5079
htc_one_banner_1.jpg
  • jazzy
    ..
  • Pepsi Twist
    ha én fáradt vagyok akkor inkább lemegyek az országútra mert ott dolgozni kell előzni stb de ez má igencsak off :D
  • tenkenorman
    Autópályán tényleg nem nagy kunszt elfoglalni magadat. Szerintem társaság nélkül 5-10 órán keresztül bámulni az autópályát (csík,oszlop, oszlop, hangfogó) nagyobb eséllyel alszol el mintha elfoglalod inkább valamivel magadat pl. film.
  • hzsolt
    Ez a rezgés üzemmód.
    (ugye 4 üzemmód van: csendes, rezgés, hang, hang és rezgés)
  • Vanek
    hi!
    tudnátok linkelni vhol egy htc legend ikon leírást? mert találtam egy olyan szerü ikont mintha rezegne egy kicsi félredöntött négyzet,kiváncsi lennék az mit jelent:)
  • Pepsi Twist
    xDDDDDDDDDD érdekes 18 éve vezetek és sose volt balesetem :D
  • jazzy
    Azonnal bevonnám a jogosítványodat örök életre. Az ilyenek miatt vannak a halálos kimenetelű balesetek ahol persze a vétlen autós hal meg, gratulálok neked, valóban kibaszott vicces.
  • Blasta
    Ne offoljunk már, köszi
  • Pepsi Twist
    má több éve így tolom XD és semmi baj nincs :D tempomat 180al dolgozik sávba tartani meg laza...
  • Bucser
    "nem történt még semmi és nem is fog :)"

Keresd fel a szótárban ezt a szót: Önhittség...
  • Pepsi Twist
    nem történt még semmi és nem is fog :) mióta is csinálom ezt? húha nagyon rég XD
  • Bucser
    A nagyobb probléma, hogy mást is...
  • dragon11
    Erre aztán ne légy büszke! Még a végén összetöröd magad.
  • Pepsi Twist
    de :D de csak autopályán xD volt is má rá példa hogy belső sávba mentem azt bal oldalról megkínáltam a földet azt felszedtem az összes port :D mögöttem jövő állat egyből el is rántotta meg satufékezett XD
  • dragon11
    Remélem csak vicceltél, hogy vezetés közben telefonozol.:)
  • Pepsi Twist
    touchpro-t én pont azért szeretem mert billje van és lehet vele mailt írni meg MSNezni mondjuk autópályán kormányon mintkét kéz és telefont fogod :D HD2 vel ez kicsit nehezebb
  • hykao #1782
    Laposabbnak jobban örültem volna, mert a billentyűzetre semmi szükségem, de tv kimenet csak a Touch Pro-kon van, illetve a Yota-n (windows-os oprendszeresek közül), de utóbbi szinte elérhetetlen...legalábbis neten nem találtam sehol, olyan helyen, ahol szállítanak Magyarországra is.
  • Pepsi Twist
    touch prom én is gondoltam hogy cserélem a 2es változatára de csak off telefon lenne mert HD2-t használok :D
  • hykao #1780
    Na megérkezett pár napja az ebay-ről vásárolt CDMA-s Touch Pro 2, SIM függetlenítő kód után simán megy az itthoni T-mobilos kártyámmal. Front kamera nincs, van viszont 3.5-ös jack aljzatú fülhallgató bemenet alul pluszban. 3G kérdéses, a hálózat jel mellett azt jelzi, hogy 3G-s a kapcsolat, a szolgáltató jelzésnél viszont nincs feltűntetve. A 2.2-es Android rendszer használatakor (amit az XDA-s srácok fejlesztenek Touch Pro 2-re) viszont szintén azt jelzi, hogy 3G-s adatkapcsolat van...

A készülék 45e-ért jött házhoz, a függetlenítést az eladó fizette (merthogy azt hitte független), Audio-Video kábel 2e-ért jött (itthon 5e körül van...), nekem így jobban megérte, mert ahogy néztem itthon 65e alatt nem nagyon van Touch Pro 2, még szar állapotú sem, ez meg még fóliás volt mindenhol...bár a Dia 1 után ez egy jó nagy bumszli...

Ha valaki esetleg szintén ilyenben gondolkozik, akkor a Sprint szolgáltató félét érdemes választani, mert az eleve független nemzetközi SIM tekintetben (amerikai egyéb GSM szolgáltatók tiltottak csak)! Az enyém Verizonos, azért kellett függetleníteni.
  • Bucser
    ebay a legolcsóbb. 1 hét alatt otthon van.
  • Bucsek
    Köszi :)
  • tenkenorman
    http://blankmedia.atw.hu/ valamelyik oldalon de nem szeretnék reklámozni. különben semmi közöm a céghez (anyukám ismerőséé)
  • Bucsek
    én is 8ast akarok venni, akkor valószinű befogadná a touch2m?

hol vehetnék?
  • tenkenorman
    HC asszem high capacity, nagyobbakat hívják így. nekem a hero-m ban 8gigás SDHC van.
    tipp. ha szlovábkiából rendeled sokkal olcsóbb mert ott nincs rajta ilyen hologramos matrica meg soksok adó.
  • Bucsek
    HTC Touch2-höz milyen micro SD jó? Most nézem h van 2 fajta is, SDHC meg a sima SD...
    mi a különbség a kettő között?
  • gravis
    Elvileg Desire HD. Amit küldtem engadgetes link abban állítottak a kép kontrasztján és látszik egy telefon körvonala:
  • ktomi22
    lehuzzak a rolot XD
  • GregSB
    Szeptember 15.-én lesz valami bejelentés...

Vajon mi? :)
  • gravis
    http://www.engadget.com/2010/08/13/htc-schedules-september-15-event-leaves-us-guessing-as-to-what/
  • ktomi22
    pffffff :D
  • Pepsi Twist
    akkor mi a probléma? ha megvagy vele elégedve akkor levagy szarva
  • ktomi22
    jol beszelsz teis :) .. en is igy leszek majd desirevel :P mar csak 11 nap es lesz :P wááá
  • Blasta
    Egyszerubbnek lehet egyszerubb, de minek tennek ilyet, amikor van egy jol mukodo, maig korszeru okostelefonom, amit szeretek es teljesen megvagyok vele elegedve, aztan 1,5 ev mulva amikor lejar a husegem, kapok egy akkori csucsmodelt ingyen (ujabb 2 ev husegert cserebe of korsz)?
  • ktomi22
    1.5 ev telleg sok.. inkabb amit te is javasoltal :D
  • Pepsi Twist
    -.-

1xrűbb haveszel valami feltöltőkártyába azt cső... vagy kártyafüggeltenül...
  • Blasta
    Én meg szerintem várok még 1,5 évet, mire letelik a hűségem és újra választhatok magamnak egy újat, addig bőven megteszi a Hero, teljesen kiszolgál.
  • gravis
    Én meg mindenképp várok, áprilisig. Aztán lehet nem is HTC lesz..
  • ktomi22
    lehet igazad van :) ... es ne irigyelj... jelenleg ugy le vagyok égve mint nyar kozepen a villamtol egy faház... :D (ez de szar poen lett) ... dezso 2.0 ra se zsém..se idegzetem várni :P maradok dezso 1 nél :)
  • gravis
    Szerintem nem. Pl. ott a Vision, sok telefonból létezik sima érintőképernyős és qwertys kivitel is. A HD pedig lehet az utóda is. Nem hiszem, hogy nagy fáradtság lenne kitalálni egy új nevet, és mivel alapvetően a hw ugyanaz, de néhány dolog jobb, egy Dezső 2.0:) Nem meggyőzni akarlak, vagy valami irigyellek, hogy meg tudod venni, én is szeretnék egyet, és sok sikert az orange kiiktatásához, valamit úgyis lehet tenni, ha más nem is egy gyári dezső rom működhetne szerintem
  • Bucsek
    Semmi gond, azért köszi. Gondolom ez a nodata is megfogja a cuccot, csak nem mutatja, hogy mennyit töltöttem le.
    Elég ha nem engedi fel a hálózatra :D nem akarok sokat fizetni.