HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L
na emberek felbaszott a HTC Desirem hogy egyfolytába tele van a belsõ memória... mire érdemes cserélni? Desire HD? vagy nézelõdjek WM7 téren?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Bencee7
Nemtom, nekem vhogy nem jött be...

Amit még régebben itt fórumon tárgyaltunk CMet tettem fel elõször. Azt töltötték le legtöbben, meg az a legnépszerûbb topik is. Felraktam, új volt érdekes, de hiányzott a sense. Így kerestem másikat, több is volt sense felülettel és ugye elég hardcore módon DesireHD ROMjai voltak amik ugye a legnagyobbak. Megtetszett a Rafdroid, leszedtem és használom is. Néha kicsit akad, de nemrég jött ki a 4.2 asszem és már lassan õ is áttér Gingerbread-re, szóval maradok ennél.

CM az Nexus ROM volt, Sense nélkül, sztem elég csúnya így magában- de kinek mi. Gyorsabb volt, meg 2.3, de nekem annyira nem jött be.

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

kifli
Ha kell a sense akkor nem ezek a neked való romok 😊

Amúgy cm-el mi gond? csak egy tweak, szerintem jó cucc 😊
Bencee7
Nem váltok WP7re. Nekem annyira nem is jön be, meg beleszerettem androidba 😄D

Én Rafdroid-ot használok, 2.2.1el elég jó rendszer. a CM nem jött be annyira, meg nekem kell a sense...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Ha 2.2-es, akkor Settings-> Applications-> Manage applications. Itt megtalálod az alkalmazásokat, ezután kiválasztod, amelyiket akarod és lesz egy olyan gomb, hogy Move to SD card.
Gondolom magyar nyelvû menüben is megtalálod ez alapján😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Saccard
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ahogy töltöttem le a játékokat és telepítettem elfogyott a hely pedig az sd kártyán van még 1,5gb. Hol tudnám beállítani, h az sd kártyára telepítsen? 2. Jó lenne ha mobilon keresztül is meg tudnám nézni az CIB-es internetbankomat, de sajna nem megy hiába volt fent a java rajta. Elõre is köszönöm a segítségeteket!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

kifli
Ha kinyomom a data connectiont nem csatlakozik mobilnetre 😊
A gond az ha jóltudom, hogyha engedélyezve van, akkor generál irreálisan nagy adatforgalmat.

De ma visszatettem androidot (2.3.3), mert a 8gb-s memkari elég csúnyán betett wp7-nek (elég válogatós memóriakártyák terén. Elvileg ha jönnek a nokia cuccai, akkor már mûködni fog rendesen, mert jelenleg nokia sd-vel rebootol folyamat 😄)
A 2gb-sel jó volt, de az meg túl kicsi :/

Úgyhogy ha fel akarod tenni, próbálj ITT utánanézni, hogy kompatibilis-e az memoriakártyád 😊

Amúgy most ahogy nézegettem mdjs cyanogen 7 modját törölték valami licence gondok miatt, úgyhogy most ez a kettõ közt vaciláltam: Hyperdroid GBX és Hyperdroid cyanogen mod-al

Végül az utóbbit választottam, igaz elvileg lasabb egy picit, de jobban testreszabható, és kényelmesebb használni, meg újabb a kernel is...
Bencee7
"Rejtett" mobilnet használat nem aggaszt? vagy már kijött a javítás?

Én ezért nem tettem fel még a WP7et HD2re...Bár mióta NANDroidolok azóta meg sem fordult a fejemben a váltás<#taps>

kifli
na a kulcs igénylés is gyorsan ment 😊
kifli
Na felpakoltam egy wp7-et hd2-re. Eddig tetszik. Bár nincs annyi app...
rastaman
csak a hátlapja kicsit fura azzal a keresztirányú pacával. egyébként tetszetõs!

kifli
a teteje nem olyan 😊
Kinek mi, nekem még mindig a Legend😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Bencee7
Ennyi erõvel DHD is, mivel az is egyfajta HD2<#idiota>

schumimodells
Nem nagyon ismerem ezt a márkét,tudnátok róla mondani valamit,melyik ország terméke,meg ilyesmi.

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php

kifli
dizájnba nálam még mindig hd2/hd7 a nyerõ 😊
rastaman
HOLY MOLY!! azt hiszem el kell kezdenem spórolni...

rastaman
<#kacsint>

Solten
jazzy
Igazán nincs mit 😊
rastaman
megoldottam közben 😄

rastaman
help!

touch hd-n úgy jártam a nav n go igo8-cal hogy elfordítottam a programban a képernyõt, újraindult a program, de a menünek az alját nem rajzolja ki, mert a képernyõt nem fordítja el... kérdés: meg lehet-e bütykölni valahogy a programot, hogy visszarakja az alapbeállításra, vagy uninstall?

desigo
persze az év vége felé megjelenõ telefonjaival
nem kis hátrányuk lesz a konkurenciához képest
Blasta
Nem nagyon porognek, de majd a Nokia jól felporgeti a WM7-et 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

REPS0L
csak én érzem úgy hogy a WM7 még alig indult el, de már ki is halt? 😊

Blasta
Szívesen.
Amúgy oszintén eddig nekem sem hiányzott ez a ficsor, rádugom a kábelt a telefonra, SD kártya beolvas és onnantol ugyan olyan gyorsan másolok a 16GB SD-re mint bármi más pendrive-ra.
Persze mint ficsor nem lenne rossz ha ezt is tudná, de boven teljes életet lehet élni enélkul szerintem 😊

Persze abszolút igazad van, de sokkal gyorsabb meg kényelmesebb mint egy telefonból kivenni a kártyát, vagy telefonon keresztül a kártyára. Nekem E71-es Nokián, kártyára iszonyat lassan másol telefonon keresztül. Ha meg kiveszem a kártyát összekutyulja az ikonokat, a programokat visszapakolja az alapértelmezett mappába... egy agyrém. Ezért tartom egy nagyon jó ötletnek ezt a megoldást. Persze ez HTC meg Android, itt lehet teljesen más a helyzet.
Egyszerûen nincs létjogosultsága.
Én bõven elférek 8gb-os kártyán, zenékkel, Igoval és így is üresen maradt 3gb.

Egy 16gb-os kártyán pedig a filmeknek is marad hely bõven és az még megfizethetõ árkategória.

Ez elég kiábrándító. 😞
Pedig baromi jó találmány, ez nagyon tetszett az N8-ban.Mindenesetre köszönöm a választ, eddig te vagy az elsõ aki valamit tudott mondani egy "hümm"-ön kívül.
Blasta
Tudtommal ilyet egyetlen Androidos telefon sem tud

Sziasztok!
Már gugliztam mindenütt, lehet én vagyok vak, de sehol nem találtam egyértelmû választ arra, hogy a HTC Desire HD-ra lehet-é pendrive-ot csatlakoztatni? Tehát nem a telefont használni mint egy pendrive, hanem arra rádugni egy pendrive-ot és esetleg arról nézni filmet. Úgy, mint a Nokia N8-nál. Arról videót is láttam.

Elõre is köszönöm azoknak, akik tudnak egy egyértelmû "igen"-nel vagy "nem"-mel válaszolni!
Desire HD..letoltottem az Astro file managert, es franko meg minden, leszamitva azt, hogy az SD kartyan nem tudok megnyitni fajlokat, ez mi miatt lehet? Koszi

kifli
nekem, nem csillogó, ujjlenyomat mentes fóliám van, a vastagabb fajta, ebay-rõl párszáz forint...
Egyébként milyen fóliát ajánlanátok, amit könnyû feltenni és nem gyûjti a karcokat? Ár-érték arányban melyik a legjobb?

Ez a mostani egy katasztrófa, egyszerûen nem tudtam feltenni buborékok nélkül, pedig nem most csináltam elõször, ráadásul a körvonalai is látszódnak, mert a szélei nem tapadnak rá normálisan..

jazzy
Milyen idõközönként érdemes a fóliát cserélni? Lehet már amúgy is kéne.. fél éves.
kifli
szedd le a fóliát, ha jó minõség, akkor csapnál megmosod, és mehet is vissza...
jazzy
Független a telefon, 2x próbáltam rárakni a 2.1-et amikor kijött, aztán konstatáltam, hogy nem mûködik és elkönyveltem, hogy nincs 2.1 Herora, raktam fõzött romot. Most majd kell garanciáztatni, visszaraktam az eredeti romot, arra megpróbáltam megint a 2.1-et, megint 150-es hiba. Igazából nem is érdekel annyira, elvagyok fõzöttel.

Az viszont idegesít, hogy a speedshoposok a nem rég vett fóliámat nem pótolják...
kifli
Nemtudom hogy itt hogy van, de nem lehet hogy a szolgáltató oldaláról kell beszerezni a frissítést, vagy a szolgáltatótol függ, lehet-e frissíteni. Mert annó nokia update progija, a nem független telókat, minding csak akkor frissítette, ha a szolgáltató is úgy akarta.
Blasta
OTA nem próbáltad csekkolni a frissítést?
Vagy az 1.5-ben nincs online update csekkolás, jol emléxem?

jazzy
Érdekes, akkor nekem lehet valami problémám van, mert láttam, hogy van az oldalon 2.1, de amikor updatelni akartam hivatalosra, mindig kiírt valami 140-es meg 150-es hibaüzenetet, hogy ez az én készülékemre nem jó..
REPS0L
app2sd programmal (market), de ott sem az összes játékot/programot.

Azt meg lehet oldani valahogy, hogy az sd kártyára másolhassak dolgokat Hero-n? Gondolok itt például a játékokra.

Jah Live!

Blasta
???
Hero-ra hónapok óta van hivatalos 2.1

redmonk
rendben köszönöm az információkat

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

kemszi2
á köszi az usb-s tippet már 140 órája mûködik normálisan .Örök hála 😄
kemszi2
a 2.2-t már megkaptuk egy ideje rá
Match
Valaki tudna segíteni egy htc legend rootolása ügyében?
EZ alapján próbáltam megcsinálni, egyedül az maradt ki a végén, hogy a froyo ota rom-ot felrakjam, mert a link ahonnan le kéne szedni már nem megy, tehát a testimage.zip van fent rajta.

2.1, mûködik is, de a rom manager nem csinál semmit. A recovery-t se hozza be, csak a piros háromszögeset. Elvileg a root checker azt mondja hogy a root megvan. A superuser-t is feltettem, az meg ha update-elni akarja magát, akkor újraindul a telefon.

Valakinek van valami tippje?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Máté94
Az elvileg van rá.
redmonk
de 2.2 az még rárakható ugye?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Máté94
Esélytelen...