5079
htc_one_banner_1.jpg
  • jazzy
    Elnézést a stílusért előre is, de mivel karácsonyig úgysem döntesz, addigra kijön másik 2 telefon és majd azokból választasz :D

Azt vedd amelyik NEKED tetszik, kit érdekel más véleménye? Most mondjam, hogy vegyél fel szemüveget ha csúnya a desire meg akad rajta az android? Nem fogom mondani. Ha neked nem tetszik ne vedd. Én biztos Desiret vennék.
  • REPS0L
    na túltárgyalhatnánk már ezt a dolgot, mert felidegesít hogy nem tudok dönteni... Desire csúnya, HD2 szép, a nagysága nem zavar. az Android mintha a desire-n akadt volna ahogy nézegettem róla videókat... Desire kijelzője akkora mint az ájfóné? O.o
  • desigo
    A szolgáltatók hálózati korlátozással forgalmazzák a készülékeket.
  • kifli
    amúgy android nekem sem jött be annyira, bár sense gondolom azon is javít sokat. Ellenben kicsit féltem hogy winmo-ról mindenki azt mondja mennyire szar, de én még ezt nem vettem észre, egyedüli hátrány, talán az hogy nincs benne beépített stopper :D (vagy csak én nem találom) bár az n95-ben sem volt alapból, de lehet pótolni :)
  • redmonk
    #2150-re egy kis infot pls
  • redmonk
    Tudom, hogy ez HTC topik de adott feladatokra nem felelne meg egy Motorola Milestone? Nem vészes az ára újonnan sem. 95k körül meg lehet szerezni.
  • desigo
    Érveket mondj mellette ne csak ismételd magad...

nagyobb a kijelző de a súlya mérete is jóval nagyobb,winmo meg inkább hátrány mint előny
    aksija is majd 200 mAh-val kisebb
  • Pepsi Twist
    HD2
  • redmonk
    Ha valaki szolgáltatónál vesz HTC készüléket akkor az már nem marad független?
  • REPS0L
  • kemszi2
    mondjuk egy frissítésnek jobban örülnék már
  • Máté94
    Desire
  • kemszi2
    ütős feketében a legendna de azért ezüstben sem rossz már ha ilyen van :D
  • Pepsi Twist
    HD2
  • REPS0L
    előző héten még volt 85ért is garis... akkor várok :)
  • Blasta
    Ó, az a fekete Legend
  • desigo
    nem

inkább megéri a 19 hónap gyári garanciás 95-ért vagy 90-95 körül új Desirék
    de ha nézed egy ideig biztos,hogy lesz garis HD2 is korrekt áron...
  • REPS0L
    hát legyen... 85 pézt megér egy még fóliás, használt, nem garanciás cucc? :)
  • kifli
    hd-re fel teheted még mindig desire hd rom-ját :)
  • Pepsi Twist
    HD2 mindenféleképpen, mert ha jön WM7 akkor arra is rálehet dobni :) hidd el jobb a WM mint az android :D nekem jobban bejön most remélem evangelizálok XD
  • REPS0L
    megingottam most hogy HD2 vagy Desire ahogy láttam milyen gusztustalan programok vannak HD2re... :\
  • Solten

• Pepsi Twist
    vedd meg über telefon :D nem lassul semmit marhajó amire én használom (átlagos telefonálgatás, levelezés, fényképezés stb) teljesen jól szuperál
  • desigo
    HTC Mozart: Windows Phone 7, 8 megapixel

8 megapixeles kamera,xenon vaku,3.7 colos, WVGA- 800×480,1 gigahertzes processzor ,belső tárhely 8 giga
    október végétől már a boltokban
  • desigo
    komolyak
  • jazzy
    fehér desire need
  • neevous
    Fekete Legend:

Fehér Desire:

• REPS0L
    még egy pár kérdés: sok program van rá, jó ez a market? a telefon megmaradt hasonlóan gyors végig amióta használod, vagy van amikor csúnyán belassul valamiért? nem tudom még mit akarok kérdezni, csak kicsit izgulok mert a héten veszem szerintem :)
  • kifli
    ja értem :)
  • REPS0L
    vélemény a hd2ről? :)
  • Pepsi Twist
    semmire, fölöslegesen van a nyakamon :D mert GPS miatt tartottam ehez volt autóstartóm :D na mostmár HD2höz is van úgyhogy mostmár egyáltalán nem kell a cucc
  • kifli
    hardverapro.hu ott nem kell fizetned semmit ha eladod, és ott a célközönség nagyobb számban található szerintem :)
    Ott 40-45 körül van meghirdetve, bár ezekből az árakbol ott még alkudni szoktak...

Amúgy mire váltasz?
  • Rasztiman
    Vatera mindenképp.
  • Pepsi Twist
    srácok, elakarom adni touch promat hova tegyem fel? vatera? teszvesz? melyiken böngésznek többen ilyen után? meg kb mennyit ér? 40eFT?
  • kifli
    távoli asztal elérésben valaki tud segíteni?

pc-n már engedélyeztem az elérést, és telefonról szeretnék kapcsolódni, de nemtudok.
    Eleve a fiókomhoz nincs beállítva jelszó, mivel egyedül használom, de bejelentkezéshez kell jelszó -.-
  • Pepsi Twist
    shitty
  • Solten
    Dummy Phone...
  • GregSB
    Ez azért gáz :S

• neevous
    Majd meglássuk, mit húznak rá a HTC-nél.
  • Solten
    HTC Mondrian. Klassz a kulso, de nekem egyelore ez a W7 GUI nagyon UFO. Tesztvideok alapjan nagyon nem jon be.