5079
htc_one_banner_1.jpg
  • REPS0L
    már gyóó :)
  • REPS0L
    na urak, Desire boldog tulaja lettem! :)
    Egy komoly probléma... letöltöttem a HTC Sync-et support oldalról és egyszerűen nem csinál semmit ha kiválasztom a HTC syncet a telón, nem találja, pedig feltelepítettem... a kis HTC teló megjelent az óra mellett az asztal jobbalsó sarkába, de ott is ha opent nyomok, meg sem nyílík... :(
    Windows 7-em van
  • Pepsi Twist
    srác, igoba belehet állítani van olyan rész hogy power save vagy ilyemsi és ott alapból az van beállítva hogy telefon vezérli, na most állítsd át igo által vezéreltre :D vagy valami ilyesmi volt és akkor nem kapcsolt ki és a "telefonzárt" se rakta rá :P
  • kifli
    ja megvan IGO My Way 8 8.3.2.124260, valóban nem a legfrisebb...
  • kifli
    ööö nemtudom, a legfrisebbet használom amit magon találtam :D
    aszem ez Nav N Go iGO 8 v8.3.2.152657

Progiba hol tudom nézni verziószámot? :)
  • franc0
    Fogadjunk hogy nem a legfrissebb igo8-at használod :)
  • kifli
    Na aszem sikerült megoldanom :D
    IDE le is írtam hogyan :)
  • morcosqtya
    utánanézek.. :)
  • kifli
    ja igen igo 8-at használok...
  • kifli
    Ez is elég hasonló ahoz egyébként, a feloldás úgy zajlik, hogy valameik irányba el kell húzni egy kis lakatot, a telefonfelvétel pedig, ha jobbra húzom kinyomja, ha balra akkor felveszi
  • morcosqtya
    melyik IGO-t hasznalod?
    megkerdezem a haveromat errol.
    Energy ROM mellett probald ki az S2U2-t. Megszereted majd meglatod.. ;-)
  • kifli
    IGO-ban énis néztem de nem találtam :/

energy rom-ot használok, ebben van egy bill zár alapból, de az automatikusan nem kapcsolódik be.

Amúgy fater régi hp-ján igo közben nem kapcsolt le a képernyő :/
  • morcosqtya
    De ha van fent S2U2, akkor az felülírja a működését, így szükséges a következő:
    S2U2 settings -> Power -> On battery Power -> Power off in .. minutes - ezt rakd OFF-ra

VAGY

Power off in 5s -> but only Blank screen: ON

ha lezár a S2U2 akkor mehet minden a háttérben.. (most pont IGO esetében ez értelmetlen, de zenehallgatásnál pl nem)

HA viszont nem S2U2-vel zárolsz hanem a kikapcs gombbal akkor sajna marad a WM féle beállítás, azaz amit lentebb írtam ott is ki kell kapcsolni az auto kikapcsolást.

IGO-n belül is van beállítás ami felülírja az eredeti energiagazdálkodási beállítást.
    Nem nagyon IGO-zok, de van benne.
  • morcosqtya
    mid van?
    Beállítások - Power - advanced - on battery power:

turn off backlight if... pipa ki
    turn off device if... pipa ki

• kifli
    valaki nem tudja, hogy tudom azt beállítani, hogy ne kapcsoljon le a képernyő, miközben igo-val navigálok? :)
    Csöppet idegesítő...
  • morcosqtya
    Csúnyának nem mondanám egyiket se, ízlés dolga.. kerekített sportosabb kialakítást akar az emberfia vagy nordikusan minimalista kockát. (én utóbbit)
    Tény, hogy a Desire kissé gyorsabb.. de itt csücsül velem szemben 30 cm-re a munkatársam HD2-je, kipróbáltam, WM 6.5 + Spb MS, fluiditásban itt sincs gond, 6-8-10 programot nyitvahagyva sem akad..

Desire színe nekem idegen.

OFF: az a perverzióm, hogy megnéznék egy HD2-t FULL FEHÉR színben. De mindenhol legyen fehér!! (nem faji kérdés.. :)) )
  • Solten
    Újabb remek negyedévet zárt a HTC
  • Bucser
    Úgy látszik nem érted. Haret arra való, hogy leállítsa a wm-et és betöltse az androidot a memóba.

Tök nyolc, hogy maga az android folder a nandon vagy az sd-n csücsül...
  • HiPPoNaX
    En pont onnantol latom ertelmet az egesz "pakoljunk androidot a wm kutyure" temat, amint lehet nandba telepiteni. Sokkal gyorsabb a rendszer, mert a haretes megoldasnal mindenkeppen memoriakartyarol fut a rendszer, annak meg ertelemszeruen lassabb az elerese, mint a nandnak. Egy class6-os kartya nyilvan sokat segit ezen a kerdesen, de az se mindenhato.
  • hykao #2179
    Természetesen. TP2-re valónál még nem megoldott a kamera.
  • REPS0L
    a cserében igazad van, egy független desiret úgyis gyorsan eladok, ha meg bejön az élet mostanság, akkor még lehet hogy a végüli desireből iP4 lesz :D
  • kifli
    ez az android csak hd2-vel jó? Mert nekem az xdandoid-al nincs cam
  • hykao #2176
    Hát azért ezen a videón gyanúsan matt és fénytelen az a HD2 kijelző...túlontúl...
  • kemszi2
    szerintem meg döntsél már.rosszul egyikkel sem jársz.úgy is lesz mindkettőnél olyan aki ellene van és aki mellette és egy pár hónap múlva már úgy is lesz sokkal jobb tőlük.ha meg nagyon nem jön be olyan nagyot nem lehet rajta bukni eladáskor sem vagy cserélni is könnyű
  • REPS0L
    hát ez is egy fontos tényező azért O.o
  • hykao #2173
    Én inkább a HD2-t javasolnám, mégpedig azért, mert szerintem egyrészt egy kicsivel jobban néz ki, elegánsabb, mint a Desire, másrészt pedig a HD2-re rárakható tökéletesen működő (kamera is), és gyors Android (legújabb 2.2 jelenleg, de folyamatosan fejlesztik - gyorsabb ütemben, mint a HTC-nél...). Mégpedig megtehető ez ROM buzerálás nélkül, sima program feltelepítős formában. így bármikor választhatsz, hogy Android vagy WM 6.5 oprendszerrel akarod éppen használni a telót, illetve bármikor válthatsz, csak egy újraindítás szükséges. Ugyanezt viszont nem tudod megtenni a Desire-rel, azzal marad csak az Android...
  • Blasta
    ...mellesleg a haverom Need For Speed: Shift-et játszik rajta, marhajó grafikával, akadásmentesen...
  • Blasta
    Desire sem a 2.1-el sem a 2.2-vel nem lassu a menuben
  • Solten
    Lofingot kell egy dognagy tapitelefonhoz billentyu... :)
  • kifli
    szerintem nem csúnya, de HD2 egyszerűen gyönyörű, nekem a legjobban tetsző telefon jelenleg, csak kib@szott bill nincs rajta :D
  • Bucser
    Az egyetlen dolog ami hiányzik a legújabb HD2 féle Desire HD romból a kamera. Szélvészgyors és nem zabálja az akkut sem. Pofás és költözhető.

Alapvetően WM user vagyok, de a Desire HD rom megdöbbentően gyors.
  • Solten
    Desire csunya?? Nah, most olvasom ezt eloszor... :)

• Máté94
    Desire-t 2.1-el még a Telenor-nál. Ott nem akadt pedig mindent kipróbáltam amit akartam.
    HD2 még régen egyszer Pesten Speedshop-ban de, hogy melyik volt gyorsabb azt már ne kérdezd. Keresni kell HD2 vs. Desire videókat hátha vannak. :)
  • REPS0L
    esetleg van tapasztalatod mind2vel?
    WM6.5 vagy Froyo 2.2?
  • Máté94
    Szerintem sokkal jobban járna az Android-os Desire-rel. Azt meg, hogy honnan vette, hogy akad a Desire az már megint más kérdés. Lehet szar volt a vid. Froyo 2.2-vel tuti nem akad semmit se.

HD2-ben a nagy kijelző tényleg jó de arra csak főzött Android van, amin lehet nem minden működik úgy ahogy kellene. Itt inkább a főbb kérdés, hogy WIN vagy Android kell.
  • Pepsi Twist
    halgass az öreg pepsi bácsira és HD2 :)
  • Pepsi Twist
    az az érvem hogy ilyenem van és megvagyok vele elégedve :)
  • jazzy
    Pro-kontrába 50-50%-ban fognak neked tanácsot adni.
  • desigo
    Ha a HD2 jobban tetszik akkor egyértelműen azt vedd.
    Brutál kijelzője van,nem fogsz vele semmiképp sem rosszul járni.
    De gari nélkül semmilyen 100 ezer Ftos műszaki cikket ne vegyél.
  • REPS0L
    pro/kontrába 50-50%ban tetszik mind a kettő, így azért hadd kérjem már ki mások véleményét is légyszíves.