5079
htc_one_banner_1.jpg
  • kifli
    ha kell bill akk tp2 ha meg kicsit nagyobb kijelző, akkor touch hd :)

Én nagyon megvagyok elégedve a tp2-vel úgyhogy bátran ajánlom, touch hd-t meg élőbe még nem láttam, úgyhogy arról nem tudok mit mondani :)
  • redmonk
    Touch HD-re szavazok
  • Bencee7
    Na ismét itt vagyok , mert nem tudok dönteni, Touch HD vagy Touc Pro 2?
    Úgy néz ki végre váltok, de nemtom melyik legyen... help!
  • tenkenorman
    marha jó ez a w7 rendszer de van egy olyan érzésem hogy hamar meg fogjuk unni. kicsit unalmas lehet később ez a kialakítás.
  • neevous
    Tetszik.
  • kifli
    na, rátettem a telóra egy energy rom-ot winmo 6.5-el, és elég jó :)
  • kifli
    Van is egy kérdésem, hogy tudom azt megoldani, hogy ne kapcsolodjon gprs-en netre a telefon?
  • kifli
    A vámonannyi történt, hogy az átírt számlát elfaxoltam nekik, ma pedig megjött a telefon :)

Miután elment a fax, nem is tudtam beszélni velük, hogy megkapták-e mert nem vették fel :D

Szóval simán ment a dolog, az átírt számlával, és így nem kelett semit fizetnem.
  • nightsucker
    hello az lenne a kerdesem h van e itt a forumon olyan aki a androidos ps3 jailbreakot hasznalta e mar. bocsi h ekezetek nelkul irok csak ps3 rol irom..esetleg ha valaki hasznalta mar irjon egy privit mert en htc legendel probalkozom de csak nem akar osszejonni.Elore is koszi
  • Vanek
    ott is ki van kapcsolva a background data...
  • hzsolt
    A gtalkban kell kikapcsolni a státuszt.
    Viszont nekem így néha nem megy a Market, előtte be kell lépnem a telefonban a gtalkba. Vicces.
  • Vanek
    hi!
    Hogy lehet kikapcsolni,hogy a gmail ne jelezze hogy állandóan online vagyok? Kikapcsoltam wifit,mobilnetet...
  • hykao #2106
    Leírhatnád végül mi volt a vámon...(kösz a linket)
  • kifli
    megjött a teló, touch pro 2 tulaj lettem :)
  • ktomi22
    ha már ez a téma, .. desirere a igo nav prog a nyero? vagy mas a legjobb? :P ha mas, akk mi? :P
  • kifli
    ja, van azis :)

Elküldtem privátba!
  • HiPPoNaX
    De hykao baratnojenek x10 minijere qvga verzio kene :]
  • kifli
    desire esetén pont az a probléma, hogy az igo 8 androidon csak kisebb felbontást támogat, ez a motonav támogatja a wvga-t is, bár ezt is kicsit át kelett alakítani, hogy jó legyen, de megoldották :)
  • HiPPoNaX
    Letezik hekkelt androidos igo qvga-ra, de azert messze van a tokeletestol. Mindenesetre a semminel jobb, voda845-on en azt hasznalom.
  • kifli
    Requirements:
    Android OS based device with WVGA resolution (854x480 or 800x480)

(a torrentnél vannak képek, és desire-ről nem lóg le)
  • hykao #2098
    Na ezért kérdeztem...mert "Igo my way 2009" nem egyenlő Igo 8-cal...és ha jól tudom még mindig csak a 320x480-as felbontás a támogatott, a Motonav esetében meg a 854x480...a Desire felbontása pedig 480x800 tudtommal...ez az egyik oka, hogy még mindig inkább a WinMo alapú telókat preferálom...(a csajom androidos 240x320-as X10 minijére pl. még nem sikerült épkézláb, működőképes Topmap magyar térképes navigációs szoftvert találnom...ha valaki tud ilyet, szóljon legyen szíves!)
  • kifli
    ja amúgy találtam egy ilyet, igo faq-ba

"Hogyan tudok a névjegyzékben szereplő címekhez navigálni?

Indítsa el a Névjegyek alkalmazást, válassza ki a kívánt névjegyet, érintse meg a megfelelő címsort – ekkor feltűnik egy menü, ebből válassza ki az „Cim a térképen”, majd az „iGO” tételt. Ekkor az Android rendszer átadja a címet a navigációs alkalamazásnak, ami néhány másodperces cím-elemzést követően ezt fölkínálja célként, vagy köztes célként."

Azt viszont nemtudom, hogy ezt a motonav is tudja-e.
  • kifli
    ja igen, csak a motonav van ekkora felbontásban, az igo my way-t nem láttam ekkora felbontásban, persze lehet hogy meg lehet bütykölni...
  • kifli
    yep :)

Ha nagyon szeretnéd, neked is küldök torrentet...
  • kemszi2
    van én is azt használom
  • hzsolt
    On Air
  • hykao #2092
    Van Igo8 androidra?
  • ktomi22
    még 1 idegesito kerdes nektek :D

nos.. wifi kapcsolattal hogy lehet megoldani hogy PC bol telre es forditva lehessen fajlokat masolni? :D
  • ktomi22
    kell igo 8 ...(desirem van)
  • kifli
    igo-ba aszem tudsz ilyet, ott lehet létrehozni poikat, azaz hasznos helyeket.

Ha kell igo 8 virágboltból tudok segíteni ;)
  • ktomi22
    esetleg az megjobb lenne, ha telefonkonyvbben leve emberekhez lehetne csatolni a pontokat es 1 kattintas ..es mar mutassa is az iranyt... :P
  • ktomi22
    tudtok olyan progamot mondani (Desire-re) amivel meglehet azt oldani hogy: sok-sok hely ( pl pizzafutarnak a kiszallitasi pontok) .. ..es rabok 1ikre, es odavezeti? .. de hogy elore be legyenek adva a pontok... szal ne kelljen mindig cimet irkodni....
  • desigo
    inkább később jöjjön kiforrott mint most egy bugos
  • Solten
    HTC: Sense UI nélkül érkezik a WP7

:/
  • kifli
    meg kell nézni, hogy mikortól van slcd aztán meg azt, hogy mikori a telefon amit veszel :)
  • tenkenorman
    Hali.
    Megpróbálok felrakni egy romot (2.2es cronos), memkártyát formázom, update.zip re átnevezem feldobom, wipe, backup, installálom, rebootolok és most azt írja a bootnál hogy villain rom, és újra a villiam rom tölt be. méghozzá a 2.1 es..... mi a fene baja van?
  • REPS0L
    és használtban honnan tudom hogy új kijelző van-e benne? :)
  • REPS0L
    nám buszozok :)
  • tenkenorman
    mit nem tudsz eldönteni? szinte mindenben jobb a desire, vagy kell az a dupla villanó? az optikai érzékelőt meg áldod majd ha leszálsz a buszról retkes kézzel és nem kell összemaszálnod a tiszta képernyőt.
  • kemszi2
    köszi a választ.és ezt valahogy lehet orvosolni?mert egy virutal router nevű programmal sikerül olyan hálózatot csinálni amit lát is a telefon és használni is tudom,erről viszont félpercenként ledob,de csak a telefont a másik számítógépet nem