5079
-
#1998 HTC Desire Z - hivatalos termékvideó
-
#1997 HTC 5 Seconds Fast Boot Demo Video
-
#1996 sztem dobd ki a kukába :D -
#1995 inkább vedd meg a 3G-m hogy vehessek desiret :) -
#1994 htc desire van valakinek? nagyon jókat írnak róla, eddig iphone vételén gondolkoztam de lehet emellett döntök.. -
#1993 ja meg most léátom, hogy desire amoled kijelzője slcd-re lett cserélve, és az újakkban már slcd van, a régiekban amoled -
#1992 slcd világosban jobb mint amoled, bár már van samoled is, ami nemtudom milyen :) -
#1991 ? -
#1990 Hosszútávon lehet jobban jársz az lcd-vel. -
#1989 A Desire HD mar most annyiba kerul kartyafugetlenul, mint korabban debutalt a Galaxy S az UK-ban... "Sajnos" nem AMOLED, SLCD... De allat. -
#1988 Desire HD és Desire Z – az első benyomások
-
#1987 HTC for president -
#1986 Desire-ra biztos. Más HTC-kre nem mindegyikre. -
#1985 A 2.2 jelenleg a legfrissebb android. Ha ennel regebbi verzioval veszel keszuleket, akkor hivatalos uton, garanciavesztes nelkul csak olyan keszulekre teheted fel a 2.2-es verziot, amihez letezik a gyarto altal kiadott, hivatalos frissites. Garanciavesztessel jar ugyan, de sok esetben megoldhato az un. "fozott" rom, ekkor egy lelkes user altal osszerakott rom verziot raksz fel a telefonodra. Ezek nem feltetlenul rosszabbak, mint egy hivatalos frissites, sot, sok esetben ez az egyetlen modja bizonyos ujabb verziok beszerzesenek. -
#1984 Ilyen az új HTC navigáció
-
#1983 és akkor ezek a firmwarek hogy is vannak? mert láttam most egyet 2.2es androiddal, az most a rajság? vagy van más, ha kisebb fw-set veszek akkor azt otthon fel tudom upgradelni? :) -
#1982 mivel játszik a sávó? :D -
#1981 Menj el egy boltba és próbáld ki. Az ilyennek nem hiszek. Majd ha én is kipróbáltam és produkálja ezt a hibát majd akkor hiszek neki. :DD -
#1980 kaptam ma egy ilyen kommentet hardverapron, ahol az iphone 3g-m htc desire -ért cserébe ajánlom (+kp)
"NE tedd! Én is iPhone-t cseréltem Desire-re, de nem telt bele 1 hét, és visszatértem...az Apple érintőkijelzője messze-messze túlmutat a Desire-én...főleg a multitouch, hogy két ujjal nagyítom a képet, egyiket felemelem, és még mindig úgy érzékeli, hogy ott van :W
Íme egy jó példa: [link]"
vélemény? -
#1979 HTC's Customization For Windows Phone 7
HTC Hub - PocketPT.net
-
#1978 sziasztok nem tudom tud e valaki segíteni de terminal emulatorba akarok valamien parancsot írni,de az mindig azt írja ki hogy operation not permitted .. Ez miért van? -
#1977 Ez úgy lett volna jó ha a Desire Z is megkapja az 1ghz-s procit. Akkor is qwerty billentyűzettel nagyon ütős egy készülék lett volna. A HD meg valahogy nem olyan szép. a HD2 sokkal jobb volt szerintem formára...! Nah mind1, ezek most nekem annyira nem bejövősek....HTC páti vagyok de jelenleg az Iphone jobban bejön. -
#1976 A HTC cserben hagyhatja a Desire tulajdonosokat
-
#1975 jól néz ki valóban, de nekem külsőre HD2 még mindig jobban bejön :)
Szerintem az a legszebb htc, de ez sincs sokkal lemaradva :) -
#1974 -
#1973 sziasztok.
hero-m van és mióta 2.1-es nem akarja a telefonkönyvet facebookról frissíteni, hiába akrom összekapcsolni egy névvel nem dob ki semmit ha beírom a keresőmezőbe, akár kis, és nagybetűvel próbálom, fordítva a vezeték és keresztnvet, vagy ha csak egyiket írom be, nem számít.
valaki tudja mi lehet a gond? -
#1972 Egyetertek. Igazabol a Desire HD sokkal jobban megmozgatta a fantaziamat :) Klassz lett. -
#1971 ja nem roszak, bár, ha már megcsinálták 1x tp2-höz a fasza gombsort, ezis kaphatott volna olyan elrendezésűt -
#1970 Faszajosak. -
ktomi22 #1969 ja..meg valami desiren hogy kell sd kartyara telepiteni? froyo ááápdét megvolt már... -
ktomi22 #1968 Koszi :) -
#1967 Én nem, túl nagy az az én kezemnek már :) -
#1966 A Desire HD-t tuknám. -
#1965 bocs, nekem Pulse van, kicsit más a menü ;) -
#1964 Desire HD = Evo4G átnevezve (USA kívóli piacokra):
Desire Z = Desire kicsúszó qwerty billel:
-
#1963 " Desire HD and Desire Z announced! " -
ktomi22 #1962 Settings -> Wireless & Networks -> Mobile Network (nem mobile NetworkS) nel be lehet pipalni hogy connect internet :) .. es van ra widget is :) faja :) thx -
#1961 Nincs benne.
Menj a Settings -> Wireless & Networks -> Mobile Networks
és itt kapcsold ki az adatszolgáltatást.
Amikor meglesz a 100 megás csomag, akkor meg visszakapcsolhatod.
Érdemes feltenni a 3gWatchdog progit, az figyeli neked az adatforgalmat. -
#1960 Nem tudom, hogy a Desireben alapbol mifele dolgok vannak, de ha a beepitett nem felel meg, akkor marketrol letoltheto az altalam javasolt app. -
ktomi22 #1959 ez alapbol benne van?.. mer valamit talatam egy widgetet a teloban .. amivel tudom kapcsolgatni.. csak nemtudom hogy ez 100% os an kikapcsolja e..