167
-
tomcsa4 #7 Arrakistort hagyd, mindig nevetek, frankó dolgokat ír:) Néminemű igazság (megfigyelésekről) vannak mondataiban.
De látom két "profi" is van a kenőpénzzel. -
A1274815 #6 Szerintem küldjük Bécsbe "t." Nagy György "úrat", hogy dobállózon egy kicsit T-Rex rokon tojásokkal. -
Csaba42 #5 Tényleg az a közfelfogás, amit írtál, és szerintem is elég szánalmas már. Amúgy csodálkoztam, hogy most nem a Peti-bácsi írta a cikket; akkor most el fog maradni a szokásos, szakszerű (és aki használt már NEM BÉTA, SEM RC Vistát életében, az tudja, hogy sok esetben alaptalan) Vista-fikázás...? :(
Na, de majd jönnek a "szakemberek", és jól leugatnak itt mindenkit, aki nem Linux/Mac dicshimnuszokat zeng. Ugye, arrakistor?! -
Abu85 #4 Vazze Bécsben is megkentek valakit. Magyarhonban nemnagy cucc, de az Osztrák testvéreinknél ez szép teljesítmény. -
tomcsa4 #3 Igazat adok. A Vista SP1 óta nagyon stabil és gyors! -
Kheller #2 hogyne. ha a linux nyer az csakis szakmai alapokon lehet. (ibm, redhat és társai ugyebár maguk a megtestesült ártatlanságok) Ha a win akkor csakis megkenés. Szánalom.
Valójában inkább mostanra értek be az eredmények és rájöttek, hogy nagyon sok mindenre nem jó a linux. De ők legalább nem erőltetik ész nélkül, hanem nagyon okosan mindkettőt használják. Az más kérdés, hogy nem szakmai szempontból vizsgálva ez egy kegyetlen nagy pofon a linuxnak, mert valódi használat és tapasztalattal a hátuk mögött döntöttek újra a win-es vásárlások (ráadásul kva drága) vásárlások mellett, igy nem lehet azzal takarózni, hogy legalább próbálják ki a linuxot, kipróbálták. -
floatr #1 Ez majnem oan durva, mint a magor közbeszerzési balhé. Naggyon keményen megkentek ott valakit...