4825
Crysis Warhead
-
#2658 hozz létre topikot neki(megyek oda ha kész van) -
#2657 csak a kedvenc sorozatunk, de ez eltévesztette a házszámot -
#2656 berényémiki kösz hogy figyelmesztetsz minnyá barátokkozt de innen huzz el a szépséges anyukádba kösz -
strebacom #2654 Mi a fasz ez a sok buzi kép... -
simonl #2651 Sziasztok,
A végefelé, amikor a PAX -al kell lőni a konténer felől közeledő monstrumot, van valami taktika?
Mennyi kell bele? Az általa kilőtt "rakéták" ellen hogyan lehet védekezni?
Köszi
-
mikiking #2650 köszönöm szépen -
#2649 tess :) -
#2647 ha a frozen paradise az a pálya, akkor mákod van, mert feltöltöm mindjárt az autosaveket :) és ment egyet amikor átértél a hajó másik oldalára :) -
strebacom #2646 Van akinek, miután bemásolta a fájlt és inditja a játékot, akkor a beállításokban ki kell választani a hardvernak megfelelöt ujra, pl: játékos...és menteni a dolog akkor is müködni fog.... -
strebacom #2645 1920*1200.... asztalra katt utánna ctrl lenyom és nyomvatart majd az egérgörgövel változtatja az ikont.....OFF END!!! -
mikiking #2644 valaki tudna lökni egy savet,ami kb a jeges pályán van,amikor át kell jutni a hajo tul oldalára ,vagy mi.... nem baj ha a 100 % os save van,az is jo -
madmanic #2643 tegye, megy..
nekem is régi procim van AMD -
Neoncsoves #2642 nekem csúnyább lett a játék :S -
#2641 katt a nagyítóra, úgy jobban látni -
#2640 Milyen felbontásba megy a monitorod? mert nekem 1280x1024be és tök nagyok az ikonok: kép -
#2639 Inkább az F12-vel próbálkozz ;) -
DerStauner #2638 amikor játék közben printscreen-t nyomok, és kilépés után illeszteném be a paint-ba, csak egy fekete képernyőt kapok. miért van ez? -
#2637 1maggal semmiképp -
#2636 őő haverom kérdezi:D menn e neki a warhead érdemes a neki feltenni.
2600xt 2gbram proci 1 magos amd 3000+ feltegye? szerintetek? -
strebacom #2635 A microsoft-ról van a Vista Sidebar oldalról....de neked kell megkeresni!!! -
#2634 -
strebacom #2633 CFG........
simán a fő könyvtárba, a bin és atöbbi alá kell bemásolni..... -
#2632 vistan melyik időjárás gadget ez neked
fel-letöltő kijelző gadget
pls link -
#2631 jah semmi csak kérdeztem nem bántásbol nyugi, csak azert mondtam mert sem az enyém sem a tied nem egy ,,mai'' kártya megis meg mindig marha jók. Nem kell venni 4870 x2, 9800gx2 nem nyujtanak sokkal többet -
BIZ0906 #2630 Akkor nem szoltam :) -
#2629 már mért ne vinné normálisan? :D -
#2628 Melyik hozzászólásban van az a cfg?
-
Jocex #2627 Elküldenéd azt a fájlt? Vagy a link sorszámát? És hova kell bemásolni? -
bajsz #2626 akinek Nvidia vga kártyája van és kilép a crysis.exe-problémával,tegye fel az agusztus.26-i 177.92 drivert!nekem működik. -
strebacom #2625 Egyszerüen nem tudok betelni ezzel a játékkal, már 3. alkalommal keztem újra, mindig erösebb fokozaton...találtam itt a fórumban egy módolt cfg fájlt és az bemásolva tényleg fantasztikusan nézz ki fullban....a haverom azt hitte hogy igazifénykép a hátterem:
A többi kép....letölt,kicsomagol és megnéz....
-
#2624 snexi neked is jol megy crysis? gondolom te sem szándékozol uj vgat-venni, csak azert kerdem mert enyém is visz mindet tökéletessen ezert nem fogok ujat venni. 8800 széria powah -
#2623 nem egyedi a probléma -
#2622 nekem is szokott nemtudom miért de legtöbbször azert kiirja a hibát crysis.exe hibát észlelt -
Neoncsoves #2621 srácok nem tudjátok miért van az,hogy néha kilép magától a játék hibaüzenet nélkül -
#2620 na miután tegnap végtoltam most megyek egy kicsit devmodozni -
#2619 hali -
Neoncsoves #2618 nem rég "alakult" a HSCU máris átnevezzük magunkat HCT-re ami annyit tesz, hogy Hungarian Crysis Team... nem kell cifrázni azt kész :)
szóval:
[HCT]!!! -
Hellsing47 #2617 omg télleg :D
teljesen elkerülte a figyelmem -
#2616 2588ra -
Neoncsoves #2615 lehet állítani :)
egyébként alakul ez a klán féleség. már 2en vagyunk XD
mostantól MINDEN MAGYAR, aki akarja használhatja a [HSCU] előtagot. valami TeamSpeak szervert meg majd szerzek ahova összegyülhetünk és beszélgethetünk játék közben. az ingame nekem nem nagyon tetszik mert halk, stb :D