HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán ott van a videófelvételi mód, ami nem valami nagy. De õszintén, 720p alatt van értelme ilyenrõl beszélni? Még a 640p is elég kockás...
Ebbõl adódóan az autofocus hiánya sem baj.
Ugye jön a Tattoo-ra az Android 2.1, ami király. Így már csak tényleg az érdekel, hogy vajon a market-en mennyi program érhetõ el rá ingyenesen. Mondjuk ha a Hero meg egyéb csúcsmodellekre elérhetõ 100000, akkor itt olyan ezer?
Meg hogy ezen a 2.8as képernyõn a mozizás hogyan mûködik. Mármint ha szélesvásznúfilmet rakok rá, érzékeli, és méretre szabja?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De akkor meg ott a Tattoo, abban van. A Tattoo-ra meg a Touch2-re nem mondanám hogy szerény képességû. Mindben ott az oprendszer, GSM/GPS/WLAN/BT/3.5mm jack, mi kell még?
A Diamond2 például csak nagyobb kijelzõt dob. Szerintem ma már az egyik legrosszabb vétel a HTC-k között ár/érték arányban.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Fura kérdés, de szerintetek a HTC-k ára, nevezetesen a Touch Diamond2 és Hero ára mennyivel csökkenhet 2 hónap alatt?
A Diamond2 most 85.000Ft, a Hero pedig 95.000Ft, postaköltség nélkül mindkettõ természetesen.
Ha a Diamond2 80 alá kúszna, egy szavam se lenne. Jelenleg asszem ezek a "legolcsóbb" használható HTC készülékek, mert a Tattoo meg a Touch2 jóval szerényebb képességüek...
Na szerintem ugyanez igaz a telefonok és PDA-k világára a HTC vonatkozásában.
Hihetetlen szép és dizájnos telefonokat képesek készíteni. Mind a Hero, Nexus One és az olcsóbb Tattoo vonalai is nagyon tetszenek. Az iPhone is jól néz ki, egyszerû konstrukció külsõre, de nekem kissé rideg, itt viszont mûanyaggal dolgoznak, és nagyon bejön.
Mindezt megdobva a remek Android rendszerrel...
Kár hogy nem engedhetek meg magamnak egy ilyet, mert a Tattoo sajnos túl butácska...
Viszont az i900 Omnia remek lesz belépõ szinthez a PDA-k világába.
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Privit PLS!!!!
1.6-os szoftver van rajta, törve biztosan van már rá 2.1, és elõbb-utóbb lesz hivatalosan is. Amennyire én levettem meglepõ módon az újabb szoftver nem hogy lassítaná, hanem gyorsítja a készülékeket.
Valamint arról is olvastam, hogy amikor kijött a teló, még az Android 1.5 vagy 1.6 volt rajta gyárilag, nem emlékszem pontosan. Rálehet tenni a legfrissebb Android-ot, vagy ez sajnos nem megoldható?
De ha nem gyõz meg az Android, akkor gondolj arra hogy HTC. 2 év gari (LG csak 1), és a HTC-ket normálisan is szervizelik.
Amúgy én minél olcsóbban szeretnék minél "okosabb" telefont vásárolni.
Éppen ezért sokáig az LG Arena volt a favorit. Talán ismeritek, remek multimédiás képességek, gyönyörû kijelzõ, de sajnos ZÁRT rendszer, ami tudjuk mivel jár. Viszont 60.000 nem sok érte.
Azán megnéztem a Tattoo-t. Ennek kisebb felbontású és méretû a kijelzõje, multimédiás képességei, kiváltképp a fotózás és videózás nem olyan kiemelkedõek, de ami a lényeg, hogy ANDROID, ami rengeteg alkalmazást tesz elérhetõvé.
És amire nekem egy telefon igazán kell, az az internet. Nem igazán játszom telón, filmet nézni sem szoktam, sem fotózni, az internet az, amitõl nehezen válok meg. És a kisebb méretû kijelzõ ellenére is gördülékenyebbnek tûnik a Tattoo?
Ti mit gondoltok? Tattoo vagy Arena? jah, a Tattoo 70.000 körül van...
Bár ahogy nézem kb ennyi lenne ha az expansys-ról venném, és a boltnak van mennyiségi kedvezménye. Szal simán lehet reális.
Illetve finomítok a problémán:
A teló a telefonkönyvben szereplõ kontaktokat duplikálja, nem veszi figyelembe, hogy az e-mail címük szerepel a nevükhüz csatolva.
Tehát ha Nagy Gábor benne van a telefonkönyvben, az email címe is hozzá van rendelve, akkor ha kapok tõle egy email-t, a telefonkönyben két Nagy Gábor lesz, azaz nem társítja a gmal fiókom kontaktjait a telefonkönyvem kontaktjaival.
Nemtom érthetõen írtam-e le a problémám. :D
Tudtok rá megoldást esetleg? :)
Elõre is kösze!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ez jó, már csak az kéne hogy õk is visszapereljenek, + beszálljon a RIM is, és akkor az összes nagyobb okostelefon gyártó perben fog állni egymással :D
Nekem Hero van és egyáktalán észre se venni.
Thx again
Bár egy darabig eltartott amig megtanultam az iGo-t, de már okés.
Egy dolgot nem találok benne, mégpedig az ir.szám alapján történõ célpontválasztást, ami itt UK-ban elég hasznos lenne, lévén mindenki ir.szám alapján tájékozódik.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nincs ezzel semmi baj. Ha csúcsmodell kell ott a Desire.
Persze nem akarok senkit rábeszélni, csak mint információt gondoltam megosztom :)
egy darab alumíniumból van készítve,jó kis oledes kijelzõvel
nincs belepakolva mindenbõl a legjobb de azért nem egy alap készülék
ha már a nexus és a desire árban elérhetetlen lesz teljesen jó alternatíva a legend
Hero is tetszik de az alján a törés miatt nem igazán kényelmes zsebben hordani
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mert szerintem gyenge a D2 hardvere a WP7 futtatásához.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN