4825
Crysis Warhead
-
#2818 igen en a játékról beszélek -
strebacom #2817 Na egy kérdés, milyen a Crysis Wras, és most hozatom az eredeti gamet és ez is benne van.....mi is ezt valójában milyen pályákkal, stb, stb... -
BIZ0906 #2816 Jaja he xD -
strebacom #2815 Na elég már az FLAME-BŐL, a játékról dumáljatok.....wazze -
#2814 LOL -
BIZ0906 #2813 Tojás héjj a fenekén de csak ugat tovább, huzz el a **csába ha nem tetszik valami! -
strebacom #2812 Én már nem is húzom fel magam az ilyeneken, húúú mennyi ilyennel találkoztam már.....majd kapnak ők is egy kis bannt... -
Pokerface86 #2811 Szerintem te egy büdös cionista vagy! -
#2810 te meg inkább menj és tanulj ilyen kisfiuknak inkább a könyvet kell bujni. És moderáld magad ez nem az iskola folyoso ahol egymásnak veritek a nyálatokat kis vérpistikék. -
strebacom #2809 Jaja a macsek ilyen még, lesz neki egyszer jaj....de most még nyugodt vagyok.... -
#2808 te meg ha warez gecis vagy mint sokan mások, akkor okosan csináld már legalább... (warez topic-google)
"attól még h tudsz szarni nem kell mások elött" tudod -
#2807 Szándékosan csinálja,ennyire hülye senki se lehet.Ha meglátom a hozzászólását valahol mindíg jót nevetek -
#2806 gondolom valami zsidógeci lehetsz anyád rózsadombi telepén akihez kamionnal szállítják az összes létező új játékot hetente
faszfej vagy! -
#2805 ezekben az inrókban az nem teccet hogy sok a nyöszörgés, psyhó sokat nyöszörög -
#2804 crysis wars-al ki multizik? :) -
#2803 Nem. Menj a picsába, hogy nem veszed észre a banner alatt azt a kibaszott lintet, hogy warez topic, oda mennyé a warezoddal. Köszönöm. -
DerStauner #2802 és vége
-
attilly #2801 please:(
-
attilly #2800 valaki tud nekem mondani egy regisztrációs kódot?
-
#2799 Pedig ott elviekben air strike-olni kéne :). A sima crysisbne is volt ilyen amikor meg kellett jelölni azt a nagy hajót. Ha neki indulsz hentleni akkor egyől beszől hogy elbasztad, persze ettől még lehet darálni, de én robbantani akarok. -
#2798 Menni kell, s egy tankot c4-el robbantsd fel, és vége is a pálya. előtte egy propaganda utánfutót kell szétrobbantanod melléküldiként. -
#2797 Nem emlékszem semmilyen célmegjelölős dologra a Warheadben. -
#2796 Hi!
Az elején még, a hegyoldalból kellene megjelölmöm a célpontokat ( ha jól értettem ), de valahogy shogy nem megy. ráviszem a távcsovet nyomom az F-et és semmi. Hogy kell megcsinálni? -
#2795 Jó, akkor addig garázdálkodhatok nyugodtan :))) -
#2794 Én már írtam a szerkesztőségnek, de egyelőre függőben van a dolog, viszont gondolom megkapom majd, mert enyém volt az előző topik, itt is meg lett beszélve közösen, és amúgy is sok topikba van ilyen jogom, szóval előbb-utóbb megkapom. Amint meglesz utána takarítok. -
#2793 Méé...van házigazda ? :DDDD -
peti71 #2792
stonhenge...
Itt imádkoztak a koreaiak, vagy gyógyulni jártak ide. -
#2791 miért nem teszi a dolgát a házigazda?
tele van a topic a máshol bannolt, warez huszárokkal, pl. Jocex aki itt veri magát, hogy lopott programmal hú de király lesz a Wars-on.
akit máshol kitiltottak, törölje a házigazda innen a gecibe!
-
#2790 Sziasztok!Ehez nincs editor mint a simához?Azért kéne ehez mert ez sokkal jobban fut nálam. -
peti71 #2789 De van y-nal te melyik játékkal játszol? -
barmi #2788 Macskássy igazából komp akart lenni de nemkomplett!!! -
#2787 nincs semmiféle feloldható mód -
peter01 #2786 Van 1 szóköz a linkbe a kep után!!!! http://kep feltoltes.hu/view/080923/crysis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Amúgy végigjátszottam én nem volt semmi új mod. -
Jocex #2785 Ezt hogy?:O -
LacHUNt3r #2784 Ilyenről nem is tudtam. -
peter01 #2783 Valamit nem teljesen értek viszonylag a játék elején kiírja hogy "váltogasd a ruhamodokat a haladó harci funkciók eléréséhez" csak számomra jönb le ebböl az hogy ha elég sokszor váltogatom a modokat akkor felod vmi újat? -
#2782 95% szvsz -
#2781 itt nem erről van szó,emberek 80% (ha nem több) a warezt tolja itt de attól még van warez topic -
#2780 attól független azért tolod keményen te is a warez crysist... -
#2779 Grafikában? ...