4825
Crysis Warhead
-
iván1000 #2858 Intel Core 2 Duo E7200:2.53 GHz GB Ram Nvidia 9600 GT 512 MB DirectX10.Milyen esélyem van? -
madmanic #2857 és összeáll a teljes hosszúságú első rész.. -
#2856 Remélem a Crysis 2 előtt még kijön pár rész a fiúk műhelyéből -
ginya #2855 Nekem 9600GT-m van 2gb geil ultra kit 1066mhz gigabyte p35ds3l alaplap 4500 proci amit 2500.ig húztam és 1152X864 mert régi a monitorom csúcs beállításon minden, hangon kívűl 16Q élsimitással (driveren belül) 20fps alá még nem ment a játék sehol.
Nagyon szalad... -
#2854 Ja és képet róla pls :P -
#2853 Hát ez hatalmas jó poén.. -
abalogh #2852 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a játékkal kapcsolatban. Amikor az üdülő felé megyek egy idő után sem én sem az ellenség nem lő normálisan a fegyverével ugyanis csirkéket mutata játék töltények helyett. Ha valakinek van valmi ötlete, hogy lehet ezt megoldani kérem írjon. -
#2851 mi azt honnan tudjuk hogy a setétszektorka milyen gépet tart a spájzban? -
#2850 kiprobálom, nekem a rendes Crysis is megy fullon 20fps -el,de max -ra átállitottam, hogy a nagyobb akcióknál ne akadozzon -
#2849 Kipróbáltam, és szerintem jobb lett, és optimalizáltabb.
lehet megcsonkolták az első epizódhoz képest, de tény hogy gyorsabb ugyanazon konfiggal ugyanazon beállítás mellett, és lényegessen szebbnek tűnik néhány tárgy.
a víz, fegyverek mintha szebbnek tűnnének.
megpróbálkozom egy videó készítésével.
Ha hasonló konfigotok van az enyémhez, akkor akadozásoktól mentes, ámde impozáns látványért ezt állítsátok be.
nem hittem volna, hogy ez a sok szar, amit visszavettem ennyire jelentéktelen, és ekkora felszabadítja a gépet!!!
Tegyetek próbát (élsimítás: KI).
-
#2848 Bocs, nem nyert, nem vagyok zsidó és milliomos sem. Neked viszont nem szeretnék most beszámolni az életemről és arról, hogy hogyan élek, csak azért, mert ismét valaki nem volt képes mellőzni a warezt, úgyhogy inkább tanuld meg, hogy hogyan kéne fórumozni ahelyett, hogy beszólogatsz másoknak. Köszönöm a magam és az egész SGs közösség nevében! -
#2847 Kiváncsi leszek nagyon mennyivel lesznek jobbak az eladások mint az alap Crysisnak! -
Nagy01 #2846 Najóvan..akkor talán megveszem- -
#2845 "Sok múlik a Crytek Budapest fejlesztette kiegészítő sorsának alakulásán. Ugyanis kritikai siker (néhány kivételtől eltekintve a sajtó imádja) és megfelelő számú példány gazdára találása esetén (erről még nem áll rendelkezésünkre információ) jó eséllyel komoly branddé válhat az eredetileg trilógiának tervezett Crysis."
info: Gamestar
-
BIZ0906 #2844 Na én is végig toltam 21.én kezdtem csak néha játszottam vel és már vége :O csodálkoztam, de egész jó :D -
#2843 nem. -
#2842 LOL ! -
Cat 02 #2841 He ? Most védem a vonatot, azután sok van még ? -
#2840 pontossan :) -
#2839 inkább rövid izgalmas pörgés, mint hosszú unalom. -
peter01 #2838 De valami hihetetlen rövid lett a game azért az előző se volt hosszú de az volt legalább 4 óra. A Warhead 2.5-3 óra szerintem nagyon kevés. Bár jó pont hogy szinte végig izgalmas a játék sehol nem laposodik el az a 3 óra játékidő ami van az vmi hihetetlen jó. -
#2837 szóltam, hogy legyen rend.
remélem az lesz. -
#2836 Én is fölraktam újra a Crysist:D és sokkal jobban fut, 1.1 patchel van fennt. mert az 1.3-at nem tudom feltenni, mert kevés a particióm, még ilyet... holott 2 giga szabad van :( -
bakocska #2835 Sziasztok. Megakadtam a játék elejénél pontosabban a kempingnél. Kérlek segítsen valaki. Köszönöm. -
#2834 Érdekes most a Crysis -t visszaraktam, hogy végig nyomjam, és full beállitásokkal megy a gépen, az 1.2 patyh és az 1.2.1 -es hotfix patxh felrakása után vista ultimate x64 alatt.
Majd kiadnak ehhez is egy pár normális patch -et és akkor lehet fullon nyomatni vista alatt...
De így full beállitásokkal a sima Crysis 20 FPS körül megy, nagyon szép... -
#2833 Akkor má a végén vagy... még egy pályabetöltés és szevasz gamma!
2 főellenséggela végén. Bocsi a spoilerrle. -
Djemba #2832 kb. hány órás?
én most vagyok a vonaton -
Neoncsoves #2831 Srácok utólag nem lehet bekapcsolni az auto update-t? -
#2830 Nem volt elég a hidas robbantós jelenet utáni trailer? ott eléggé kikészült a srác -
#2829 az igaz, de psycho bánatát vhogy jobban kifejeshették volna, nem tudom nekem olyan furcsa volt, de attóé függetlenul az egész játék nagyon teccik nálam továbbra is az uzi űberel mindent -
DerStauner #2828 a bevezető intró meg az a vonat-hidas felrobbantós volt a jó szerintem -
Laci82 #2827 1024*768 és átlagon van minden -
#2826 hát nemtudom az segitene e.. 9600gt tudtommal nem a leg erősebb vga-k közé tartozik.. Milyen felbontásban akadozik vagy milyen grafikán? -
Laci82 #2825 Meg-megakad -
#2824 Láttam vmelyik hsz-nél valaki irt vmi drivert amitöl jobban fut...Mert nem megy elég jól? -
Laci82 #2823 Sziasztok ehhez nincs valamilyen speckó nvidás driver kiadva mint anno a sima crysishoz volt? -
#2822 biztos jó warhead multija, nekem sima crysise is nagyon teccik , bár azt sem vette mmeg hanem kaptam origit egy havertol ingyen -
strebacom #2821 Na most kérdeztem akkkor tudsz valamit vagy csak inni akarsz egy sört... -
#2820 "Játékról " itt egy büdös szó nem esik ,nem mindegy akkor ...:))))) -
strebacom #2819 Wazze két sör oszt nézd mán: WARS akart lenni no...