HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
még pár hetet várok a beszerzéssel
még nincs hozzá gyári autós tartó se nagyon :/
Máté94
6 magos Xeon lesz benne 100 hertzes<#idiota>
franc0
Ne karcolgasd :) Viccet félretéve, ha normálisan használod nem lesz baja. Én azért egy tokot vennék rá.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
Perszehogy. A HD3 WPS7-tel jön, kétmagos Snapdragon-nal 1,5 GHz-en.

GregSB
Lol wut?

Nem lesz kopipészt a WS7-ben

Leszegyáltalána a HTC-nek win7-es PDA-ja?

desigo
masszívnak tûnik a ház csak kíváncsi vagyok mennyire karcálló...

http://www.youtube.com/v/oo7zn4hbD5c&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oo7zn4hbD5c&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="405"></embed></object>
GregSB
A tesztek szerint nem látszódik olyan jól, mint a sima LCD kijelzõk, de nem vészesek...

Máté94
Akkor nem is annyira drága..........külföldön
desigo
Ezüst és barna Desire

az ezüst itt 449 € (618 $)

Máté94
Szerintem meg nagyon szép!<#wave><#vigyor3>
Blasta
A kérdés csak az, hogy az új amoled kijelzõk mennyire jól láthatók fényes nappal? Van már errõl vmi használható adat, teszt?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Azért jó a Legend, mert relatív olcsó lesz majd, de ugyanakkor remek készülék, és lényegében ésszel rakták össze.
Vagyis maradt a régi processzorcsalád, 600Mhz-en ketyeg, a teszt szerint mégsem akadozik. Tehát tök felesleges lett volna belerakni az 1Ghz.es Snapdragont, mert a készülék és a szoftverkörnyezet nem igényli.
Spóroltak a kijelzõn is, a 3,2 bõven elég, felbontása sem nõtt a Hero-hoz képest, és elvileg még így is szép képet ad.
A ház egy darabból áll, vagyis könnyen és gyorsan össze tudták rakni.

Anno a Hero sem tetszett, most meg mégis. Talán ha a Legend ára lejjebb megy, ez is tetszeni fog:D
Blasta
Lávli
Kéne az a 2.1-es Adroid má nagyon nekem is a Hero-ra

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

desigo
piros verzsön

Nagyon kíváncsi leszek mindenesetre, hogy hogyan fognak alakulni az elkövetkezõ hónapokban az árak. Még van pár HTC modell, ami idén tavasszal jönnek. Hogy ezek aztán mennyire nyomják le a meglévõk árait, esetleg az újak is elég jó áron kerülnek piacra, amik majd szépen csökkennek, hát nem tudom .Érdekes lesz.

franc0
Ízlésrõl vitatkozni felesleges, de a Legend-et leszólni...háát...hamarabb lenyelném ha a Prada öltönyöket szólnád le...
Meg kéne nézned ezeket élõben is maradjunk annyiban:)

desigo
nincs olyan,hogy szép vagy csúf
olyan van,hogy vagy tetszik vagy nem...
Csak ne lenne olyan csúf szegény. A HTC vagy szép telefonokat készít (Nexus, Desire, Tattoo vagy HD) vagy randákat (Hero, Legend).
Legalább valami elõlap jöhetne hozzá vagy valami. Persze ez csak annak okoz gondot akit ennyire izgat a külsõ, de engem izgat.
desigo
new banner by GregSB

big thx <#eljen>
Máté94
Nekem Milestone nagyságú kijelzõ kell:D
franc0
Szerintem ne tulajdoníts nagy jelentõséget egy olyan tesztnek, ahol a Hero-t jobbnak hozzák ki mint a Desire-t...

A Legend teljesen faszányos, nyugodtan meg lehet venni. Pár hét és 100 alatt is kapható lesz.

Máté94
Amúgy most 100e körül van tehát olcsóbb mindnél:D
franc0
Én is próbálgattam, az optikai trackball egyenesen fantasztikus szerintem. Nexus fasorba sincs a bumszli golyójával.
Viszont az érintõképernyõvel kapcsolatban fenntartásaim vannak. Valahogy nehezen csúszik rajta az ujjam. Kapacitívok között nekem eddig az iPhone és a HD2 az etalon ebben.

desigo
Máté94
Majd csak lesz olcsóbb<#idiota>
desigo
Ma volt szerencsém megnézni a Legendet.
Tetszetõs a külseje mindenképp.Szép éles a kijelzõje nappali fényben is.
A menüje gyors,oldallapozgatások között nem akad nem késik semmit.
Az optikai trackball teljesen jól használható,rosszabbra számítottam.
desigo
az ára is elõzi mindet xD
Máté94
Hohó Milestone elõzi mindent akkor inkább egy olyat kérek egyszer:D
Hero tulajok!!

Szóval ugye a Hero alapból az 1.5-ös Androidot futtatja. Nem képes DivX filmek lejátszására, nincs a zenelejátszóban hangszínszabályzó, és a böngészõje nem kezeli a flash-t, vagyis nem mindenhol.

A kérdésem a következõ:

Ugyebár jön rá majd nemsoká az Android 2.1.
Ez hoz annyi változást, hogy kerül bele hangszínszabályzó (equalizer), támogatni fogja a DivX filmeket, és a böngészõje kezelni fogja a flash-t?

Bár ahogy olvasom amit írtam, jó nagy baromság, mert nemrég futottam át a Legend tesztet, és pl. abban sincs hangszínszabályzó.

Akkor viszont a Marketrõl lehet beszerezni olyan zenelejátszót, amiben van equalizer, flash-t támogató böngészõ (netán Opera?)?

Lényegében tehát az érdekelne, hogy ez a 3 dolog (flash, equalizert, DivX) megoldható-e bárhogy?
Ahogy nézegettem így a dolgokat, a 2 legolcsóbb HTC PDA, ami azért a "használhatóbb" kategóriába tartozik, az a Hero és a Dia2.
Ezek olyan 85-95 között vannak.

Ha mondjuk várok még 2-3 hónapot, de 2-t minimum várnom kell, hogy legyen pénzem, számíthatok arra, hogy e kettõ ára lecsúszik 70-80 környékére?

franc0
Elõször az androlib.com-ot néztem, de ott nem találtam meg hogy lehetne szûrni QVGA-ra.
Viszont találtam egy módszert, hogyan lehet az összes appot futtatni Tattoo-n. itt van

Nem tudtok valami olyan oldalt a neten, ahol kifejezetten a Tattoo-ra elérhetõ alkalmazásokat lehet megtekinteni. Már csak a kijelzõ felbontása miatt érdekel, hogy mik vannak rá a Marketrõl.
desigo
pdaplus korrektebb Legend teszt
Úgy vettem észre, hogy a HTC szereti ezt a lekerekített formavilágot, plussz egy kiemelkedõ bomg a képernyõ alatt.
De bejön. Mondjuk nekem a Nexus az álmom, de állítólag jön belõle majd egy mini változat. Mondjuk ekkora képernyõbõl van is mit faragni.
desigo
GhostR1der
megvan mind a 2 telefon, az 5800 most lesz 1 éves a htc meg 1.5

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

franc0
Nem megbízhatatlan a Diamond, sõt. Csak egy jó rom kell rá. 23518
Én csak akkor vennék 5800-t ha sokat akarnék rajta filmezni. Persze én egy nagyobb HTC-t vennék, de gondolom csak ez a kettõ játszik. Mondjuk azt nem mondtad még hogy használtan vagy újonnan, mert játszhat ennyiért a Tattoo(71K) meg a Touch2 (67K) is.

desigo
enyém hibátlanul ébreszt
jack hiányára megoldás:

GhostR1der
5800
+nagyobb bõvíthetõség
+zenehallgatásra talán jobb
+megbízható
-multitouch hiánya
-néha lassú

HTC
+szép és okos
+windows mobile
+egyedi és kicsi
-nincs 3.5 jack
-megbízhatatlan (eme példány ébresztõórája egy szar)
-csak 4 giga

desigo
<#eljen>
Én is örömmel használom a Diát.Napi szinten navigál,korrektül kiszolgál.
De ha 100 alatt tudok venni új Legendet akkor újítok.
franc0
A Diamond 22 hónappal ezelõtt debütált kb 150 ezres áron. Tehát egyértelmûen prémium készülék volt, valószínûleg nagyon magas fejlesztési költséggel (amúgy a mai napig egyedi, sohasem fogom eladni). Függetlenül nálunk sosem lehetett olcsón kapni, ma sem.
Azóta a HTC sok dolgon változtatott, az újabb készülékeinek már barátibb az ára. A Legend, Desire, HD mini pedig a szokásosnál is olcsóbban kezd majd, bár szerintem ebben benne lehet az euró gyengélkedése is, de ez minket most nem érdekel :)
Ergo kb a TP2 utáni készülékeket érdemes megvenni, azoknak már az ár/érték aránya is igen jó.
Részemrõl nem tervezem más típus vásárlását a jövõben, csakis HTC.

desigo
szerintem most egy új Dia max 60-at ér a Dia 2 pedig max 70-et
folyamatosan jönnek az új HTCk és ezért mennek le az árak
desigo
de nagyobb a felbontása...
Máté94
De Diamond-nak kisebb a kijelzõje.
Ha a Diamond2 85-90 között van, akkor a sima Diamond miért nem olcsóbb vagy 10.000FT-al?
desigo
összehasonlítás

5800-át amikor elõször fogtam a kezemben azt hittem ketté lehet csúsztatni olyan vastag

diamond-jobb proci,több RAM,vékonyabb,Winmos,iGO hibátlanul fut
GhostR1der
5800 vagy Diamond 1?

HiPPoNaX
Egy csomo program van QVGA-ra is, ne izgulj. Egeszen biztosan nem 1% az arany :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.