4825
Crysis Warhead
  • lac coo
    Kendőzetlenül feltártam az igazságot, hogy egy kótvány ! :)
  • GazCamp3r
    no offense

csak a múlt kisért, emléxem mi csináltá crysis topikba
  • TOMARGUS
    Sziasztok. Egy kérdésem volna a játékhoz. Van az a rész ahol légpárnással kell nyomulni. Nem árulom el hogy hol, hogyan... nem lövöm le a poént azoknak akik még vagy nem játszák, vagy nincsenek ott. szóval, miután a negyedik pontra kell mennem kb. több hajóroncson ugratok át, illetve kerülöm ki őket és elég nagy nyílt terep van, kvázi a tengerpart. Na most, ott vált a helyszín, ahová mennem kell, kb egy szikalfal túloldalára. Van ugyan egy kisebb öböl egy két étterem szerű épülettel meg három harcoló kocsival... de mintha ez zsákutca volna:S Nem tudjátok hogy ott hogyan haladjak tovább?
  • lac coo
    Elég nagy negatívum vót ? :DD
  • lac coo
    A Vista jó étvágyára gondoltam ....
  • GazCamp3r
    ezt kifejtenéd bővebben? Vmi nagy negativumot mondj gyorsan, me tudom, h csak azt tudsz :)
  • borix
    Igaz hogy jobban fut a játék mint az előző de ennek ára van.Mondom zúzok 1 kicsit gépágyúval erdőirtást hajtok végre /mikor a vonaton vagyok és kísérem/Nem hogy erdőt de még 1 száraz ágat sem tör le a gépágyú;)
  • grebber
    Tankoknál meg olyan volt megütöm azt elrepülök kb 30 méterre azt meghalok.
    Crysisban ilyen nem volt.
  • lac coo
  • bordy
    hehe, pont most szarakodtam vele. van a kocsizós rész után az rész mikor a dombra fel kell menni a vtol-hoz és jönnek a koreaiak. no ott van egy kupac farönk és nem bírtam kiütni onnét őket. :D
  • GazCamp3r
    32
  • Nagy01
    Én is ezt mondom:D.
  • grebber
    Azért a Crysishoz képest a Warheadben a maximum power eléggé gyérre sikerült.
    Crysisba odamentem az autókhoz aztán ha beléjük zúztam akkor elmozdultak farönköket is odébb lehetett ütni.
    Ellenben a Warheadben mi van:
    -Oda megyek farönkrakáshoz maximum power 2-3x megzúzom erre meghalok.
  • bordy
    32-es 64-es?
  • GazCamp3r
    nah, embörök megvan a 4 gb ram, egyenlőre csak 1080mhz-n probáltam, feltolom majd 1150-ig, de ez nem ide tartozik. Egyből egy warhead teszttel indultam, annál a pályánál, ahol az elején a koreai nanosuitost beelfolytja a vízbe psziho... eddig minden játékososn volt, és az a video nézhetetlen volt... annyit megállt, hogy kb először még áll a psziho, kövi képben meg má megfojtotta a koreait. Most 50-60 fps között mozgott a dolog csúcs grafon, és meg se rezzent... ennyit a vista ramzabálásárol....

semmi többet nemtok elmondani, kérem kapcsolja ki xD
  • bordy
  • CroftManor
    Akkor örülj neki :)
    Az nem tetszett benne, hogy alig volt új fegyver, azon a két kezes uzi szerűségen kívül, ami egyébként szart se ér, mert mindíg elmozdul ha lősz vele...meg az a másik böhöm bombavető, hát nem nagyon jött be...
    a Dzsipekben csak ugy lehetett lőni is, ha átváltottam közbe normál módra.
    stb stb
  • KILLER2
    Nálam egy darab bug nem volt. Huzamban toltam, volt egy fagyás, de semmi egyéb.
  • CroftManor
    Na végigtoltam én is.
    Hát végeredménybe tetszett, jobb volt mint a crysis.
    Egy két bug előjött a vége felé: bug
    volt ehhez hasonló is még.
    Akkor még olyan volt, hogy kiürült a rakétavető és nem volt hajlandó eldobni és ezáltal nem is tudtam másikat felvenni
    meg ilyen apróságok...
    Én 85%ot adok neki.
  • Peetboy
    ÉS szerinted ez ide való? Nem inkább az OFF/Spam/Warez Topikba?
  • nikopeti
    Nekem eredeti vistán eredeti game,hibátlanul müxik!!!
  • Sil3nt
    VEGLEGES CRACK
  • DannyL
    A Warhead egyébként ott folytatódik ahol az első rész befejeződött?
  • Nagy01
    fasza majd megnyitjátok:D.
  • Nagy01
    Várni.Talán.Nemtom nállam is sokáig töltött.

Ilyen bordy cfgjével.Azaz amit ő ajánlott, HQ.Szerintem rondább,mondjuk több fps-em van de..
  • fireball
    hali srácok
    az mér lehet h elinditom a gémet, menüó fasza de amikor elinditom a játékot végig megy az intro aztán nagy fekete képernyő és semmi se történik
    lehet tenni neki vmit?
    üdv
  • bordy
    thx, akkor nem erőltetem én sem.
  • Nagy01
    Most vertem a nyálam? Csak elmondtam hogy nem hajlandó szaladni 1920-as felbontásban ennyi, legalábbis "csúcs" fokozaton nem "játékos" fokozaton meg ronda , és még úgy se igazán:S.
  • Gunner
    király... és? verd máshol a nyálad
    btw... ccc 2.21 lvl 1 config sztem és jól fog futni ;)
  • Nagy01
    mind1 h használja. mindkettő helyes
  • Nagy01
    Nah én is megszereztem már a gamet.
    Szegény 88GT-m nem akarja a full hd felbontást:(.Ezért kénytelen vagyok levinni a gépét aztán rányomom 102centis hd rdy tv-re:D.Viszont arra várni kell holnap reggelig=( az első benyomások elég pozitívak, a szinkron is kurvajó de szerintem a maximulás gyorsulás vagy mi elég idiótán hangzik:D,azt meghagyhatták volna alapformájában angolul:).
  • Hellsing47
    hát nálam már a performance is elég gányul fut érdekes módon :|
    legtöbbször 20fps alatt, igaz csak az első pályát néztem (azt sem végig)
    többit már ki sem próbálom :D
  • madmanic
    elég rövidke lett..
  • Djemba
    akkor majd megnézem holnap
  • Prince23
    *azzal :D
  • Bmx01
    sztem elfutna avval a géppel
  • bordy
    valaki megnézhetné ezeket a configokat hogy mennek. 3-ből egyet sikerült betölteni, de azt is a sikeresen betöltve szövegig aztán crashel a játék szokásához híven nálam. nem kell regizni hozzá, commenteknél belinkelték hogy ne kelljen.
  • Djemba
    laptopon menne szerintetek???
    64 X2 2x 1,9 GHz, meória ddr2 2024 mb,NVidia GeForce Go 8400M
  • Jocex
    "FUSS FORREST, FUSSS!!!"
  • strebacom
    Mindjárt kap egy bannt...hehe...