61
PDA-ra melyik a legjobb \"autószimulátor\" szerű?
-
JackMeadow #21 még szerencse hogy te nem nevettetél meg minket... -
Lambo fan #20 na jó, ez már nevetséges. -
#19 nemtudjátok, hogyan lehetne a Crysis-t átrakni a Sony Ericsson K550i-re!?! mer nemrég vettem, de a legjobbal szeretném tolni... már beszereztem a 8 GB M2 memory stick-et a helyigényhez!!!
hajlandó vagyok forrasztgatni is, úgy gondoltam, hogy a lövés gomb legyen at ötös, mer az jó középen van és akkor a 2, 4, 6, 8-al irányítanám a karaktert a joystickal meg céloznék, oldalt a hangerő gomb meg az ugrás, és akkor ergonómikus lenne.
értek a programozáshoz is, már csináltam számológépet VisualBasic-ben, szóval azt is meg lehetne oldani, hogy a crysis opció menüjéből lehessen elérni a 176x220-as felbontást?
ja és ne is mondjátok, hogy nemlehet, mer tudom, hogy lehet. -
Monoton #18 Aha értem
Akk del topic hthx bann -
Lambo fan #17 Egyszerű. Előbb érkezik több válasz a kérdésre. -
Monoton #16 és ezt miért nem tudtad volna megkérdezni másik PDA topikodban? -
Lambo fan #15 Ha nem lehetne játékra IS használni, akkor nem írnának Windows Mobile-ra játékokat. Ennyi erőből PC-én se játsszatok... -
#14 basszus lemaradt a szmájli. :D -
#13 Most miért bántod?
Van aki sz*rja a pénzt.
Életkorra azért kíváncsi lennék. -
#12 komolyan, mintha meg se hallaná amit mondtok neki -
#11 én tudok egyet, de sajna csak kormánnyal élvezhető :( -
#10 a pda nem játékra való -
Lambo fan #9 http://www.pdamania.hu/content/8308/
ez is jónak néz ki, még PDA-ra autószimként is hirdetik -
#8 Most nem azért, de úgy őszintén, minek neked ennyi cucc? 360, wii, ps3 és akkor még PDAt is akarsz játszani. Ami persze nem baj, mert jó egy hordozható konzol, de akkor azt vegyél, ne PDA-t. -
Lambo fan #7 Georally EX jónak néz ki (eléggé kihasználja a grafikus chipeket a PDA-kban) de még nem próbáltam. A Stunts Car sem rossz, még műszerfal nézete is van, de nem néz ki túl realisztikusnak. -
Lambo fan #6 " mivel a pda nem játékra van, így kártyás-retjvényes-bogyós-tologatós izébizéken kívül nem fogsz rá találni semmi mást."
ez hülyesék, vannak jó fps-ek és autós játékok is, csak le vagy maradva :D -
vass17 #5 ha ennyi konzolod van, minek akarsz még PDA-n is játszani?
Használd Gps-nek, ha van benne, meg sok minden másra, de erre nem a legalkalmasabb:D -
#4 Tippelj ki nyitotta.
Vegyél már egy PSP-t, könyörgöm... a PDA NEM ERRE VALÓ! -
#3 nemrég volt téma, " pda-ra játékok "
ott ki lett tárgyalva, hogy mivel a pda nem játékra van, így kártyás-retjvényes-bogyós-tologatós izébizéken kívül nem fogsz rá találni semmi mást.
ha játszani akarsz akkor psp -
Lambo fan #2 Georally EX pl? -
Lambo fan #1 Sziasztok, várnám a tapasztalatokat, hogy szerintetek melyik a legvalósághűbb (vezetés fizikáját tekitve) PDA-s autósjáték. Jövő héten érkezik a PDA-m, s szeretném egyből a legjobbal tolni :)
köszi