HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Két adapterrel is próbálkoztam igaz ugyan az a típus mindkettõ, nem tudom mi lehet a gond, örülnék ha valaki tudna megoldást, köszi elõre is 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
de élõben kellene megnéznie
mondjuk szenvedés neki felvennie a diámon a telefont ha hív valaki és nem vagyok a telefonom közelében xD
de csak szokás kérdése
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
HD2 kb HTC Desire-re hajaznak tudásban.
De HD2-nek 4.3 Desire-nek 3.7 inches kijelzõje van!
Bnõnek lenne, szal nem olyan nagyon a technikai elvárások, inkább a külsõ megjelenés a fontos 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Röviden a lényeg: alacsonyabb, egyedi felbontású kijelzõ, emiatt kevesebb program érhetõ el rá Android marketban (bár a videó tavaly októberi, lehet azóta már több mindent portoltak rá). A kijelzõ alapjába véve olcsóbb. Nem csak kissebb a felbontása, de a színek, kontraszt is laposabb rajta.
Ja és rezisztív is, bár ez állítólag nem olyan vészes.
Ezen kívül azt mondja az arc a videóban hogy gyors a telefon, de több pontos is elgondolkodik a rendszer, darabosan végez animációkat pl, szal egy kcsiit gyengusz proci van benne (kb két éves qualcomm ketyeg benne 500Mhz-en)
Dehát valamit valamiért. Cserébe baromi olcsó (már br. 75-ért meg lehet venni, egy szolíd 35e Ft-al olcsóbb mint a Hero), szóval aki együtt tud élni ezekkel a gyengeségekkel annak jó választás.
A Tattoo-nak konkrétan mi baja van? Mármint miért nem jó vétel, tudja vki?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És melyik a "jobb"? WIN-es vagy az Android? HD2-t mindkettõbe lehet kapni?
ezután elmész a fájlkezelõvel a My device-Windows-start menu-programs mappába-legalul egy üres részes stylust nyomva tartod és-paste Shortcut
és már ott is lesz a programok között a kis ikonos iGO
feltéve ha nem Androidos készüléked...
HD2-t már rég lehet kapni
Folyamatosan jönnek az új modellek de szerintem érdemes lenne pár régebbirõl is pár leírást olvasnod.Két irány van.Az egyik a windows mobile a másik az Android oprendszer.
itt szemezgethetsz a termékekkel
Már elér régóta van HD2(Leo):
(Biztos rossz a szemed ezért nagy kép!😄DDDDDDD]
Attól függ Android kell vagy WinMo.😊
Igen most jelentettek be 3 új HTC-t (2 Android,1 Win)
#894-ik hsz.
Legend hands on
Nagyon fasza telo lett, jó ez a pinch-zoomos homescreen áttekintés.
Lehet te jól elvoltál a 6.5-el, sok ember viszont nem, az utóbbi években rohamosan csökkent a WM piaci pozíciója, valamit lépniük kellett.
Desire Hands-on videóval!
Hamarosan lesz kint video hands-on az engadgeten a HD minirõl és a Legendrõl is.
Az Apple meg pisloghat.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tetszik hogy még tovább egyszerûsítették a kezelést a fenti OS-ekhez képest, és nem home screenre kipakolható programok vannak, hanem ún. hubok, amik különbözõ információkat integrálnak egy helyre a netrõl és más alkalmazásokból. (kicsit a WebOS Sinergy rendszeréhez hasonlítható, de attól jóval fejletebb)
Összességében sztem jó irányba fejlõdtek, ha az volt a céljuk hogy felvegyék a versenyt a consumer piacon a fenti OS-ekkel.
A kérdés hogy mi lesz az eddigi pro WM userekkel. Kiterjesztik ezt a jelenlegi OS-t hogy az õ igényeiket is lefedjék, vagy továbbviszik a 6.5-ös vonalat és kiadnak egy winmo 7 pro-t?
Meglátjuk.
Nekem se jön be nagyon így elsõre, inkább android.
Kíváncsi vagyok hogy lesz -e WinMo 7 Pro. Mert ezzel most egyételmûen az iPhone után mennek, leegyszerûsített UI és OS a nagytömegnek, ez nem a 6.5 által elindított pro irányvonal.
Qualcomm, LG, Samsung, Garmin/Asus, HTC, HP, Dell, Sony Ericsson, Toshiba
Szerencsére a WM6.5 23518-as buildtõl felfele már minden igényt kielégít, csak kell alá egy Snapdragon.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Egy szemfüles sajtós lekapott egy promó.plajátot, amin látszik az új UI 😊

Magyar
Nyelv localization frissítések
1. Gyõzõdjön meg róla, hogy legújabb ROM verzió a készülékre. Ha van más, akkor jelenik meg a készülék képet, menj a HTC Support page, letöltheti és telepítheti a készülékre. NE TELEPÍTSE PACK Ez a nyelv a korábbi ROM VERSION Otherwise you kárt okozhat a készülék.
2. Töltse le a fájlt, majd csomagolja ki, hogy.
3. Csatlakoztassa a készüléket a PC-kábel segítségével, és válassza Activesync opciót felbukkanó készülék képernyõjén.
4. Várjunk Activesync kapcsolat.
5. Run Extpkg_Setup.exe rajtad db.
6. Kövesse képernyõn megjelenõ utasításokat.
7. Amint befejezi telepítés, HARD RESET készülék.
Hard reset eljárás
1. Menj a Start/Settings/System/Clear Storage.
2. Írja számjegy “1234” és érintse meg “Yes”.
3. Újraindítás után a készülék kérjük tartsa, amíg a képernyõn látható zászlók. Amikor a képernyõn megjelenik a zászlót válassza ki a nyelvet.
4. Ha módosítani nyelv, kérjük ismételje HARD RESET eljárás.
Tehát a programot nem a telefonról hanem a számítógéprõl kell indítani miután csatlakoztattad hozzá a telefont active syncel.
De elõtte nézd meg hogy a telefonod PN-je 99HHC028-00 ennyi-e, ha HTC Touch HD-d van, az akkumulátor alatt lehet megtalálni ezt a számot. Ha a tieden nem PN: 99HHC028-00 ez szerepel akkor valószínûleg nem fog mûködni.
De ez mind le van írva az oldalon is csak szét kéne kicsit nézni <#ravasz1>#ravasz1><#pias>#pias>
ha nem jól csináltam vki segítene hogy hogyan tovább?