Hol vásárolhatok ilyet..?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindegy milyen cipõ, én csak az akciókra izgulok
kell az aranyteniszruhámhoz:P
Srácok ez a cipõ nagyon ronda :D, de ha ilyet akar, hát szíve joga...
Ha ezt nem is, de kb 5 millió másik cíipõt igen. :D Miért olyan fontos ez a cípõ?!
Nemtudom, mennyire friss kollekció része ez a csuka, de ha aranyban akarod hordozni a lábad azért nézz be.... vagy ez inkább almazöld, vagy fonnyadt paprika színû? :D

szerintetek ezt megtalálom az arénában?
Pont szerdára terveztem, hogy elmegyek shoppingolni. Ez jól jön. Köszi lányok. :P
Hûû, dejó, pont rá is érek megnézni, nagyszerû.
Nyomtatópatron akció nincs, mert az kifogyott, valamivel ki kéne tolni xD
Ha lesz idõm, biztos elmegyek vásárolni. Amúgyis akartam. De látom, minden hónapban ilyen. Érdemes lesz erre jobban odafigyelni. :)
igen arénában van olcsóság az Aztékban:

http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-julius
Az tök jó, ott más jó cuccokat is lehet vásárolni, úgyis itt az ideje nyári ruhákat vennem (már kicsit késõ is XD), elnézek sztem valamelyik nap
Nem tudom az összes márkabolt helyszínét, de az biztos, hogy az Arénában van, mert már én is vásároltam ott egyszer.
Nem tudja valaki hol van Lacoste márkabolt?
wordsworth
azthiszem ilyen azték ( ezüstös? ) bolt van Mammutban is.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

monkeymajom
ha ráér,hogy mikor vered el a pénzed akkor az arénába menj.
ott sokszor ki lehet fogni akciós dolgokat
persze ha nem számít,hogy mennyit költesz mehetsz közelebbi üzletébe is

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Én google-be semmit sem találok ezzel kapcsolatban. Lehet én vagyok csak a béndzsó. Amúgy melyikbe érdemesebb elmenni. Mindkettõ halál messze van.
monkeymajom
valahol az ALkotás utcában is van..de azt pontosan nem is tudom.
Egyébként meg google.... -,-
Az arénában biztos találsz..ha útba esik neked.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

Valaki nem tudja hol van Azték ékszer üzlet BP-n?
Eladó DC Fullcap !! <#eljen><#wave><#vigyor3>
wordsworth
passz, de dexter nagyarc :D
Esetleg valami filmes kellékes bolt?

The Garrett
Tudja esetleg valaki, hol lehet kapni olyan széket mint amiben színészek meg rendezõk ülnek?

Ha a hátuljára valami hasonló rá lenne írva, az külön jó lenne.
pl.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Eg kérdés ilen Sapka ami a képen van...esetleg vki nem tudná h hol lehet kapni vagy hasonlót....ha jól hiszem ez DC sapka...
itthon látotott már valaki Hansen's termékeket? Konkrétan ez érdekelne:

Hansens Black Cherry

12346
jja. ez ugyan még nem hullott szét 1 év után, de asszem jó lesz ez nekem lopottan is, vagy mi:) mondjuk van egy kisebb sérülés a talpán, meg az oldalán, de arról az alkohol vs robogó + aszfalt tehet:c

ill még mindig érdekelnének hasonló stílusú csukák durván 15-ig bezárólag. néha látok jókat embereken, viszont boltban meg nemmm...o0

wordsworth
Valami hasnló bolt engem is érdekelne mert elegem van, hogy kifizetek sok 10 ezret.. pl vettem 32ért cipõt, és 3 hónap (!!!!!!!!) alatt szétesett mondom ez mimár... 5rugónál többet nem adnék egy ilyen szarért sem..

poppe
.jpg-rõl beszéltem, mondjuk h egy 20k-s kép mennyire lesz látható...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

12346
:)))
sry

stp4trick
szerintem alapból, ha tisztában vagy a fizika törvényeivel, akkor máris tudod a választ

pont akkorát lehet rányomtatni, amekkora, nagyobbat nem,
kisebbet, meg olyat, amit még nagyítóval meglátsz

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

poppe
kispárnára nem tudjátok mekkora képet lehet nyomtani? vagy h lehet-e sok kicsit?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

LoDMaSt
Igy már más <#eljen> :)

@ Hellomarci

LoDMaSt
Most akkor ha hallok egy új márkáról, akkor ojan ruhát nem vehetek? <#wilting><#wilting>

@ Hellomarci

12346
okker, de azért kíváncsi volnék néhány év múlva, hogy viszonyulsz ezekhez:) az a para, hogy a d&g (is) a partykiccsávók, meg partykislánykák körében ugyanolyan divat lett, mint más körökben a kockáshalálfejescsíkostornacipõs ratyi ruhák. így egy kicsit elcsépelt lett a dolog, és már inkább kezd cinkesebe átmenni.

fanka93
igen,nem volt fogalmam róla mi az,csak tudod ahogy nõ az ember,idõsödik,egyre fontosabb lesz a megjelenése,és hogy milyen ruhákat hord...jah,és nem vagyok "proli"...

fanka93
attól hogy neked ami alatta van az nem igényes,mért kell leszólni a másikat?

12346
hagyjad már:D 1-2 éve még fingod nem volt a létezésérõl, pedig kicsit idõsebb név, mint te^^ csak most nagyon menõ lett proliéknál;)

egyébként, ha már erre jártam, nem tud vki occsó Future Cat (Puma) lelõhelyet pesten?:)) ezüst/fehérben, vagy ilyen arany/fehérben. itiz:

... ahol lehetõleg nem 20-25 ropi egy ilyen. mégegyszer nem szívesen adnék azért ennyit cipõért. esetleg szívesen fogadok hasonlókat is:P

D4nY
Hát azt sztem SAXOO-ban vagy HARDSODA-ban vette... De ugyemlékszem már elözõ évadban is volt rajta szóval nemhiszem, hogy még van :S De azse biztos, hogy ott vette xD

xP

franc0
nm :)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

PyRex
köszönöm szépen, pontosan ilyenre gondoltam!!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

franc0
Ajándékbeszerzés fontosembernek? Részvét :)

Ez megüti a mércét?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

poppe
elegáns ffi ruházati boltban (ahol öltönyök meg nyakkendõk vannak)

PyRex
Holnap (azaz ma) kellene vennem 1-2 minõségi esernyõt. Nem 100 ezer forintosat, de nem is a leggagyibbat. mondjuk minimum hajlított fa fogantyúja legyen és nagyméretû, egyszínû sötét kellene (nem mintás, nem olyan, amin reklám van). Rákerestem google-ben de nem nagyon találtam megfelelõ helyet. Valaki esetleg segítene?

Köszi :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

autoszimulator
ami alatta van, max az lehet igényes, de még egy ilyen boxer sem fogja ám növelni a méretét.. Majd idõvel magától.. vagynem

.: mobilize.hu :.

redbull0304
Én azt a Corvettes pólót keresem, amit Gyõzike, a Gyõzikeshow-ba viselt! <#idiota>

köszi a tippet és neevous is, meg fogom nézni ;) ....

És az mi a fax : D XD

,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"

Fülüke
Apámnak kéne egy szígyár buvattyú. :)

De k*rvajó géped van istenem....

Oh köszi! Kár, hogy csak fekete van, de lehet ideiglenessen befektetek XD UU nagyon kössz! Ha véletlen találnál zöldet szólj : D

,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"

sapkafej
fekete
ettõl a sráctól vettem kb két éve
de õ is rendelte vhonnan

György

ezt

nem, azt úgyhívják hogy hülyeség...

Oldal 1 / 2Következő →