Vállalod önmagad?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
/Márai Sándor/
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyébként pedig mindenki önmaga, nagyon kevesen vannak szerintem akik megjátsszák magukat, viszont! Ahogy észrevettem, sokaknak más a való életbeli és online személyiségük. Online sokak kötetlenebbek és lazábbak lesznek, van pedig a való életben egy jófej ember, de online nem tud kibontakozni, mert nem az õ légköre, nem érzi otthon magát. Igazából belegondolva, nagyon kevés olyan embert ismerek aki IRL és online is ugyanolyan, általában vagy kicsi, de inkább nagyobb különbségek vannak a viselkedésmódok között. Ez nem hiba, ez egyszerûen így van, ezt kell elfogadni.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
(kinek nincsenek?)
én csak annyit mondtam, hogy nekem nem fekszik az interneten "ismerkedés". jó itt néha olvasgatni, beírogatni, nézegetni a képeket, de naponta biztos nem tudnék emailezni egy nickkel akit még sosem láttam.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ez egy jó nagy baromság....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szerintem az is az élet, hogy itt ülök a gép elõtt.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én azzal értek egyet, hogy nincs prioritás abban, hogy melyik az ember valódi énje.
Nem nagyon szeretek beszélgetni, egyszerûen nem tudok mirõl beszélni, neten valamiért könnyebb.
Azt meg nem értem, hogy mire jó ha valaki alreggel baromságokat ír (pl. karcsi)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de úgy általában szerintem önmagát adja az ember, csak a hálózaton egészen új ének bukkannak fel, amirõl lehet, hogy nem tudtunk eddig.
elég sok SGs usert ismerek...van akivel csak 1-2 PM volt, van akivel naponta beszélek...
van 1 topik, ahol 1 másik virtuális "családot" kovácsolt össze ez a néhány év amióta netezek.
sose volt anyázás, okoskodás...mert értelmesen megtudtunk beszélni mindent...ha baja volt vkinek megbeszéltük...
én úgyérzem h ha az ember akármijen körülmények közt is él, mert ugye van a szegény és gazdag...attól még az ember ember, és meg kell próbálni elfogadni...
attól hogy vki nem önmagát adja jobban érzi magát?...saját magának hazudik nem?...én legalábbis így érzem...
nyíltan elmondok bárkinek bármit, nekem nincs mit titkolni...
bár mostanság kezdek arra rájönni, sokan csak azért barátkoznak velem, mert szó nélkül segítek...közbe szépen kihasználtak...
tegnap jött el az a nap, hogy megváltozzak, így lassan 23éves fejjel...
köszönet érte fogadott hugomnak...
"...miért mindíg csak én legyek a jó???..."
(bocs de ezt muszáj volt)
mint ahogy a munkámban, itt is a nevemet adom a nick-emhez. ez szerintem fontos.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
barátokat itt szerintem hiába is keres akárki.......én a válaszokat mindig csak egy-egy nickkel azonosítom és egyik nem ér többet mint a másik, tehát nem teszek különbséget.
(amúgy ez tipikusan az a topik, ami 1-2 napig pörög, aztán sose ír bele senki többet)
ez egy paradoxon. mivel én írok, ezért nyílván csak magamat adhatom 😄
sok kamu szprájtreklám-szerû izélgetés :c
Arra, hogy letagadjam.
Önmagamat adom, maximum olyan dolgokat is kimondok (leírom), amit életben nem minden esetben tennék meg.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sokkal közelebb áll szóval hozzám az a "karakter" mint amit valós világban nap mint nap akit látnak, szerintem sokszor még nem is érinti a két személyiség egymást de ez valamiféle kényszerpályán alakult így.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a nickem pedig a becenevem, bárki megtalálhat ezalapján.
igazából szeretek vitatkozni itt, de csak olyan emberekkel, akik értik is, hogy mit mondanak, ezáltal több véleményt ismerek meg, rámutatnak olyan dolgokra, amikre nem gondoltam volna. Így, ha felvállalom a véleményem, és érkezik egy ellenvélemény, a megvitatás után mind én, mind a másik fél több lesz.
szerintem. 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.