85
Ha van képed arról, amit szeretnél de nemtudod hol tudod megvásárolni itt, talán megtudhatod?!
-
#45 Holnap (azaz ma) kellene vennem 1-2 minőségi esernyőt. Nem 100 ezer forintosat, de nem is a leggagyibbat. mondjuk minimum hajlított fa fogantyúja legyen és nagyméretű, egyszínű sötét kellene (nem mintás, nem olyan, amin reklám van). Rákerestem google-ben de nem nagyon találtam megfelelő helyet. Valaki esetleg segítene?
Köszi :) -
#44 ami alatta van, max az lehet igényes, de még egy ilyen boxer sem fogja ám növelni a méretét.. Majd idővel magától.. vagynem -
#43 Én azt a Corvettes pólót keresem, amit Győzike, a Győzikeshow-ba viselt! -
moor09 #42 köszi a tippet és neevous is, meg fogom nézni ;) .... -
rocco89 #41 És az mi a fax : D XD -
#40 Apámnak kéne egy szígyár buvattyú. :) -
rocco89 #39 Oh köszi! Kár, hogy csak fekete van, de lehet ideiglenessen befektetek XD UU nagyon kössz! Ha véletlen találnál zöldet szólj : D -
#38 fekete
ettől a sráctól vettem kb két éve
de ő is rendelte vhonnan -
Csesza #37 ezt -
Csesza #36 nem, azt úgyhívják hogy hülyeség... -
#35 Egy hawaii inges, kalapos gumifaszit műbrokival a zsebébe. :-) -
rocco89 #34 Tényleg van ilyen sapkád? És zöld?
10 ért XD jól átbasznál főleg ha 1500 ért vetted!
Nem tudsz szerezni nekem is? Sötét zöldbe kéne XDXD
Meg beszélhessük a jutalékod is! kapsz egy fagyit XD -
#33 nekem van ilyenem háhá
ezerötér vettem. megveszed 10-ér? -
#32 nem,ezt úgy hivják igényesség... -
rocco89 #31 Azért különleges, mert kell nekem :). Ez igazából, mint a nevében is benne van a kamionos sapka és én imádom, de egyszerűen nem tudok szerezni! Pár helyen láttam hasonlót, de nekem ilyen sima kell amit be linkeltem http://www.blingshop.hu/sapkak/trucker-cap/trucker-sapka-darkgreen-white sehol nem tudok ilyet szerezni! -
#30 H&M? -
Ronny #29 lehet, hogy ballagási ajándéknak kapja:) -
#28 A New Yorkerbe most sokféle kalap van. Ha ilyet nem is, de hasonlót szerintem találsz. -
#27 Park Könyvkiadó | Vevőszolgálat: (06-1) 346-0570 | [email protected]
próbáld meg itt megérdeklődni hogy árulják -e még. Én 7 éve vettem, nemtudom kapható -e még valahol.
(btw nagyon jó könyv. :) ) -
#26 Mit linkelt be ez a szerencsétlen? -
moor09 #25 ing az nem igazán kell, a kalap nem is hasonlít, a rágcsálnivalót megátengedem neked ;) -
#24 b+ schrank... -
#22 ő is rendelhette neten... -
moor09 #21 én egy ilyet keresnék, ötlet ??
( remélem bejön a kép :) )
-
Vlala #20 Egymás alsógatyáján azért össze ne vesszetek, mert itt röhögöm halálra magam... :) -
#19 jaj hát milyen rossz már mikor a pici kukija beleizzad a parasztoboxerba
dolcse boxer az légkondicionált 5ezerér per darab!! -
Szeszmester #18 Na mivan, ilyen jól megy valakinek 15 évesen? Ezt hívják sznobizmusnak, nem? -
Szeszmester #17 Aha, utánrendelhető. Nincs nyomtatásban a könyv. Ott nem.
Más tipp? -
#16 hol vehetek D&G-s boxert? Miskolc,Debrecen,Nyíregyháza ezek jöhetnek szóba csak!! -
#15 Ez mitől különleges? -
#14 Itt? -
#13 Szerintem az aluljáróban :) -
Szeszmester #12 Én könyvet szeretnék:
Oliviero Toscani - Reklám, te mosolygó hulla -
rocco89 #11 Csákány !
Jó, hogy ide találtam!
Én nagyon régőta keresek egy sapkát! Kamion sofőr sapka a neve. Egy oldalt találtam ahonnan lehetne rendeleni, de már fél éve annak, hogy nem jött ilyen sapkájuk!
http://www.blingshop.hu/sapkak/trucker-cap/trucker-sapka-darkgreen-white
Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék : ). -
#10 Brainiaces? Nyugatinál hol? -
#9 uhh köszi.. azthittem ez csak vmi felirat hogy disturbia.. ám tuti wan magyarországon mert a képen egy magyar srácon wan xD csak, hogy melyik boltba és hol árulnak ilyet.. :) -
Vlala #8 Köszi az infót! -
Biglol #7 Megveheted a Nyugatinal :) -
Vlala #6 Nekem Brainiac-es póló kellene :) -
Tmac #5 http://www.ebtm.com/p-9535-disturbia-t-shirt-mouse-white-from-ebtmcom.aspx
amúgy neten keress rá így kb: "Disturbia T-shirt"
azt nem tudom hogy mo-n lehet-e valahol venni...