HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont írja hogy fat32 kell hogy legyen a memory card na most nekem gõzöm sincs hogy milyen még meg kell nézni viszont nem tom átformázni ha más mert nincs kártyaolvasóm 😄
vagy lehet telefonon keresztül is formázni? úgy hogy rádugom a gépre?
vagy ez az egész nem is fontos?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Régi Nettó ár: 99,992 Ft
Régi Bruttó ár: 124,990 Ft
Leárazás ideje: 2010-04-02 | Megtakarítás: 8.0 %
Nettó kisker. ár: 91,992 Ft
Bruttó kisker. ár: 114,990 Ft
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
ÁRZUHANÁS a HTC Legend, HTC Desire (Bravo), HTC HD mini és HTC HD2 Leo készülékekre
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ráadásul tök érdekes, hogy a Desire nem sokkal drágább mint a Legend, 10e van közöttük....még a hülyének is megérné a plusz pénz a Desire-ért...
Minimum egy 20-al kevesebbnek kéne lennie a Legend árának....
valami nincs vele rendben,hogy mindig tologatják...
1. toltsd le a kivant romot
2. az NBH kiterjesztesu fajlt masold at a memorikartyad gyokerebe RAPHIMG.NBH neven
3. vedd ki a simet, inditsd ujra a telefont, rakd be az sd kartyat
4. tartsd lenyomva a hangero csokkentes gombot, mikozben a stylussal reseteled a telefont. ha bejon a 3 szinu kepernyo, elengedheted a hangero gombot
5. kovesd a kepernyon megjeleno utasitasokat (a frissitesi folyamat kozben imadkozz, hogy minden okes legyen 😊)
6. amikor elindul az uj rom, a kepernyo kalibracios resznel csinalj egy hard resetet (hangero le + enter + reset a stylusszal)
7. hasznald egeszseggel 😊
1. Make sure your microSD is Formatted to fat32 using a PC (you dont have to delete all files but it is safer if you do)
2. Download your prefered Rom from the Raphael Rom Develpoment Page and unzip/unrar it to your computer
3. Goto the Roms Folder and rename the .nbh file to RAPHIMG.nbh
4. Copy the RAPHIMG.nbh file to the root of your microSD Card
5. Remove Sim Card and Restart phone
6. Plug the microSD Card into the phone
7. Press and hold the volume down button, then press the reset button with the stylus. Release the volume down button when bootloader tricolour screen appears
8. Follow the onscreen instructions to start flashing
9. Once phone finishes flashing and says Update Complete, reset with the stylus
10. When it gets to the screen where it configures the stylus, HARD RESET
(hold the VOLUME DOWN and ENTER (center) Buttons, press the RESET button with the stylus tip, then release the RESET button but continue to hold the VOLUME DOWN and ENTER buttons until the reset screen appears)
ezt kéne összehozni mert géprõl nem tom megcsinálni mer ha elkezdem update-lni akkor a géppel megszakad a kapcsolat az activesync miatt illetve amiatt hogy a telefon restartol 😄
ha a kijelzõ felbontás stimmel akkor hibátlanul mûködik
csak ne feledd: cab fájlt telefonról indítasz fájlkezelõbõl
exe fájlt pedig számítógéprõl telepíted,közben telefon rádugva és active sync ( win7-en winmo-eszközpont) fut
am kösz a core player mûkszik
valaki tudna adni linket core playerhez? 😄 mert csak olyat találtam amit meg kell venni ^^
Mert ez a rohatt nem engedi uninstallalni, frissiteni se a GM-t, sot meg a merketen sem adja ki ha rakeresek.
Jelenleg 2003 win mobile fut rajta , le szeretném frissíteni 6.1 re vagy 6.5.3 verzióra de nincsen tapasztalatom win mobilok terén..Valaki tudna segíteni vagy linkelni 1 érthetõ lehetõleg magyar leírást?..
Perszehogy lassan megy a téma, inkább azt várják vedd meg az új készülékeket. Minden gyártó ilyen, nem csak a HTC. Én is ilyen lennék a helyükben 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
video szegmensen kivül nem létezik.
Viszont, én azt nem értem, hogy ha most van 65k-d egy Tatoo-ra, akkor miért nem vársz még egy hónapot és a köv. fizudból kiegészíted egy Hero-ra vagy egy Legendre?
Így kompromisszumok nélküli telefonod lehetne.
Én ezt tenném.
Szóval 60-70ezres kategóriában Samsung Omnia vagy HTC Tattoo? Eddig mindenki az Omniát javasolta...ha ti HTC tulajok is így tesztek, akkor tuti azt választom...de csak e 2 modell között vacilálok!
Szóval Pro és Kontra:
- Az Omnia hardvere jobb
- Az Android viszont vonzóbb a WinMo 6.1-el szemben...fõleg a Sense miatt (a TouchWiz elég fapados)
- Mind2 rezisztív
- Az Omnia kijelzõje nagyobb felbontású és méretû
- A kamerája minden téren jobb az Omniának
- Mivel a Samu WinMo, ezért sokkal több alkalmazás érhetõ el rá, akár játékok vagy csak app.-ok (lejátszók stb. böngészõk)
- A Samu tulajdonképpen multimédiás telefon...
Mint láthatjátok a Samu sokkal több téren nyerõ lenne, amiért mégsem egyértelmû a döntés, az maga az Android és a Sense UI.. No meg a HTC név....
Ti mit gondoltok? Melyiket választanátok?
De nem a kontraszttal es nem az elesseggel van a gond, hanem a FELBONTASSAL.
Kicsit pixelesek a dolgok rajta, ez laccik a linkelt kepeken is, de mondom, lehet hogy csak en latom ezt a Hero kijelzoje utan, ami 640x480-as, nem latni rajta egyetlen pixelt sem.
Ezen mondjuk eléggé kontrasztos, bár eléggé fel is van nagyítva:
LINK1
Ezeken meg szél éles:
LINK2
LINK3
Melyik a valós?
Pl. en a Hero-n a MortPlayer-t hasznalom, a hozzá valo Widget-tel.
Namost a Tattoo-ra a lejatszo siman elerheto, de a widget-et mar nem talatam meg hozza. De persze a player anelkul is remekul megy, csak nem art ha van hozzá widget.
Amit sztem manualisan letoltve es installalva fel lehet tenni a Tatto-ra.
De pl. ott a Music Folder Player, ami szinten elerheto Tatto-ra es hasonloan jo mint a Mort Player, viszont annak egyaltalan nincs widget szolgaltatasa.
A kijelzo. Hat nemtudom, pixelesebb mint a tobbi HTC-nek, ezt leginkabb a kontaktokhoz csatolt kis fotokon lehet eszrevenni, mivel azok amugyis osszezsugoritott fotok, plusz meg jo aprok is a kijelzon. Amugy meg boven hasznalhato a telefon kijelzoje, baratnom nem panaszkodott ra, csak en vettem eszre ezt a Hero utan.
Szóval akkor vannak erre is alkalmazások....
Hát tudod, engem ami nagyon érdekel az csak a zenelejátszás...ennyi. Játszani nem szoktam, ha van 1-2 jópofa és hasznos app azok persze jöhetnek....
Szóval...zenei téren milyen a helyzet vele? EQ nincs, nem is baj, de jó azért?
Meg a képernyõ felbontás...ezt hogy kell elképzelnem? Nem olyan élesek a képek, hanem kockásak, vagy még bõven a használható és élvezhetõ kategória?
Van jó sok így is, csak azt fogod észrevenni, hogy ha vki ajánl egy jófajta alkalmazást, akkor kb. 50% az esély arra, hogy nem fogod megtalálni a marketen.
mármint oké hogy kevesebb, de mégis mennyivel? Míg pl. Hero-ra van 1000, addig a Tattoo-ra 100?