86
  • totl
    #86
    Jah amerkiában az AT&T-nél venném
  • totl
    #85
    Sziasztok! kérdésem az lenne h ha veszek amerikában egy iphone 3g-t akkor azt tudom e függetleníteni és itthon használni benne a mostani t-mobile-os kártyámat?
  • nohea
    #84
    Pardon, 8GB beépített és 8GB microSDt eszik - de ez utóbbi nem újítás.
    Cserébe kijelző még mindig csak QVGA, kamera meg még mindig csak dualLEDet kapott, nem xenon vakut.
  • nohea
    #83
    Öhhh...ha érkezik is nyár végén, nálunk még biztos kell rá várni pár hetet/hónapot. Különben, tettek bele egy DVB-H vevőt, amit mi itt ebben az országnak nevezett lyukban még jó ideig nem fogunk tudni használni; 16GB beépített flash HS-USBvel (ekkora mérethez ez mondjuk szvsz alap); meg sokkal "N81esebb" a külseje - ennyi az újítás. Szép és jó, de majd akkor lesz "kicsit" jobb, ha mindezt érintőkijelzővel toldják meg.
  • Scamp
    #82
    Várd meg a nyár végét. Biztos forrásból tudom hogy érkezik a Nokia N96 ami "kicsit" jobb az N95-nél :)
  • valamit
    #81
    A T-Mobile németországi főnökét, Philipp Hummot meginterjúvolta a German Welt Online. A beszélgetésből kiderült, hogy a kinti magenta szolgáltató mindössze 1 euróért kínálja majd az iPhone 3G-t. Ebben a nagy-britanniai O2 szolgáltatót követi a cég, amely akár ingyen is ajánlja az almás mobilt. Természetesen nem jár minden egyes tarifacsomaghoz 1 euróért iPhone, mindössze a legmagasabb havidíjú, 89 eurós (20 ezer forintos) csomaghoz, hűségszerződés aláírása után. A legalacsonyabb, 29 eurós (7 ezer forintos) havidíjú változatban az iPhone 3G 169 eurót (40 ezer forintot) kóstál majd. Pontos hazai árakról még nem tudunk.
  • m3t4lm4n
    #80
    SE D750I már elavult szar inkább ha Se akkor Sony Ericsson C905
    abban már 8.mpx kamera van!
    én sem mondok le az n95-ről valszeg, de azért ezt az uj iphone-t mindenképp beprobálom ha elérhető lesz itt is!ebben az uj iphoneban egyedül a kamera szar még, de amugy powa meghát 3.0hoz is kell majd valami ujdonság elvégre még csak két éves iphone nokia meg már annyi kb mint én:D
  • hdo
    #79
    Nagy szar ... ezt se fogom megvenni. Hülye idióta bagázs apple-nél azt hiszi hogy a 3G az az internet kapacitás miatt 3G. Videotelefonálás meg luxus! Ezt is örömmel fogom kihagyni az életemből akárcsak a szar ipodjukat, meg az előző rakat fos iphonejukat.

    Még mindig nem tudtak olyan telefont mutatni nekem ami jobb minőségben tudja azokat a funkciókat amit a SE D750i-m tud, márpedig szilárdan elhatároztam ha már egyszer új telefont fogok venni, nem mondok le még a legapróbb "szarságról" sem, amit jelenleg is használok a mostani telefonomon, PLUSZ tudjon már mindent amit általában új készülékek tudnak. Talán majd akkor veszek iphone-t ha _videotelefonálásra_alkalmas_ verzió lesz a _Vodafonnál_. De ha abban sem lesz videófelvétel, normális határidőnapló, hangvezérléssel irányítható telefonálás ... akkor azt is elfelejthetik.
  • Beatmaster
    #78
    én Sony-Ericsson párti vagyok :P és mindíg a nagyobb mértéku testreszabottságot nyújtó telefont választom. Most K610-em van, ami nem nagy eresztés, néptelefon stb... De jól lehet tuningolni, feltorve egész jo dolgokat lehet bele rakni :) Nokiát biztos nem fogok venni, mert nincs annyi pénzem és mert semmi módosítások nem érhetoek el rajta. Viszont az iPhonehoz meg annyit, hogy a 199 dolcsis ár kezd emberibbé válni, lehet hogy az Apple már kozelít a foldreszálláshoz :)
  • m3t4lm4n
    #77
    itt valamelyik okos elkezdte fikázni az n95-t hogy milyen lassú fos stb!
    elárulom hogy végülis valamennyire igaza van csak nem kell elfelejteni hogy az volt a nokia nagy áttörése az okostelefonok történetébe mostanában!
    és én is valszeg fogok venni egy iphone 3g-t még ha ezt elsem tudom adni csak azért steve jobs kát hogy ebből kisajnálta az 5mpx kamerát:((
    amugy frankó meg minden de ezért fogom valszeg az n95-t megtartani a kamera miatt!De a lényeg a lényeg hogy n95 tényleg sajnos 36%lassub mint iphone 3g, de azért az se cucc!:]
  • kucsek
    #76
    Találtam 1-2 érdekes videót a youtube -on

    Karc teszt:stress

    Magic: magic
  • kucsek
    #75
    Flying V -nek igaza van.
    utána néztem ennek a mocsoknak ami nagyon tetszik és lesz nálunk is.Amit az Sg. lehozott az igaz csak lehett ,hogy a hír későbbi és már nem pótolták.
    Juli 11-én valóban nem jelenik meg nálunk csak később aki tud angolul az itt elolvashatja:
    T-Mobile and Apple to Launch iPhone 3G in Austria, Germany & the Netherlands on July 11

    BONN, Germany and SAN FRANCISCO—June 9, 2008—T-Mobile International and Apple® today announced that the highly anticipated iPhone™ 3G will be available in Austria, Germany and the Netherlands on July 11, and in Croatia, Czech Republic, Hungary, Poland and Slovakia later this year. iPhone 3G combines all the revolutionary features of iPhone with 3G networking that is twice as fast* as the first generation iPhone, built-in GPS for expanded location based mobile services, and iPhone 2.0 software which includes support for Microsoft Exchange ActiveSync and runs the hundreds of third party applications already built with the recently released iPhone SDK.
  • FlyingV
    #74
    rohadtul nem vagyok amúgy vérfanboy (mod: a végén azért kicsit változtatok ezen xD ), de jelen pillanatban szerintem az LG Viewty/KS20 közelíti csak meg az iPHONE-t. Ezek alatt meg nem vennék telefont, ennyi. Noki meg SE meg Samu xD Elbújhatnak messzire.

    Sanyix továbbra is cska lereagálod azt, amit mondok, de semmi értelme nincs ennek. Az irigység elég kellemetlen dolog, főleg ha egy vitára csak az irigység az indokod:S

    Az Applenek amúgy én sem szeretem a windows-fikázó, meg tényleg minden szutykot csillivilliként eladó marketingjét (bár utóbbit tényleg zseniális, ahogy csinálják :D ), mégis az összhatás mindig ötös, ez a jó bennük. A hype engem is idegesít, bár egyre kevésbé, mert ha ilyen nem használnék jelzőket alakok, mint itt egyesek azok, akik leepölbuziznak mindenkit is ilyen szempontból egy oldalon álnak velem, akkor inkább legyek vérfanboy xD

    Remélem, otthon rendszeresen vernek.
  • Sanyix
    #73
    Mert azok nem divatosak, és nem fizet a reklámért a gyártó.
  • Zsoltika 007
    #72
    Mert kutyát se?
  • acdc
    #71
    Neked ment nem mekem
  • acdc
    #70
    Ja vágom igaz egyetértek veled az ilyeneket én sem birom.Meg amit az apple csinál a gusztustalan piaci magatartas az iphonnal a szolgaltatoi függőség, nincs függetlenűl és az árképzésük meg a hype és az idiota alaptalan reklám.(nem (csak)az iphonra gondolok)

    Viszont nekem ténleg teccik a 2. kiadás es kövezz meg érte de 90%,hogy ilyet veszek a htc touch diamond illetve htc touch pro jön még számitásba de az iphone2 melett szól számomra a nagy és szép kijelző az os sebessége és a gps,htcn kicsi lenne a képernyő a gps hez,mert számomra ezek fontosak (ha fotozni videozni kéne nem ezt venném.Nem tartom a legjobb telonak és nem is villogni kell egyszerün tetszik és nem lenne kellemes ha sznobnak néznének.
  • Beatmaster
    #69
    wow hát akármilyen kis dolog torténik az iPhone korul, arról már cikket kell írni...bezzed más telefon már kitérdekel... pedig van egy csomo uj sony-ericsson, nokia meg samsung is, amelyek értelmes funkviókkal rendelkeznek (egyik samsungban van trackball meg symbian...ebbol miért nem irnak cikket?)
  • krajcsovszkig
    #68
    Videotelefonálni lehet vele??? Ciki lenne ha nem, és nagyon úgy tűnik...
  • GregSB
    #67
    Igazán bevezethetnék már az IGNORE gombot az SG-n, egyre égetőbb szükség lenne rá...
  • Sanyix
    #66
    Nem érted az egészet. A konzumidióták azok, akiket bármire rá lehet venni reklámmal, bármit megvesznek, ha nagy a hype körülötte, erre példa az ipod. Drága, egyáltalán nem minőségi cucc, nem nagy a tudása, mégis veszik, és felsőbbrendűnek érzik magukat az emberek ha van nekik egy, mert a reklámok ezt sugallják, és beveszik. Közben nagyobb tudású, jobb minőségű olcsóbb cuccokat lehet venni, csak az nincs szanaszét reklámozva.

    Azt hogy mit hányan vesznek tökmásra vonatkozott, arra hogy az apple vérfanboyság apple életérzéséhez hozzátartozik a felsőbbrendűség, és különlegesség érzése, ezt bizonyították az ilyen egyének sokszor. Hogy lehetne különleges valami amiből többmillió van a világon, és többnyire csak csomagolásban és árban különbözik az átlagostól?
  • acdc
    #65
    Ui: apple sznobokat en sem birom hidd el.akik szerint minden ami alma tokeletes.Van egy ket apple cuccom amivel elegedett vagyok (nem tokeletes) de van olyan termekuk ami ingyen sem kene.
  • acdc
    #64
    "mert ugyanazt veszi amit többmillióan rajta kívül, divatból, ami ráadásul nem is igényes cucc, csak a divat és a reklám ezt sugallja a konzumidiótáknak."

    jo tanacs: ne vegyel autot mert minden markabol tobb millio ember hasznalja,ne hasznalj tomegkozlekedesi eszkozt,mert tobb millio hasznalja ne igyal tejet es ne egyel kenyeret,mert tobb millio ember azt csinalja es mivel te kulonleges ember vagy csorba esne az egodba es nem tudnad kifelyezni az egyeniseget.

    windowst hasznalsz? konzumidiotak hasznaljak tobb millioan,linuxot? konzumidiotak hasznaljak tobb millioan

    mindent reklamoznak nem tudtad?tok mindegy mit veszel
  • Sanyix
    #63
    "Sanyix te továbbra is no komment vagy"

    Naigen, nincs mit válaszolnod, mert az igazságot nehéz tagadni.

    "kezet foghatsz az 'eszes1 nohea barátoddal.."

    Nocsak valaki megemlítette, hogy az apple megint semmi újdonságot nem talált, csak már meglévőeket használt fel, és nem isteníti? Az applekáromló barbárja :D Aki megint az igazságot mondja...

    "NavNGo-nál meg 1000x jobb a beépített program:))"

    Hát persze, minden jobb szebb gyorsabb az elvakult vérfanboy által imádott termékben, még akkor is ha igazából nem :)

    "valamit, ja valami hasonló.. főleg ha trabiból ülsz át ferrarira :)"

    Jah igen a minőségi kocsihoz való hasonlítgatás az nagyon vicces, főleg amikor a gyenge közepes tudású, és hangminőségű ipodoknál sütik el a vérfanboyok, ha meg megemlíti valaki ezt és hoz egy ellenpéldát, a szokásos "irígykedés"-es, vagy "de az apple életérzés" sablondumák jönnek vissza :D Ilyenkor az apple vérfanboy azt hiszi, ő egy nagyon különleges, és igényes ember, holott nem az, mert ugyanazt veszi amit többmillióan rajta kívül, divatból, ami ráadásul nem is igényes cucc, csak a divat és a reklám ezt sugallja a konzumidiótáknak.

    Tényleg igaz a mondás, hülyékből lehet a legjobban megélni. Apple-nél ez jópár terméken bejött.
  • Zsoltika 007
    #62
    Miért tenne bele fm rádiót? Vegye csak meg a zenét a nép a iTunes-ról. :) Ők se hülyék.
  • kidboy
    #61
    üdv, én ezt nem hiszem el, hogy magyarországra minden hónapokkal vagy évek múlva érkezik meg, egyszerűen felháborító, bocs csak a cikket olvastam végig, nem láttam megjelenési dátumot a cikkben, lehet írta valaki a hozzászólásokban, remélem még idén ősszel kapható lesz magyarországon, mert már akarok egy ilyet venni!!!!!!!!
  • Le Kurde
    #60
    szerintem igazából senkinek se magával a telefonnal van baja, sokkal inkább azzal az eszelős felhajtással, ami körülötte folyik - ez utóbbit én sem csippantom, holott magával a készülékkel szimpatizálok

    nekem az fáj, hogy az apple képtelen egy nyomorult FM rádióvevőt beépíteni ebbe és az ipodokba is, ami teljesen érthetetlen, hiszen elvileg ezek a készülékek jelentik a multimédiás cuccok netovábbját...
  • Zsoltika 007
    #59
    Magyarországon csak a T-mobil fogja forgalmazni. Más országban fogja a Vodafone. Remélem ez csak egy évig tart majd. Aztán mindenki megkapja a jogot hogy forgalmazza.
  • Anomaly
    #58
    Készenléti "StandBy" állapotban 300óráig bírja. A WWDC a kiszolgálók között a T-Mobil és a Vodafone is ott volt. Nem tudom, hogy mi a bajotok a telóval. Nézzétek meg a Keynotot és eldöntitek. Ott a task manager(ami nem létezik hála isten), a böngészés (ami a legjobb az összes közül), a kezelés(nehogy azt mondja vki, hogy nem jó), az SDK(ez meg bőven a legjobb), a kép minősége, ja meg az a kis 8giga hely meg még sok sok más de tudom, hogy akik ilyen elvakult apple ellenesek azok úgyis elküldenek a csába de nem is nekik írtam :D
  • onimusha
    #57
    kiv vok milyen havidijas elöfizuval lehet majd megvenni, ha nem vmi 10e fölötti irreális lehet otthagyom a vodát :)
  • FlyingV
    #56
    #40 reszcsi : te mondtad ki a lényeget, én is ilyet akartam, de nem sikerült:)

    Sanyix te továbbra is no komment vagy

    kezet foghatsz az 'eszes1 nohea barátoddal..

    valamit, ja valami hasonló.. főleg ha trabiból ülsz át ferrarira :)

    NavNGo-nál meg 1000x jobb a beépített program:))

    PCK: nem akarlak elkeseríteni, de hazudott.

    hivatalosan is van kártyafüggetlen ájfón.

    ja, kár a trémobilért :(( legszutyokabb társaság a drága jó fosafone-al együtt.. ja és még valami: SJ bácsi azt mondta idén jelenik meg mindenhol, szóval DEC31-én már mindenképpen kell árulnia a ratyiszínűeknek!
  • I.C.ram
    #55
    Hallottam olyat, hogy lehetséges, hogy később lesz. Ezekszerint ez sem igaz? :(
  • GregSB
    #54
    "Itthon a 200 dollárból legalább lesz 100ezer forint"

    Nem lesz, 50-60 ezer Ft-ba fog kerülni. (2 éves hűségnyilatkozattal)
  • szarvasdinnye
    #53
    Ugyis behalt az iPodom, majd veszek egy ilyet. Telefonomat meg kidobom. :>
  • valamit
    #52
    Figy. a kereket, sőt a kéziváltót se a Ferrari találta föl, csak alkalmazta, de azér attól még elfogadnád, mer ahogy egybegyúrták úgy elég jó, nem?
  • magyarvok
    #51
    Mutatnál nekem egy ilyen tudású telefont ~50-60.000 Ft körül?
    (érintőképernyő, wi-fi, 3g, 8 giga memória...)

    Tényleg komolyan kérdezem, mert most tervezek telót venni, és érdekelne, ha van hasonló.
  • nohea
    #50
    NINCS kártyafüggetlen iPhone, egyáltalán. Hivatalos csatornákon legalábbis.

    ...

    Amúgy: hurráhurrá, 3Gs mobil. ... Jah, bocs, már három éve olyat használtam, és akkor tudott ennyit. (Érintőképernyőt most hagyjuk, olyan is elég régóta létezik, és a multitouchot se az Apple találta fel, csak alkalmazta.)
  • PCK
    #49
    Az én ismerősöm meg aztat mondta, hogy 2 hét múlva foghatom a kezembe a független iphone 3G-met, hollári hollári hóóóó
  • Professzore
    #48
    Halihó! Mielőtt bárki teleélvezné a 100 darabos háromrétegű teszkós papírzsepis zacsit, hűtés gyanánt egy elsőkezes információ: hivatalosan a témobilnál nem lesz IDÉN. Legjobb esetben is karácsony előtt, akcióban (már amennyiben az lesz az akció, hogy lesz). Árra még tippet sem mert mondani az ismerősöm, annyira nem tudják még ők sem.
  • fizik
    #47
    Jó kis készülék az iPhone,de szerintem is túl van sztárolva...