HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Wifi-t nem próbáltam, de nálunk elég szar a jel, szal nem is nagyon mûködne, amúgy elvileg jónak kell lennie
- A kis képernyõn el lehet netezni, az nem gond
- Viszont a kis képernyõ felbontása azért nem az igazi, én ebben (egy szimpla Hero-hoz képest) találtam kivetnivalót
- EQ-s playert én még nem találtam a marketen, legalábbis ingyenes verziók között, de még Hero-ra sem
- a Marketen amúgy érezhetõen kevesebb alkalmazás van rá, mint a nagyképernyõs telókra, pár fontosabbnak ítélt alkalmazást pl. nem találtam meg rajta. De ha a netrõl letudod tölteni az alkalmazások telepítõjét, akkor elviekben feltudod rakni a tattoora bármelyiket, aztán meglátod, hogy mûködik-e. Én egy programmal (FxCamera, ilyen mókás effektezõs kamera szoftver) már megcsináltam és azóta mûködik.
- A képernyõ azért nem olyan érzékeny, mint a nagyképernyõs társainak, kicsit erõsebben kell csúsztatni/nyomni rajta az ujjadat, de mindenképpen a használható kategóriába tartozik, csak nekem a Hero után ez azért egybõl feltûnt
- Nincs benne fényerõsség mérõ, ergo mindig fix fényerõn üzemel a telefon, de persze manuálisan lehet állítani
- 2.1 nem tudom mikor jön rá, ha egyáltalán jön valamikor, én szkeptikus vagyok ezen a téren, amúgy az 1.6 is elég szépen muzsikál a Tattoo-n
- az akksi tartósságával nem vagyok kibékülve, barátnõm azért nem egy túl aktív/hájtek telefon nyomkodó, és így is napi szinten töltjük a Tattoo-t (de nincs kizárva, hogy a vásárlás utáni, használat elõtti 7 órás töltés nem volt elég az akksi formázására)
Elsõ körben ennyi, sztem azért összességében jó vétel, bár nekem eléggé csajos telefon 😊
Cáfoljon rám bárki, de akinek nincs felesleges pénze, a nehezen félrerakottból nem fog ennyit egy telefonra költeni...legalábbis én nem tenném, max ha a kezembe adnának ennyi pénzt.
Szóval most egy SE K750-el tolom 3-4 éve. Ehhez képest meg minden mai PDA hatalmas elõrelépés volna.
Szóval szerintetek a megfizethetõ árú (65k) HTC Tattoo-val mennyire járnék jól/rosszul?
Fényképezés nem érdekel annyira, ink. zenelejátszás, ha van a marketen EQ-s lejátszó...
Wifi van rajta, valamelyes még ezen a kis képernyõn is lehet talá netezni, mobilnetre nem fizetnék elõ soha...tehát maradna a plázákban és McDonalds-ban való netezés...
Giro van benne, 2.1 jön rá és persze Sense...
A képernyõ nem a legnagyobb, de azért van ott néhány gomb is segítség képpen...
Szóval egy K750 után 65k-ért milyen lesz?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De a legfontosabb, hogy mielott nekiallsz a frissitgetos mokanak, mindenkeppen HardSPL, anelkul nem fog menni! Viszont jo hir, hogy a HardSPL-es mokat csak egyszer kell eljatszani, utana mar barmilyen ROM-ot felrakhatsz :]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
elõre is thx
szóval elég érdekes mivel a telepítõ azt írja hogy szinkronizáljam a szgéppel és utána mehet na most nekem megszakad a kapcsolat a telefon és a gép között és egybõl ki írja hogy "balfasz" vagyok...
de am ezt hogy rakom fel? csak simán memória kártyáról telepítem? miket fog letörölni? telefonszámok? ilyesmi?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
HTC Touch Pro-ra rátudom valahogy erõszakolni a 6.5 winmobilt?
ha igen hogyan?
ja és tudnátok adni valamiféle linket ahol vannak cuccok ehhez a telefonhoz? pl iránytû több g-sens-es játék, utility-apps, ilyesmikre gondolok. egyébként találtam 1 oldal illetve többet is de ezekbe nem bízok meg mert több a reklám mint a tartalom az oldalon 😄
elõre is köszi
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Na az kemény lenne ha a HTC venné meg! A Palmot mindig is szerettem, nagy újítók voltak...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Segitek ha tudok.
köszi

Hát a sebessége a Herohoz kepest tenyleg nagyon durva, de masban nem okozott katarzist.
Nekem designban mindenkeppen gyengebb a heronál, a nagy kijelzo neha mar tul nagy, az en relative nem tul nagy kezemmel mar nem olyan kenyelmes kezelni.
Amugy fasza cucc, a 2.1ea android kene mar nagyon.
Áprilisi ígéreteket hallottam legutóbb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
95 körül volt, most meg 99-100e
Bekerült a palettába a Legend, ennek inkább lejjebb kellett volna nyomni az árakat, nem emelni....nemde?