HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomasz18
Adroid meg csak egy név úgy ahogy a Linux a linuxból van Ubuntu,Kubunti,Tux..stb úgy androidból is..

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
-Grafikus felületre cska nem korlázozódhat mert ahogy néztem alapból rajta lesz egy Samsung Around me program..ebbõl kifolyólag a Google Compas mode valószínüleg használhatatlan lesz..
-Olvasgatom blogokon Samsung galaxy Spica/nyers android/ hogy divX lejátszó progi használhatalan.Rootolt készüléken fõzött rommal mûködik..

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Elméletileg nem lehet róla lehegeszteni a TW-t, mivel teljesen beágyazták az androidba. Ebbõl még probléma lehet a késõbbiekben, ssmerve a Samsung hozzáállását a frissítésekhez.

Solten
De ezen Andriod fut, a Samsung sajat cucca mindossze a grafikus feluletre koncentralodik... Olyan mintha a windozodra' szerkesztenel egy sajat temat... Nincs semmifele inkompatibilitas.

Saor Alba

dragon11
Értem, köszi.

tomasz18
A kompatibilitási dolog csak egy feltevés részemrõl,és tapasztalat(nem okos telók felõl),példa:a gyártó nem akarja,hogy rátegyél egy másik képnézegetõt mert belerak egy olyan nézegetõt amin rajtavan a neve velószínûleg letiltja azon programokat..ez csak egy feltevés.
-Nem szeretném becsmérelni a Samsung-ot de van egy 1éves pixonom és ma viszem 2x garba..elbaszódott már rajta a vaku,most a kijelzõ érzékelõje..régen ugyan ez a 120e kártyafüggetlen kategória volt..
Én úgy vagyok sztem ne csábítson el a hardver pár hó jön HTC EVO és ha elakarnád adni mondjuk amit megvettél egy HTC-t könnyebb eladni mint egy samsungot tapasztalat..

Solten
Amugy ez a EVO 4G is besz@ras...

Saor Alba

Solten
Ez is ugyanolyan sajat grafikus felulet csak mint a HTC-nel a Sense (ami elvileg eltavolithato csak az alap Androide nem allithato vissza). Ezt a kompatibilitasi-dolgot ezert nem ertem. (bovebben a keszulekrol: link - sorry az offert).

Saor Alba

tomasz18
40k ért olyat kell kapnod ami szinte új pár hónapos..ismerõsömtõl 30ért vették meg 1éves telót.annyi különbséggel hogy rootolt volt..

desigo
40-ért olyat kellene találnod ami megkímél nem pedig leharcolt
(karcos,horpadt stb...)
dragon11
Köszi a segítséget.😊

Franc0: 40ért télleg fullosat kell hogy kapjak? Miért..? Áltlag ára alacsonyabb mint 40, vagy mi?

GregSB
Mi szkúúúzi 😊

franc0
"A felsoroltak közül mindent használnék, kivéve a navigáció és az e-mail..😊"

LOL, hát akkor te vagy az inverzem, nekem ez a két legfontosabb 😊
40-ért már igen fullosat kell kapj, annyiért már én is megválnék a makulátlan példányomtól. Már ha rászorulnék, mert amúgy eszem ágában sincs. 😄
Az elején biztos hogy naponta kell tölteni, majd ha lecsengett a láz ki fog bírni 2 napot is. Ha szar akksival kapnád, 3500 bele az utángyártott, 5000 a gyári.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

tomasz18
Függ attól milyen hálózattal használja a készüléket ha TFT kijelzõs vegye le a fényerõt.wifi/kékfog/gps kikapcs és nem kell folyton nyomkodni és kibírja faszán de igaz elsõsorbna akksi minõségétõl..

jazzy
Ez attól függ milyen állapotban van a telefon akkumulátora amit veszel, mert írtad, hogy használt lesz. Meg attól is, hogy mennyit hallgatsz rajta zenét.

amúgy Készenléti idõ:

*
akár 285 óra GSM esetén
dragon11
Rendben, köszönöm..:]

Egy kérdés még az akkuról.. ha nem piszkálom mennyit bír?
Ha kicsit zenét hallgatok rajta, akkor..?😊

tomasz18
Szerintem nyugodtan belevághatsz egy PDA-ba ugyanis "gyengébb" telefont nem érdemes venni manapság már fontos hogy egy készülékkel meglehessen csinálni azt amit egy pc-vel..Diamond nem egy túl drága vétel elsõ pda-nak úgyhogy bátran!

tomasz18
Ez azért korrekt kép mit ne mondjak..Mo virágzik a futár szolgálat az a kevés is ami van külföldön meg kosárral lehet leszedni a polcokról akészüléket na menj má😄😄 ha valaki úgydönt hogy elmegy bevásárolni én is rendelek 3kg Friss érett HTC evo4g-t 😄 köszi elõre is XD

desigo
egy kosárral kérnék elvitelre xD

desigo
dragon11
Hát, használtan 40-45e.

Ennyiért már szó szerint dobálják a Diamondot és jó vételnek is tûnik.. valami baj van vele?:-s

desigo
itt össze tudod hasonlítani õket
nem mai darab egyik sem
Mennyi az a max összeg amit rá tudnál költeni?
dragon11
A felsoroltak közül mindent használnék, kivéve a navigáció és az e-mail..😊

Akkor jó választás lenne?
Akksija nem fog hamar lemerülni, ha mondjuk zenehallgatásra használom?

Néztem valami HTC S730-S740et is, azok rosszabbak mint a diamond?

desigo
Mire szeretnéd használni?

Én telefonálok,bluetooth-ozok,smsezek,emailezek,navigálok,twitterezek,idõjárást csekkolok,stopperezek,wifin backupolok,fotózok,operán netezek,PDF-et olvasok,képeket nézek,zenét hallgatok,marketbõl letöltött programokkal,játékokkal játszok.
dragon11
Sziasztok!

Lenen egy kicsit off kérdésem, de muszáj vagyok feltenni. Ne haragudjatok!

Tudom, hogy itt mindenki HTC fan(semmi bajom vele, sõt..)

telefon vásárlás elõtt állok és gondolkodom, hogy veszek egy HTC Touch Diamondot.
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek ki tudom-e használni a PDAt, vagy esetleg vegyek valami mást telefont, ami nem ennyire komoly..?

köszönöm:]

A 4G hiánya még hagyján, de a CDMA miatt nem sok hasznát vennénk.

Bucser
Na HTC HD2 vs WinMo ügyben eztet találtam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tomasz18
Guszta készülék..csak ici pici 😄 erre a magicem se cserélném le😄

desigo
HTC Smart - kicsi(t) okos

mobilport írás

tomasz18
Htc Evo június elején debütál de magyarországon 4G hálózat hiányában(sprint) ezt nem lehet túlságosan sokmindenre használni...Szerintem Nyár vége felé kiszedik belõle a 4G-t amúgy valószínûleg a legjobb HTC lesz,8mp kamerája 4,3"kijelzõ, über nagy akksi,külföldi árat forintban 110e forint körülre mondják...

Bucser
HTC evo nincs Magyarországon miután 4G hálózat sincs.Anélkül meg sok értelme nincs. Hogy az-e a legjobb HTC megoszlanak a vélemények😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LoSA
HTC EVO a legjobb HTV készülék most?! Nem vagyok benne annyira a témába... Lehet már kapni MO-n? Mennyibe kerül? 😉

tomasz18

tomasz18
Sokat vaciálok teszt videókat nézek,Desire "dofight" Hd2 párosról megkell mondani nehéz döntés elõtt állok HD2 nagyon megnyerõ a szép 4.3" mosolyával de a háttérben meglapul a WM6.5 és a TFT kijelzõ..akárhogy nézem egy Am-oled kijelzõ kevesebbet szipkáz..igazábó nem tom melyik a jobb.telefont én mindenre használom Internet,játék,kamera,gps mindenre.És a nagy gondom nem fogtam semelyiket kézben segítsetek dönteni 😄 😄

tomasz18
Én is néztem Solten épp ma ezt a vidit a telón,hát meglepõdtem nekem a samsungal az az ellenvetésem támad hogy ráhúzott a samsung egy sajátos felületet az androidra és a samsung sose volt arról hírás hogy az õõ softverjük über kompatibilis lenne minden téren..
Oké a cortex proci meg a triakle 90millio lesz meg super oled,nekem van itthon Lg arena,sanyó pixon és ráhúzott "rendszer" nem teccik java alap de kitudja micsinálnak a sárgák az androiddal..

desigo
Blasta
Persze, hogy tudod, miért ne tudnád. Ha kártyafüggetlen telefont vásárolsz, azt a világ bármely pontján tudod az ott vásárolt kártyával használni (feltéve ha támogatja a GSM 900/1800/1900 Mhz-es hálózatokat, de ezek közül manapság minimum egyet majdnem minden készülék és hálózat támogat, az USA-ban meg pláne).

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zozo2001hu
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, Greg lehet félreértettél, nem fogalmaztam egyértelmûen:

Mindenképpen itthon akarok az indulás elõtt venni készüléket, és azt magammal vinni kint használni, wifi hotspot esetén gondolom mûködnek a telók, mármint az internet web skype mail része.

Arra lettem volna kíváncsi, hogyha egy független telóba kint veszek egy feltöltõs, prepaid elõfizetést, akkor azt tudom-e használni az itthon vásárolt készülékkel?

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Blasta
HTC-re is van iGo ám, én a hirómon használom szépen.

GregSB
Kezdjük ott, hogy USA-ban jelenlegnem tudod megvenni kártyafüggetlenül az iPhone-t, csak 2 éves hûséggel, vagy kérheted a hûség türlését + pénzét de akkor már mindjárt nem 80e lesz az ára a telefonnak, hanem $5-600... ebben sajnos nem vagyok naprakész, nézz neki utánna, szerintem úgy van ahogy most leírtam.

Lehetséges hogy az új telefon bejelentésével ez változni fog, pletykálnak arról hogy több szolgáltatónál is kapható lesz, lehetséges hogy fogják kártyafüggetlenül is árulni, de akkor ne számíts 80e Ft-os árra, minimum 100-120e lesz.

Szóval mindenféleképpen várd meg mit jelentenek ne jövõ hétfõn.

1. Tudod. Vannak kint is GSM-es szolgáltatók.

2. Letölthetõ tudtommal mindkét telefonra, és minden mûködik rajtuk.

3. iPhonera van iGo, HTC-re még nincs. Én használtam már haver telefonján, teljesen jól mûködik. Érdemes a TomTom autós tartóját megvenni hozzá, mert az tartalmaz egy extra GPS chipet, sokkal pontosabb lesz tõle a navi.+ fasza a kihangosítója is. Kint tuti sokkal olcsóbban meg tudod venni mint itt EU-ban.

pozitívumok

- Kamera jelenleg Legendben jobb, az új szifonban viszotnt új kamera lesz szintén Flashel.

- Amoled-nek vannak elõnyei és hátrányai is. Beltérben használva sokkal szebb a képe. Kontrasztosabb, jobbak a színek rajta. Kint, napsütésben viszont szinte semmit nem látni rajta. Összességében nekem még jobban tetszenek a hagyományos kijelzõk emiatt.

- Álumínium - az új szifonnak is alumínium háza lesz. Nem teljes unibody mint a Legendnek, de minõségibb lesz a jelenlegitõl.

- iPhone OS4-ben is lesz multitasking.

- Flash nincs, hivatalosan nem is lesz. Fél megoldások vannak (gúglizz rá a cloud browse-ra)

- Teszreszabhatóságban egyértelmûen az Android nyer.

negatívumok

- Nem drágább mint az iPhone. Olcsóbb.

A többi amit írtál az valid 😊

Konklúzió talán az lehet, hogy mindenképp várd meg mit jelent be az Apple hétfõn, mert sok minden múlhat rajta.

zozo2001hu
Sziasztok!

Egy tengerentúli utazás miatt (Július 3 hét USA) gondolkozom egy smartphone beszerzésén (jelenlegi teló SE 750d 5 éves…😄). 2db készüléken gondolkozom, iPhone 3gs ill. HTC legend. Annyi bizonyos hogy megvárom még a jövõheti Apple wwdc bejelentést és utána döntök ill. lehet picit a legend árát is lenyomhatja a soron következõ Apple teló. Kérdéseim:

1. Kint az USA-ban, ha veszek valamilyen feltöltõs elõfizetést azt fogom tudni használni a készülékkel? (GSM/3G rész mûködik kint az USA-ban kinti elõfizetéssel?)

2. Skype letölthetõ rá? Reptéren pl. wifi-n keresztül skype chat, esetleg voice chat mûködik?

3. Látom létezik hozzá iGo navigációs rendszer, használja valaki közületek? Milyen autós tartót célszerû hozzá vásárolni, amelynél megoldott a szivargyújtós töltés is?

Ennyi ami hirtelen eszembe jutott.

iPhone vs. HTC legend:

pozitívumok:

5 megapixel cam + LED flash
Amoled kijelzõ odaver
Alumínium unibody design nagyon klassz! (MacbookPro 13"-os notim van.)
Android 2.1 multitasking
Browser flash support, DE tuti alapból kikapcsolnám, azonban néha jól jön.😊
Rengeteg beállítási opció, nagyfokú testreszabhatóság.

hátrányok:

Itthon nem lehet vásárolni hozzá app-okat a marketbõl. 😞
Drágább mint az iPhone, 110eft vs. 80eft, igaz nem kártyafüggõ a Legend, nincs 2 éves kötöttség.
16GB MicroSDHC kártya vásárlása plusz költség.

Alapból mekkora memóriakártyát adnak hozzá? Szerintetek hol érdemes vásárolni itthon, vidéki kiszállítással?

Bocsi kicsit hosszúra sikeredett, de szeretném alaposan körbejárni a témát.

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Üdv. Érdeklõdnék valakinek van e vagy volt e HTC Touch2-ja. Nagyon megtetszett csak elött kíváncsi lennék néhány véleményre. Tudom vannak tesztek meg minden, de a több embertõl jövõ személyes tapasztalatra többet adok 😊

Jah Live!

desigo
Nekem is a Legend tetszik de a Desire minden paraméterében jobb
max nincs alu ház
Blasta
LOL, nade mi a baj a Desire-vel?
(vagy mitõl olyan jó a Legend?) Nekem mindig is a Legend jött be jobban, de kizárólag a mérete-külseje miatt, nem ismerek semmi olyan tényezõt ezen kívül, ami a Legend felé dönti a mérleget.

jazzy
De tényleg ilyen hirdetés hogy Desire-t adok Htc legendért + ráfizetés? Fura
desigo
Azért az botrány,hogy lassan olcsóbb a Desire mint a Legend :/
jazzy
Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni nagyon ígéretesnek néz ki.
Thaison
A sima amoled is iszonyat jó de ez a super amoled tényleg csúcs....

Solten
Ja, meg 40 kilo teliszalamit...

Itt az UK-ban leszurkolsz erte elofizuval egy "jelkepes" osszeget, vagy ingye' hozzadvagjak (pl Desire).

Saor Alba