4825
Crysis Warhead
  • Tommy093
    igen en a játékról beszélek
  • strebacom
    Na egy kérdés, milyen a Crysis Wras, és most hozatom az eredeti gamet és ez is benne van.....mi is ezt valójában milyen pályákkal, stb, stb...
  • BIZ0906
    Jaja he xD
  • strebacom
    Na elég már az FLAME-BŐL, a játékról dumáljatok.....wazze
  • wedge31
    LOL
  • BIZ0906
    Tojás héjj a fenekén de csak ugat tovább, huzz el a **csába ha nem tetszik valami!
  • strebacom
    Én már nem is húzom fel magam az ilyeneken, húúú mennyi ilyennel találkoztam már.....majd kapnak ők is egy kis bannt...
  • Pokerface86
    Szerintem te egy büdös cionista vagy!
  • Eisenhower
    te meg inkább menj és tanulj ilyen kisfiuknak inkább a könyvet kell bujni. És moderáld magad ez nem az iskola folyoso ahol egymásnak veritek a nyálatokat kis vérpistikék.
  • strebacom
    Jaja a macsek ilyen még, lesz neki egyszer jaj....de most még nyugodt vagyok....
  • Gunner
    te meg ha warez gecis vagy mint sokan mások, akkor okosan csináld már legalább... (warez topic-google)
    "attól még h tudsz szarni nem kell mások elött" tudod
  • woy
    Szándékosan csinálja,ennyire hülye senki se lehet.Ha meglátom a hozzászólását valahol mindíg jót nevetek
  • zomgzerg
    gondolom valami zsidógeci lehetsz anyád rózsadombi telepén akihez kamionnal szállítják az összes létező új játékot hetente
    faszfej vagy!
  • Tommy093
    ezekben az inrókban az nem teccet hogy sok a nyöszörgés, psyhó sokat nyöszörög
  • BiG G
    crysis wars-al ki multizik? :)
  • KILLER2
    Nem. Menj a picsába, hogy nem veszed észre a banner alatt azt a kibaszott lintet, hogy warez topic, oda mennyé a warezoddal. Köszönöm.
  • DerStauner
    és vége

• attilly
    please:(
  • attilly
    valaki tud nekem mondani egy regisztrációs kódot?
  • Magnum PI
    Pedig ott elviekben air strike-olni kéne :). A sima crysisbne is volt ilyen amikor meg kellett jelölni azt a nagy hajót. Ha neki indulsz hentleni akkor egyől beszől hogy elbasztad, persze ettől még lehet darálni, de én robbantani akarok.
  • Prince23
    Menni kell, s egy tankot c4-el robbantsd fel, és vége is a pálya. előtte egy propaganda utánfutót kell szétrobbantanod melléküldiként.
  • KILLER2
    Nem emlékszem semmilyen célmegjelölős dologra a Warheadben.
  • Magnum PI
    Hi!

Az elején még, a hegyoldalból kellene megjelölmöm a célpontokat ( ha jól értettem ), de valahogy shogy nem megy. ráviszem a távcsovet nyomom az F-et és semmi. Hogy kell megcsinálni?
  • lac coo
    Jó, akkor addig garázdálkodhatok nyugodtan :)))
  • Ability
    Én már írtam a szerkesztőségnek, de egyelőre függőben van a dolog, viszont gondolom megkapom majd, mert enyém volt az előző topik, itt is meg lett beszélve közösen, és amúgy is sok topikba van ilyen jogom, szóval előbb-utóbb megkapom. Amint meglesz utána takarítok.
  • lac coo
    Méé...van házigazda ? :DDDD
  • peti71

stonhenge...

Itt imádkoztak a koreaiak, vagy gyógyulni jártak ide.
  • Frank99
    miért nem teszi a dolgát a házigazda?

tele van a topic a máshol bannolt, warez huszárokkal, pl. Jocex aki itt veri magát, hogy lopott programmal hú de király lesz a Wars-on.

akit máshol kitiltottak, törölje a házigazda innen a gecibe!
  • Fehercsoki
    Sziasztok!Ehez nincs editor mint a simához?Azért kéne ehez mert ez sokkal jobban fut nálam.
  • peti71
    De van y-nal te melyik játékkal játszol?
  • barmi
    Macskássy igazából komp akart lenni de nemkomplett!!!
  • Snexi
    nincs semmiféle feloldható mód
  • peter01
    Van 1 szóköz a linkbe a kep után!!!! http://kep feltoltes.hu/view/080923/crysis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Amúgy végigjátszottam én nem volt semmi új mod.
  • Jocex
    Ezt hogy?:O
  • LacHUNt3r
    Ilyenről nem is tudtam.
  • peter01
    Valamit nem teljesen értek viszonylag a játék elején kiírja hogy "váltogasd a ruhamodokat a haladó harci funkciók eléréséhez" csak számomra jönb le ebböl az hogy ha elég sokszor váltogatom a modokat akkor felod vmi újat?
  • Dj Xyberpunk
    95% szvsz
  • Snexi
    itt nem erről van szó,emberek 80% (ha nem több) a warezt tolja itt de attól még van warez topic
  • Dj Xyberpunk
    attól független azért tolod keményen te is a warez crysist...
  • Jim Morrison
    Grafikában? ...