HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

180 körül indul a Samsung csodája. Ennyiért már egy korrekt laptopot lehet venni.

Solten
Lehet, Samsung lesz ebbol... 😊

Ez a Super AMOLED besz@ras... Megvarom mit dobbant az Evo, nem surgos egyelore...

Saor Alba

Solten
A szokasos finomsagok: 4" Super AMOLED, 1 GHz-es ARM Cortex-A8, 1.500 mAh, stb.

Saor Alba

GregSB
Nade elvileg ez az EVO 4G egy az egyben egy HD2, csak van benne 4G chip is nem? Akkor meg miért merül gyorsabban?

Bucser
Nem igazán probléma. A tartalék aksi kb a tenyeremben elfér. ad abszurdum a tárcámban ha nem extended. Kocsi elbírja táska meg az esetek 90%-ban van nálam ha dolgozok ha szabadidõs tevékenységet végzek.

Egyébként HD2 hétvége alatt 10%-alá került mert nem volt nálam töltõ (péntek szombat vasárnap). Igaz nem beszéltem rajta 3 órát.

Napközben egész nap rádiót hallgatva vagy MP3-at sd kártyáról kb 50%-ra merül.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

GregSB
Ja kapható, amitõl jól kipúposodik a hátlap. Tartalék akksit meg cipeld magaddal, és cserélgesd 3 óránként 😄 Én magamból indulok ki, és mindig minimalizálni próbálom a magammal cipelt cuccok mennyiségét. Utálok nehéz táskával járni a városban. Sõt, sokszor táskát se viszek magammal, rakjam a farzsebembe a + akksit? Esetleg a kulcsok mellé préseljem be az elsõ zsebembe? Ez nem vihar a biliben, egy telefon bírjon már ki egy napot egy töltéssel estétõl-estéig.

A techcrunchos arc 3G hálózaton használta a telefont, mert ahol lakik még nincs 4G. Ezért a 4G-t ki is kapcsolta, és így bírt ki 3-4 órát az akksija. 4G-vel max 2 órát bírna. Ez akárhogy is nézzük gyász.

Bucser
Minden telefonhoz kapható 2-4-szeres kapacitású extended battery. Meg tartalék aksi... nem hiszem, hogy ez manapság olyan hatalmas problémát jelent pláne mivel a telóhoz képest fillérekért adják és nem kell újraállítani mindent egy telefonon akkumulátor csere esetén.

SZVSZ ez vihar a biliben.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

GregSB
Loller, az EVO 4G normális használat mellett 4 óra alatt lemerül.

Már a Desire is alig bír ki egy napot... egyetértek a cikk írójával: amíg nincs komolyabb fejlõdés akksiknál addig nem kéne erõltetni ezt a HW versenyt...

Bucser
Sebaj:9 Akkor majd portolunk rá androidot😊 (meg fõzött romot)

GregSB
Link

"Microsoft has stated very clearly that Windows Phone 7 represents a complete and total clean break for the platform -- in other words, your legacy Windows Mobile applications will definitely not work out of the box. There are a variety of valid technical reasons for that, none bigger than the fact that WP7S is based on a very specific set of Microsoft developer tools; you simply can't go outside of the XNA / Silverlight sandbox. The company hasn't committed to offering developers any specific tools geared at helping them migrate old apps, but the user interface best practices and underlying architectures are so starkly different that it might not even be technically possible to offer such a tool -- in other words, developers can and should expect to rewrite their apps from the ground up, just has Microsoft has done with the platform itself.

That also means existing Windows Mobile 6.x-based devices won't get official upgrades to Windows Phone 7. Microsoft and its hardware partners were initially less than forthcoming on that issue, giving a series of non-answers that merely muddied the issue -- especially in regard to the HTC HD2, which features a Qualcomm Snapdragon processor and very large capacitive 800 x 480 display, specs that match Microsoft's 7 Series requirements. However, we were finally told at MIX10 that an update wouldn't happen because the HD2 is "not compliant" with the WP7S hardware requirements. If we had to guess, the HD2's old-style button layout is the problem, though we may never get a straight answer from either Microsoft or HTC on the matter. Regardless, the HD2 was the high-water mark for Window Mobile 6.5, and if it isn't making the cut, we doubt any other currently available device is going to either."

jazzy
Adok neked pár linket:
PCWorld
APCMag
Redmondpie

Helyesbítésként az elõzõ posthoz azért sokkal több helyen írják, hogy a specifikáció nem fog megegyezni és nincs upgrade, ez tûnik valószínûbbnek.
Wikipedia
jazzy
Errõl még csak találgatások mennek, nem találtam róla hivatalos információt, hogy kapni fog-e updatet vagy nem.
Néhány helyen azt írják, hogy kapni fog, máshol pedig azt, hogy a hardver specifikációja különbözni fog ezért nem kap.
Ismerve jelenleg a HTC-t a bejelentett dolgok is 1 évet késnek, a nem bejelentettek pedig gyakorlatilag halottak.
Bucser
"-WM7 nem fogja támogatni a régebbi készülékeket fõzött rom biztos lesz rá de gyári nem fogja támogat..marketing az alapja.."

Honnan van az info?

tomasz18
-ez a gond hogy böngészõn múlik..mégis iphone-nal mérik össze a desire-t és bõven veri..
-akármennyire is küszködsz halott platform a 6.5 bekell látni..neked HD2 õd van ismimnek HD2je volt Desireje van és ég és föld/nem elsõ wm platformot telefonja volt/..
-2.2desirere júniban jön ki.
-WM7 nem fogja támogatni a régebbi készülékeket fõzött rom biztos lesz rá de gyári nem fogja támogat..marketing az alapja..
-Ez is egy alap gond hogy nem tökéletes..program kell a hibák kiküszöböléséhez.
-6.5wm felhasználók által írt progik vannak de már nem gyártanak platformra progikat..

Egy szó mint száz,halott platform a 6.5 de tudod mit bucser felejtõs a téma adja a sors ,hogy neked legyen igazad használd egészséggel a HD2-t

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Bucser
"Azt kell figyelembe venni,hogy HD2 6.5WM van és frissítés már nem jön rá...win7 meg nem lesz kompatibilis visszamenõleg a készülékekre"

Azt mégis honnan vetted, hogy HD2 nem lesz kompatibilis winmo7-el?

Winmo6.5-re már van 6.5.1, 6.5.3 is.

Arról nem beszélve, hogy lassan célközelben van az android is rája. (kb fél év addigra nem lesz 2.2 sem Desire-re 😄)

"Hallottam olyat a HD2rõl hogy nehézkes néhol a gépelés vele nem mindig veszi az érintést"

Baromság. Spec használom aktíva, így semmi bajom nincs vele.

"Meg a neten az oldalt eléggé lassan görgeti és tördeli..sok program esetén behal."

mihez képest görgeti lassan az oldalt meg tördeli? Opera 10 van rá tökéletes minden tekintetben. de vannak más mobil böngészõk is amiket kitûnõen kezel.

A tördelés dolog és a sebesség csak a böngészõn múlik!!!

tomasz18
Hát most beszéltem ismerõsömmel(benne van ezekbe a telefonos dolgokban).
-#Solten: egy ideig várnunk kéne az EVO 4G-re elõreláthalólag a júniusi megjelenék amerikában hivatalos és itthon hagynálhatalan lesz a sprint szolgáltatás nélkül..

Marad a Desire..

Esetleg nincs eladó Desire Tatabányán? XD

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
Hallottam olyat a HD2rõl hogy nehézkes néhol a gépelés vele nem mindig veszi az érintést.Meg a neten az oldalt eléggé lassan görgeti és tördeli..sok program esetén behal.
desire-rõl nem hallottam ilyen problémákat..
Igazából júli elején tervezem a vételt de ilyen vagoyk hogy elõre elkezdem nézni nehogy szarba tenyereljek..😄

jazzy
Gondolom egyelõre
desigo
Evo 4G csak CDMA800, CDMA1900 hálózatokon mûködik...
tomasz18
Nokiám soha nem volt de ismijeim körében volt n95 8gb, n97 8gb és szerencsétlen csórikán tetû lassú...
Frissítések szempontjából HTC voksolok

pisti2216
Köszi. Remélem minnél hamarabb kidobják rá a 2.1-et legalább.(nemint ha nem lennék evel megelégedve )Énis soakt vaciláltam hogy HTC Desire-t vegyek.Nemtudok rá rosszat se meg jót se mondani mivel nemvolt a kezembe de az X10 idáig nagyon jó, gyorsaság szempontjából is szerintem kiváló, a képeknél vagyis a galeria nézegetésnél venni észre egy kis lassulást ha egy kicsit gyorsan váltogatok a képek között. de programok terén nagyon gyors .Én Nokia N95 8GB os ról váltottam és ez mellette ultra gyors. aval idõbe tellet még a menüt is elõhozni 😄

Segitek ha tudok.

tomasz18
miben jo a galaxy s?
nekem a Magic mellett pixonom van sanyó hát szép-szép de Htc-vel összemérhetetlen...

Solten
Hi. EVO 4G: total belezugtam. Meg vacilalok kozte es a Galaxy S kozt... 😊

Saor Alba

tomasz18
Sziasztok!
Sok érv van HD2 mellett Desire mellett.Azt kell figyelembe venni,hogy HD2 6.5WM van és frissítés már nem jön rá...win7 meg nem lesz kompatibilis visszamenõleg a készülékekre..Androidra meg folyamatosan jönnek ki a frissítések még ki tudja meddig..

-#CILA 2007:X10-hez gratulálok bár HTC párti vagyok én is mint itt sokan mások,a Svédek kicsit ellustultak a frissítéssel a 2.2-t nem azért dobják ki a készülékre,mert jobban néz ki mint az 1.6 vagy 2.1 hanem mert 10x gyorsabb lehet tõle a készülék..

Még én is vacilálok Desire vagy HD2..Viszont júniusban kijön a EVO 4G akkor amellett fogok dönteni ha reális ára lesz.(Külföldi árat 110E Ft-re írták)

pisti2216
Dvix az nincs ebben igaza van, de én nemis szoktam rajta filmet nézni.a Fm -el is ugyan ugy vagyok nemhalgatok sürün ráidót.És nekem a 3 fõképernyö elég nemhogy még 7.

Segitek ha tudok.

Solten
De nincs DivX, FM radio, ezeket mind tudja a Desire (raadasul RDS-es), alapbol 2.1. Jun 23-an pedig 2.2-re lehet frissiteni. Na mind1, kinek mi a fontos, az szamit, elvegre egyedi igenyek vannak 😊

#1352: Sense Ui tenyleg egy nagy erossege a HTC-knek.

Saor Alba

jazzy
Számomra még egy hatalmas elõnye a HTCnek a Sense Ui.
Persze amiket leírtál igazak, nagyon jó telefon.
pisti2216
Hello, volt kezemben AMOLED-es telcsi, sok gondolkodás után mégis a X10 et vettem, megmondom mért, A Desire igen jó telefon de hogy amiadt válaszam hogy AMOLED az kevés, 8MP... 1GH proci stb.. megtalálható a X10 ben is. igaz desire csak 5..Mikor kezembe fogtam az x10 és láttam a kijelzõjét azt mondtam hogy nekem ez megfelel és sokkal jobban néz is ki mint a Desire. De ez csak az én vélemyényem.Ja és még nálam azis mérvadó volt hogy nemnagyon csipem az angolt és a x10 be megtalálható a magyar is.Idõvel meg ugyis megkapja a 2.1-et nemintha evel az 1.6 al nemlennék megelégedve.

Segitek ha tudok.

GregSB
Én jobban szeretem a sima kijelzõt mint az AMOLED-et. Zárt térben kontrasztosabb, meg szebbek a színei, de amint kimész vele a szabadba / és süt a nap használhatatlan lesz.

Majd ha megoldják hogy kint is jól olvasható legyen akkor jó lesz, nekem jelenleg a TFT jobban tetszik.

Solten
Igen, klassz hogy 4", de "csak" TFT-s... Desire uber alles.

Saor Alba

pisti2216
A desire-nek nincs magyar, de már megvettem a X10 et és idáig nembántam meg.Mindent eltudok vele intézni.

Segitek ha tudok.

szerintem is jobb a htc már csak a multitouch miatt is de am a desire-nek van magyar nyelvû rendszere?

desigo
Xperia 4 "-os kijelzõje odaver
ezt leszámítva Desirét venném
Szerintem nem kérdés....HTC!
pisti2216
Hello mindenkinek, telefont szeretnék vásárolni de nemtudom melyiket vegyem, két darab jöhet számitásba HTC Dersire vagy Sony Ericsson X10. Most au a kérdés melyiket vegyem.

Segitek ha tudok.

Solten

<#finom>

Saor Alba

Blasta
Hali!
Egy láma kérdésem lenne: ha egy fizetõs app-ot használok, azt hogy tudom frissíteni (ha érkezik hozzá update)?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

jazzy
Az igen...

Bár ez a Legend olcsóbb mint a Hero még mindig nem teljesen világos, majd bemegyek a Herommal meglengetem hátha adnak cserébe 1 Legendet és örülnek milyen jól jártak <#idiota>
desigo
nézz el a telenor oldalára
ott még szánalmasabb a helyzet
pl Desire elõfizu nélkül 189900 Ft.
loller...
jazzy
Ezt nem teljesen értem, nézegetem a voda oldalát, hogy mennyibe kerülnek mégis a telefonok elõfizetéssel és ilyeneket találok
Hero
Legend

Egyrészt miért ilyen rohadt drága mindkettõ ha 2 éves elõfizetésrõl beszélünk? A herot függetlenül olcsóbban megkapom. Másrészt miért olcsóbb a legend?
franc0
Az biztos. És még aszittem én vagyok a kemény, hogy laptopcsere elõtt 2 hónappal már tájékozódni kezdek 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Máté94
Oké. Még karácsony messze van 😄D
franc0
SMS-ekre meg URL-ek beírására nekem is teljesen elég, de egy hosszabb formális e-mail megírása óriási nyûg szerintem. Míg mondjuk egy TP2-vel alig várod hogy jöjjön valami amire válaszolni kell 😄 Az a bill nagyon ott van.
Mivel a laptop mindig velem van ezért megvagyok, de legközelebb qwerty-set veszek.

franc0
Eddig még csak Nexus-on van, de a következõ a Droid/Milestone lesz.
Desire-re még egy hónap, szal a Legend nem holnap kap, ha egyáltalán....

Bucser
Universalnak tökéletes qwerty-je volt, de hihetetlen gyorsan meg lehet szokni a HD2-n is a képernyõn gépelést.

Már csak magyar karakterkészlet kell hozzá.

Máté94
Aham, mindekitõl kérdezem,hogy esélyes,hogy kap majd Android 2.2 és további verziókat?😄
Pepsi Twist
aha most töltöm le megnézem mit tudok kihozni aztán jelentkezek ^^

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

desigo
igen de én a kijelzõ felbontásának a felében futtatom,hogy ne egyen annyi memóriát
desigo
privát ment

iGO 8.3.4.117940 (Nov 3 2009)
ez elég új...
Pepsi Twist
hmm itt azt írja hogy diamondhoz mert ugye a touch pro végülis az csak 3 cucc kell...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.