Vállalod önmagad?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://thenamelessphoto.com/
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
pl. hangulat, társaság...
REAL MADRID
REAL MADRID
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De mi a faszért kéne hazudnom, ha fórumozok? Nem ismerik a nemet vagy a még nemet?😮
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mirõl szól?😮
Hogy te nagyképû baromnak kell lennem? mert fórumozok? találni kell pár arcot akikkel lehet normálisan dumálni
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
szerintem
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
most nem fogok bemutatkozni, de attól még ne mkell kifordulni önmagamból mikor felszabadulok netre.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
CoD,CoD2,Age of Empires III,Empire Earth II, Age of Mythology - The Titans,Commandos Strike Force,Rise and Fall, LotR-BfME II...
Mindemellett van egy sajátos (nagyjából) szangvinikus-ságom, ebbõl élek. Poénkodás, jóbarátok, és az újdonságok, új élmények keresgélése.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
pfujjj
REAL MADRID
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amúgy mikor hogy.Általában aki hülye,annak megmondom életben is,meg semtõl-szemben lemerem ostobázni(aztán van,hogy anyira ostoba,hogy fel se fogja😄)
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
itt sem szeret senki
való életben egy senki vagyok
itt is
neten amúgy nagyobb a pofám, kicsit.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ON:
Az ember az ismeretlenség által nyitottabb, szabadszájúbb, esetenként nagyképûbb.
Az internet megadja a lehetõséget, hogy a való életbe egy zárkozott, nehezen barátkozó ember, könnyen találjon egy magának való társaságot.
Egy ilyen fórumon mindenki megtalálhatja a saját csoportját. Ez a jó.
A rossz az, hogy bizony sokan kihasználják ezt. De ennek megoldása, hogy interneten nem baszod fel a saját agyadat néhány emberen.
Én vállalom magamat. Egy gonosz geci vagyok az életbe is. 😄
De van amikor normális vagyok és akkor itt is látható ez.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.