5079
-
#2158 Elnézést a stílusért előre is, de mivel karácsonyig úgysem döntesz, addigra kijön másik 2 telefon és majd azokból választasz :D
Azt vedd amelyik NEKED tetszik, kit érdekel más véleménye? Most mondjam, hogy vegyél fel szemüveget ha csúnya a desire meg akad rajta az android? Nem fogom mondani. Ha neked nem tetszik ne vedd. Én biztos Desiret vennék. -
#2157 na túltárgyalhatnánk már ezt a dolgot, mert felidegesít hogy nem tudok dönteni... Desire csúnya, HD2 szép, a nagysága nem zavar. az Android mintha a desire-n akadt volna ahogy nézegettem róla videókat... Desire kijelzője akkora mint az ájfóné? O.o
-
#2156 A szolgáltatók hálózati korlátozással forgalmazzák a készülékeket. -
#2155 amúgy android nekem sem jött be annyira, bár sense gondolom azon is javít sokat. Ellenben kicsit féltem hogy winmo-ról mindenki azt mondja mennyire szar, de én még ezt nem vettem észre, egyedüli hátrány, talán az hogy nincs benne beépített stopper :D (vagy csak én nem találom) bár az n95-ben sem volt alapból, de lehet pótolni :) -
#2154 #2150-re egy kis infot pls -
#2153 Tudom, hogy ez HTC topik de adott feladatokra nem felelne meg egy Motorola Milestone? Nem vészes az ára újonnan sem. 95k körül meg lehet szerezni. -
#2152 Érveket mondj mellette ne csak ismételd magad...
nagyobb a kijelző de a súlya mérete is jóval nagyobb,winmo meg inkább hátrány mint előny
aksija is majd 200 mAh-val kisebb -
#2151 HD2 -
#2150 Ha valaki szolgáltatónál vesz HTC készüléket akkor az már nem marad független? -
#2149 -
#2148 mondjuk egy frissítésnek jobban örülnék már -
#2147 Desire
-
#2146 ütős feketében a legendna de azért ezüstben sem rossz már ha ilyen van :D -
#2145 HD2 -
#2144 előző héten még volt 85ért is garis... akkor várok :) -
#2143 Ó, az a fekete Legend -
#2142 nem
inkább megéri a 19 hónap gyári garanciás 95-ért vagy 90-95 körül új Desirék
de ha nézed egy ideig biztos,hogy lesz garis HD2 is korrekt áron...
-
#2141 hát legyen... 85 pézt megér egy még fóliás, használt, nem garanciás cucc? :) -
#2140 hd-re fel teheted még mindig desire hd rom-ját :) -
#2139 HD2 mindenféleképpen, mert ha jön WM7 akkor arra is rálehet dobni :) hidd el jobb a WM mint az android :D nekem jobban bejön most remélem evangelizálok XD -
#2138 megingottam most hogy HD2 vagy Desire ahogy láttam milyen gusztustalan programok vannak HD2re... :\ -
-
#2136 vedd meg über telefon :D nem lassul semmit marhajó amire én használom (átlagos telefonálgatás, levelezés, fényképezés stb) teljesen jól szuperál -
#2135 HTC Mozart: Windows Phone 7, 8 megapixel
8 megapixeles kamera,xenon vaku,3.7 colos, WVGA- 800×480,1 gigahertzes processzor ,belső tárhely 8 giga
október végétől már a boltokban -
#2134 komolyak -
#2133 fehér desire need -
#2132 Fekete Legend:
Fehér Desire:
-
#2131 még egy pár kérdés: sok program van rá, jó ez a market? a telefon megmaradt hasonlóan gyors végig amióta használod, vagy van amikor csúnyán belassul valamiért? nem tudom még mit akarok kérdezni, csak kicsit izgulok mert a héten veszem szerintem :) -
#2130 ja értem :) -
#2129 vélemény a hd2ről? :) -
#2128 semmire, fölöslegesen van a nyakamon :D mert GPS miatt tartottam ehez volt autóstartóm :D na mostmár HD2höz is van úgyhogy mostmár egyáltalán nem kell a cucc -
#2127 hardverapro.hu ott nem kell fizetned semmit ha eladod, és ott a célközönség nagyobb számban található szerintem :)
Ott 40-45 körül van meghirdetve, bár ezekből az árakbol ott még alkudni szoktak...
Amúgy mire váltasz? -
Rasztiman #2126 Vatera mindenképp. -
#2125 srácok, elakarom adni touch promat hova tegyem fel? vatera? teszvesz? melyiken böngésznek többen ilyen után? meg kb mennyit ér? 40eFT? -
#2124 távoli asztal elérésben valaki tud segíteni?
pc-n már engedélyeztem az elérést, és telefonról szeretnék kapcsolódni, de nemtudok.
Eleve a fiókomhoz nincs beállítva jelszó, mivel egyedül használom, de bejelentkezéshez kell jelszó -.- -
#2123 shitty -
#2122 Dummy Phone... -
#2121 Ez azért gáz :S
-
#2120 Majd meglássuk, mit húznak rá a HTC-nél. -
#2119 HTC Mondrian. Klassz a kulso, de nekem egyelore ez a W7 GUI nagyon UFO. Tesztvideok alapjan nagyon nem jon be.