HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
-Olvasgatom blogokon Samsung galaxy Spica/nyers android/ hogy divX lejátszó progi használhatalan.Rootolt készüléken fõzött rommal mûködik..
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Saor Alba
-Nem szeretném becsmérelni a Samsung-ot de van egy 1éves pixonom és ma viszem 2x garba..elbaszódott már rajta a vaku,most a kijelzõ érzékelõje..régen ugyan ez a 120e kártyafüggetlen kategória volt..
Én úgy vagyok sztem ne csábítson el a hardver pár hó jön HTC EVO és ha elakarnád adni mondjuk amit megvettél egy HTC-t könnyebb eladni mint egy samsungot tapasztalat..
Saor Alba
Franc0: 40ért télleg fullosat kell hogy kapjak? Miért..? Áltlag ára alacsonyabb mint 40, vagy mi?
LOL, hát akkor te vagy az inverzem, nekem ez a két legfontosabb 😊
40-ért már igen fullosat kell kapj, annyiért már én is megválnék a makulátlan példányomtól. Már ha rászorulnék, mert amúgy eszem ágában sincs. 😄
Az elején biztos hogy naponta kell tölteni, majd ha lecsengett a láz ki fog bírni 2 napot is. Ha szar akksival kapnád, 3500 bele az utángyártott, 5000 a gyári.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
amúgy Készenléti idõ:
*
akár 285 óra GSM esetén
Egy kérdés még az akkuról.. ha nem piszkálom mennyit bír?
Ha kicsit zenét hallgatok rajta, akkor..?😊
Ennyiért már szó szerint dobálják a Diamondot és jó vételnek is tûnik.. valami baj van vele?:-s
nem mai darab egyik sem
Mennyi az a max összeg amit rá tudnál költeni?
Akkor jó választás lenne?
Akksija nem fog hamar lemerülni, ha mondjuk zenehallgatásra használom?
Néztem valami HTC S730-S740et is, azok rosszabbak mint a diamond?
Én telefonálok,bluetooth-ozok,smsezek,emailezek,navigálok,twitterezek,idõjárást csekkolok,stopperezek,wifin backupolok,fotózok,operán netezek,PDF-et olvasok,képeket nézek,zenét hallgatok,marketbõl letöltött programokkal,játékokkal játszok.
Lenen egy kicsit off kérdésem, de muszáj vagyok feltenni. Ne haragudjatok!
Tudom, hogy itt mindenki HTC fan(semmi bajom vele, sõt..)
telefon vásárlás elõtt állok és gondolkodom, hogy veszek egy HTC Touch Diamondot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ki tudom-e használni a PDAt, vagy esetleg vegyek valami mást telefont, ami nem ennyire komoly..?
köszönöm:]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Oké a cortex proci meg a triakle 90millio lesz meg super oled,nekem van itthon Lg arena,sanyó pixon és ráhúzott "rendszer" nem teccik java alap de kitudja micsinálnak a sárgák az androiddal..
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mindenképpen itthon akarok az indulás elõtt venni készüléket, és azt magammal vinni kint használni, wifi hotspot esetén gondolom mûködnek a telók, mármint az internet web skype mail része.
Arra lettem volna kíváncsi, hogyha egy független telóba kint veszek egy feltöltõs, prepaid elõfizetést, akkor azt tudom-e használni az itthon vásárolt készülékkel?
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Lehetséges hogy az új telefon bejelentésével ez változni fog, pletykálnak arról hogy több szolgáltatónál is kapható lesz, lehetséges hogy fogják kártyafüggetlenül is árulni, de akkor ne számíts 80e Ft-os árra, minimum 100-120e lesz.
Szóval mindenféleképpen várd meg mit jelentenek ne jövõ hétfõn.
1. Tudod. Vannak kint is GSM-es szolgáltatók.
2. Letölthetõ tudtommal mindkét telefonra, és minden mûködik rajtuk.
3. iPhonera van iGo, HTC-re még nincs. Én használtam már haver telefonján, teljesen jól mûködik. Érdemes a TomTom autós tartóját megvenni hozzá, mert az tartalmaz egy extra GPS chipet, sokkal pontosabb lesz tõle a navi.+ fasza a kihangosítója is. Kint tuti sokkal olcsóbban meg tudod venni mint itt EU-ban.
pozitívumok
- Kamera jelenleg Legendben jobb, az új szifonban viszotnt új kamera lesz szintén Flashel.
- Amoled-nek vannak elõnyei és hátrányai is. Beltérben használva sokkal szebb a képe. Kontrasztosabb, jobbak a színek rajta. Kint, napsütésben viszont szinte semmit nem látni rajta. Összességében nekem még jobban tetszenek a hagyományos kijelzõk emiatt.
- Álumínium - az új szifonnak is alumínium háza lesz. Nem teljes unibody mint a Legendnek, de minõségibb lesz a jelenlegitõl.
- iPhone OS4-ben is lesz multitasking.
- Flash nincs, hivatalosan nem is lesz. Fél megoldások vannak (gúglizz rá a cloud browse-ra)
- Teszreszabhatóságban egyértelmûen az Android nyer.
negatívumok
- Nem drágább mint az iPhone. Olcsóbb.
A többi amit írtál az valid 😊
Konklúzió talán az lehet, hogy mindenképp várd meg mit jelent be az Apple hétfõn, mert sok minden múlhat rajta.
Egy tengerentúli utazás miatt (Július 3 hét USA) gondolkozom egy smartphone beszerzésén (jelenlegi teló SE 750d 5 éves…😄). 2db készüléken gondolkozom, iPhone 3gs ill. HTC legend. Annyi bizonyos hogy megvárom még a jövõheti Apple wwdc bejelentést és utána döntök ill. lehet picit a legend árát is lenyomhatja a soron következõ Apple teló. Kérdéseim:
1. Kint az USA-ban, ha veszek valamilyen feltöltõs elõfizetést azt fogom tudni használni a készülékkel? (GSM/3G rész mûködik kint az USA-ban kinti elõfizetéssel?)
2. Skype letölthetõ rá? Reptéren pl. wifi-n keresztül skype chat, esetleg voice chat mûködik?
3. Látom létezik hozzá iGo navigációs rendszer, használja valaki közületek? Milyen autós tartót célszerû hozzá vásárolni, amelynél megoldott a szivargyújtós töltés is?
Ennyi ami hirtelen eszembe jutott.
iPhone vs. HTC legend:
pozitívumok:
5 megapixel cam + LED flash
Amoled kijelzõ odaver
Alumínium unibody design nagyon klassz! (MacbookPro 13"-os notim van.)
Android 2.1 multitasking
Browser flash support, DE tuti alapból kikapcsolnám, azonban néha jól jön.😊
Rengeteg beállítási opció, nagyfokú testreszabhatóság.
hátrányok:
Itthon nem lehet vásárolni hozzá app-okat a marketbõl. 😞
Drágább mint az iPhone, 110eft vs. 80eft, igaz nem kártyafüggõ a Legend, nincs 2 éves kötöttség.
16GB MicroSDHC kártya vásárlása plusz költség.
Alapból mekkora memóriakártyát adnak hozzá? Szerintetek hol érdemes vásárolni itthon, vidéki kiszállítással?
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett, de szeretném alaposan körbejárni a témát.
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Jah Live!
(vagy mitõl olyan jó a Legend?) Nekem mindig is a Legend jött be jobban, de kizárólag a mérete-külseje miatt, nem ismerek semmi olyan tényezõt ezen kívül, ami a Legend felé dönti a mérleget.