5079
-
#2078 Ha jól értelmezem, ad-hoc hálózatot hoztál létre, az nem támogatott az androidon. -
#2077 az újabb desire slcd kijelzővel van már szerelve (nem a desire hd hanem az újabb sima desire) -
#2076 Sztem dizájör. -
#2075 hát én még mindig nem tudok dönteni...
a Desire ugye Amoled, a HD2 TFT, meg csak 65k megjelenítendő szín O.o
Fogalmam nincs melyik legyen... -
#2074 azt nem tudjátok miért nem látja a telefonom, a hálózatot melyet win7-en hoztam létre hogy a kábelen érkező netet tovább osszam a wifis hálózati kártyám segítségével.Más számítógéppel láttom és tudom is használni a hálózatot de a telefon egyszerűen nem látja (Legend) -
#2073 Jaja Neked.
És télleg made by HTC, nem gondoltam volna. -
tom235 #2072 Gondolom nekem akartál válaszolni. Hogy miért? Nagyon egyszerű, azért mert a HTC gyártja a telefont. -
ktomi22 #2071 en is kivancsi lettem :) -
#2070 "de mivel tulajdonképpen az is HTC"
De miért is??? -
#2069 -
tom235 #2068 Hello.
Nekem egy SE X1-em van, de mivel tulajdonképpen az is HTC, ezért bátorkodom itt megkérdezni, hogy az normális e, hogy wifi routeren keresztül gépről a telefonra max 350-400 kbite/s-el tudok másolni? Mert ugye elméletben 802.11 b\g-t tud a teló, ami azért többre lenne képes. -
#2067 DesireHD ROM a Desiren
DesireHD ROM running on Desire Phone, 3 seconds open
-
#2066 nem tudom, DE HD7 vagy amilyen nevet kitalálnak a HD2 utodjának azt kell megvenni :) -
#2065 Ez a memoriaszivargas nem konkretan a telefon hibaja, ez a windows mobile baja, foleg fozott romok eseteben. A Kaiseremmel is megvolt ez a problema, bar az is igaz, hogy wm6.1 eseten mintha kevesbe fordult volna elo ez a memory leak, mint wm6.5-tel hasznalva. -
#2064 és ez nem is javítható? igazából rossz tapasztalatokat nem hallottam még a telóról.. :/
-
#2063 A windows mobile rosszul menedzseli a memoriat, ezert 2 restart kozott folyamatosan "szivarog", tehat egyre kevesebb szabad memoria lesz elerheto. A HD2 hardvere 576 mbyte rammal rendelkezik, azonban a gyari rom csak 448 mbyte-ot tesz ebbol elerhetove. A maradek 128 mbyte ram akkor valik elerhetove, ha fozott romot hasznalsz, ami tartalmazza ezt a hacket. Ez onmagaban nem segit a memoriamenedzselesi problemakon, viszont tobb elerheto RAM-od lesz. -
#2062 találtam a használt telók közt ilyet hogy "576mb ram hack", ez megoldás lehet erre? igazából a problémát sem értem, világosíts fel :) Mikori volt a teló és milyen szoftverrel ami ezt produkálta? -
#2061 HTC Trophy vagy HD7 és HTC Spark, vagy hány néven is futnak még? Platykák WP7-es HTC modellekről
-
#2060 köszi szépen -
#2059 A 2.1 a Hero-ra is vagy fél évet csúszott, szal a HTC-s update dátumokkal csínján tessenek bánni :) -
#2058 Nézegesd meg ezeket, ezek tudják használni a skype-ot.
A 2.2-re én is várok a Legend-emmel, elvileg szeptemberre ígérték, de most már eléggé kevés idő maradt ebből a hónapból. -
#2057 Sziasztok!
HTC Legendemre szeretnék skype-t varázsolni vagy valahogyan egy skype előfizetést használni rajta. Elhagyom az országot és azt olvastam, hogy eléggé olcsón lehet így telefonálni. Valaki ha tud kérem némi infoval szolgáljon.
btw: Froyo 2.2 várható a Legendre? -
#2056 HD2re várható? -
#2055 Nekem nagyon nem jött be a folyamatos memory leak miatt. -
#2054 sztem várd meg a WM7et :D -
#2053 a 2.1 elég jól működik, de mi a vélemény vajon magáról a WM6.5ről? Nekem az is tetszik eddig O.o -
#2052 azért nézz utána, minden működik-e rendesen :) -
#2051 hát elég gyanús hogy HD2re cserélem a kis szifonom O.o
-
#2050 áhhám. jó tudni hogy nem csak én vagyok ilyen hülye hogy fent vagyok 3/4 4kor :D
hát kiváncsi leszek a többiek véleményére most nagyon, mert a HD2 nagyon üt... mind külsőleg, mint belsőleg, csak azt nem tudom mit lép a desire-vel szemben. -
#2049 a hd2-re rátehető a desire hd szoftvere, és a két készülék közt hardveresen sincs túl nagy eltérés.
Konkrétan nem nézem utána, csak láttam hogy desire hd rom-ot portolták hd2-re -
#2048 szerintem is gyönyörű a HD2, de ez a ROMos dolog mit is jelent? sajnos most nagyon leragadtam az iPhone témánál, szóval én most csak az iOShoz meg a firmwarekhez értek :((( -
#2047 HD2-re elvileg van desire hd rom :) (meg szerintem szebb is) -
#2046 Windows Mobileről vélemény? HD2? HD2 vs Desire? :) -
#2045 nem, ennek alapján mehetek a fogyasztóvédelemhez is, mert ott helyben tulajdonképpen jegyzőkönyvezve lett a problémám, és nyoma van neki. -
#2044 30 napon belül kapsz egy levelet, hogy megígértették a kollégával, hogy nem lesz többet bunkó, miután beállították a sarokba?:D -
#2043 annyira nem szabad azt, az nem csak arra van ám, hogy leírhatom mi bánt :)
-
#2042 Pont leszarják, mit írsz bele:D -
#2041 meglesz :)
panaszkodni azt tudok :D:D:D
készíthetik a panaszkönyvet XD -
#2040 Nem baj, mutassák meg a postai papírt, és nézd át tüzetesen. Mondanak ezek mindenfélét, és mondom: mellékelniük kellett volna a kis levelükhöz. Nekem egyszer olyan is volt, hogy kitalálták egy céges vámolásnál, hogy mivel nincs számla, szerezzek be, és eredetit. Na most az áru Kínából jött...és a vicc az volt, hogy volt számla, és még mellékelték is az irományukhoz...ennyi eszük van a vámon egyeseknek... -
#2039 telefonon kérdezte a nő, hogy ajándékba kaptam-e vagy pedig fizettem érte, mondtam először hogy kaptam, aztmondta nincs rajta, úgyhogy nem tudom ajándékként elvámoltatni.