HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiírta a telefon amikor bekapcsoltam a wifit, hogy update available, na mondom de jó biztos lemaradtam a 2.0-ról hivatalos bejelentésrõl euban, verziószám kiírva le lesz töltve a telefonodra ablabla, recommend wifi abla. Letöltöm, install.
Telefon újraindul, bejön a root, installation aborted és ott marad a root képernyõ. Nézem ez mi, semmi, rányomok reboot, elindul, minden a régi. Ha a Home-al együtt indítom bejön a root, ami érdekes, mert a telefon eddig nem volt rootolva, na ez mi?
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
117e tudnék venni pesten új készüléket.
hivatalostól 130e...melyik legyen?😄
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
lesz valami megoldás rá?
Amúgy Droid incredible...ezen minden szupi de a hátulja?!Csúnya

Erre meg itt lesz majd a HTC Aria, ami frankón néz ki, a felbontása is jó lesz, és 53.000Ft? Létezik?
URL
Tudnátok ajánlani egy fasza free könyvolvasó app-ot az iReader-en kívül, ami HTML formátumot is olvas?
Az iReader-rel nem sikerült könyvjelzõt beállítanom, plusz ha rákeresek egy szóra nem tudom eltûntetni a kijelölést és nem engedi a program elszkrollozni a találatról.
Elõre is köszi!
Saor Alba
Mas: Elfogyott a HTC EVO 4G
"Néhány nappal a piaci debütálást követõen a Sprint teljes HTC EVO 4G raktárkészlete kiapadt."
<#alien>#alien>
Saor Alba
Ez a Dagi bazi nagy.
Rejtett navi menü érdekes,mi kapcsolhatja azt be?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Saor Alba
Az viszont elgondolkoztatható,hogy csak T-s simmel jelentkezik a probléma,más szolgáltató kártyájával nem.Ez olyan mint ha a kocsimnak csak akkor lenne baja ha a Shellnél tankolok.
A szerviz viszont lehetett volna gyorsabb is.Nem kellett volna ennyit szenvednie.
Kamu duma,hogy nincs alkatrész.
Vásárolni szigorúan csak hivatalos viszonteladóktól szabad két év gyári garanciával.
Ha már a 0 perces használt trükközés megy ki tudja mivel okoskodik még az eladó.
hivatalos viszonteladók:
Speedshop,Motoker,Extreme digital,Pannon (Telenor),Vodafone
http://homar.blog.hu/2010/06/07/senki_nem_vallalja_a_felelosseget_a_hibas_telefonert
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Nekem G2õm van, szal a kurva T-re biztos nem fogok várni, hogy szíveskedjenek kiadni a saját verziójukat OTA, pláne, hogy tele a tököm a G2 beégetett app-jaival, nem tudom frissíteni többek között a Google Maps-ot sem, szal mindenképpen kábeles úton rakom fel a gyári HTC-s verziót.
Szóval akkor egyelõre EU-s készülékekre nem elérhetõ a 2.1 ugye, maximum fõzött romok formájában?
Az OTA (Over-The Air) azt jelenti, hogy nem kell kábellel a gépre kötni, wifin is frissül majd a rendszer. Nem tom Hero-n hogy van, de pl Milestone-on volt olyan frissítés ami csak kábelen ment.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Viszont azt nem értem amit írtál 😊))
Mi az, hogy OTA, meg hogy kell azt érteni, hogy ha megjelenik a GSM verzió? 😊
Sorry a láma kérdésekért -.-
Nem tudom milyen csomaggal veszed, de nálunk a T-nél 120K a cucc, miközben függetlenül tudok 108-ért is.....
OTA lesz a cucc elvileg, ha megjelenik a GSM verzió is.
de még nem bittos hogy ennél a készüléknél maradok ez a keyboard miat tetszik
Jól látom? 😊
Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!
Erdekes hogy nem csak az iTamponert tudnak sorba allni orakat az emberek.. 😊 Csak itt a media- es egyeb hiszti nincs jelen. Miert? Mert nem kell neki... A HTC keszulekei profi cuccok.
HTC Evo 4G launches to surprising lineups
Saor Alba
(kisse leegyszerusitetted, az Ubuntu, Mandriva, SuSE, stb. valoban GNU/Linux kernelre epul de total mas disztribuciok... Android mint mobil OS, csak egyfele letezik ... verzioi: 1.5 (Cupcake), 1.6 (Donut), 2.0/2.1 (Eclair), 2.2 (Froyo)).
Saor Alba