HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Mort Player Music (beta) app-ot szeretném letölteni a gépemre, de nem találom sehol. Ha esetleg vki tud egy linket hozzá, elõre is köszönöm!
(andoridra)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Valaki ért a HTC romokhoz?kellene 1 kis segítség...
HTC Magic készülék felvan rootolva,és rátettünk egy 1.5hero sense felületes romot..De sajnálatod módra se wifi se mobil net nincs rajta..Lenne esetleg erre valakinek megoldása??
a rom neve:base.ZXHERO.1.0
elõre is köszönöm a segítséget!
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
kkal kifogástalan állapotban, ennél olcsóbbat még nem láttam.
Kösz a segítséget!
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Meg számít e a hc jelzés ??...
imeit (készüléken kívül aksi alatt,készüléken belül *#06# ,dobozon,garancia jegyen ha van) összehasonlítani
telefonálj vele ezzel csekkolod a hangszórót,mikrofont
rövid idejû telefonálás alatt ne menjen le egy egységet sem az aksi állapot jelzõ mert akkor az aksi gyengélkedik.
GPSt teszteld valamilyen programmal
ha lehet legyenek meg a tartozékai (doboz,töltõ stb...)
ha tele van karccal,ütésnyommal akkor nem volt túl gondos a gazdája,nem vigyázott rá
mennyi idõs,mennyi HUF ?
Használtan láttam elég jó árban egy Herot. Mit érdemes ellenõrizni rajta vásárlás elõtt?
Vannak "titkos" hibák?
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Utána viszont annál inkább, egyrészt jobban kezedre esnek a kezelõgombok, másrészt ha fejjel lefele rakod le nem ér le a kijelzõ, harmadrészt meg egyedi.
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Segítsetek kérlek google android rendszeres készülék vásárlás elõtt állok..3db készülék jöhet szóba.
-HTC Magic
-HTC Hero
-Samsung Glaxy Spica
Melyik lenne jó ár/teljesítmény arányban??
Nos a kérdésem az lenne h valamelyik cameráját meglehet-e oldani szoftveresen hogy webcamként üzemeljen pl.Skype-hoz, illetve MSNhez?
Ha valakinek lenne ilyen PDA-ja, illetve hasonló akkor írjon
Remélem összejön a vétel. <#smile>#smile>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Jó vétel lehet egy ilyen?
Ha megjelenik a szolgáltatónál egy telefon, az lenyomja a független verziók árát, fõleg a használt piacon.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A csúcs WM HTC-k ára mindig is lassan csökkent nálunk. Egyrészt mert rétegcucc, másrészt mert nincs szolgáltatóknál. A Desire másik termékvonal, nem kell feltétlenül lenyomnia a HD2 árát. Desire-t pedig most még nem érdemes venni, egyrészt mert nemrég jött ki, másrészt mert valószínûleg megjelenik majd szolgáltatóknál.
köszi a helpet ettõl függetlenül!
Amikor újra feláll a rendszer, többnyelvû rom esetén fel fogja ajánlani melyik nyelvet kéred.
Ha nem, akkor nézz körül a sunnysoft.cz/htc oldalon.
Ha ez sem jó, akkor marad a romcsere.
Érdemes szerintetek szórakozni a rootolással és felpakolni romokat? Azért gondolkodom rajta, mert jó lenne a programokat az sd-re mentegetni..
Olvasgattam már róla nem tûnik annyira bonyolultnak a dolog.
Mondjuk nekem is Herom van, es ha nem astam volna bele magam a temaba elegedett user lennek, de sajna beleastam es miota tudom, hogy a Htc altal emlegetett 2.1es frissites mennyivel jobb telefont csinalna a Hero-bol, es ez a frissites egyre csak kesik, mar nem vagyok annyira boldog, de a herot nagyon szeretem. Csak tudna annyit, mint a Legend... 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
meg azt nem mondtam, hogy hülye a pali, csak ha lehet, vmi egyszerûbben kezelhetõ típus kéne neki, meg az is kérdéses, hogy az említett kettõ közül melyik a jobb, és miért...
azt a napelemes samsungot meg én néztem ki magamnak 😊
Szvsz rossz iranyba tapogatozik Edesanyad, en inkabb valami hasonlot neznek egy 6` eves embernek, akinek az egyszeruseg a lenyeg:
Samsung E1107 (napelemes!!!)
vagy esetleg
Nokia 2330
na anyám zaklat, hogy segítsek neki telefont venni (ajándékba lesz a pasijának). kettõt nézett ki: Nokia N97 mini és a HTC hero. elõre mondom, azért is írok ide, mert nekem aztán lövésem sincs a telefonokhoz, évek óta nem követem figyelemmel a mobil dolgokat. A lényeg, hogy egy 60 éves faszinak lesz, tehát jó lenne, ha minél egyszerûbben kezelhetõ lenne, és nem vmi hangyaméretû gombok/betûk lennének rajta.
A fenti kettõ közül melyiket érdemesebb, és miért? Illetve ha van ezeknél sokkal jobb alternativa, akkor lécci mondjatok párat!
Elõre is köszi!