5079
-
#3599 én az astrot ismerem és használom. nekem megfelelő :D -
#3598 Én azt használom ami a CoreDroid ROMban van benne, Dual File manager a neve, nekem megteszi....
régebben volt ES File explorerem meg Astro-m is (ez jó, kicsomagolni is tud), de amire kell arra manapság bőven jó a DFM -
alkonyvadász #3597 Találtam egy csomó file menágert :))
Melyiket könnyű és egyszerű használni és melyik jó?
Nektek nagyobb tapasztalatotok van ebben szerintem!
-
xxxpaulxxx #3596 akkor most nézz szét szépen a marketban:) -
alkonyvadász #3595 Ha lenne file kezelőm! :D -
alkonyvadász #3594 Köszönöm szépen . -
#3593 Nemártana körülnézni kicsit a neten...
1. szerintem nem tudod leszedni, csak ha rootolod
2. leszeded az .apk kiterjesztésű fájlt és fájlkezelőben ráböksz és települ is
3. magyar használati utasítás van fenn htc.com-on
nemhiszem h gugliba sok ideig tartott volna... de mind1, leírtam -
alkonyvadász #3592 Sziasztok.
Vettem egy HTC desire HD-t sok kérdésem lenne.
Vannak rajta olyan alkalmazások amiket soha nem is fogok használni ,ezeket hogy tudom leszedni róla?
Hogyan tudok új alkalmazásokat telepíteni rá? Van valakinek magyar leírása , mert ezen a telon van egy pdf leírás de az angol?!
Köszönöm. -
xxxpaulxxx #3591 Itt is köszi!:) -
#3590 nekem is tudsz dobni egyet? köszi :) -
#3589 pü ment! -
xxxpaulxxx #3588 Tudsz ehhez dobni egy letöltési linket? Mert sehol nem találom:D -
#3587 Én speciel iGo-t használok, kicsit csúnya sztem, de megy és szépen navigál -
xxxpaulxxx #3586 Desire hdre milyen offline gps progit ajánlotok? A navigon valamiért nem akarja az igazságot:D -
#3585 arra mondjuk elég a legend is :) én speciel a fémház miatt választottam :D -
#3584 Leginkább netezésre!
-
vass17 #3583 Értem, azok nekem is szoktak ropogni. -
#3582 nem feltétlenül htc-re gondoltam:)
de pl desire 7k-val több gsmline-on (81290) mint a legend.több a ram és a proci is jobb.attól függ mire kell a telefon -
#3581 a képernyő alattiak néha ropognak.de amúgy semmi problémám nem volt vele.most lesz egy éves -
#3580 Hali. Applanet csak nekem nem mûködikn? Esetleg vmi hasonló oldal v program ahol a az appok között válogathatok? : D
Köszi elõre is : D -
#3579 Igen láttam én is de viszont azok jóval drágábbak is! Nem igazán szánok rá 100k-nál többet! -
vass17 #3578 A gombokkal nincs semmi bajod?
Nekem egy időben a bekapcsológomb volt érzéketlenebb, illetve most se mindig érzékeli a nyomást, most meg a hangerő felső gombja. Nem értem miért jönnek ezek elő, nem olyan nehéz megcsinálni normálisan egy gombot..... -
bigbigle #3577 Ha valaki hozzájut a sensation-höz akkor írhatna egy saját véleményezést mert azért kíváncsi vagyok rá:) -
#3576 a legend nagyon jó kis telefon :) külsőre még mindig ez a kedvencem. hardverben már sok jobb van viszont -
#3575 Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és HTC-re gondoltam, mégpedig a Legendet néztem ki de nem igazán tudok dönteni! Esetleg ha tudnátok ajánlani vmi jobbat . . . Kb. 80k a limit. Előre is köszönöm! -
xxxpaulxxx #3574 Nos holnap viszem vissza a telefont... pdafanclubon ezt ajánlották:) Ugyanis ez a szoftver ami rajta van, az nem európai régióra szánt és a weboldalon is magyar menüt ígértek...
Backupolni meg szerencsére lehet root nélkül is a mybackup pro-val:) -
xxxpaulxxx #3573 Most megpróbálom xp alól megoldani.... HÁTHA:DD -
#3572 szívás
idővel xda-n lesz hozzá hack... addig maradhatsz te is a stock DHD-nál és kimaradsz a sok jóból (pl 3.0 sense port) -
xxxpaulxxx #3571 Újonnan vettem és Gingerbred van rajta... sehogy se tudom downgradelni:S -
#3570 ja és a kérdésre a válasz: :D
nem lehet! ahhoz kéne vmi backup progi pl Titanium backup, de az csak rootolt telókon megy(legalábbis azthiszem)
CWMbe is van backup, de az rootolás után jön csak elő :D
ha nagyon elbszol vmit, akkor újrarakod vmielyik gyári romot és szevasz...de akkor minden adat törlődik -
#3569 Milyen verziójú ROM van rajta?
ilyen újat vettél, vagy csak frissítettek rajta, mert el akarta adni? enyémet is kb előtte frissítették 1.72re, nekem is vissza kellett butítani 1.32re...goldcard meg miegymás....szép kis kaland volt -
xxxpaulxxx #3568 Köszi, de rengeteg leíràst megnéztem ès semmi:/ Az xdan konkrétan le is volt írva, hogy a legujjabb GBet nem lehet rootolni... Mondjuk ez egy régebbi bejegyzès volt.
Viszont ha esetleg mégis lehetne és most rárakok a telóra ezt-azt akkor el lehet menteni az állapotot, hogy rootolás után újra meglegyen minden? -
#3567 xda fórum + youtube videó kombó lesz a te barátod... -
xxxpaulxxx #3566 Köszi:)
De nem hiszem el... még mindig nem sikerült rootolni... faxom kivan már:S A pdafanclub egyik módszerével se tudom downgradelni... -
#3565 gratulálok -
xxxpaulxxx #3564 MEGVAN VÉGRE A HTC DESIRE HD-M:DD
Nah most megyek is zombulom egész nap:DD -
#3563 jaj nagyon nem vágom én ezeket a telókat.... tegnap óta nem megy a netem se a wifim...elméletileg semmit nem piszkáltam rajta,de az elmult napok véletlen hívásai alapján /touchscreen ftw/ feltételezem valmibe belenyúltam....
wifi megtalálja a szolgáltatót a jel max erősségű mégse tudok csatlakozni..."ellenőrizze a beállításait" címszó..
tudja valaki az alap konfiguráció beállításait? Incredible-re? köszönöm -
#3562 méltó utódja lesz a touch hd-mnek :D
(adományokat szívesen fogadok) -
xxxpaulxxx #3561 Nah fasza... még meg se vettem az enyémet, de már kiadnak egy jobbat:D -
#3560 HTC Sensation - érzékek birodalma
mobilarénás teszt