PDA-ra \"autószimulátor\"?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Need For Speed 4
Tomb Raider
Quake III
Doom II
Call of Duty 2
Age of Empires 1
Command & Conquer Red Alert
Duke Nukem 3D
Warcraft II
hirtelen ezek jutnak eszembe amiket feltettem az elmúlt pár napban az újdonsült PDA-mra. Még hogy nincsenek, hahh...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ui: Úgyis leáldozott, hiába rinyálsz! <#banplz>#banplz>
Igazán jó autós játék szerintem nincs pda-ra, viszont ha erõsebb gépet veszel akkor ajánlom az FPSEce nevû ps emulátort.Nálam kis állítgatással egész jól elfutott a grand tourismo 1 egy Fusi N560-on.Erõs proci kell neki mondjuk, és még jobb ha külön videóvezérlõ van a pda-ban mint pl. a Dell X51-ben.Beszerzed az emu-t, egy biost, vmint a játék ISO-ját, aztán csak kicsit a beállításokkal kell variálni és kész.Ha használtál már emulátort, akkor nem fog gondot okozni szerintem.Persze megy vele egy csomó ps1-es játék, de én csak a gt-t próbáltam.
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
(Mellesleg így 1-2 pda és 2 psp után azt tapasztaltam, h a psp többet tud, mint egy pda, bár ez már offtopik)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Worms World Party viszont valóban jó.
[merlinw.org]
Másik, hogy mi a francnak kell ehhez külön topikot nyitni, ha már egyszer létrehoztad a pda-s játékos témát?
[merlinw.org]
bár önmagában a broken sword játékok le tudnak hosszu idöre kötni ha szereted a kalandjátékot
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2008. 05. 29. - Hull City
2008. 04. 13. - überláma tápig
2008. 03. 31. - ^^fanka topeek xD "
Sztem inkább maradj csendben 😄DD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ahogy a 33-as üzenet linkjében is szerepelt, elég sok jónak mondható stratégiai és fps mûfajok is vannak a platformra, akár milyen nehéz is ezt elfogadni.
Egyébiránt ha megnézed, nagyrészt fiatal tizenévesek azok akik ócsárolnak ezért, de majd ha fele annyi munka áll majd mögöttük, akkor tényleg elfogadom a tapasztalataikat, de ezek a minõsítések kritikán aluliak. Igen, biztosan nehéz elhinni, hogy informatika szakon végeztem, és a munkám is ehhez kötõdik, nem pedig újgazdagként csak úgy megveszek mindent, ami fénylik. De majd õk is felnõnek 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Abban az egyben a többieknek szerintem igazuk van, hogy létezik már ilyen téma, és ezért nem volt fontos ezt megnyitni, csak a tálalásuk kicsit rosszra sikeredett. Hagyjad õket, ha nem figyelsz rájuk, nem válaszolsz, akkor abbahagyják. >😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
:3
PDAs játékok és más ami neked való!
Nem vagyok túlságosan a megkülönböztetések embere, fiatal vagy vagy sem, én nem bánnék veled lekezelõen elõítéletként sem, de utóbbi megnyilvánulásaid után sem méltatlak válaszra. Majd felnõsz.
és nem értem h te mit jössz az életkorommal...
Csillagjegy: Vízöntõ
Életkor: 14-18 között"
aham, oké...
Most miért ne lehetne több pénze, mint az átlagnak? Az bûn?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
"High-end PC: GeForce 9800 GX2, Creative Sound Blaster X-fi Elite Pro, Intel Core 2 Extreme Quad QX9775, 4 GB RAM.
PS3: 60 GB, X360: Premium HDMI, Wii, Dreamcast.
+ 23 éve játékos."
helyett:
"ilyet akarok 10év múlva mikor ez összesen 10k lesz: GeForce 9800 GX2, Creative Sound Blaster X-fi Elite Pro, Intel Core 2 Extreme Quad QX9775, 4 GB RAM.
ezek itt a kamu konzoljaim😛S3: 60 GB, X360: Premium HDMI, Wii, Dreamcast.
gyökér vagyok,ez is kamu életkor:+ 23 éve játékos."
"PC-én" ilyet most látok elõször,megható
szerintem te egy 12éves kisfiú vagy akinek nincs testvére vagy a szülei elhanyagolják,és így akarsz figyelmet szerezni...
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
hajlandó vagyok forrasztgatni is, úgy gondoltam, hogy a lövés gomb legyen at ötös, mer az jó középen van és akkor a 2, 4, 6, 8-al irányítanám a karaktert a joystickal meg céloznék, oldalt a hangerõ gomb meg az ugrás, és akkor ergonómikus lenne.
értek a programozáshoz is, már csináltam számológépet VisualBasic-ben, szóval azt is meg lehetne oldani, hogy a crysis opció menüjébõl lehessen elérni a 176x220-as felbontást?
ja és ne is mondjátok, hogy nemlehet, mer tudom, hogy lehet.<#ejnye1>#ejnye1>
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Akk del topic hthx bann
REAL MADRID
REAL MADRID
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Van aki sz*rja a pénzt.
Életkorra azért kíváncsi lennék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑