4825
Crysis Warhead
-
Jocex #2898 Ahol van az az edóvevő, abban az épületben lesz egy rakétavető. azzal belelősz, és kész. VAGY, lesz egy láda, amiben c4 van. felveszel amennyit tudsz, odamész a tankhoz, láthatatlan leszel, gyorsan rárakod az oldalára az összes C4-et, és elfutsz, majd felrobbantod. -
#2897 Sztem meg nem! Egyenrangúak, a witcheré is pont olyan jó mint a warheadé :D -
#2896 Helló!
Na megjött a Crysis Warhead példányom. Nagyon jó lett, tényleg jobban fut mint az alapjáték. A magyar szinkron is zseniális. A Witcheré sokkal rosszabbra sikerült.
Az lenne a kérdésem, hogy a páncélos járművet hogyan tudom elpusztítani az első küldetésben.
Nekem valahogy nem sikerül. A parton már elintéztem az embereket, de a járművel nem birok. Előre is köszi a segítséget. -
Neoncsoves #2895 Crysis függőség első jelei:
[MGC]Kodi(WA): de eg kicsti neki kéne állni base assaultozni
[MGC]Kodi(WA): nem kéne szombaton leégni
[MGC]Kodi(WA): ez nagyon fontos meccs
† R∑λL∑∑ †: maximum armor
[MGC]Kodi(WA): XD
-
jodamester #2894 Max. még egy rész lesz, talán...
Az a duma meg hogyaszongya: következő rész a warhead eladási adatoktól függ
Csodát nem lehet várni, ebből sem fogy sokkal több mint a crysisből, tudják ezt ők is. Szal ez a duma már eleve arra megy, hogy előre magyarázzák miért is nincs újabb rész.
Egyébként olvastam valahol, hogy Cevat Yerli úgy nyilatkozott, várják már a következő konzolgenerációt mint a messiást. A 2. részt talán sose látjuk viszont pécén. -
Jocex #2893 Ti meddig vártok a multiba mire felcsatlakozik egy szerverre? Mert nekem csúnya verzió van a Warból, de vártam már 20 percet is, semmit nem csinál. Mondjuk elvileg ugye nem jó a csúnya verziókú multi, mert kiírja hogy rossz cdkulcs, de nekem azt sem írja ki.
Sőt saját szervert is tudok csinálni, belépni oda, csak máshova nem:S. -
#2892 Na a végére értem, hangulatos volt, a szinkron sokat dobott rajta, de túl lineáris.
A végén mondom csak megnézem már kik voltak a szinkron színészek. De át hiába vártam már az utolsó takarítót, meg a patkány nevét aki a falakban él azt is leírták, kb. egy városra való embert felsoroltak de a szinkronszínészek sehol, egyedül a japó meg az angol hangok voltak. -
#2891 Az alsó konfigomon 1280-ban sztetek h fog futni? -
#2890 Én meg azt remélem, h a crytek csinál egy előzményt, alienmentes crysist! -
#2889 Reméljük ;) Gondolom nem ok nélkül voltak benne a kis visszaemlékezések ;) -
#2888 de nem nomád és pszihó hanem pszihó és o'neil -
#2887 Te ennyire hülye vagy? Semmi baj azzal hogy warezolsz, de picit vegyél vissza magadból!
UI: nem sértésnek szántam! -
#2886 Az a rész 4 évvel ezelőtti akciójukra utal.
Netán a fejlesztők biztos terveznek egy alienmentes crysist velük:D -
#2885 Sziasztok! Most sikerült végigjátszani, és az lenne a kérdésem hogy a végén milyen bombáról beszélget a nomád meg a pszihó? mert én az 1. ből semmi ilyesmire nem emlékszem:) Köszi előre is -
Jocex #2884 Csináltam szervert gyertek(csak a sajátomba tudtam belépni)
Név: all gamer this, jelszó meg nincs(mármint a jelszó nem nincs, hanem nincs jelszó, értitek:D) -
#2883 -
#2882 Parancsolj tegnap nem tudtam időm visszaírni, és most jutottam géphez.
a gyengébbek kedvéért a 6GB az nem kell ehhez, hanem amennyit a játék igényel, asszem 2GB. -
Jocex #2881 Hát csak sötét vagy, mert az a neved teee sötét-.-". -
#2880 Sötét az anyukád. -
#2879 ja ez a warez topik, akkor teszem a masikba :) -
#2878 hmm, a multiplayerben szinte van benne minden ami szem szajnak ingere.
Zaszlofoglalgatas, tank, auto, helikopter, motorcsonak stb stb, akar egy jo battlefield is lehetne, de elmentek az agyatlan lovoldozes iranyaba, kar erte. Kicsit kesobb biztos letisztul a jatek, de az a hajszalnyi valami hianyzik szamomra belole, hogy fel oranal tovabb lekosson. A rombolas abszolut hianya a multiplayerben ami meg szembetuno.
Ha konnyen lehet modositgatni, akkor viszont lehet belole egy BF 3 is, ha valaki eleg kitarto :) -
#2877 Jó egy felfogásod van, de hát majd kinövöd remélhetőleg. -
Neoncsoves #2876 nem fog sokáig menni törttel... EA húzza a mézes madzagot, azt hiszi legalább a kis warezvérpistikben van annyi tisztelet h megveszik... :S -
peti71 #2875 Esélytelen. -
tmisi #2874 És hogy meg nem kérdezd még1x, a jelenleg lévő összes game elfut a gépeden, sőt az elkövetkező fél évben kijövő újabbak is valahogy. Szal majd jövőre kérdezd újra. -
Jocex #2873 Lejött a Crysis Wars, de amikor regisztrálok azt írja ki, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel:S. Ez mi lenne? -
#2872 Szerinted ki a faszt érdekel a konfigod? 3 off hsz egymás után gratulálok.
Más topicokban is meglett mondva, hogy fejezd be azt, hogy minden játékhoz beírod a konfigod. Próbáld ki és megtudod hogy fut. Hülye kérdések helyett meg visszalehetne olvasni, párszor már le lett írva, hogy milyen gépen hogy fut. -
#2871 Minek kellen patch? Nekem megy a paul.dll bemásolása után. -
#2870 Ha legálább nem érted mi a lényege ennél a játéknál a megvétel fogalmáról legalább ne pofázz hülyeséget,maradj csöndbe és játszadozzál!!
Bocs mindenkitől de felbosszantott ez a kis agyament kölök! -
#2869 64-bites patch mikorra varhato??? :( -
#2868 szerinted az EA majd ezt annyiban hagyja... -
#2867 hát beszopta aki megvette, a multiplayer is megy googlen talált kulcsal :> -
simonl #2866 Szia, Sziasztok
Ahhoz, hogy ezek a fiúk még több részt tudjanak csinálni nekünk "kutya kötelességünk" megvásárolni a játékot, az év végén pedig a nagyfőnök arca elé tolni az eladási adatokat, statisztikákat.....
Hangsúlyozom nem vagyok egyik érintett cég vagy kiadó képviselője.
Egyszerű játékos vagyok de múlt pénteken első dolgom volt megvenni eredetiben a játékot.
Szerintem mindenki nézzen kicsit magába, egy hétvégét nem bulizik, nem motorozik, nem szív, kicsit dolgozgat és meg tudja vásárolni a játékot.
Nekem is sipákolt az asszony:) de megvettem:)
Na bocsi a hosszúléért... -
iván1000 #2865 945GC + ICH7 LGA775 DDR2 667 * 2 Dual channel PCIe x16, int. VGA, 2 PCI, 1 PCIe x1 PATA: 1, SATA2: 4, Audio: 7.1 ch. HDA, LAN: Gbit. -
iván1000 #2864 Az alaplap lehetne valamivel jobb is -
iván1000 #2863 Nekem 9600 Gt van 2 Gb Ram C2D 2.53 GHz Alaplap pedig:MSI 945GCM7 -
madmanic #2862 kis off:
9600 gt milyen alaplappal és procival hozza a maxot?
le kellene cserélnem, Asus A8N5X meg egy amd 3500+ procim van most
ON -
iván1000 #2861 Miért neked milyen? -
#2860 #2855
(A procid erősebb!) -
iván1000 #2859 2GB Ram