HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ja és amúgy marhajó kézben tartani, iszonyat fasza a telefon kerek kialakítása és borítás teflonos felülete is állat.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
K750-et nem használtam, a páromnak vettem most egy Tattoo-t, arról van némi véleményem már:

- Wifi-t nem próbáltam, de nálunk elég szar a jel, szal nem is nagyon mûködne, amúgy elvileg jónak kell lennie
- A kis képernyõn el lehet netezni, az nem gond
- Viszont a kis képernyõ felbontása azért nem az igazi, én ebben (egy szimpla Hero-hoz képest) találtam kivetnivalót
- EQ-s playert én még nem találtam a marketen, legalábbis ingyenes verziók között, de még Hero-ra sem
- a Marketen amúgy érezhetõen kevesebb alkalmazás van rá, mint a nagyképernyõs telókra, pár fontosabbnak ítélt alkalmazást pl. nem találtam meg rajta. De ha a netrõl letudod tölteni az alkalmazások telepítõjét, akkor elviekben feltudod rakni a tattoora bármelyiket, aztán meglátod, hogy mûködik-e. Én egy programmal (FxCamera, ilyen mókás effektezõs kamera szoftver) már megcsináltam és azóta mûködik.
- A képernyõ azért nem olyan érzékeny, mint a nagyképernyõs társainak, kicsit erõsebben kell csúsztatni/nyomni rajta az ujjadat, de mindenképpen a használható kategóriába tartozik, csak nekem a Hero után ez azért egybõl feltûnt
- Nincs benne fényerõsség mérõ, ergo mindig fix fényerõn üzemel a telefon, de persze manuálisan lehet állítani
- 2.1 nem tudom mikor jön rá, ha egyáltalán jön valamikor, én szkeptikus vagyok ezen a téren, amúgy az 1.6 is elég szépen muzsikál a Tattoo-n
- az akksi tartósságával nem vagyok kibékülve, barátnõm azért nem egy túl aktív/hájtek telefon nyomkodó, és így is napi szinten töltjük a Tattoo-t (de nincs kizárva, hogy a vásárlás utáni, használat elõtti 7 órás töltés nem volt elég az akksi formázására)

Elsõ körben ennyi, sztem azért összességében jó vétel, bár nekem eléggé csajos telefon 😊

sajnos nincs 110e Ft-om, de még 80-90 sem egy Legend-re sem egy Hero-ra, pedig ezek lennének nálam az "álom" készülékek.

Cáfoljon rám bárki, de akinek nincs felesleges pénze, a nehezen félrerakottból nem fog ennyit egy telefonra költeni...legalábbis én nem tenném, max ha a kezembe adnának ennyi pénzt.

Szóval most egy SE K750-el tolom 3-4 éve. Ehhez képest meg minden mai PDA hatalmas elõrelépés volna.

Szóval szerintetek a megfizethetõ árú (65k) HTC Tattoo-val mennyire járnék jól/rosszul?

Fényképezés nem érdekel annyira, ink. zenelejátszás, ha van a marketen EQ-s lejátszó...
Wifi van rajta, valamelyes még ezen a kis képernyõn is lehet talá netezni, mobilnetre nem fizetnék elõ soha...tehát maradna a plázákban és McDonalds-ban való netezés...
Giro van benne, 2.1 jön rá és persze Sense...

A képernyõ nem a legnagyobb, de azért van ott néhány gomb is segítség képpen...

Szóval egy K750 után 65k-ért milyen lesz?
Pepsi Twist
majd máma estefele megcsinálom azt megmondom hogy lett-e 100e ftos levélnehezékem 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HiPPoNaX
A korabban linkelt leirasban a 4. pont kornyeken ott van, pontosan hogyan is kell a Rhodiumon vegrehajtani a dolgot. Nagy vonalakban: letoltod a ROM-ot, felmasolod az .nbh fajlt a memoriakartyara, atnevezed a megadott fajlnevre, amit a leiras is ir, aztan bootloader modba rakod a telefont. Ez az altalanos menete a dolognak minden HTC telefon eseten, A Touch Pro-val kapcsolatos konkret instrukciokban en sajnos nem tudok segiteni, de ugye a linkelt forum tema igen ;] Az a jo az SD-rol toretno flashelesben, hogy semmilyen cucc nem kell hozza, csak valahogy tudd atmasolni azt az egyszem fajlt a memoriakartyara, akar kartyaolvasoval, akar activesync/windows mobile device center segitsegevel, ugyhogy nem tudok milyen cuccot adni hozza :]
De a legfontosabb, hogy mielott nekiallsz a frissitgetos mokanak, mindenkeppen HardSPL, anelkul nem fog menni! Viszont jo hir, hogy a HardSPL-es mokat csak egyszer kell eljatszani, utana mar barmilyen ROM-ot felrakhatsz :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Pepsi Twist
Le tudnád írni a memória kártyáról való flashelést? Meg valami cuccot adni hozzá?

elõre is thx

HiPPoNaX
Szerintem amugy a legegyszerubb megoldas az SD kartyaval torteno flasheles, az nem fugg a szamitogepedtol igazabol :] Vista/W7 alatt ugye mar nem activesync van, aztan az bizony bekavarhat egy ilyen ROM frissitesi manovernel. En az Artemisemet is mindig igy flasheltem, meg most a Kaiser is ilyen banasmodban reszesul es nagyon kiraly modon mukodik.

Pepsi Twist
am így estére elfáradtam holnap megpróbálom melóba 😄 úgyis ráérek...

Pepsi Twist
már ezt is elolvastam meg telepítõ is van meg minden kutya viszont telepítés közbe állandóan megszakad a kapcsolat az active sync-el és nem sikeres a telepítés viszont mindig lehet restore-olni

szóval elég érdekes mivel a telepítõ azt írja hogy szinkronizáljam a szgéppel és utána mehet na most nekem megszakad a kapcsolat a telefon és a gép között és egybõl ki írja hogy "balfasz" vagyok...

HiPPoNaX
Van itt hozza egy eleg reszletes leiras, mindenkeppen olvasd vegig, mert nem olyan egyszeru folyamat ez, raadasul ha elszurja az ember, akkor lesz egy marha draga papirnehezeke. Lenyeg, hogy az uj WM verziot nem ugy telepited, mint egy hagyomanyos programot a PDA-ra, raadasul eloszor "ki kell nyitni" a keszuleket, hogy ne csak a gyarto altal kiadott hivatalos ROM verziokat fogadja el (errol szol a leirasban a HardSPL-rol szolo resz).

Pepsi Twist
már ezt megtaláltam most a "tael" féle pakkot rakom fel 😊

de am ezt hogy rakom fel? csak simán memória kártyáról telepítem? miket fog letörölni? telefonszámok? ilyesmi?

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pepsi Twist
Srácok help kell 😄

HTC Touch Pro-ra rátudom valahogy erõszakolni a 6.5 winmobilt?

ha igen hogyan?

ja és tudnátok adni valamiféle linket ahol vannak cuccok ehhez a telefonhoz? pl iránytû több g-sens-es játék, utility-apps, ilyesmikre gondolok. egyébként találtam 1 oldal illetve többet is de ezekbe nem bízok meg mert több a reklám mint a tartalom az oldalon 😄

elõre is köszi

Máté94
Az de jó lenne majd Pannon-nál izé Telenor-nál.<#vigyor3>
joebacsi
Desire-nek jobban örülnék.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

desigo
Máté94
😄
desigo
"elvetemültebbek akár egy virslivel is kezelni tudják. Ez utóbbi fõleg télen, nagy hidegben jöhet jól, hiszen a virsli nem fázik" <#nyes>
Blasta
Hát igen. A Pré sem igen rengette meg a piacot, kb az utolsó próbálkozásuk lehetett a fiúknak a roló lehúzása elõtt. Kár értük

Máté94
GregSB
Eladó a Palm, eddig a HTC és a Lenovo jelentkezett be vásárlásra.

Na az kemény lenne ha a HTC venné meg! A Palmot mindig is szerettem, nagy újítók voltak...

joebacsi

pisti2216
Köszi

Segitek ha tudok.

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

pisti2216
Hello engem a HTC HD mini érdekelne, aki megvette hogy milyen tapasztalatai vannak, menyire gyors stb.. az aksi menyit bir ??

Segitek ha tudok.

*vagyis nem 3 hanem 9 csak valamiért 6ot írtam xD

Menü > és lesz olyan menüpont hogy gyorsindító törlése vagy valami hasonló és ott le tudod törölni, és nem 6 van hanem 9 újjal elõ lehet húzni, szó szerint 😄DDD

HD2-nél hogy a fenébe tudom a home képernyõn a Calendar alatti 3 darab gyorsindító gombot megváltoztatni? Beállítottam hármat amikor megvettem, azóta se tudom megváltoztatni õket...
köszi

desigo
Blasta
Egy haverom szerzett egy Desire-t.
Hát a sebessége a Herohoz kepest tenyleg nagyon durva, de masban nem okozott katarzist.
Nekem designban mindenkeppen gyengebb a heronál, a nagy kijelzo neha mar tul nagy, az en relative nem tul nagy kezemmel mar nem olyan kenyelmes kezelni.
Amugy fasza cucc, a 2.1ea android kene mar nagyon.

Nekem ez a telefon egy álom bár most a Xperia x10 is tetszik...!
Blasta
Hero-ra a 2.1-es android érkezésérõl tud vki vmi újat?
Áprilisi ígéreteket hallottam legutóbb.

franc0
Tapizd meg mielõtt ezt mondod. Kép, videó alapján elhamarkodott ítélni.

joebacsi
Legyen ez a legnagyobb baja 😊

Botrányosan fantáziátlan külsõ, ami számomra olcsó benyomást kelt.

desigo
HTC Desire Unboxing and overview

GregSB
A telefon kurta jó, a flash viszont gyász rajta. Szaggat, akadozik a videó amit elindít, ahogy láttam az oldal-görgetést is belassította, és gondolom az akksinak sem a legjobb. Ez persze nem a HTC vagy Google hibája, Adobe monnyon le!

desigo
HTC Desire - Slashgear videó

franc0
Hol? Még a Speedshopban is csak bruttó 150, de 120-ért is beszerezhetõ.

desigo
Máté94
Desire szép 180 000 Ft-os árral kezd...........
Bucser
USd vagy EURO árfolyam függvénye IMO ugyanis IMPORT termék.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azt mondjátok meg, minek köszönhetõ, hogy Árgépen a Hero ára ezen a héten 5.000Ft-al lett drágább?

95 körül volt, most meg 99-100e

Bekerült a palettába a Legend, ennek inkább lejjebb kellett volna nyomni az árakat, nem emelni....nemde?
desigo

desigo
HTC EVO 4G (Supersonic) HDMI demo

desigo
komoly cucc
GregSB
Mármint a hálózatok megjelenése, nem a telefonoké...