PDA-ra \"autószimulátor\"?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
én tudok egyet, de sajna csak kormánnyal élvezhetõ 😞

.: mobilize.hu :.

gabber_saviola
a pda nem játékra való

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lambo fan
http://www.pdamania.hu/content/8308/
ez is jónak néz ki, még PDA-ra autószimként is hirdetik

KILLER2
Most nem azért, de úgy õszintén, minek neked ennyi cucc? 360, wii, ps3 és akkor még PDAt is akarsz játszani. Ami persze nem baj, mert jó egy hordozható konzol, de akkor azt vegyél, ne PDA-t.

Töltsük le az internetet!

Lambo fan
Georally EX jónak néz ki (eléggé kihasználja a grafikus chipeket a PDA-kban) de még nem próbáltam. A Stunts Car sem rossz, még mûszerfal nézete is van, de nem néz ki túl realisztikusnak.

Lambo fan
" mivel a pda nem játékra van, így kártyás-retjvényes-bogyós-tologatós izébizéken kívül nem fogsz rá találni semmi mást."
ez hülyesék, vannak jó fps-ek és autós játékok is, csak le vagy maradva 😄

ha ennyi konzolod van, minek akarsz még PDA-n is játszani?
Használd Gps-nek, ha van benne, meg sok minden másra, de erre nem a legalkalmasabb😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Tinman
Tippelj ki nyitotta.

Vegyél már egy PSP-t, könyörgöm... a PDA NEM ERRE VALÓ!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

VRSDM
nemrég volt téma, " pda-ra játékok "

ott ki lett tárgyalva, hogy mivel a pda nem játékra van, így kártyás-retjvényes-bogyós-tologatós izébizéken kívül nem fogsz rá találni semmi mást.

ha játszani akarsz akkor psp

u dont have to listen anybody else but me

Lambo fan
Georally EX pl?

Lambo fan
Sziasztok, várnám a tapasztalatokat, hogy szerintetek melyik a legvalósághûbb (vezetés fizikáját tekitve) PDA-s autósjáték. Jövõ héten érkezik a PDA-m, s szeretném egybõl a legjobbal tolni 😊
köszi

← ElőzőOldal 2 / 2