5079
-
#1758 jaj, bocs, ez csak androidra jó. :(
sajnos a windowsra nem ismerek progit. -
#1757 Wifi Analyzer
A marketen ha rákeresel akkor az első találat. -
pongi10 #1756 Hali! Ismertek valalmi olyan programot androidra, ami jelzi hogy merre erősebb a wifi jel? windowsra tudok olyat ami ilyen radar szerű, na nekem valami hasonló kéne. -
Bucsek #1755 Köszi, megkeresem majd, viszont ezt felrakhatom windows mobilera is? nekem nem androidos van :/ -
ktomi22 #1754 szerintem a desire HD (ace) meg a desire Z (Vision) ..csak desire nevevel akarjak eladni :) az ok hogy hw -ileg jok ez eddigi infok..de kitudja mi lesz beloluk..en maradok (ahogy elottem mondtak) "dezso"nel ... szlovakiai Orange szolgaltatonal tlik le a husegem ... a honap vege felé :P .. remelem ki lehet kapvsolni a szar orange cuccokat ... mert szeret belenyulni... -
#1753 Nekem ez nem hajaz a Desire-re, sokkal csúnyább is szerintem. -
gravis #1752 Szerintem az Incredible hátulja etalon:D Én is egy dezsőt szeretnék majd, de lehet HD lesz belőle, mert majd csak jövőre Április környékén lesz esélyem rá. -
#1751 telepítsd fel a Netcounter programot, az megmutatja neked mindkét (APN és wifi) hálózati forgalmat (a telepítés után időponttól kezdve). -
ktomi22 #1750 nekem speciel tetszik... de desire-t veszek 22-én .. ebben a honapban :P -
gravis #1749 A háta olyan csúnya:( -
ktomi22 #1748 egyetertek -
#1747 A Vodafone forgalmazni kezdte a Wildfire-t, méghozzá igen jó áron. Havidíjtól függően 36 ezer, vagy olcsóbb. Akkor már inkább ez, mint a SE x10 mini. -
ktomi22 #1746 jolvanna XD -
#1745 -
#1744 Csak alternatíva:) -
ktomi22 #1743 őőőőő.... izééé... bannerban hianyolom a wildfire vagy mia manot :D meg herot... tatoo meg toutch 2 helyett mehetne is :P -
ktomi22 #1742 az kb nem htc :D ..de ezt te is tudod :P -
#1741 és Samsung Galaxy S. -
ktomi22 #1740 szerintem jelenleg hardverilag a desire a legjobb htc androidos mobil... jol gondolom? :P -
Bucsek #1739 mármint azt akartam írni, hogy nem találom melyik a 3g, mert mindig valami GPRS meg Telenor data-val tudtam felcsatlakozni, gondolom ezek nem akciósak :D -
Bucsek #1738 Okés köszi, a köv számlát mosmtár végig ugy csinálom meg, hogy semmi 3g meg gprs... itt sajna volt mikor az elején magától gondolt egyet, és felment a jutubra megnézni pár waka waka klippet...
Lehet azért lett ilyen sok. Habár van mobil internetem, mindent kikapcsoltam, és azóta nemtom visszalőni CSAK a 3g-t.. de végülis mind1.. lehet csinálok majd egy atomteljesultraformatot, és akkor kikalkulálom melyik is a 3g. -
#1737 a wifi tuti ingyenes. a többi a programon múlik. elvileg működnie kell. -
Bucsek #1736 Üdv, az lenne a kérdésem, hogy ha telenoros vagyok, és a telómról (HTC Touch 2) minden adatforgalmat letiltottam Nodataval, akkor nem tud magától generálni adatforgalmat.. ugye? Wifi meg ingyenes, akár letöltök róla, akár nem ugye?
Mert most kaptam ugyan 1 szép telószámlát, de ez még a próbahónap a telómnak, következőben tuti nem ennyi lesz.. vagyis remélem..
Minden héten lekértem az egyenlegem, de sosem írta, hogy ekkora lesz... -
#1735 Ez se túl szép egyelőre -
#1734 Azaz Evo 4G jön Worldwide gondolom... (nem hiszem, hogy a belső nagyon különbözni fog.) -
#1733 Nomnomnomnom, gief! -
#1732 Ezekrol meg nincs info. -
#1731 Mikor? :) Mennyiért?! -
#1730 HTC Desire HD Android 2.2-vel, coming soon:
4.3-inch, 1GHz. -
#1729 Esetleg egy privátban elárulhatnád honnan :) -
#1728 nekem virágboltos van verzió van :P -
Kalozoner #1727 sziasztok, olvasgattam mindent, de nem találtam egyértelmű választ arra, hogy a desire-t vagy akármelyik HTC-t milyen módon lehet függetleniteni!? köszi -
#1726 Navigációból van valami jó ingyenes?
Csak trial verziókat találtam (ja igen, olyan kéne ami nem netről szedi a térképet). -
#1725 én amit rátettem pluszba az egy fájlkezelő,videoó lejátszó meg navigáció -
#1724 Már megvan a cucc. Mivel a számomat a pannontól átviszem a voda-hoz, aug 17-ig nem nagyon fogok vele telefonálni.
Vágni sztem egyáltalán nem vág, zenét meg még ki se próbáltam :)
Szimpi cucc így elsőre, csak még meg kell szokni, meg berendezkedni.
Nincs egy ilyen hasznos cuccok androidra írás valahol? -
szunyi76 #1723 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert tanácstalan vagyok!
Van egy Htc Mda Touch (Elf ) telóm, és az a gondom vele, hogy nem tudok MMS-t küldeni, illetve fogadni vele!
Ez , hogy lehet, már a központot is felhívtam, és egy autómata hangon keresztül, bekapcsoltam, az mms fogadás opciót,
De így sem jutottam előbbre! Amikor elküldik az mms-t, akkor rövid időre felvillan a készülék, de az üzenet nem érkezik meg, viszont a küldőnek visszaigazolja, hogy az üzenet elküldve!
Egyszerűen nem értem!
Megnéztem a kezelési leírást is, simán kellene fogadni az üzeneteket!
Nagyon kérem, akinek van valami tippje, és tud segíteni, segítsen, mert nagyon fontos lenne!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv. Zoli
-
#1722 a BT-t még be sem kapcsoltam rajta :D
zenelejátszó nem vészes szerintem,fülessel legalább is
divx lejátszó orvosolható .nem rég kérdeztem én is ROCK player a megoldás
a vágás az igaz bár fogás kérdése nekem már nem vágja,vagy megszoktam,de nyugi annyira nem vág ,hogy vérezzen valaki tőle
kijelző-aksi másgyártónál is ilyen e van :D -
#1721 Jaja :)
Közbe sikerült beszélnem egy tulajjal, ő is említette hogy semmi gondja nem volt a térerővel, úgyhogy maholnap megveszem.
Ilyeneket emelt ki hibaként:
- a BT gyenge, ha a zsebedbe van a teló, egy headset-et már nem nagyon érzékel (az életbe nem fogok BT headsetet használni...)
- Zenelejátszásnál nem a legjobb a minőség, torzul, recseg (mondjuk ez jobban bánt, de annyira nem érdekel).
- nincs divx/xvid lejátszó (ez sem érdekel)
- Hamar merül (mint az összes)
- Napfénybe rosszul látni a kijelzőt
- vágja a fület telefonálásnál a széle
Tehát nem nagy cuccok, jó lesz ez :) -
#1720 biztos iphone4-et akartal irni :-) :-) :-) -
#1719 én még nem találkoztam vele :) 1 hónapja használom