HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Amit még régebben itt fórumon tárgyaltunk CMet tettem fel elõször. Azt töltötték le legtöbben, meg az a legnépszerûbb topik is. Felraktam, új volt érdekes, de hiányzott a sense. Így kerestem másikat, több is volt sense felülettel és ugye elég hardcore módon DesireHD ROMjai voltak amik ugye a legnagyobbak. Megtetszett a Rafdroid, leszedtem és használom is. Néha kicsit akad, de nemrég jött ki a 4.2 asszem és már lassan õ is áttér Gingerbread-re, szóval maradok ennél.
CM az Nexus ROM volt, Sense nélkül, sztem elég csúnya így magában- de kinek mi. Gyorsabb volt, meg 2.3, de nekem annyira nem jött be.
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Amúgy cm-el mi gond? csak egy tweak, szerintem jó cucc 😊
Én Rafdroid-ot használok, 2.2.1el elég jó rendszer. a CM nem jött be annyira, meg nekem kell a sense...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Gondolom magyar nyelvû menüben is megtalálod ez alapján😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
A gond az ha jóltudom, hogyha engedélyezve van, akkor generál irreálisan nagy adatforgalmat.
De ma visszatettem androidot (2.3.3), mert a 8gb-s memkari elég csúnyán betett wp7-nek (elég válogatós memóriakártyák terén. Elvileg ha jönnek a nokia cuccai, akkor már mûködni fog rendesen, mert jelenleg nokia sd-vel rebootol folyamat 😄)
A 2gb-sel jó volt, de az meg túl kicsi :/
Úgyhogy ha fel akarod tenni, próbálj ITT utánanézni, hogy kompatibilis-e az memoriakártyád 😊
Amúgy most ahogy nézegettem mdjs cyanogen 7 modját törölték valami licence gondok miatt, úgyhogy most ez a kettõ közt vaciláltam: Hyperdroid GBX és Hyperdroid cyanogen mod-al
Végül az utóbbit választottam, igaz elvileg lasabb egy picit, de jobban testreszabható, és kényelmesebb használni, meg újabb a kernel is...
Én ezért nem tettem fel még a WP7et HD2re...Bár mióta NANDroidolok azóta meg sem fordult a fejemben a váltás<#taps>#taps>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Saor Alba
touch hd-n úgy jártam a nav n go igo8-cal hogy elfordítottam a programban a képernyõt, újraindult a program, de a menünek az alját nem rajzolja ki, mert a képernyõt nem fordítja el... kérdés: meg lehet-e bütykölni valahogy a programot, hogy visszarakja az alapbeállításra, vagy uninstall?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy oszintén eddig nekem sem hiányzott ez a ficsor, rádugom a kábelt a telefonra, SD kártya beolvas és onnantol ugyan olyan gyorsan másolok a 16GB SD-re mint bármi más pendrive-ra.
Persze mint ficsor nem lenne rossz ha ezt is tudná, de boven teljes életet lehet élni enélkul szerintem 😊
Én bõven elférek 8gb-os kártyán, zenékkel, Igoval és így is üresen maradt 3gb.
Egy 16gb-os kártyán pedig a filmeknek is marad hely bõven és az még megfizethetõ árkategória.
Pedig baromi jó találmány, ez nagyon tetszett az N8-ban.Mindenesetre köszönöm a választ, eddig te vagy az elsõ aki valamit tudott mondani egy "hümm"-ön kívül.
Már gugliztam mindenütt, lehet én vagyok vak, de sehol nem találtam egyértelmû választ arra, hogy a HTC Desire HD-ra lehet-é pendrive-ot csatlakoztatni? Tehát nem a telefont használni mint egy pendrive, hanem arra rádugni egy pendrive-ot és esetleg arról nézni filmet. Úgy, mint a Nokia N8-nál. Arról videót is láttam.
Elõre is köszönöm azoknak, akik tudnak egy egyértelmû "igen"-nel vagy "nem"-mel válaszolni!
Ez a mostani egy katasztrófa, egyszerûen nem tudtam feltenni buborékok nélkül, pedig nem most csináltam elõször, ráadásul a körvonalai is látszódnak, mert a szélei nem tapadnak rá normálisan..
Az viszont idegesít, hogy a speedshoposok a nem rég vett fóliámat nem pótolják...
Vagy az 1.5-ben nincs online update csekkolás, jol emléxem?
Jah Live!
Hero-ra hónapok óta van hivatalos 2.1
EZ alapján próbáltam megcsinálni, egyedül az maradt ki a végén, hogy a froyo ota rom-ot felrakjam, mert a link ahonnan le kéne szedni már nem megy, tehát a testimage.zip van fent rajta.
2.1, mûködik is, de a rom manager nem csinál semmit. A recovery-t se hozza be, csak a piros háromszögeset. Elvileg a root checker azt mondja hogy a root megvan. A superuser-t is feltettem, az meg ha update-elni akarja magát, akkor újraindul a telefon.
Valakinek van valami tippje?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"