4825
Crysis Warhead
-
#2698 Kendőzetlenül feltártam az igazságot, hogy egy kótvány ! :) -
GazCamp3r #2697 no offense
csak a múlt kisért, emléxem mi csináltá crysis topikba -
TOMARGUS #2696 Sziasztok. Egy kérdésem volna a játékhoz. Van az a rész ahol légpárnással kell nyomulni. Nem árulom el hogy hol, hogyan... nem lövöm le a poént azoknak akik még vagy nem játszák, vagy nincsenek ott. szóval, miután a negyedik pontra kell mennem kb. több hajóroncson ugratok át, illetve kerülöm ki őket és elég nagy nyílt terep van, kvázi a tengerpart. Na most, ott vált a helyszín, ahová mennem kell, kb egy szikalfal túloldalára. Van ugyan egy kisebb öböl egy két étterem szerű épülettel meg három harcoló kocsival... de mintha ez zsákutca volna:S Nem tudjátok hogy ott hogyan haladjak tovább? -
#2695 Elég nagy negatívum vót ? :DD -
#2694 A Vista jó étvágyára gondoltam .... -
GazCamp3r #2693 ezt kifejtenéd bővebben? Vmi nagy negativumot mondj gyorsan, me tudom, h csak azt tudsz :) -
borix #2692 Igaz hogy jobban fut a játék mint az előző de ennek ára van.Mondom zúzok 1 kicsit gépágyúval erdőirtást hajtok végre /mikor a vonaton vagyok és kísérem/Nem hogy erdőt de még 1 száraz ágat sem tör le a gépágyú;) -
#2691 Tankoknál meg olyan volt megütöm azt elrepülök kb 30 méterre azt meghalok.
Crysisban ilyen nem volt. -
#2690 -
#2689 hehe, pont most szarakodtam vele. van a kocsizós rész után az rész mikor a dombra fel kell menni a vtol-hoz és jönnek a koreaiak. no ott van egy kupac farönk és nem bírtam kiütni onnét őket. :D -
GazCamp3r #2688 32 -
Nagy01 #2687 Én is ezt mondom:D. -
#2686 Azért a Crysishoz képest a Warheadben a maximum power eléggé gyérre sikerült.
Crysisba odamentem az autókhoz aztán ha beléjük zúztam akkor elmozdultak farönköket is odébb lehetett ütni.
Ellenben a Warheadben mi van:
-Oda megyek farönkrakáshoz maximum power 2-3x megzúzom erre meghalok. -
#2685 32-es 64-es? -
GazCamp3r #2684 nah, embörök megvan a 4 gb ram, egyenlőre csak 1080mhz-n probáltam, feltolom majd 1150-ig, de ez nem ide tartozik. Egyből egy warhead teszttel indultam, annál a pályánál, ahol az elején a koreai nanosuitost beelfolytja a vízbe psziho... eddig minden játékososn volt, és az a video nézhetetlen volt... annyit megállt, hogy kb először még áll a psziho, kövi képben meg má megfojtotta a koreait. Most 50-60 fps között mozgott a dolog csúcs grafon, és meg se rezzent... ennyit a vista ramzabálásárol....
semmi többet nemtok elmondani, kérem kapcsolja ki xD -
#2683 -
#2682 Akkor örülj neki :)
Az nem tetszett benne, hogy alig volt új fegyver, azon a két kezes uzi szerűségen kívül, ami egyébként szart se ér, mert mindíg elmozdul ha lősz vele...meg az a másik böhöm bombavető, hát nem nagyon jött be...
a Dzsipekben csak ugy lehetett lőni is, ha átváltottam közbe normál módra.
stb stb
-
#2681 Nálam egy darab bug nem volt. Huzamban toltam, volt egy fagyás, de semmi egyéb. -
#2680 Na végigtoltam én is.
Hát végeredménybe tetszett, jobb volt mint a crysis.
Egy két bug előjött a vége felé: bug
volt ehhez hasonló is még.
Akkor még olyan volt, hogy kiürült a rakétavető és nem volt hajlandó eldobni és ezáltal nem is tudtam másikat felvenni
meg ilyen apróságok...
Én 85%ot adok neki. -
#2679 ÉS szerinted ez ide való? Nem inkább az OFF/Spam/Warez Topikba? -
nikopeti #2678 Nekem eredeti vistán eredeti game,hibátlanul müxik!!! -
#2677 VEGLEGES CRACK -
#2676 A Warhead egyébként ott folytatódik ahol az első rész befejeződött? -
Nagy01 #2675 fasza majd megnyitjátok:D. -
Nagy01 #2674 Várni.Talán.Nemtom nállam is sokáig töltött.
Ilyen bordy cfgjével.Azaz amit ő ajánlott, HQ.Szerintem rondább,mondjuk több fps-em van de..
-
#2673 hali srácok
az mér lehet h elinditom a gémet, menüó fasza de amikor elinditom a játékot végig megy az intro aztán nagy fekete képernyő és semmi se történik
lehet tenni neki vmit?
üdv -
#2672 thx, akkor nem erőltetem én sem. -
Nagy01 #2671 Most vertem a nyálam? Csak elmondtam hogy nem hajlandó szaladni 1920-as felbontásban ennyi, legalábbis "csúcs" fokozaton nem "játékos" fokozaton meg ronda , és még úgy se igazán:S. -
#2670 király... és? verd máshol a nyálad
btw... ccc 2.21 lvl 1 config sztem és jól fog futni ;) -
Nagy01 #2669 mind1 h használja. mindkettő helyes -
Nagy01 #2668 Nah én is megszereztem már a gamet.
Szegény 88GT-m nem akarja a full hd felbontást:(.Ezért kénytelen vagyok levinni a gépét aztán rányomom 102centis hd rdy tv-re:D.Viszont arra várni kell holnap reggelig=( az első benyomások elég pozitívak, a szinkron is kurvajó de szerintem a maximulás gyorsulás vagy mi elég idiótán hangzik:D,azt meghagyhatták volna alapformájában angolul:). -
Hellsing47 #2667 hát nálam már a performance is elég gányul fut érdekes módon :|
legtöbbször 20fps alatt, igaz csak az első pályát néztem (azt sem végig)
többit már ki sem próbálom :D -
madmanic #2666 elég rövidke lett.. -
Djemba #2665 akkor majd megnézem holnap -
#2664 *azzal :D -
Bmx01 #2663 sztem elfutna avval a géppel -
#2662 valaki megnézhetné ezeket a configokat hogy mennek. 3-ből egyet sikerült betölteni, de azt is a sikeresen betöltve szövegig aztán crashel a játék szokásához híven nálam. nem kell regizni hozzá, commenteknél belinkelték hogy ne kelljen. -
Djemba #2661 laptopon menne szerintetek???
64 X2 2x 1,9 GHz, meória ddr2 2024 mb,NVidia GeForce Go 8400M -
Jocex #2660 "FUSS FORREST, FUSSS!!!" -
strebacom #2659 Mindjárt kap egy bannt...hehe...