Vállalod önmagad?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Anno 8 éve beszélgettem egy lánnyal, csak úgy just for fun semmi céllal, ugyanis éppen elõtte lett vége egy románcnak. Nagyon kedves, jó lelkû, szerethetõ lány.
Aztán úgy alakult, hogy személyesen is találkoztunk, nekem egy picit tetszett csak külsõre, neki nem tetszettem szerintem egy picit sem, max emberileg kedvelt.
Nem úgy a barátnõjének... nekem nagyon bejött, húúú de nagyon... aztán kiderült, hogy neki is tetszettem.
8 éve vagyunk együtt, 3 éve közös lakásban :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Aki vállalja önmagát, az ki tud tárulkozni szerintem bátran😊
Senki sem olyan az életben (külsõleg-belsõleg) mint a virtuális világban.
Eljött aztán a találka ideje, egy nagyobb szabású Internetes összejövetel alkalmával. Nagyon vártam, és egyben tartottam is tõle. Még utolsó pillanatban is arra gondoltam, inkább nem megyek el - de aztán a kíváncsiságom gyõzött. Nem beszéltünk meg semmit, majd megismerjük egymást. Ez azért nem ment elsõre... s mikor én megláttam Õt, elgondolkoztam rajta, hogy inkább talán hazamegyek, vagy ilyesmi, de aztán úgy éreztem nem lenne fair. Összeismerkedtünk - immár élõben is ... és .. .. semmi sem tetszett rajta! Nem tetszett külsõleg sem, egy kicsit sem, nem tetszettek a gesztusai... semmi! No, így aztán leküzdeni az ember elõítéleteit elég nehéz! Furcsa érzések kavarogtak bennem... virtuális mederben sokkal rózsaszínebb volt a dolog... de persze azért mégsem voltam / lehettem közömbös iránta, hisz szerettem... ... egészen addig.
Én ha fórumon, vagy máshol bárkivel beszélek kénytelen vagyok magamat adni, mert a bõrömbõl nem bújhatok ki.
Ha adatok megadásáról van szó a neten bárki számára, a lehetõ legkevesebb infó. Már így is rengetegen megtalálnak kéretlenül, hívatlanul.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Nem nagyon tudsz 100%-ig önmagad lenne szinte soha, mert ahogy szokták mondani, ilyen esetben az utca tele lenne terhes nõkkel és halottakkal. Nagy igazság.
Minden társaságba más és más amit és amennyit mutat magából az ember. Hol jobban megnyílik, hol bezárkózik, és az is lehet, hogy szinte megtagadja önmagát, csak azért, hogy befogadják.
Ezért is jó az Internet. Itt a fórumokon, chateken sokkal jobban megnyílnak az emberek és az igazibb énjüket mutatják. Persze kivételek vannak. Néhányan képesek szerepeket játszani, vagy visszaélni az anonimitással, rájuk ruházott/szerzett "netes" hatalommal.
Õszintén?
Minél "öregebb" leszek, annál inkább mindenhol önmagam adom. Régebben még érdekelt a beilleszkedés a másoknak való megfelelés, de már egyre inkább leszarom. Ez talán a felnõtt kor egy áldása.
Saját lábon, saját szakállra, saját felelõsségre tenni vagy nem tenni dolgokat. Nem másért, magunkért... sokkal jobb, mint gyerekként minden balfaxnak bólogatni... szülõk utópiáinak megfelelni, etc.
Ja, ha õszintén... utálom az emo fiúkat, mert szégyent hoznak férfi társaikra, az élõsködõ tudjátok milyen nemzetiséget pedig 100x jobban utálom.
Szeretem viszont a netes közösségek nagy részét, mert néha egész komoly intelligencia verõdik össze és mint tudjuk, okosok között a hülye és 3x jobban teljesít.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
könnyen megjárhatja :|
practitioner of the forbidden arts of death
viszont a nevem, elérhetõségem fórumokon, random arcoknak soha nem adom ki. erre vigyázok, hogy többé kevésbé rejtve maradjak a brutális barmoktól, mint pl a modiverõ arcok <#smile>#smile>
practitioner of the forbidden arts of death
Naná, én ha ki mondok vagy le írok valamit azt vállalom, nem bújok el.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De különben igyekszem barátságosan viselkedni mindenkivel és a másikhoz viszonyulni. Természetéhez,mondat összetételéhez. Deee igazából én belül még gyerek vagyok és ez valamikor látszik is a mondataimból,ugyanakkor meg tudok komoly is lenni.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
De biztos mindenkinek van olyan haverja, akivel nem õszinte, sõt még keresztbe is tenne neki szívesen, de nem mer(tek) errõl beszélni, inkább színlelitek a haverságot. Mondjuk a padtársad a suliban.
"A nyakamon a sugarak a kezeid a sugarak a kezeim a nyakadon"
Szerintem sem adhatja az ember ugyan azt az énét mindenhol, mert aki így tesz, arra általában azt mondják, nem tud alkalmazkodni, és sokszor ez hátrányos. Munkahelyen fegyelmezettnek kell lenni, teljesíteni kell, míg pl magánéletben lazítani kell/lehet. Ezt a kettõt felcserélni, összevonni, nem szabad. Net is csak ilyen, ott is van aki megjátsza magát, de az alapvetõ vonásokat ki lehet venni, hogy mégis milyen ember valójában. Aki teljesen mást mutat a neten, az meg tud valamit 😄
.: mobilize.hu :.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?