Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes más minden jól megy sima Crysis is.
Next PC upgrade: 2022
én visszatettem a hivatalos, 175.19-et. ami az nvidián van.
Nekem nem akar elindulni a játék, az eleje simán megy, csak a játék betöltésnél fekete a kép és nem csinál semmit a gép.
Gépem: Xp, SP3-mal, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+, 3.21Ghz, 2 GB Ram, Geforce 8500GT (512MB Ram). Ehez nem kell pach, mint a Call of Duty 4-hez?
A helpet elõre is köszönöm!
1440x900 antialiasing off, minden más full, reccenéstelenül fut a Steam-en.
Sztem hasonló gépe van egypár emberkének, mint az enyém.
Akkor pedig nincs "lol".
Vagy van ?<#nemtudom>#nemtudom>
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
egyébként nálam nagyon ugy néz ki, hogy a 4850-el jobban fut 1280 2xAA-val mint 1024 AA nélkül <#idiota>#idiota>
legalábbis a második pálya mindenképp folyamatosabb 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ma néztem.
Nem csoda, hogy asszonnyák jobb az optimalizáltság, hisz rondább lett a grafika.
Így könnyû.
Az elsõ részben élessebb tisztább volt a kép.
Ettõl független a magyar szinkron végett kihagyhatatlan kategória!!
<#lookaround>#lookaround>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mert csak õt nem tudjuk küllemre, hogy nézett ki. És feltehetõleg biztosra veszem, h találkozunk a WH játék során a fõszereplõvel, Nomaddal.
vagy nem?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Valaki elmondaná nekem hogyan kapcsolódik az elsõ részhez a játék?Nem emlékszem az elsõben VTOL lezuhanós részre...
Thrash \'Till Death
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
De mondjuk máshol is úgy belassul hogy az már fáj.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10-es skálán a játék 8/10!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mikor odaértünk aztmondja a span "azt hittem, csak makett" a gyalog galoppba volt hasonló 😊
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
OK, here is how you can run Crysis single player with the new engine of Warhead:
- make a backup of your Warhead installation, and read again, the warning above.
- create ~WarheadInstallDir/Mods/Crysis/Game/
- copy ~CrysisInstallDir/Game/** to ~WarheadInstallDir/Mods/Crysis/Game/**
- remove ~WarheadInstallDir/Game/Localized
- move ~WarheadInstallDir/Mods/Crysis/Game/Localized to ~WarheadInstallDir/Game/Localized
- start Warhead with the command line option: -mod Crysis
- when the main menu shows use the console command: map island
- enjoy the campaign.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Töltsük le az internetet!
amugy volt a vonatos rész amikor o'neil mondta hogy "Jippiájé, te szarházi" ez melyik filmben volt még? (mert tuti hogy hallottam már egy filmben)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Azt hittem rosszul hallok<#nemtudom>#nemtudom>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
-A halál faszát.
-Bassza meg.
-A kurva életbe,tudtam.
-Végre nem csak a seggemet vakarom.
-Annyi itt a koreai mint szaron a légy.
-Pattogjatok mint kecskeszar a deszkán.
Csak halkan jegyzem meg, a bumcsika vá vát kihagyhattátok volna<#zavart1>#zavart1>
szerintem jobban fut mint a játék amúgy, de lehet én vagyok a hülye 😄
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Pozítivum:
-Nem olyan elbaszott a netkód mint az alapé.
-Észrevenni hogy optimalizálva lett az egész játékmotor, pl egy atombomba közelrõl nem robbantja fel a tápodat
-Nagyon jó játékmodok
-Korrekt társaság, nincs TK, csíterrel se találkoztam még
-Egyre több szerver
-Fasza hangulat
Igazából úgy jó ha kommunikálnak egymásasl az emberek... pl nem 1edül viszed el a VTOL-t meg a Támadó helit...
Negatívum:
-Magasról a textúra töltögetõs hülyeség miatt fekete foltnak néz ki a lent szaladgáló emberke, ha kicsit közelebb mész kezd kirajzolódni.
Ennyi a negatívum igazából sokkal jobb mint az alap crysis...
ja és a TDM mapok! KURVA JÓK! van 1 pisztolyod, vehetsz fel FY-t,SCAR-t, géppisztolyt, AY89, minden van! minigun is 😄
Akinek lesz fölösben 7000Ft-ja az feltétlen vegye meg mert NAGYON FASZA!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)