5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Béla9248
    Gyökérkém!!! Szted ki a picsa fog visszaolvasni 1000 kommentet?! Beszólás? Jah bocs biztos nem nekem csak az a NOOB kifejezés nem illett oda gyökérkém! Ha normálisan nem megy hagyd a picsbe!
  • Bencee7
    Nehogy már ki legyél akadva gyökérkém
    kaptál segítséget? igen
    beszólt neked vki? nem

én meg csak írtam, hogy fogok írni, vagy keresni egy gyiket és akkor be lehet tenni bannerba vagy vmi

ééés ha olyan rohadtnagy fórumozó vagy, akkor tudhatnád, hogy egy kis visszaolvasással és a fórumban való kereséssel elég sok mindent megtalálsz ám
  • Béla9248
    Légyszives Bence fiam írj egy noob gyik-et! Én nagyon örülnék neki! Tudod a forum lényege kisfiam pont ez. Amit már megjárt más az tovább adja a NOOB-nak!
  • Bencee7
    Ismeretlen alkalmazásoknál pont h kell a pipa....
    és én a fájlkezelős megoldást javaslom, másik2 felesleges sztem

amúgy komolyan mondom, írni fogok egy noob gyik-et, mert egyre többen jönnek ugyanazokkal a kérdésekkel, megy egyre több a DHD is, mert most elég olcsó és sajnos drágább már nem lesz...
  • Béla9248
    Köszönöm! Próbálgatom! Esetleg tudnátok valami oldalt ahonnét beszerezhetnék értelmes dolgokat? Vagyis mik azok a tényleg okos alkalmazások amiket érdemes telepíteni a készülékre? Megkönnyíti a kezelését stb.
  • Béla9248
    Köszi azt már megtaláltam! Kilőve!
  • xxxpaulxxx
    Először is!
    Beállítások->alkalmazások->ismeretlen források mellől vedd ki a pipát

Aztán... alkalmazás telepítésre 3 módszer van (legalábbis amiket én ismerek:D)

1, HTC Sync nevű proginál ott van egy ilyen gomb
    2, Letöltöd az APK installer nevű progit innen és ebbe a progiba behúzod a .apk kiterjesztésű fájlt és feltelepül a mobilodra (én ezzel csinálom)
    3, felmásolod a kártyára és megnyitod egy filme managerrel... ilyen pl az astro file managger
  • kifli
    kapcsolt ki az adatkapcsolatot, az szívja le a kártyádról a pénzt
  • Béla9248
    Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni! Vettem ma egy HTC DHD-t! Ez az első HTC telefonom, rádugtam a laposra és nem igazán vágom hogy miket is látok ott! Mármint hová tegyem a letöltött alkalmazásokat, filmeket, zenéket. Naivan , elsőre kártya bele gps próba időjárás ment meg hasonló kis nézelődések és meg is etettem a kártyámról minden pénzem! Gondolom ez a gyári GPS így ebben a formában kuka is. Hogyan lehetne pl. egy IGO-t rátenni? Ezt leszedni? Magyar nyelvű iratokat most keresem mert persze az nincs hozzá! Tudom kicsit sok amit kérek de ha egy kis időtök akadna rá nagyon megköszönném!
  • desigo
    árcsökkentés a T-nél

HTC Desire HD

két éves előfizetéssel 89 990 Ft
    egy éves előfizetéssel 99 990 Ft
    kártyás csomagban 104 990 Ft

HTC Desire S

két éves előfizetéssel 84 990 Ft
    egy éves előfizetéssel 94 990 Ft
    kártyás csomagban 99 990 Ft

HTC Wildfire S

két éves előfizetéssel 39 990 Ft
    egy éves előfizetéssel 49 990 Ft
    kártyás csomagban 59 990 Ft
  • xxxpaulxxx
    Menü gombbal, egéybként az Advanced task killer mindenre megoldás:DD
  • [HUN]Crassus
    nah csak kifagyott a kis mocsok:P
  • [HUN]Crassus
    a nyomorék Skype-ot hogyan kapcsolom ki? marhára idegesítő,hogy nincs rá opció...
  • Match
    Sztem is korrekt telefon, de nekem a 2.2 frissítés után rengeteg hülyesége volt (már hála istennek nem elékszem hoyg mik, de nagyon idegesített :)).

Most 2.3.3 van rajta, cyanogenmod 7 stable, magyar nyelv felejtős ebben is, billentyűzet van. Cserébe azóta gyors, szép, stabil.

2 bug van benne, az egyik hogy az automata fényerő nekem nem működik (másoknál igen, nekem nem tudom miért nem megy), illetve van egy olyan hülyesége, hogy ha hívnak, akkor akkor 0.5-1 mp-ig a hátsó hangszórón nyomatja max hangerőn a másikat. Lehet ezekkel élni, azóta viszont imádom a telót.
  • Bencee7
    e-care javítja itthon a HTC-ket, de ez minek kell neked?meg sem vetted, de elrontottad?
  • xxxpaulxxx
    Jogos!:)
  • kemszi2
    én nagyon szeretem. 2.2 van de nekem nincs benne magyar nyelv(gsmline-tól van) csak magyar betűkészlet ,igaz már nem is hiányzik megszoktam.a szervizről nem tudok semmit,nem volt még rá szükségem :D
    annyi van amit már leírtunk párszor,hogy a képernyő alatti 3 gomb kicsit ropogós.meg nekem eleinte nyomta a fülemet telefonáláskor a felső éle de ezt is megszoktam :D
  • RETROB0Y
    HTC legend et néztem ki magamnak az egyedi külseje miatt mg mivel jó áron van a HTC áraihoz képest.

2 kérdésem lenne:

Hol van a hivatalos magyar HTC szerviz?
    Hivatalos 2.2 tudom hogy van rá de hivatalos magyra nyelv is van rá?

Még annyi hogy amugy jó teló a Legend?
  • jazzy
  • alkonyvadász
    Szia.
    Hiába a két mag ha az android nem tudja még kezelni.
    Hardveresen ott van igen ,de a softvare még nem.
    Én is sensation-t akartam venni és letettem róla amikor megtudtam hogy :
    Nem sokkal gyorsabb mint a sima 1 Ghz , aztán már úton vannak a 4 magos telók ,
    és a lényeg új utakon járnak a több magos telefonok ,én megvárom míg kiforrja magát , nekem nem ér + 60 ropit .
  • morcosqtya
    Connecting még van, logging on-nál szarakodik.
    Jelszót helyesen írtam be.
  • morcosqtya
    No, beszart a HD-m és az ActiveSync.
    Újra kellett raknom, semmi. Nem kapcsolódik.
    A telefont leformáztam, netkapcsolat van, honlapokat elér, de a windowslive-os fiókomat egyszerűen nem akarja létrehozni vagyis elérni.
    Hiába állítom be ezeket:

Bejövő levelek POP-kiszolgálója
    pop3.live.com:995

Kimenő levelek SMTP-kiszolgálója
    smtp.live.com:587

Bejövő levelek SSL-titkosítással
    Be (ez kötelező)
    Kimenő levelek SSL-titkosítással
    Be (ez kötelező)

Hitelesítés
    Jelszó (a Hotmail programba való bejelentkezéshez használt jelszó)

jelszó: a hotmail (windowslive) jelszavam
    usernév: mindegy.

Nem kapcsolódik.
    Vagy folyamatosan kéri a jelszót, mintha elcsesztem volna, vagy nem kapcsolódik azzal az üzenettel, hogy Messages cannot be downloaded to your mobile device. Make sure you are connected and that your e-mail account settings are correct. Then try to download messages again.

Hálózat van (vodafone), és net is van (böngészni lehet).

635476549765795965-szer újra próbáltam, kikapcs bekapcs, minden.
    Semmi.
    Mindig ugyanaz.

Ötlet?

• xxxpaulxxx
    Gyorsabb, nagyobb, van rá 2.3-as android:D
  • Viktor99
    Hát nem is tervezek rajta tf-et játszani de jó poén volt :D
    Igazából nincsenek különösebb terveim a telefonnal, igazából mindennapos felhasználásra lenne. (De a koromból kifolyólag minél többet tud, annál jobb :P) Igazából egyik ismerősömet is megkérdeztem ,de ő csak annyit mondott, hogy ha sokat használnám fotózásra akkor éri meg a HD. Néztem youtube-on összehasonlítást és ott a hd sokkal jobbnak látszott. Szóval van/vannak-e a HD-nak még olyan tulajdonságai amiért azt érdemes választni?
  • rastaman
    nah, kapható a sensation itthon is, a "sebességbolt"-ban csupán 159.990-ért :D
  • xxxpaulxxx
    De ezen nem fut a tf2:P

Nah de szóval... én 1 hete vagyok boldog HD tulajdonos, a barátnőmnek pedig 2 hete van Desire-e. Kérdés, hogy mire akarod használni... mindekettő nagyon jó telefon, de a HD azért mégis egy picit mindenben több. Annyit tudok felhozni (2 hetes tapasztalat alapján) a Desire javára, hogy szebb a képe és jobb fogni... ennyi...
    Egyébként újonnan árban sincs nagy eltérés, szóval újonnan mindenféleképp HD-t érdemes választani...
    Egyébként használtan is megéri ezeket venni... barátnőm használtan vette az övét 60ért hibátlan állapotban:)
  • Viktor99
    Hello, nemsokára szeretnék venni egy új telót. Egy HTC Desire-t néztem ki magamnak. Először is melyik éri meg jobban desire vagy a desire HD? Másodszor, megéri-e egy használtat venni? (Nem nagyon van rá pénzem újonnan, mivel 17 évesen most még csak a nyárimeló van :) )
    Túl nagy elképzeléseim nincsenek de ha valaki le tudná írni hogy melyiket miért érdemes választani azt megköszönném.
  • tenkenorman
    nálam sense restartokat eredményezett:D
  • nono84
    aha, hasonlóan nálam. Már le is töröltem :)
  • Bencee7
    Én is leszedtem, feltettem, de nem frissít, hibát észlel és jó a "kényszerített bezárás"
  • nono84
    Felrakta közületek valaki a napi kihívás nevű programot? Múltkor leszedtem a HTC likesról, de nekem semmit nem csinál. Látja hogy fel van telepítve, de futtatni nem tudom... :S Van vele tapasztalatotok?
  • willis
    kérdés tudom wilffire 2.2 frissíteni 2,3-ra valahogy? upgade?
  • xxxpaulxxx
    Dehoooogy!!!:O Csak hát az mégis csak 2 magos:DD
  • rastaman
    sensation. már csak azért is mert újabb telefon
  • Bencee7
    Máris elárultál ifjú padavan?
  • xxxpaulxxx
    Ha van pénzed rá, akkor sensation:)

(boccs Bence, ha most csalódnod kell:DD)
  • REPS0L
    HTCS
  • kifli
    sensation 2 magos nem? én inkább azt venném :)
  • Bencee7
    DHD nemtom, nekem nem tetszik a Sensation....az a gyökér hátlap ami unibody-nak látszik, de nem is az, na meg az a fura kijelzőarány.... 4.3" de a DHDn lévő 4.3" nekem sokkkal jobban tetszik...

Sensation 2x annyi mint egy DHD...ha van pénz és akarod a legújabbat, akkor Sensation...de én biztos nem vennék - drága és nem is tetszik :D
  • bigbigle
    tervezek egy HTC-t és nem tudom h Sensation vagy Desier HD?
    Kérnék tapasztalatokat ha lehetne:)