VOLT fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A szervezõk néhány nappal ezelõtt jelentették be: újabb szerzõdést írtak alá a fesztiválnak otthont adó kemping tulajdonosával, így biztosra vehetõ, hogy még jó néhány évig ugyanitt élvezhetjük Magyarország legjelentõsebb vidéki fesztiválját"

Sopronban már tényként kezeli mindenki, hogy egy izraeli-magyar cég megvette a kempinget, és szállodákat épít a helyére, ergo a volt költözik jövõre. A Fõ tér melletti Fórum pizzéria pincére árulta ezt el, de mint késõbb kiderült, csak nekünk volt új ez az infó, a helyi lakosok már mind tudják a szomorú tényeket😞

ismerõs, nekem is vannak ilyen haverjaim

Lacee
de hogyan, minden szembejövõt letarhált egy sörre meg egy kis ganjára?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

The Garrett
jaja, kolbaszos pizza csipett rendesen. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
na azt én hálistennek megúsztam idén. :S

Jaffa 2843
haver meg 2ezer forinttal jött el jegy és bérlet nélkül és ott volt 4 napot és mindig volt mit ennie és még maradt is neki egy ezrese és közbe egy tonna sört megivott meg végig szivta a fesztivált...xD jah és egy idegen sátorba aludt, mert egy deka cucca nemvolt. fürödni is ugy ment el hogy kért valami csajtol egy torolkozot meg tusfürdöt 😄 egyszer meg ugy evett pizzát hogy szembe jött vele egy srác kezében egy pizzával és fogta magát és beleharapottXD de beszopta mer valami csipös szar volt 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Lacee
😄 ez jó

pár ismerõsnek meg kipakolták a sátrait, az kevésbé volt vicces...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

The Garrett
Volt egy mókás sátoros storynk nekünk is. Felvertük a 4 sátrunkat szépen egy körbe, aztán másnap az legkisebb 1 személyes sátorra valaki !rátett! egy másikat. 2 napig nem költözött bele senki, utánna arrébb tettük kb 4-5 métert, akkor se jelentkeztek érte... Ugyhogy... lett egy + sátrunk. 😄

Jaffa 2843
a hír eleje:

Napsütéses VOLT, hatalmas siker...

A tavalyi látogatórekordot tízezerrel írta át az idei VOLT, így hetvenhétezer aktív voltos bulizott a fesztivál négy napján. A fesztivál tizenötéves története során elõször fordult elõ, hogy mindössze tíz percig esett az esõ, a vendégek szikrázó napsütésben élvezhették a Lõvérek páratlan hangulatát. Magyarország legkedveltebb vidéki fesztiválján kiváló koncerteket hallhattunk: a két fõ fellépõ, a Manu Chao és az Offspring koncertje egyaránt több mint húszezer vendéget vonzott a Nagyszínpad elé. A rendõrség és a VOLT biztonsági szolgálata tájékoztatása szerint nézõcsúcs ellenére a négy nap alatt egyetlen rendbontás sem történt a helyszínen és Sopron belvárosában.

Rekorddöntõ VOLTon vagyunk túl: a Lõvér kemping még sosem látott ennyi látogatót, mint az idei fesztiválon. Két olyan nap is volt, hogy majdnem ki kellett tenni a "megtelt" táblát: pénteken és szombaton több mint 23 ezren voltak kíváncsiak a Manu Chao és az Offspring koncertjére. Ez a szám magasabb, mint a 2007-es teltházas napon, a megnövelt terület azonban alkalmasnak bizonyult a közönség befogadására.
Az Offspring koncertje idején a legnagyobb fesztiválokat idézõ feladatot adott a biztonsági szolgálat munkatársai számára a színpad elõtti hatalmas tömeg kezelése. A hazai- és külföldi sztárok egyaránt elégedetten nyilatkoztak az idei VOLT-ról. Manu Chao és csapata a koncert után hajnal 4-ig bulizott a színfalak mögött, Roni Size pedig egyenesen a világ legjobb hangulatú fesztiváljaként aposztrofálta a VOLT-ot. A Reneszánsz Év keretében Sopron belvárosa adott otthont négy nap alatt nyolc színházi elõadásnak, amelyek kivétel nélkül teltházzal zajlottak.

Az idei évben a korábbinál jóval többen, közel hatezren jöttek a VOLT-ra a határokon túlról is: elsõsorban az osztrákok körében volt népszerû a program, de számos turistabusz és lakóautó érkezett Németországból, Hollandiából, Szlovákiából és távolabbi országokból is. A szervezõk és a közönség örömére tizenöt év óta elõször fordult elõ, hogy a koncerteket szikrázó napsütésben élvezhették a fesztiválozók.

A rendõrség és a VOLT biztonsági szolgálatának beszámolója szerint a fesztivál területén és a városban - néhány sátorlopáson túl – említésre érdemes esemény, rendbontás nem történt. A VOLT második napján a rendõrség néhány óra alatt lefülelt egy belépõjegy- (karszalag) hamisító társaságot, õk az õrszobán töltötték az éjszakát, ellenük eljárás indul.

Bár a fesztivál 10 színpadának hangereje természetesen sok helyütt hallható volt a városban, az esemény panaszvonalára 4 nap alatt mindössze 5 telefonhívás érkezett. Úgy tûnik, Sopron lakói nemcsak toleránsak a fesztivállal kapcsolatban, de megértették azt is, mekkora hasznot hoz a városnak ez az átlagosnál jóval forgalmasabb néhány nap.

Beszédesek a VOLT-hoz kapcsolódó számadatok is: amíg a kempingben lakók reggelente közel 2000 db kakaóscsigát fogyasztottak el, minden eddiginél több, közel 200.000 korsó sör fogyott az esemény alatt. A folyamatosan tisztán tartott helyszínen szelektív hulladékgyûjtés folyt, 700 köbméter hulladékot válogattak szét a területen. Sopronban és környéként minden szálláshely megtelt.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
A szervezõk néhány nappal ezelõtt jelentették be: újabb szerzõdést írtak alá a fesztiválnak otthont adó kemping tulajdonosával, így biztosra vehetõ, hogy még jó néhány évig ugyanitt élvezhetjük Magyarország legjelentõsebb vidéki fesztiválját. A fesztivál szlogenje pedig továbbra is változatlan: Mindenütt jó, de legjobb Sopron!

nahát egy kedves hír 😊

Jaffa 2843
legjobb lenne kibõvíteni... ugy megszoktam már a helyet hogy nem tudnám máshol elképzelni a fesztivált 😊

The Garrett
roni size volt a legjobb idén. \o/

Viszont a helyszínt tényleg kinõtte...remélem ezzel csinálnak majd valamit.

Jaffa 2843
nekem a favorit idén is a 30y volt.. hatalmas bulit csinálnak mindig, legyen az egy nyamvadt tornacsarnok vagy egy fesztivál nagyszinpad...

Lacee
jaja, az is tetszett nagyon! meg a roni size reprazent.

nagy volt a tömeg, de a szerdai Dreadzone koncert mindenért kárpótolt

Lacee
jó VOLT idén is, természetesen.. bár azzal vitatkoznék, hogy szombaton volt a legnagyobb tömeg (pénteken nem csak a nagyszínapdnál, de sehol nem lehetett hova lépni), de végülis mindegy 😊

kezdi kinõni a kempinget a fesztivál...

The Garrett
aztmondták jövõre az EU turnéban lesz magyar állomás is, legalábbis ezt vettük ki belõle. 😄

megnéztem a fesztivaltv.hu-n a videót, de ott pont a legszarabb részt választották ki, nem tûnt nagy cuccnak.

de akkor is marhára sajnáltam. nemcsak a koncertet vágta tönkre a betegségem, hanem egy egyhetes balatoni nyaralást is.....

mit mondtak a koncert végén? jövõre is jönnek VOLT-ra? vagy máshova Mo.-ra?

The Garrett
ha haverom átküldi a képeket, és van közte értelmes is, majd teszek be párat 😄

The Garrett
Hatalmas tömeg volt, szombaton kb ránézésre is másfélszer annyian voltak mindenhol, mint a többi napon (+ minden 2. emberen offspringes póló... 😄). Színpadi show nem nagyon volt, "csak" darálták a számokat egymás után (végig slágereket játszottak minden albumról, kb a Smashtõl a legújabbig,+hosszabb - rövidebb átvezetõ szövegek stb. Mindent összevetve nagyon jó koncert volt.
Szerintem amúgy õk is meglepõdtek hogy mekkora meg milyen lelkes közönségük van, és ha igaz amit a koncert végén mondtak, akkor jövõre pótolhatod a lemaradást. 😊

aki majd holnap hazaér legyen szíves mesélje már el, milyen volt az Offspring koncert! milyen számokat nyomtak, történt-e valami érdekes?

betegség miatt nem tudtam elmenni, pedig május eleje óta erre vártam......elbuktam a jegypénzt is....

BlackShadow
voltam tegnap, egy nap bõven elég volt 😛 többieknek további jó mókát

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

eladó 3 jegy szombatra! átvenni pécsen vagy balatonfenyvesen lehet!

Jaffa 2843
aki esetleg nem vette még meg a hetijegyét VOLTra annak egy tudok eredeti áron adni egy hetijegyet ha kell..

a srác akié a bérlet tud ingyen szerezni magának és amit már vett az már nemkell neki

Jaffa 2843
énmeg ebben xD

pontosabban 22:40-kor gyõr állomásárol induló személyvonattal 😄

BlackShadow
én ebben megyek 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

The Garrett

megkülönböztetõ jelzéses póló bepakolva! 😄
hatulja ^^

Jaffa 2843
mivel ez egy VOLT fesztivál lesz ezért biztos hogy lesz sár/esõ egyszerkétszer 😄 ez már alap felszereltség.. már a jegyre is rá kellene irni 😄

Lacee
plusz lesz Enikõ-party!

(veszprémi DJ, elég nagy sikere van mindenhol)

The Garrett
18.00 tól lehet bemenni a campingbe, és lesz valami "ismerkedõs est" gondolom kisebb sátrak, boltok gyrososok nyitva lesznek meg ilyenek.

0. napon lesz vmi koncert? Vagy csak inni lehet?

Lacee
úgy legyen, bár egy ismerõsöm szerint az általa látott 8 évnyi VOLT alatt minden évben esett legalább egyszer. de ha nem olyan szélviharral egybekötött felhõszakadás lesz, mint múlt héten, akkor már jók vagyunk <#taps>

The Garrett
most kérdeztem soproni ismerõsöket, ott épp most vonult el egy vihar ugyhogy sár az lesz,(legalábbis az elején) de egész hétre jó idõt mondanak. \o/

Lacee
és drukkoljunk hogy minél kevesebb esõ legyen 😊

The Garrett
++ holnap delutan indulunk mi is. \o/

Jaffa 2843
én pl már kedd este ott fogok kempelni 😄

Lacee
na és ki jön még Sopronba?

The Garrett
hát nem nyertünk. :/

Lacee
és már csak egy hét!

Lacee
mondjuk segít ha ránézésre hihetõ, hogy tényleg vmi vip vagy - gondolom 14 éves félrészeg lányról nehezebben hitték volna el 😉

BlackShadow
én csak régen hallottam a story-t én becsületesen megveszem mindig a jegyet 😛
a napijegyet viszont még mindig mindenki simán le fel tudja venni, ha ügyesen csinálja 😊 aki csak esti bulit akar az ingyé bejut simán

katakpult
Jaj, ez csúnya dolog ám, kipróbálom én is 😄

Lacee
én három évvel ezelõtt jártam úgy, hogy az egyik sátroban csináltak rólam egy laminált karikatúrát, ami pont akkora volt, mint a rendezõi pass... vettem egy nyakbavalót a boltban, rá a karikatúrát magam felé fordítva (a hátulja üres) és sehol nem állítottak le, bejáratoknál, stb 😊)

katakpult
Ezeket antiallergén anyagokból csinálják, direkt 😄 Azért az ötlet jó 😄

Ne olllllcss ez a nyakbaakasztós allergia sztori tettszik 😊
BlackShadow
hogy az ember betudja dörzsölni a kezét, odamenjen egy rendezõhöz, és szóljon, hogy allergiás az anyagra, s kap nyakbaakasztós hetijegyet amivel mindenkit be tud csempészni 😄

katakpult
Hát azután amit Sóhernéék mûveltek azon a bizonyos videjófelvételen eh.

Lacee
jaja, bár nem értem miért nem cserélik már le legalább a hetijegyeket szövet karszalagra, mint külföldön (és asszem talán az EFOTTon) szokás.

BlackShadow
anyám asszem 3 éve mindig kilátogat a szigetre 1-1 napra, de, ha tehetné egész héten kint kószálna 😊 (én most megyek 7. alkalommal egy hétre 😊 10 a cél 😛)
A napijegy itt is ilyen papíros felragasztós izé?

Lacee
hát pl az én szüleim csak 1-2 éve jönnek VOLTra, Szigetre, de persze csak egy-egy napra, ha valami õket érdeklõ koncert van. meg kellett õket gyõzni, hogy nem csak tizen- huszonéves saturészegekbõl áll a társaság 😊

makpadi: akkor ha egy sörreklámban szerepel egy szép nõ, akkor azt is a csajozás miatt veszem meg? 😄