7
-
nikiherceg #7 na csak megtaláltam,ha valakinek kell,akkor itt van :-)
# Enable POP in Gmail. Don't forget to click Save Changes when you're done.
# Configure your client to match the settings below:
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.gmail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your full email address (including @gmail.com or @your_domain.com)
Email Address: your email address ([email protected] or username@your_domain.com)
Password: your Gmail password -
nikiherceg #6 smtp... .bocsi :-D -
nikiherceg #5 Remélem jár itt még valaki,de kéne ha van a gmailnak az stmp és pop 3 címe, kerestem rendszeren belül,de nem leltem rá :-S -
#4 Nem azér a tizenháromforint és ötvenkét és fél fillérért, de a google labs már elég régóta üzemel... Kb amióta gmail van, azótva van labs is...hol itt az újdonság? -
#3 Hát mostanában éreztem némi lassulást... Vagyis miközben tölt be a gmail egyszerűen mintha fagyna a Firefox. Nem lehet átkapcsolni más fülre és mást se nagyon lehet csinálni. Dühítő. Még ha csak pár másodpercre is, de nem kéne ilyen ha eddig nem volt.... -
#2 van 1-2 tényleg mókás újítás a gmail labsban. A mouse gesture iranyitas nekem nagyon tetszik, meg a változtatható ikonok a megjelölt mailekhez is jók, bár 1 féle jel + a labelek hasznalataval is elég jól meg lehetett különböztetni a maileket.
A többi ujitas meg eddigi is megvalósítható volt google customizer FFX pluginnel :) -
tproli #1 Részletes cikk. Az első mondat után vége is lehetne, utána semmi újdonság nincs benne.