HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Szasztok!

A Mort Player Music (beta) app-ot szeretném letölteni a gépemre, de nem találom sehol. Ha esetleg vki tud egy linket hozzá, elõre is köszönöm!
(andoridra)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

RS
Nem is csodálom.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

tomasz18
Sziasztok!
Valaki ért a HTC romokhoz?kellene 1 kis segítség...
HTC Magic készülék felvan rootolva,és rátettünk egy 1.5hero sense felületes romot..De sajnálatod módra se wifi se mobil net nincs rajta..Lenne esetleg erre valakinek megoldása??
a rom neve:base.ZXHERO.1.0
elõre is köszönöm a segítséget!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

jazzy
Az bizony meglehetõsen olcsónak tûnik, jól nézd meg azt a telefont. Én 65ért vettem fél éveset minden tartozé
kkal kifogástalan állapotban, ennél olcsóbbat még nem láttam.
hzsolt
47000-ért láttam egy telefonboltban, eddig semmit mást nem tudok róla, hétvégén megpróbálok elmenni.
Kösz a segítséget!

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

XenHai
Nem tudja valaki , hogy htc blue angel max mekkora sd kártyát fogad be?
Meg számít e a hc jelzés ??...
desigo
üdv
imeit (készüléken kívül aksi alatt,készüléken belül *#06# ,dobozon,garancia jegyen ha van) összehasonlítani
telefonálj vele ezzel csekkolod a hangszórót,mikrofont
rövid idejû telefonálás alatt ne menjen le egy egységet sem az aksi állapot jelzõ mert akkor az aksi gyengélkedik.
GPSt teszteld valamilyen programmal
ha lehet legyenek meg a tartozékai (doboz,töltõ stb...)
ha tele van karccal,ütésnyommal akkor nem volt túl gondos a gazdája,nem vigyázott rá

mennyi idõs,mennyi HUF ?
hzsolt
Sziasztok!

Használtan láttam elég jó árban egy Herot. Mit érdemes ellenõrizni rajta vásárlás elõtt?
Vannak "titkos" hibák?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Blasta
Szép bizony.

franc0
Gondolom még csak képen láttad...szép az.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

jazzy
Nekem Hero-m van, nekem sem tetszett elsõre.
Utána viszont annál inkább, egyrészt jobban kezedre esnek a kezelõgombok, másrészt ha fejjel lefele rakod le nem ér le a kijelzõ, harmadrészt meg egyedi.
Máté94
Akkor vedd a másikat és majd ne nekünk sírj ha lassú
tomasz18
De a hero nagyon ronda...

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Máté94
Akkor is Hero.
tomasz18
a ram oké,Kamera:ha fényképezek vagy fényképezõ vagy Samsung pixon,kapacitív a magic kijelzõje is...

desigo
Heroban több a RAM,jobb a kamera,kapacitív a kijelzõje
tomasz18
magic és a hero között csak a senseUi a különbség?

Máté94
Hero
tomasz18
Sziasztok!
Segítsetek kérlek google android rendszeres készülék vásárlás elõtt állok..3db készülék jöhet szóba.
-HTC Magic
-HTC Hero
-Samsung Glaxy Spica

Melyik lenne jó ár/teljesítmény arányban??

Nekem egy X7500-ám van, kicsit túlsúlyos születése óta, cukorbeteg, de azért szeretem😄D
Nos a kérdésem az lenne h valamelyik cameráját meglehet-e oldani szoftveresen hogy webcamként üzemeljen pl.Skype-hoz, illetve MSNhez?
Ha valakinek lenne ilyen PDA-ja, illetve hasonló akkor írjon
RS
Köszi a válaszokat!
Remélem összejön a vétel. <#smile>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

GregSB
Go for it!

Máté94
<#eljen>
desigo
nem rossz,nem rossz xD
RS
Telefon vásárlás elõtt állok. A HTC Legend-et nézegetem a piros szolgáltatónál.
Jó vétel lehet egy ilyen?

franc0
Nekem mondod? Én vagyok a legnagyobb szolgáltatógyûlölõ. Nem erre vonatkozott az utolsó mondat.

Ha megjelenik a szolgáltatónál egy telefon, az lenyomja a független verziók árát, fõleg a használt piacon.

A magenta jó ha 20%-ot enged az árból. Ennyiért nem biztos, hogy megéri függõ készüléket venni.

franc0
Nézd a jó oldalát. Ha megveszed, értékálló cuccot veszel 😊

A csúcs WM HTC-k ára mindig is lassan csökkent nálunk. Egyrészt mert rétegcucc, másrészt mert nincs szolgáltatóknál. A Desire másik termékvonal, nem kell feltétlenül lenyomnia a HD2 árát. Desire-t pedig most még nem érdemes venni, egyrészt mert nemrég jött ki, másrészt mert valószínûleg megjelenik majd szolgáltatóknál.

Szerintetek a HTC HD2 ára mikor fog lemenni. Én azt hittem hogy a Desire megjelenésével lejjebb megy,de ez nem nagyon történt meg😞
na némi utánajárással és pár óra szenvedéssel sikerült rátolni egy olasz os-t 😊
köszi a helpet ettõl függetlenül!

épp most csináltam egy hard resetet, de félre írhattad, mert a settingsben ezek nincsenek benne (se a hard se a soft)...viszont a neten gyorsan találtam egy leírást róla. viszont sajna a kivant nyelv nem volt benne a valaszthatoak közül, olasz kellene 😊

desigo
"Immár hivatalos: az Android 2.2 alapból támogatni fogja a Flasht. "
franc0
Hát ha mázlid van nem kell flashelni. Próbálj meg csinálni rajta egy hard resetet. A settingsben megtalálod.
Amikor újra feláll a rendszer, többnyelvû rom esetén fel fogja ajánlani melyik nyelvet kéred.

Ha nem, akkor nézz körül a sunnysoft.cz/htc oldalon.

Ha ez sem jó, akkor marad a romcsere.

franc0
Faszság. Amikor megvettem, 10 percig töltöttem kikapcsolva, aztán már nyomogattam is. A másfél éves Diamond akkum mindmáig hibátlan.

most egyelõre csinálom az elsõ töltést, de amúgy itt találtam egy ilyen egyszerû leírást, most akkor így lehet nyelvet váltani, vagy télleg ilyen rom-okat kell flashelni? bocs ha hülyeségeket kérdezek, de most van elõször okosteló a kezemben (és ez sem az enyém lesz ugyebár 😊 ...de mondjuk logikusnak tûnik, hogy a menüjébõl egyszerûen lehessen nyelvet váltani, miért kéne ehhez buherálni? na szóval valaki kompetens a témában, az írjon, köszi elõre is!

más: hol tudnék vmi leírást vagy vmi helpet találni arról, hogy hogyan lehet nyelvet cserélni rajta?

anyámnak azt mondták a boltban, hogy az elsõ töltés legyen 12 órás legalább, de én meg most néztem a neten, hogy ebben li-on akksi van, és azt nem kell max 3-4 óráig tölteni elsõ alkalommal is. tud vki megbízható infót errõl? 😊

hát végül egy diamondot vett anyám. most itt van nálam, holnapra "rendbe kell raknom", és rá kell tennem egy idegen nyelvet. vmi, amit esetleg érdemes tudni róla így elsõre? 😊

jazzy
Most vettem egy Hero-t, nagyon fasza kis telefon, most tanulom az androidot.
Érdemes szerintetek szórakozni a rootolással és felpakolni romokat? Azért gondolkodom rajta, mert jó lenne a programokat az sd-re mentegetni..

Olvasgattam már róla nem tûnik annyira bonyolultnak a dolog.
GregSB
N97-et felejtsd el, próbáltam haverét, egy rémálom. Ezerszer inkább Hero, vagy ha kell bill akkor Milestone.

franc0
Szerintem ennyi idõsen már kell a bill. Az N97 mini jó lehet, de én a Motorola Milestone-t venném a helyedben.

ok köszi. igazából nem fix ez a 2 (a hero meg a nokia) amit irtam, csak az fix, hogy okostelefon kell. most ha jól nézem akkor árban a hero és pl a legend között amit te írtál nem sok különbség van. szóval szívesen veszek egyéb tippeket is!

Blasta
YJahogy nem para az okostelefon. Okay, nem gond. Sajna en sokat nem tudok segiteni, csak az androidot ismerem, azt hasznaltam egyelore, de csak jokat tudok rola mondani.

Mondjuk nekem is Herom van, es ha nem astam volna bele magam a temaba elegedett user lennek, de sajna beleastam es miota tudom, hogy a Htc altal emlegetett 2.1es frissites mennyivel jobb telefont csinalna a Hero-bol, es ez a frissites egyre csak kesik, mar nem vagyok annyira boldog, de a herot nagyon szeretem. Csak tudna annyit, mint a Legend... 😊

Pepsi Twist
ok ezt nem tudtam 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HiPPoNaX
Ha nem FAT32-re lenne formazva, akkor nem is tudnad hasznalni a winmobilos PDA-ban, ugyhogy emiatt szvsz nem kell aggodnod :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

😊 figy, az már fix, hogy okostelefon kell.
meg azt nem mondtam, hogy hülye a pali, csak ha lehet, vmi egyszerûbben kezelhetõ típus kéne neki, meg az is kérdéses, hogy az említett kettõ közül melyik a jobb, és miért...

azt a napelemes samsungot meg én néztem ki magamnak 😊

Blasta
Uhhh, minel egyszerubben kezelheto telefon kell es pont egy okostelefont nezett ki? 😊))

Szvsz rossz iranyba tapogatozik Edesanyad, en inkabb valami hasonlot neznek egy 6` eves embernek, akinek az egyszeruseg a lenyeg:

Samsung E1107 (napelemes!!!)

vagy esetleg

Nokia 2330

üdv!

na anyám zaklat, hogy segítsek neki telefont venni (ajándékba lesz a pasijának). kettõt nézett ki: Nokia N97 mini és a HTC hero. elõre mondom, azért is írok ide, mert nekem aztán lövésem sincs a telefonokhoz, évek óta nem követem figyelemmel a mobil dolgokat. A lényeg, hogy egy 60 éves faszinak lesz, tehát jó lenne, ha minél egyszerûbben kezelhetõ lenne, és nem vmi hangyaméretû gombok/betûk lennének rajta.

A fenti kettõ közül melyiket érdemesebb, és miért? Illetve ha van ezeknél sokkal jobb alternativa, akkor lécci mondjatok párat!
Elõre is köszi!