Vállalod önmagad?

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
én próbálom leírni a valós véleményemet, amennyire ezt a határok engedik, párszor sikerült már átlépni, szóval túlságosan nem szabad mindent kimondani, de azért igyekszik az ember, ahogy tud.

[HUN]FaTaL
Vállalom magam igen, el sem tudom képzelni hogy másmilyen legyek 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

SHADOWEYES7
ez nem indok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kulabácsi
vhogy énse, elég szókimondó vagyok, bár már visszafogtam magam, a fórum is (a 18 büntipont miatt 😄) meg az életben is, más miatt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

chalezlopez
Én = meg a nickem? Az kizárt dolog mee nem tudom! És még csak nem is hazudok!

Vamos Argentina!

Hegi90
Én el se tudom magam képzelni úgy, hogy máshogy viselkedek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tugyiti
gombkat pls htxxvvmm :igen ^^ ; nem^^ ; transformers¢¢
kulabácsi
lol topik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

én igen <#smile>

http://thenamelessphoto.com/

biomage
francba 😄 én is kb fél éve gondoltam egy ilyen cimü topikra 😄 de nem mertem meg nyitni 😄 mert féltem hogy valaki lemoderál 😄, amikor megláttam az elöbb az uj nyitot topikok közt azt mondtam, na hamarosan zárják 😄, de mégsem fogják 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Davidus
John Rambo vagyok

V9ykn8_TZL0

nálam pl sokmindentõl függ

pl. hangulat, társaság...

REAL MADRID

tugyiti
Azt hiszem igen legalábbis próbálom belevinni a hszekbe az egyéniségem.
uhh sedo a világ legrosszabb kérdése a miért 😊

REAL MADRID

SHADOWEYES7
miért nem?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jah, mindenki😄

De mi a faszért kéne hazudnom, ha fórumozok? Nem ismerik a nemet vagy a még nemet?😮

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

sweech
nem

miért?

Mirõl szól?😮
Hogy te nagyképû baromnak kell lennem? mert fórumozok? találni kell pár arcot akikkel lehet normálisan dumálni

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tomalak
mindenki hazudik
akkor mirõl?

az internet nem erre való
szerintem

kakaoskalacs
dee várjunk a forumozas nem arrol szol hogy Épphogy nem magunkat adjuk?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

PSFüge
én tuti nem 😛

pedig sokan ezt teszik 😄

miértne?😄
most nem fogok bemutatkozni, de attól még ne mkell kifordulni önmagamból mikor felszabadulok netre.

Crazyn
aki az éeltben õszinte az adja önmagát

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Gerzsa
szerintem senki nem adja önmagát

Én inkább azt nem bírom, ha többen bújnak 1 nick mögé, az idegesítõ hogy nem tudod mikor melyikük van itt éppen. 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Én nem adom önmagam, miért adjam?

CoD,CoD2,Age of Empires III,Empire Earth II, Age of Mythology - The Titans,Commandos Strike Force,Rise and Fall, LotR-BfME II...

bardocz
Nekem nincs okom rá(súlyra😄),de akkor is van,hogy az vagyok😄D
Én minden helyrõl amit találok felszedem, tesztelem egy másik társaságon. Ha ott bejön, használom egy kicsit, és remélem nem szalad el velem a ló. Ha nem, pillanatnyi változás volt csupán ami hamar elmúlik.

Mindemellett van egy sajátos (nagyjából) szangvinikus-ságom, ebbõl élek. Poénkodás, jóbarátok, és az újdonságok, új élmények keresgélése.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

egyetértek...
pfujjj

a rosszabb amikor valaki több nick mögé bujik 😊

REAL MADRID

Pepsi Twist
nekem mindehol nagy a pofám 😄 de van is miért 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Itt nem írom le azt mindig,amit gondolom,mert kibannolnának a picsába 😊
Amúgy mikor hogy.Általában aki hülye,annak megmondom életben is,meg semtõl-szemben lemerem ostobázni(aztán van,hogy anyira ostoba,hogy fel se fogja😄)
prezi
én csak egy vélemény vagyok egy nick mögött <#wink>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

NEOreg3
való életben nem szeret senki
itt sem szeret senki
való életben egy senki vagyok
itt is

neten amúgy nagyobb a pofám, kicsit.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Érdekes téma, külön pikantériája, hogy modi nyitotta😊

ON:
Az ember az ismeretlenség által nyitottabb, szabadszájúbb, esetenként nagyképûbb.
Az internet megadja a lehetõséget, hogy a való életbe egy zárkozott, nehezen barátkozó ember, könnyen találjon egy magának való társaságot.
Egy ilyen fórumon mindenki megtalálhatja a saját csoportját. Ez a jó.

A rossz az, hogy bizony sokan kihasználják ezt. De ennek megoldása, hogy interneten nem baszod fel a saját agyadat néhány emberen.

Én vállalom magamat. Egy gonosz geci vagyok az életbe is. 😄
De van amikor normális vagyok és akkor itt is látható ez.

izé ez nehéz kérdés<#fejvakaras>

kakaoskalacs
Én adom maximalisan 😄 amugy nem virtualis viszonylatban mindenkihez van egy arcom és csak annak mutataom meg az igazit akiben 100%-ig megbizok .. Sajnos keves az ilyen..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Pepsi Twist
adom saját énemet

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nandorb
attol fugg hol??

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
Meghazudtolod önmagad vagy adod saját énedet?

SHADOWEYES7
Sok mindenki csak 1 nickk mögé bújva meri vállalni virtuális önmagát, te hogyan vélekedsz errõl?

← ElőzőOldal 4 / 4