5079
htc_one_banner_1.jpg
  • hzsolt
    jaj, bocs, ez csak androidra jó. :(
    sajnos a windowsra nem ismerek progit.
  • Match
    Wifi Analyzer

A marketen ha rákeresel akkor az első találat.
  • pongi10
    Hali! Ismertek valalmi olyan programot androidra, ami jelzi hogy merre erősebb a wifi jel? windowsra tudok olyat ami ilyen radar szerű, na nekem valami hasonló kéne.
  • Bucsek
    Köszi, megkeresem majd, viszont ezt felrakhatom windows mobilera is? nekem nem androidos van :/
  • ktomi22
    szerintem a desire HD (ace) meg a desire Z (Vision) ..csak desire nevevel akarjak eladni :) az ok hogy hw -ileg jok ez eddigi infok..de kitudja mi lesz beloluk..en maradok (ahogy elottem mondtak) "dezso"nel ... szlovakiai Orange szolgaltatonal tlik le a husegem ... a honap vege felé :P .. remelem ki lehet kapvsolni a szar orange cuccokat ... mert szeret belenyulni...
  • jazzy
    Nekem ez nem hajaz a Desire-re, sokkal csúnyább is szerintem.
  • gravis
    Szerintem az Incredible hátulja etalon:D Én is egy dezsőt szeretnék majd, de lehet HD lesz belőle, mert majd csak jövőre Április környékén lesz esélyem rá.
  • hzsolt
    telepítsd fel a Netcounter programot, az megmutatja neked mindkét (APN és wifi) hálózati forgalmat (a telepítés után időponttól kezdve).
  • ktomi22
    nekem speciel tetszik... de desire-t veszek 22-én .. ebben a honapban :P
  • gravis
    A háta olyan csúnya:(
  • ktomi22
    egyetertek
  • franc0
    A Vodafone forgalmazni kezdte a Wildfire-t, méghozzá igen jó áron. Havidíjtól függően 36 ezer, vagy olcsóbb. Akkor már inkább ez, mint a SE x10 mini.
  • ktomi22
    jolvanna XD
  • Máté94
  • Máté94
    Csak alternatíva:)
  • ktomi22
    őőőőő.... izééé... bannerban hianyolom a wildfire vagy mia manot :D meg herot... tatoo meg toutch 2 helyett mehetne is :P
  • ktomi22
    az kb nem htc :D ..de ezt te is tudod :P
  • Máté94
    és Samsung Galaxy S.
  • ktomi22
    szerintem jelenleg hardverilag a desire a legjobb htc androidos mobil... jol gondolom? :P
  • Bucsek
    mármint azt akartam írni, hogy nem találom melyik a 3g, mert mindig valami GPRS meg Telenor data-val tudtam felcsatlakozni, gondolom ezek nem akciósak :D
  • Bucsek
    Okés köszi, a köv számlát mosmtár végig ugy csinálom meg, hogy semmi 3g meg gprs... itt sajna volt mikor az elején magától gondolt egyet, és felment a jutubra megnézni pár waka waka klippet...
    Lehet azért lett ilyen sok. Habár van mobil internetem, mindent kikapcsoltam, és azóta nemtom visszalőni CSAK a 3g-t.. de végülis mind1.. lehet csinálok majd egy atomteljesultraformatot, és akkor kikalkulálom melyik is a 3g.
  • tenkenorman
    a wifi tuti ingyenes. a többi a programon múlik. elvileg működnie kell.
  • Bucsek
    Üdv, az lenne a kérdésem, hogy ha telenoros vagyok, és a telómról (HTC Touch 2) minden adatforgalmat letiltottam Nodataval, akkor nem tud magától generálni adatforgalmat.. ugye? Wifi meg ingyenes, akár letöltök róla, akár nem ugye?

Mert most kaptam ugyan 1 szép telószámlát, de ez még a próbahónap a telómnak, következőben tuti nem ennyi lesz.. vagyis remélem..
    Minden héten lekértem az egyenlegem, de sosem írta, hogy ekkora lesz...
  • Blasta
    Ez se túl szép egyelőre
  • Bucser
    Azaz Evo 4G jön Worldwide gondolom... (nem hiszem, hogy a belső nagyon különbözni fog.)
  • jazzy
    Nomnomnomnom, gief!
  • Solten
    Ezekrol meg nincs info.
  • LoSA
    Mikor? :) Mennyiért?!
  • Solten
    HTC Desire HD Android 2.2-vel, coming soon:

4.3-inch, 1GHz.
  • Match
    Esetleg egy privátban elárulhatnád honnan :)
  • kemszi2
    nekem virágboltos van verzió van :P
  • Kalozoner
    sziasztok, olvasgattam mindent, de nem találtam egyértelmű választ arra, hogy a desire-t vagy akármelyik HTC-t milyen módon lehet függetleniteni!? köszi
  • Match
    Navigációból van valami jó ingyenes?
    Csak trial verziókat találtam (ja igen, olyan kéne ami nem netről szedi a térképet).
  • kemszi2
    én amit rátettem pluszba az egy fájlkezelő,videoó lejátszó meg navigáció
  • Match
    Már megvan a cucc. Mivel a számomat a pannontól átviszem a voda-hoz, aug 17-ig nem nagyon fogok vele telefonálni.
    Vágni sztem egyáltalán nem vág, zenét meg még ki se próbáltam :)
    Szimpi cucc így elsőre, csak még meg kell szokni, meg berendezkedni.

Nincs egy ilyen hasznos cuccok androidra írás valahol?
  • szunyi76
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, mert tanácstalan vagyok!
    Van egy Htc Mda Touch (Elf ) telóm, és az a gondom vele, hogy nem tudok MMS-t küldeni, illetve fogadni vele!
    Ez , hogy lehet, már a központot is felhívtam, és egy autómata hangon keresztül, bekapcsoltam, az mms fogadás opciót,
    De így sem jutottam előbbre! Amikor elküldik az mms-t, akkor rövid időre felvillan a készülék, de az üzenet nem érkezik meg, viszont a küldőnek visszaigazolja, hogy az üzenet elküldve!
    Egyszerűen nem értem!
    Megnéztem a kezelési leírást is, simán kellene fogadni az üzeneteket!
    Nagyon kérem, akinek van valami tippje, és tud segíteni, segítsen, mert nagyon fontos lenne!
    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Üdv. Zoli
  • kemszi2
    a BT-t még be sem kapcsoltam rajta :D
    zenelejátszó nem vészes szerintem,fülessel legalább is
    divx lejátszó orvosolható .nem rég kérdeztem én is ROCK player a megoldás
    a vágás az igaz bár fogás kérdése nekem már nem vágja,vagy megszoktam,de nyugi annyira nem vág ,hogy vérezzen valaki tőle
    kijelző-aksi másgyártónál is ilyen e van :D
  • Match
    Jaja :)
    Közbe sikerült beszélnem egy tulajjal, ő is említette hogy semmi gondja nem volt a térerővel, úgyhogy maholnap megveszem.

Ilyeneket emelt ki hibaként:
    - a BT gyenge, ha a zsebedbe van a teló, egy headset-et már nem nagyon érzékel (az életbe nem fogok BT headsetet használni...)
    - Zenelejátszásnál nem a legjobb a minőség, torzul, recseg (mondjuk ez jobban bánt, de annyira nem érdekel).
    - nincs divx/xvid lejátszó (ez sem érdekel)
    - Hamar merül (mint az összes)
    - Napfénybe rosszul látni a kijelzőt
    - vágja a fület telefonálásnál a széle

Tehát nem nagy cuccok, jó lesz ez :)
  • Blasta
    biztos iphone4-et akartal irni :-) :-) :-)
  • kemszi2
    én még nem találkoztam vele :) 1 hónapja használom