5079
htc_one_banner_1.jpg
  • jazzy
    Én azt mondom nagyon drága ahhoz képest, hogy mennyire gagyi a kijelzője. Persze költség csökkentés, de ezerszer inkább megveszek egy Hero-t ha vásárlás előtt állnék. De ha picit hozzáteszek akkor meg már desire..
  • desigo
    HTC Wildfire teszt

• david13
    köszi a választ!
  • Pepsi Twist
    HD2
  • Máté94
    HD2
  • Rasztiman
    Üdv azt meg tudná valaki mondani, hogy mitől lehet az, hogy ha egy közepesen jó erősségű "open network"-oks hálózatra akarok felcsatlakozni wifi-vel, azt írja ki állandóan, hogy disconnect. Az itthoni hálózatra állandóan minden probléma nélkül felcsatlakozik. ( htc hero ha ez fontos lehet)
  • david13
    sziasztok
    melyik HTC telefonnak van a legnagyobb kijelzője?
    köszi
  • kifli
    hmm ez nem rosz, a tuch pro annyira nem tetszik (főleg a win mobil :))
  • tenkenorman
    Hali. Van olyan program ami az állapotjelző ledeket, vagy a trackball ledjét villogtatja időnként? megszoktam a nokián a breathe lightot és hiányzik.
  • neevous
    HTC Dream?
  • ktomi22
    mind emberi.. csak más más embernek :D
  • Pepsi Twist
    vagy az de az drágább és neki fontos az emberi ár :)
  • hykao #1826
    vagy a 2. :)
  • Pepsi Twist
    neked a HTC Touch Pro kell :)
  • kifli
    Valaki tud nekem abban segíteni, hogy olyan telót keresek ami:

-használható oprendszeres, és az oprendszer még sokáig támogatva lesz
    -az érintőképernyő melett van billentyűzet (szétcsúszós, és lehetőleg oldalra :D)
    -kijelző akora hogy fut igo8 (tudom hogy fut 240x320-ba is de az nemszép, meg kicsi is)
    -árban emberi :)
    -ja és htc :D (de ha valakinek van tuti ajánlata, más márkához, azt is meghallgatom :) )
  • ktomi22
    ez engem is erdekelne.. mer szlovakiabol (orange) fog (remelem) hamarosan megerkezni a keszulek... aztan ott is mindig telenyomjak a szarsagaikkal..
  • nvcsaba
    Sziasztok !

Van egy HTC Desire-m ami Angliábol lett behozva a Three (3UK) szolgáltatónál lett vásárolva hálózatfüggően, de már függetlenítettem, viszont még mindig a szolgáltatói szoftver van rajta, sok Three (3UK) kacattal. Ezért még nem megy az OTA frisstés. Szeretném visszállitani a gyári szoftvert és ezután frissiteni Froyora 2.2 Hogy tudnám ezt megoldani? Kell-e rootolni és kell-e goldcard ??

A választ előre is köszi !!
  • Mersant
    androidosoktol kerdeznem hogy navigalasra milyen szoftvert hasznalnak, illetve hogy van e valami turazashoz, geocachinghez alkalmas szoftver. thx
    HTC wildfire es Tocuh2 kozott vacilalok, de androidal nem vagyok kepben. thx.

• Bucser
    Gyerekek ez nem a desire HD? vagy az a 3,7 inches?
  • gravis
    Igen, ez 4,3 inches, a Desire 3,7. Engadgeten azt irják a Verizonnak készül, úgyhogy lehet ebből se kapunk.. Androidos HD3?:D Inkább egy Verizonos EVO szerintem.
  • GregSB
    Túl nagy... számomra az iPhone - Desire méret ami még pont jó, ez ahogy nézem jóval nagyobb.
  • Pepsi Twist
    tudom hogy nem tudjuk DE sztem HD3 vagy valami hasonló lesz :D
  • gravis
    Még nem derült ki, hogy mi a neve. Talán 15-én..
  • Pepsi Twist
    de miez? :D
  • gravis
    Nemnem, androidos. (első képen 4 gomb van. Ha WP7 lenne, csak 3 gomb lenne ott.) Újabb képek:

• Pepsi Twist
    HD3? :D
  • gravis
    "Titokzatos HTC készülék, ami mellett a Droid 2 gyerekjátéknak tűnik"
    Linkelni még nemtudok, ezért akit érdekel igy: http://gizmodo.com/5623998/mysterious-new-htc-device-makes-the-droid-2-look-like-a-kids-toy
  • Mersant
    nem tudtok veletlenul 1 megbizhato webaruhazat ahol a touch 2-t nem csak ezust szinben lehet kapni, es van ra 2 ev gyari gar.? ahol van masik szinben is, ott vagy sokkal dragabb mint az ezust, vagy csak 1 ev bolti garit adnak ra. thx.
  • tenkenorman
    ez általában minden linuxra is igaz.
  • Bucser
    Sense sokat lassít minden telefonon.

Főzött winom-t még nem raktam fel a HD2-re viszont én is androiddal próbálkozom HD 2 tulajként. Azt kell mondjam, hogy jó az android, de net nélkül nem nagyon ér semmit . A fő funkcióit elveszti ha nincs a közelben wi-fi vagy az embernek nincs flat rate-es 3G előfizetése. Ha van akkor viszont pöpec...

Már csak outlookkal kéne összeberhelnem valahogy. (ja a gyors lemerülést megoldották már)
  • hykao #1808
    Szerintem nem is annyira a 6.5-ös WinMo "fogja le" a memóriát, hanem a Sense, főleg a 2.5-ös verzió.

Energy ROM-okkal nekem az volt a bajom, hogy minden lószart tartalmaznak, alig marad szabad memória, pl. egy újabb IGO már nem fut mellette rendesen...

Touch Diamondon pl. DonSalari Lite ROM-ját használtam, de a Sense 2.5-öt mindig kilőttem IGO indítása előtt a biztonság kedvéért...
  • Pepsi Twist
    jó a 6.5
  • DannyL
    Most Energy 6.5 van fent, csak gondoltam hátha van jobb 6.1-es ami nem fogja le annyira a memóriát.
  • Pepsi Twist
    rakd fel a 6.5-t főzött romot, pöpec
  • DannyL
    Sziasztok!

Tudnmátok segíteni abban, hogy honnan tudnék letölteni egy stabil WM 6.1-es ROM-ot HTC Touch Pro 1-hez?

XDA Developers-en pl. szimpatikus volt az Energy 2.0, de a linkek már nem élnek a letöltésnél.

Köszi!
  • ktomi22
    ő is ezt mondta.. :D
  • Blasta
    mázli, hogy fater is ment :)
  • ktomi22
    bakker.. ugy vartam a mai napot.. erre megyek be orange-ba (SK) .. es nicns nekik uzletbe készulék..csak megrendelésre.. mondom.. ok.. mit csinaljak.. irja ki a sz@ros megrendelolapot rá.. kesz is..azt mondja nem iger semmit..mer lehet csak 3 het mulva jon :S ...
    mondom ok :S .. fater is ott volt.. intezett valamit ő is a szamlaja korul.. addig nezegettem a katalogusokat..stb.. erre eszre veszem hogy ha neten rendelem, akk 100 eur engedmeny van.. es 7 nap alatt otthon van.. mondom remek.. :D .. visszamagyek.. töröltetem vele megrendelot ..aztan jovok haza.. megrendeltem ... es nyamm :D .. izgatottan varom mikor fogjak hozni.. be vagyok sózva mint döglött disznó :D ... nem bírom XD
  • Blasta
    G2???
    G2 már volt, az a Hero t-mobile-os beceneve.
  • GregSB
    HTC / T-Mobile G2:

Valszeg ezt fogják bemutatni szept. 15.-én.