5079

-
én úgy tudom hogy az rendes win7 :D -
Az valami Citrix Receiver segítségével megy, és az aszem nem is rendes win7 :D -
Win7-et is lehet lehet rakni a telókra :D csak marha lassú lesz... -
amúgy winmo és android melett, linux is fut a telón :D
méghozzá ubuntu, LINK
Innen pedig szerintem lehet wifit hackelni :) -
amúgy most néztem, hogy ilyet kaptam: Refund From, és így a rendes számlámra került, nem a paypalra :) -
1 jordan ász cipőt :D -
Egyetértek, ezért is cserélem le, mert eljárt felette az idő, de azért még mindig jobb, mint egy "játéktelefon"
Más: Rendes az eladó, mert viszaküldött 10 dolcsit a teló árából, mivel 30 dollár helyett csak 20 volt a pk :)
Bár kicsit hamarabb jobb lett volna, mert akkor belement volna az előlapba a pénz vagy valami, így meg ott csücsül paypal számlámon :)
Dehát, majd veszek valamit belőle... -
Azt a telefont 2007 márciusában kezdték el árulni.
Mobilkommunikációban 1 év is sok, nemhogy 3 és fél... -
aha, új HD2 nekem is sokáig bírja :D de az 1 éves vagy mittom én hányéves ez a teló má nincs a helyzet magaslatán :D -
am n95 annyira nem játéktelefon, nemrég találtam meg a számláját 108ezer volt ráírva, az azért nem egy játék telefon ára, és a maga korába elég jó is volt. -
"am pocket pc-k hamarabb lemerülnek mint az N95 :D vagy bármelyik fos játék telefon :D ezzel az 1340mAh -val GPSezés közbe 50-60 perc alatt lemerül vettem hozzá autós töltőt ezt a fajtát:"
Akkor szar az aksid. HD2 default aksijával kb 2 órát tekeregtem london belvárosban gyalog minden gond nélkül. Kibírta a napot aztán este még símán neteztem meg leveleztem róla wi-fi-n... -
Még ne siess. Hétről-hétre frissül az Android fejlesztés. Amire megérkezik a telefon, addigra jöhet ki új verzió... -
na megvan véve az előlap is :)
Mostmár elkezdhetem összegyűjteni hozzá a cuccokat :D
Az érdekelne először is, hogy androidot honnan szedjem le? xda forumot nézegettem de nekem ez eddig homályos :) -
ok nem sürgős annyira :)
Bár szerintem jó lesz az univerzális tartó is ami most fel van szerelve :) -
jó szarok rá :D majd holnap belinkelem ha érdekel még ma má fáradt vagyok XD -
WTF? hova lett a kép?
-
Nekem pontosan ugyan ilyen :)
-
ha megfognád rájönnél hogy miért 990FT :D
volt 1 oldal ami ilyen pda cuccokkal foglalkozott ott volt 990FT + pk de nem volt rendelhető aztán találtam vaterán 990FTért ugyan ezt :D +pk így volt 2000FT :D -
hol volt ez 990? :O
Látom te is szegedi vagy, itt vetted valahol vagy net? -
gps-t n95 sem bírja túl sokáig, netezés még okés -
am pocket pc-k hamarabb lemerülnek mint az N95 :D vagy bármelyik fos játék telefon :D ezzel az 1340mAh -val GPSezés közbe 50-60 perc alatt lemerül vettem hozzá autós töltőt ezt a fajtát:
csak nincs az alján ilyen kijelző marhaság... így 990FT volt :D viszont kéne 1 nagyobb akku mindenféleképpen mert wifi/netezés közbe ugyancsak lemerül főleg 6.5wm miatt mert ez valamiért többet zabál illetve tudom miért de többet zabál az a lényeg :D -
amúgy szerintem sem érnek sokat, régebben volt 1 telómhoz utángyártott aksi, kb 1 hónapig jól bírta, aztán nagyon gyorsan lemerülgetett. -
hmm azé multimétert rányomom :D ha veszek 1800ast :D -
A Paypal biztos nem, max. a hitelkártyád, ami társítva lett a Paypal-hez...de éjfélig már csak egy óra, utána vásárolhatsz megint. :) -
hát énis kerestem n95-höz régebben nagyobb aksit, de azt mondtaák, a gyárinál nem jobbak azok, amikre akár 2x akkora érték van, fizikailag nemtudnak beletenni többet :/ -
Arcok, touch pro hoz legnagyobb akksi az 1800mAh? mert csak ezt találtam, esetleg ha valaki tud nagyobbat szóljön :D (most 1340essel rohangálok de ez nagyon kevésnek tűnik)
köszcsi puszcsi (L) (K) -
ebay nem engedi kifizetni a házat :( (vagyis inkább paypal)
Lehet napi 3-ra van korlátozva a dolog vagy mi a picsa? -
a sprint logo nem zavar, a verzioné kicsit jobban zavart volna, ez nem olyan nagy :) -
Akkor jó. Már azt hittem a Sprint logót akartad volna eltüntetni vele, mert arra nem alkalmas ugye.
Amúgy én is vettem egy ugyanilyen készletet, csak Vateráról. Kemény 21 forint volt! :) -
vagy valami gond van vele? Most írt vissza a csávo hogy original htc product, és most állok ott hogy: Confirm your payment
Szóval most szólj, vagy halgass mindörökké :D:D:D -
mert amit megvettem, szépen szét van toszva :(
A képernyő rendben szerencsére, de a sarkokban nagyon csúnya, és baszná a szememet. (meg ez így szebb is :) ) -
Tulajdonképpen miért kell neked ez a ház? -
olyat nem vennék :D
Egy lehúzás az a telefon a qwerty meg kell nekem :)
HD2 meg szebb, szóval ha nincs bill van alternatíva :)
Más: valaki nem tud htc-hez nds emu-t? :D -
Drakulalok. Foleg hogy normalis telefont vasaroltal, nem valami bohoc, harapott almat... :)) -
sprint szolgáltató, jackes, és EZ a ház (CMDA verzió, aki árulja arra ráírtam, és mondom neki, ha nem eredeti negatívot kap :) ) -
Milyen szolgáltatós lett végül? Milyen eredeti házra gondolsz? Az európais verziókhoz képest a CDMA-soknak - melyeknek van plusz jack aljazata alul - szélesebb az alsó része, figyelj erre akksi fedél vagy keret vásárláskor! -
tulaj lettem :)
152 dollár + 30 dodo pk + egy eredeti házat is veszek rá 35 dolcsiért + majd az apróságok (ha a ceruza nagyon elüt a háztol, akkor abbol is egy szürke + tok +fólia + otos töltő)
220-225 dollárnál megáll szerintem :) -
hálistennek :D
Akk remélhetőleg negyedóra múlva tulaj leszek :) -
Ez a CDMA részre vonatkozik - számodra lényegtelen. -
ez valaki tudja hogy mitjelent? :D
If you are a Sprint Customer - Call Sprint to verify the ESN listed above is clear
and ready to be used on your account. We suggest you have the
agent you speak with note your account with the ESN so Sprint won't change their
story once you actually receive the phone and attempt activation.
If the ESN has a balance, or is reported lost, then this phone will ONLY be good for parts or export.
20% restocking fee on all returns. Returns must be authorized within 5 days of receipt
and phone must be returned in the same condition in which you received it.