5079
htc_one_banner_1.jpg
  • HiPPoNaX
    Legegyszerubb megoldas a mobilnet kerdesre az APNdroid nevu app, egyszeruen ki-be kapcsolhatod vele a mobilnetet (igazabol az APN-eket ugye), meg widget is van hozza, hogy a home screenrol gyorsan tudj kapcsolgatni, ha epp kell.
  • HiPPoNaX
    Utanaolvastam most, a Vision kodneven futo HTC vegul a Desire Z nevet fogja kapni es tudtommal a T-Mobile ezt fogja G2 neven sajat brand alatt arulni.
  • ktomi22
    ..ééééés ..végre (1 honap kesessel a szolgaltato miatt) meglett a HTC Desire-m 42 euros havidijas csomag mellett 160 euroert ...

..elso benyomasok tegnap delutantol: .. lehet azert mert ezelott nem volt "okostelefonom", de istenkirály gép ez.. csak ajanlani tudom.. bár összehasonlitasi alapom sincs.. de örülök.. megérte várni a kicsikémre.. most már a vw golf 3 tipusu autom mellett ő a második szerelmem :D

..ja.. es ha jonnének a hulye kerdeseim, akkor azok miatt elore elnézést :D
    ..rögtön itt is 1: a mobilnetet hogy lehet letiltani? ..mert generálja az adatforgalmamat... es csak 10 MB van elofizetve... (jovo honaptol 100) .. szal hogy csak akkor frissitsen meg stb ha wifi ON ... kossz elore a segitseget..
  • hzsolt
    Most jön a Desire HD, az már billentyűs lesz, illetve a kollega által is írt T-Mobile G2 (Talán ez a Desire Z?) is lényegében egy billentyűs desire, és szerintem a Vision egy harmadik termék.
    De elég átláthatatlan már (számomra legalábbis) ez a sok átnevezés miatt.
  • HiPPoNaX
    Elvileg jon majd a HTC Vision aka T-Mobile G2 qwerty-vel.
  • hzsolt
    Itt egy kép a különböző Galaxy S verziókról:
    http://androinica-serve.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2010/08/androinica-galaxy-s-matrix.png

• hzsolt
    Átnevezték, Samsung Epic 4G a neve.
  • tenkenorman
    jah az az s pro, már ha van olyan... google álandóan átbasz:@
  • jazzy
    qwertys galaxy s? Lemaradtam valahol?
  • kifli
    akg k315 jó lesz tp2-hüz?
  • Pepsi Twist
    na nézzük :D
  • kifli
    #1931?
    Játék részleget nem vizsgáltam át teljesen, de van fps részleg, meg quake 3-at is láttam :)
  • GregSB
    Ha elfelejtettétek volna: holnap itthoni idö szerint du. 1 kor be fog mutatni valami újat a HTC. Engadgeten lesz liveblog. (ők Desire HD-re tippelnek)
  • Pepsi Twist
    nekem az a kérdésem hogy nem tudtok touch pro-ra játékokat? mármint ilyen régieket :D pl Quake II vagy ilyesmi, vagy esetleg 1 ilyen oldalt ami ezekkel a játékokkal foglalkozik :D előre is kösz
  • Pepsi Twist
    csak 1x fogja megcsinálni aztán má menni fog
  • tenkenorman
    hamár itt vagyok.
    van valakinek tuti, 100%-os megoldása arra hogy tudjam használni az ingyen facebookot? egyszerűen hiába. bekapcsolom a mobilnetet, azzal kezdi hogy befrissít mindent amit lehet, aztán ha megnyitom a böngészőt behozza a kezdőoldalt, utána már talán sikerül elérnem a 0.facebook oldalra... de addigra már csomó adatforgalmat generál.
  • tenkenorman
    én nekem a bill miatt tetszik egyedül a galaxy s ha jól tudom a htc nem is árul qwerty s androidot.
  • Solten
    Nem egyszeru, mert a HTC is kivalo telokat fabrikal.
  • REPS0L
    nincs nagyon lehetőségem, Galaxyt próbáltam (haveromét) de annyira nem jött be, mondjuk lehet az iphone után ez érthető mert teljesen más a 2 felépítése és szokni kell
  • Solten
    ;) Amugy forgasd meg a kezeidben mindkettot es nem lesz mar kerdes szamodra melyiket valaszd.
  • REPS0L
    na kezdődik... :)
  • Solten
    Galaxy S.
  • REPS0L
    maradok akkor a Desire tervnél, in progress. :)
  • jazzy
    Ha baromi nagy kezed van és sok pénzed, illetve kihasználod azt az óriási képernyőt akkor nagyon jó szerintem a Galaxy S, én személy szerint Desiret választanám egyrészt ár miatt másrészt nekem már túl nagy a Galaxy.
  • Máté94
    Desire.
  • Pepsi Twist
    desire
  • REPS0L
    Desire vagy Galaxy S? :)
  • kifli
    nem tudom ki ismeri, és ki nem, de telós cuccok után turkálva EZT az oldalt találtam ami elég jó (szerintem az egyik legjobb), ahol cuccok vannak telóhoz :)

HA valaki tud másikat/jobbat, az linkelje pls (amúgy bannerbe is mehetne szerintem :))
  • neevous
    Konkrétan a moddolással foglalkozó oldalról nem tudok, viszont, más ügyben ezeket érdemes nézni: link - link
  • tenkenorman
    hali. másnál is aktuális az a gond hogy 2.1 es android nem akaródzik frissítteni a kontaktjaimat facebook adatok alapján?
  • Vanek
    hi! az előző kérdésem semmis,viszont arra kérnék választ,hogy amikor csoportot szeretnék létrehozni,akkor csak azokat a partnereket kinálja föl a gép,amiket a gmail-emből szedett ki,és nekem a telefonkönyves kapcsolataim kellenének inkább...azt hogy lehet előhozni?
  • Vanek
    hi! tudtok ajánlani ingyenes 3d autonavigációs programot legendre?
  • REPS0L
    hát sokkal okosabb nem lettem... Van valami magyar honlap esetleg ezeknek a telóknak a feltöréséről, módosításáról, stb? :)
  • neevous
    Amúgy a HTC Desire-rel jól járnál ár/érték arányban.
  • neevous
    OpenDesire was made with made purely for the HTC Desire and is compiled from a variety of public repositories, OpenDesire is NOT a port of any HTC ROM, it is compiled from source purely with the exception of the Google Apps for which the source code is not publicised.

OpenDesire was built with stability and reliability in mind and therefore does not contain any additional applications. Since version 3.x some community maintained repositories from CyanogenMod have been included in the release.
  • REPS0L
    mi ez az OpenDesire dolog? :)
  • GregSB
    4.1-en javították a bugokat, érdemes feltenni.
  • REPS0L
    Most is iP3Gvel kuldom, de az utobbi 25 percben amig megirtam ezt a hszt csak annak koszonhette az eletet hogy agyban fekszek es innen basztam az agyra, nem pedig betonra. Egyzseruen csodallatra melto hogy lehet egy ilyen jo kis telefont igy tonkrebaszni egy frissitessel, es majd. 4.1el sem lesz olyan mint volt ezt biztosra tudom. Na errol a szinkronizalgatasrol nem is beszelek. Arrol meg foleg nem hogy egyszeruen nem tudom felvenni a telefont ha netalantan hasznalnam valamire amire valo, most pl ha hivnanak, varni kene min fel percet hogy fel tudjam venni, ez valami vicc.
  • neevous
    Hajlasz az eretnekségre?:D
  • REPS0L
    Üdv!

Magán az androidos facebook appon létezik ilyen hogy Chat mint az iphoneos változatán? Valamint melyik a mostani legütősebb Androidos készülék (akár HTC-n kívül is) ami létezik?
    Köszönöm előre is