket:(
  • ba32107
    ismerős, nekem is vannak ilyen haverjaim
  • Lacee
    de hogyan, minden szembejövőt letarhált egy sörre meg egy kis ganjára?
  • The Garrett
    jaja, kolbaszos pizza csipett rendesen. :D
  • The Garrett
    na azt én hálistennek megúsztam idén. :S
  • Jaffa 2843
    haver meg 2ezer forinttal jött el jegy és bérlet nélkül és ott volt 4 napot és mindig volt mit ennie és még maradt is neki egy ezrese és közbe egy tonna sört megivott meg végig szivta a fesztivált...xD jah és egy idegen sátorba aludt, mert egy deka cucca nemvolt. fürödni is ugy ment el hogy kért valami csajtol egy torolkozot meg tusfürdöt :D egyszer meg ugy evett pizzát hogy szembe jött vele egy srác kezében egy pizzával és fogta magát és beleharapottXD de beszopta mer valami csipös szar volt :D
  • Lacee
    :D ez jó

pár ismerősnek meg kipakolták a sátrait, az kevésbé volt vicces...
  • The Garrett
    Volt egy mókás sátoros storynk nekünk is. Felvertük a 4 sátrunkat szépen egy körbe, aztán másnap az legkisebb 1 személyes sátorra valaki !rátett! egy másikat. 2 napig nem költözött bele senki, utánna arrébb tettük kb 4-5 métert, akkor se jelentkeztek érte... Ugyhogy... lett egy + sátrunk. :D
  • Jaffa 2843
    a hír eleje:

Napsütéses VOLT, hatalmas siker...

A tavalyi látogatórekordot tízezerrel írta át az idei VOLT, így hetvenhétezer aktív voltos bulizott a fesztivál négy napján. A fesztivál tizenötéves története során először fordult elő, hogy mindössze tíz percig esett az eső, a vendégek szikrázó napsütésben élvezhették a Lővérek páratlan hangulatát. Magyarország legkedveltebb vidéki fesztiválján kiváló koncerteket hallhattunk: a két fő fellépő, a Manu Chao és az Offspring koncertje egyaránt több mint húszezer vendéget vonzott a Nagyszínpad elé. A rendőrség és a VOLT biztonsági szolgálata tájékoztatása szerint nézőcsúcs ellenére a négy nap alatt egyetlen rendbontás sem történt a helyszínen és Sopron belvárosában.

Rekorddöntő VOLTon vagyunk túl: a Lővér kemping még sosem látott ennyi látogatót, mint az idei fesztiválon. Két olyan nap is volt, hogy majdnem ki kellett tenni a "megtelt" táblát: pénteken és szombaton több mint 23 ezren voltak kíváncsiak a Manu Chao és az Offspring koncertjére. Ez a szám magasabb, mint a 2007-es teltházas napon, a megnövelt terület azonban alkalmasnak bizonyult a közönség befogadására.
    Az Offspring koncertje idején a legnagyobb fesztiválokat idéző feladatot adott a biztonsági szolgálat munkatársai számára a színpad előtti hatalmas tömeg kezelése. A hazai- és külföldi sztárok egyaránt elégedetten nyilatkoztak az idei VOLT-ról. Manu Chao és csapata a koncert után hajnal 4-ig bulizott a színfalak mögött, Roni Size pedig egyenesen a világ legjobb hangulatú fesztiváljaként aposztrofálta a VOLT-ot. A Reneszánsz Év keretében Sopron belvárosa adott otthont négy nap alatt nyolc színházi előadásnak, amelyek kivétel nélkül teltházzal zajlottak.

Az idei évben a korábbinál jóval többen, közel hatezren jöttek a VOLT-ra a határokon túlról is: elsősorban az osztrákok körében volt népszerű a program, de számos turistabusz és lakóautó érkezett Németországból, Hollandiából, Szlovákiából és távolabbi országokból is. A szervezők és a közönség örömére tizenöt év óta először fordult elő, hogy a koncerteket szikrázó napsütésben élvezhették a fesztiválozók.

A rendőrség és a VOLT biztonsági szolgálatának beszámolója szerint a fesztivál területén és a városban - néhány sátorlopáson túl – említésre érdemes esemény, rendbontás nem történt. A VOLT második napján a rendőrség néhány óra alatt lefülelt egy belépőjegy- (karszalag) hamisító társaságot, ők az őrszobán töltötték az éjszakát, ellenük eljárás indul.

Bár a fesztivál 10 színpadának hangereje természetesen sok helyütt hallható volt a városban, az esemény panaszvonalára 4 nap alatt mindössze 5 telefonhívás érkezett. Úgy tűnik, Sopron lakói nemcsak toleránsak a fesztivállal kapcsolatban, de megértették azt is, mekkora hasznot hoz a városnak ez az átlagosnál jóval forgalmasabb néhány nap.

Beszédesek a VOLT-hoz kapcsolódó számadatok is: amíg a kempingben lakók reggelente közel 2000 db kakaóscsigát fogyasztottak el, minden eddiginél több, közel 200.000 korsó sör fogyott az esemény alatt. A folyamatosan tisztán tartott helyszínen szelektív hulladékgyűjtés folyt, 700 köbméter hulladékot válogattak szét a területen. Sopronban és környéként minden szálláshely megtelt.
  • Jaffa 2843
    A szervezők néhány nappal ezelőtt jelentették be: újabb szerződést írtak alá a fesztiválnak otthont adó kemping tulajdonosával, így biztosra vehető, hogy még jó néhány évig ugyanitt élvezhetjük Magyarország legjelentősebb vidéki fesztiválját. A fesztivál szlogenje pedig továbbra is változatlan: Mindenütt jó, de legjobb Sopron!

nahát egy kedves hír :)
  • Jaffa 2843
    legjobb lenne kibővíteni... ugy megszoktam már a helyet hogy nem tudnám máshol elképzelni a fesztivált :)
  • The Garrett
    roni size volt a legjobb idén. \o/

Viszont a helyszínt tényleg kinőtte...remélem ezzel csinálnak majd valamit.
  • Jaffa 2843
    nekem a favorit idén is a 30y volt.. hatalmas bulit csinálnak mindig, legyen az egy nyamvadt tornacsarnok vagy egy fesztivál nagyszinpad...
  • Lacee
    jaja, az is tetszett nagyon! meg a roni size reprazent.
  • mate317
    nagy volt a tömeg, de a szerdai Dreadzone koncert mindenért kárpótolt
  • Lacee
    jó VOLT idén is, természetesen.. bár azzal vitatkoznék, hogy szombaton volt a legnagyobb tömeg (pénteken nem csak a nagyszínapdnál, de sehol nem lehetett hova lépni), de végülis mindegy :)

kezdi kinőni a kempinget a fesztivál...
  • The Garrett
    aztmondták jövőre az EU turnéban lesz magyar állomás is, legalábbis ezt vettük ki belőle. :D
  • ba32107
    megnéztem a fesztivaltv.hu-n a videót, de ott pont a legszarabb részt választották ki, nem tűnt nagy cuccnak.

de akkor is marhára sajnáltam. nemcsak a koncertet vágta tönkre a betegségem, hanem egy egyhetes balatoni nyaralást is.....

mit mondtak a koncert végén? jövőre is jönnek VOLT-ra? vagy máshova Mo.-ra?
  • The Garrett
    ha haverom átküldi a képeket, és van közte értelmes is, majd teszek be párat :D

[végig tombolta az első 2-3 sorban a koncertet, elég nehéz volt fotózni is mellé. :D ]
  • The Garrett
    Hatalmas tömeg volt, szombaton kb ránézésre is másfélszer annyian voltak mindenhol, mint a többi napon (+ minden 2. emberen offspringes póló... :D). Színpadi show nem nagyon volt, "csak" darálták a számokat egymás után (végig slágereket játszottak minden albumról, kb a Smashtől a legújabbig,+hosszabb - rövidebb átvezető szövegek stb. Mindent összevetve nagyon jó koncert volt.
    Szerintem amúgy ők is meglepődtek hogy mekkora meg milyen lelkes közönségük van, és ha igaz amit a koncert végén mondtak, akkor jövőre pótolhatod a lemaradást. :)