4825
Crysis Warhead
  • Shep
    Mivel megy jobban a Cry 8800GT-vel vagy 4850-el?
  • NEOreg3
    jobbra fel az italautomatán, van ott egy lyuk a plafonon
  • Neoncsoves
    kicsit előre és jobbra lesz asszem 1 ajtó
  • Szega87
    itt merre? előre is thx
  • chris0000
    Tudsz nekem segiteni,h állítsak felbontást?Te,h csináltad?
    A rendszerbeállításokba még be tudok menni valahogy de utána már a "grafika" beállításba már nem!
  • Szega87
    gamepod cikk crysis warhead
  • kokos
    Hali!A sandbox editorról tud valakia warheadban?
  • madmanic
    tehát a helyes válasz a "b"
  • davidka003
    úgy emlékszek, hogy "X" billentyű.
  • madmanic
    viszont amit én nem találtam, a lőszer váltásnak nem lehet gyorsbillt berakni? csak a fegyver menüben lehet állítani? vagy én voltam balf@sz..?
  • krsz
    Nekem is előjött ez a probléma. Felbontás növelésével jobb lesz a helyzet de még ekkor sem tökéletes. A CrysisWar viszont működik rendesen. Írtam a supportnak, hogy bekaphatják.
  • madmanic
    pedig jó dolog :) hasalva a célkereszt sem imbolyog annyira, sniper scope a fegyóra, azt' távolról adj neik
  • gduck
    Ez is érdekes dolog, én egyáltalán nem találtam rövidnek Lehet régen játszottam már az SP Crysis-al, de nekem nem tűnt rövidebbnek. Biztos rosszul emlékszem ;)
  • grebber
    Baralngban nem kellett hasalni 100% mivel én nem is tudtam mostanáig hogy lehet
  • wid22
    Akkor nem kell hasalni akkor nem is arra kell menni?
  • grebber
    Azért mondtam hogy ha jóltudom ,ezekszerint rosszul én nem használtam sem ebben sem a Crysisban mert nem volt rá szükségem!
  • dronkZero
    Nincs hasalás? Heló, te melyik játékkal játszol?
  • grebber
    Sehol egyik résznél sem kell hasalni mivel nincs is hasalás ha jóltudom!!
  • wid22
    Segitenétek.
    A bányába akadtam el ahhol 1 szük járaton kell átmenni elötte elkell dobálni a dobozokat, na itt le kéne hasalni és ugy átcsuszni de nem akar hasalni hiába nyomok alap beállitás Y vagy átálitom X, Z U semmi nem hasal. Segitenétek hogy mit kell itt csinálni?
    Kösz
  • DonZorro
    Nagyon COOL a játék! Csak picikét rövidre sikerült megint...
    Várom a második részt...
  • 0blueman
    jó a sok akció miatt, viszont rövidebb de a szinkron sokat dob rajta. Ja és akinek valami nem tetszik a játékban, annak ajánlom hogy nézze meg a magyarok eddigi próbálkozásait a játékpiacon.
  • iván1000
    Kinek van már meg?És jó e a játék?
  • 0blueman
    ja, akkor...
  • 0blueman
    az üdítőautomaták fölött van egy luk, amit nehéz észrevenni a sötétben csak a zöld lámpa látszik. Az automatákon fel tudsz ugrálni
  • gduck
    Hát ja! Ráadásul a VTOLba is csak utasként fértem be, úgyhogy kiugrottam az ejtőernyővel
  • DEDDI
    Köszönöm szépen. Megtaláltam.
  • fixpont
    Semmi, van 1 hely, ahol fel lehet ugrani max powerrel, nezd a plafont.
  • DEDDI
    Szia!
    Szállj ki a légpárnásból amikor már elég közel vagy a zöld ponthoz. Indulj el a sziklák mentén, ott az embered le is fog neked szólni a szikláról, hogy ott van fent. Ott maximális erőre teszed magad, és felugrasz hozzá.
    Viszont én is elakadtam, de máshol!
    Amikor Lee tábornokot kergetem, bementem egy hangárba, majd tovább, és leugrottam egy pincébe. Na ott amikor végeztem mindenkivel, merre kell menni? Mert visszaugrani nemtudok. Van 3 vas ajtó, aminek a lámpája pirosan ég, és nemtudom ott mit kell csinálni. Azt észre vettem a falon a monitorokat ki be lehet kapcsolni. Van valami köze hozzá a továbbjutáshoz?
  • chris0000
    Ilyen problémával se találkoztam még!
    Elinditom a játékot és az egeret csak 1 bizonyos területen tudom mozgatni a menüben!
    Nem tudok beállítani semmit,még gombokkal sem!
  • GazCamp3r
    hát még én... annak viszont nem, h multiba kb 2 percet tudtunk együtt játszani, mert lefagyott a ratyi ea szerver -.-
  • gduck
    Örülök hogy megoldódott a gondod ;)
  • madmanic
    szállj ki
  • KILLER2
    De.
  • balee4
    Vki azt írta a GS fórumon, ami sztem egy nagy marhaság, hogy Vista-n maxon szebb a Warhead mint XP-n csúcs grafon. Xp-n is működnek a kamu Dx10-es effektek nem?
  • balee4
    Járművel? lol
  • GazCamp3r
    ez egy remek kérdés
  • Prince23
    xD
  • grebber
    LOL talán száljál ki belőle!
  • TOMARGUS
    A járművel?! hogy a sistergősbe tegyem azt meg?:|
  • np
    Ugrálj fel a sziklán.