61
PDA-ra melyik a legjobb \"autószimulátor\" szerű?
-
#61 PDA ra játék, te mire használod a pénztárcád ?:D alátétnek, mert ez kb olyan dolog...Navi,email, MSn, web, zene ,esetleg film , ennyire való a pda na, meg profit karbantartó -
Lambo fan #60 Heroes of Might and Magic-ot, gyerekkori nagy stratégiai kedvencem kihagytam, az is nagyon aranyosan hasít a kütyün :D -
Lambo fan #59 Még hogy nincsenek jó játékok PDA-ra(Widows Mobile), tájékozatlan itt az emberek többsége.
Need For Speed 4
Tomb Raider
Quake III
Doom II
Call of Duty 2
Age of Empires 1
Command & Conquer Red Alert
Duke Nukem 3D
Warcraft II
hirtelen ezek jutnak eszembe amiket feltettem az elmúlt pár napban az újdonsült PDA-mra. Még hogy nincsenek, hahh... -
#58 Elnézést, de szerintem te beteg vagy :). A "PDA-ra játékok" topik után most már tuti :). Reméljük nyitsz még PDAra legjobb FPS, PDAra legjobb Stratégia, PDAra legjobb RPG és végül egy PDAra legjobb MMORGPG topikot is! -
DJ BP #57 sztem akkor is hülyeség, PSP-n játsz... Akinek van PS3 ÉS Xbox360 (ezt se értem minek mindkettő, de te tudod), hülyén jön ki, hogy PDA-t pötyögtet. -
#56 A PC-s játékoknak leáldozott! && A konzoloknak IS leáldozott => eljött a PDA-s játékok ideje
ui: Úgyis leáldozott, hiába rinyálsz! -
#55 Hali!
Igazán jó autós játék szerintem nincs pda-ra, viszont ha erősebb gépet veszel akkor ajánlom az FPSEce nevű ps emulátort.Nálam kis állítgatással egész jól elfutott a grand tourismo 1 egy Fusi N560-on.Erős proci kell neki mondjuk, és még jobb ha külön videóvezérlő van a pda-ban mint pl. a Dell X51-ben.Beszerzed az emu-t, egy biost, vmint a játék ISO-ját, aztán csak kicsit a beállításokkal kell variálni és kész.Ha használtál már emulátort, akkor nem fog gondot okozni szerintem.Persze megy vele egy csomó ps1-es játék, de én csak a gt-t próbáltam. -
#54 -
#53 EMBER!! PDA NEM JÁTÉKRA VALÓ!!!! VEGYÉL PSP-T AZ VALÓ JÁTÉKRA!!! -
#52 Valszeg a PSP nevű "pda"-t keresed. PDA-n nagyon kevés használható játék van. Egy-két rts talán, többi az pasziánsz és társai.
(Mellesleg így 1-2 pda és 2 psp után azt tapasztaltam, h a psp többet tud, mint egy pda, bár ez már offtopik) -
#51 Ne feltételezz ilyen sokat róla:) ScummVM egyébként jól megy PDA-n, csak olvashatatlan a szöveg,ami kalandjátékok esetében hátrányt jelenthet:)
Worms World Party viszont valóban jó. -
#50 Valóban, vannak játékok PDA-ra, de kíváncsi vagyok, hogy fogysz játszani az egy oldalon elhelyezett, max 4 gombbal és a joy-al (amit ha játékra használsz kb egy hétig fog működni).
Másik, hogy mi a francnak kell ehhez külön topikot nyitni, ha már egyszer létrehoztad a pda-s játékos témát? -
#49 borzasztó ez...ráadásul az új generáció...szörnyű... -
#48 ez a topik jó példája a magyar mentalitásnak :) -
#47 ajánlom neked az átportolt régi kaladjátékokat, pl. a broken sword szériát, és a pocket heroes-t ami egy pc alaplján készült heroes játék, +worms és igy ezekkel jól el lehet lenni :)
bár önmagában a broken sword játékok le tudnak hosszu idöre kötni ha szereted a kalandjátékot -
#46 "Megnyitott témák: 2008. 06. 04. - very big megfav tápig
2008. 05. 29. - Hull City
2008. 04. 13. - überláma tápig
2008. 03. 31. - ^^fanka topeek xD "
Sztem inkább maradj csendben :DDD -
SNIPS #45 sok irigy kis pöcs idejön magyarázni ennek a szerencsétlennek :D szánalmas -
#44 akkor viszed magaddal az "ősrégi" PDA-t + PSP-t -
#43 Pedig irónikus :\ -
#42 A legtöbb játék átirat kb irányíthatatlan PDA-n, úgyhogy felejtős az FPS, meg a többi pörgős játék is. Ami még belefér, az a Worms World Party, nagyonjól kezelhetőre írták át, ajánlom még az X-Com PPC változatát, és egy - két stratégiai játék elmegy. -
Lambo fan #41 Nézd, ha már egyszer a munkámhoz le kell cserélnem a lassan 8 éves ősrégi PDA-m, mert a mobiltelefonon elég nehézkes email-eket kezelni útközben, most az nagy bűn, ha rá akarok rakni játékokat is, amit szabadidőmben valamikor hétvégén kipróbálhatok az otthontól távol? Főként a gyerekkori nagy címeket, nosztalgiából?
Ahogy a 33-as üzenet linkjében is szerepelt, elég sok jónak mondható stratégiai és fps műfajok is vannak a platformra, akár milyen nehéz is ezt elfogadni.
Egyébiránt ha megnézed, nagyrészt fiatal tizenévesek azok akik ócsárolnak ezért, de majd ha fele annyi munka áll majd mögöttük, akkor tényleg elfogadom a tapasztalataikat, de ezek a minősítések kritikán aluliak. Igen, biztosan nehéz elhinni, hogy informatika szakon végeztem, és a munkám is ehhez kötődik, nem pedig újgazdagként csak úgy megveszek mindent, ami fénylik. De majd ők is felnőnek :) -
DJ BP #40 most biztos úgy érzed rádszálltak, de ne csodálkozz, aki ilyen baromságon töri a fejét... -
DJ BP #39 de miért jó neked PDA-s ócska játékkal elb*szni az idődet valamelyik konzol, vagy PSP helyett? -
#38 mi a fasznak neked PDA,hogyha van PSP-d is,és azon még játszani is lehet??? hogy lehetsz ilyen fasz,úristen...nameg akinek ilyen gépe van mint az aláírásodban,akkor leve minek még egy PSP is...??? -
Garfield #37 Mivel ez a topiknyitó immáron második húúdemájerpédéámlesz topikja, kezdem azt hinni, hogy ez amolyan péniszhosszabbító kompenzció részéről... -
Nuki #36 Én Worms-ön kívül nem láttam játékot PDA-ra, de ez a #33-ban leírt link nagyon durva! Itt aztán van játék bőven.
Abban az egyben a többieknek szerintem igazuk van, hogy létezik már ilyen téma, és ezért nem volt fontos ezt megnyitni, csak a tálalásuk kicsit rosszra sikeredett. Hagyjad őket, ha nem figyelsz rájuk, nem válaszolsz, akkor abbahagyják. >:D -
#35 hozzáteszem a csávókát ismerem :D legalábbis nekem utalt át pénz a TDUmér :D -
#34 cod2:) azthittem már sosem lesz meg újra:) -
#33 12345 -
#32 Ohh! Tessék:
PDAs játékok és más ami neked való! -
Lambo fan #31 a #28-asra akart menni az előző válasz :) -
#30 kinek irta? -
Lambo fan #29
Nem vagyok túlságosan a megkülönböztetések embere, fiatal vagy vagy sem, én nem bánnék veled lekezelően előítéletként sem, de utóbbi megnyilvánulásaid után sem méltatlak válaszra. Majd felnősz. -
#28 az hogy a PDA-ra olyan játékok vannak mint a mobilra...de te ezt nem fogod fel.és ki mondta azt hogy nem tehetsz rá?de tök fölösleges,nekem is van PDA-m és mégse játszok rajta,max felteszek rá néhány filmet és utazás közben azt nézem vagy GPS-ként használom. -
#27 ki beszélt itt a pénzről?szimplán annyit mondtam h benyomja itt a kamut mert felakarja magára hívni a figyelmet.néha nagyon nem értem az embereket,mindig csak a pénz...
és nem értem h te mit jössz az életkorommal... -
Lambo fan #26 Nem, miért lenne? Tessék már felfogni, hogy igenis írnak PDA-ra játékokat, és vannak igen is jók köztük, és ha egyszer már úgy is lesz egy PDA-m sok év után újra, miért ne rakhatnék rá egyet közülük? Igazán nem értem a legtöbb ember megnyilvánulását. -
#25 "milk41 felhasználói adatlapja
Csillagjegy: Vízöntő
Életkor: 14-18 között"
aham, oké...
Most miért ne lehetne több pénze, mint az átlagnak? Az bűn? -
karajjj #24 a "PC-én" megnyilvánulást én valahogy úgy értelmeztem, hogy ő a pc... XD -
#23 pffff,olyan szánalom vagy te
"High-end PC: GeForce 9800 GX2, Creative Sound Blaster X-fi Elite Pro, Intel Core 2 Extreme Quad QX9775, 4 GB RAM.
PS3: 60 GB, X360: Premium HDMI, Wii, Dreamcast.
+ 23 éve játékos."
helyett:
"ilyet akarok 10év múlva mikor ez összesen 10k lesz: GeForce 9800 GX2, Creative Sound Blaster X-fi Elite Pro, Intel Core 2 Extreme Quad QX9775, 4 GB RAM.
ezek itt a kamu konzoljaim:PS3: 60 GB, X360: Premium HDMI, Wii, Dreamcast.
gyökér vagyok,ez is kamu életkor:+ 23 éve játékos."
"PC-én" ilyet most látok először,megható
szerintem te egy 12éves kisfiú vagy akinek nincs testvére vagy a szülei elhanyagolják,és így akarsz figyelmet szerezni... -
karajjj #22 miért, a tiéd nem az?